Jump to content
PirateClub.hu

Adobe PhotoShop OnLine


kodax
 Share

Recommended Posts

untitled12.JPG

 

A Premiere Express után megérkezett az Adobe várva várt online képszerkesztő alkalmazása.

Az Adobe bejelentette a Photoshop család legújabb tagját, az Adobe Photoshop Express online képszerkesztő szoftvert. Ez az ingyenes, platform-független, böngészőben futtatható RIA alkalmazás (Rich Internet Application) teljes egészében az Adobe Flex technológiára épül, amelynek megjelenítéséért a szintén ingyenes Adobe Flash Player plugin felel. A lejátszó széles körű, 99%-ot megközelítő elterjedtsége biztosítja, hogy a népszerű képszerkesztő szoftver új kiadása minden felhasználóhoz eljusson.

 

Ingyenes online képszerkesztés és megosztás

Az ingyenes regisztrációt követően 2 GB tárhely áll a rendelkezésünkre. Fotóink feltöltése és rendszerezése után hozzá is láthatunk a képek szerkesztéshez. Nem kell aggódnunk, hiszen bárhogyan módosítjuk a kiválasztott képet, az eredeti verziót mindig megőrizhetjük. A szoftver egyelőre csak alapvető szerkesztési műveleteket kínál fel (hibakorrigálás, vörös szem eltávolítása, fekete-fehérré alakítás, kivágás, átméretezés, effektusok stb.). Az egyszerű, átlátható, letisztult kezelőfelület lehetővé teszi, hogy a laikus felhasználók is könnyen használhassák a szolgáltatást. A munkát vizuális előnézeti képek segítik, amelyek megmutatják, hogyan fog kinézni a kép a kiválasztott eszköz alkalmazása után.

 

A Photoshop Express sokféle lehetőséget kínál képeink megosztására. Az Adobe szerverén tárolt képeinkből nyitott, bárki számára elérhető galériát hozhatunk létre, de arra is van lehetőségünk, hogy fotóinkat közösségi oldalakra (pl. Facebook) vagy blogokra publikáljuk - mindezt úgy, hogy nem kell elhagynunk az alkalmazás kezelőfelületét.

 

A bétatesztelésben bárki részt vehet

A Photoshop Express jelenleg nyilvános bétafázisban van; a végleges verzió megjelenése később várható. Az Adobe várja a felhasználók visszajelzéseit, tapasztalatait, kéréseit az új szoftverrel kapcsolatban. Az alkalmazás minden olyan eszközön futtatható, amely rendelkezik internet-kapcsolattal és a böngészőkbe (Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari) beépülő, ingyenes Flash Player pluginnel. A szoftver egyelőre csak angol változatban érhető el, de az Adobe más nyelvi verziókat is tervez.

 

https://www.photoshop.com/express/landing.html

 

Általam készített képek:

 

20080518202301untitled.JPG

 

untitled2.JPG

 

untitled3.JPG

 

untitled4.JPG

 

untitled6.JPG

 

untitled7.JPG

 

untitled9.JPG

 

untitled10.JPG

 

untitled11.JPG

 

Hát elég érdekes kezdeményezés,sztem nem vetekszik a normál PS-sel,de aki nem akarja feltenni annak tökéletes,el lehet vele játszadozni :)

 

eNjoY

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...