Jump to content
PirateClub.hu

Boldogulj a nőkkel!


Szipi
 Share

Recommended Posts

Boldogulj a nőkkel!

 

Minden srác szeretne boldogulni a nőkkel – de csak kevesen ismerik a játékszabályokat. A legtöbb férfi ezen a téren teljesen vak – ami nagyszerű hír. Miért? Azt jelenti, hogy ha tanulsz pár trükköt és elsajátítasz néhány ötletet, akkor a verseny szóba sem kerülhet.

Az alábbi pár tanácsunk megfogadásával jól kezdhetsz - folyamatosan növeli a magabiztosságod, és jó útra terel téged. Tehát: alkalmazd bátran az alábbiakat:

 

1. Húzd meg a határvonalat, amilyen hamar csak lehet

A határ meghúzása – ha illően teszik – vezetést, helyzetet és férfiasságot épít ki. Ez különösen akkor fontos, ha te egy vagy a sok közül (mint én voltam), aki úgy érzi, hogy mindent meg kell adnia egy nőnek, amire csak vágyik.

Ezzel csak az a probléma, hogy megöli a vonzalmat. Nem akarja, hogy a lábtörlője légy – azt szeretné, ha te lennél A férfi. Tegyük fel, hogy melléd lép és megérint; mond azt neki, félig viccelve, hogy „Ne érints meg”.

Még ha élvezetesnek is találod a helyzetet, ezzel kifejezed, hogy tudod, hol a határ – hogy nem felejted el. Tehát, húzd meg a határvonalat egy mókás és szórakozató módon, de ragaszkodj hozzá, ha komoly dolgok merülnek fel. És ne hezitálj korlátokat szabni, ha a csaj csak játszik veled.

2. Ne add ki magad bárkinek

A legtöbb srác, amikor olyan nővel találkozik, aki igazán tetszik neki, azonnal mindenét felajánlja neki. Sajnos, ez az üzenet hozzá úgy jut el, hogy nem te vagy életed legfontosabb személye – hanem ő. Ez rossz lépés. Ehelyett, mindig legyen valami, ami elérhetetlen lesz számára. Ha fenn akarod tartani a vonzalmat, a figyelmét, ne add át neki rögtön szíved kulcsát, hagyd, hogy élvezze, hogy melletted lehet.

3. Légy csillag

Randi esetén a legtöbb férfi keringeni szeretne a nő körül, mint bolygó a pályáján. Ha gyorsan szeretnéd a nő figyelmét felkelteni, akkor légy te az, aki körül legyeskednek. Légy központi alak, akit szívesen körülvesznek. Ha annyira megközelíthetetlenné válsz a nők számára, akkor hatással kezdesz rájuk lenni.

4.Lapozz...

Tanulj meg nem azon morfondírozni, hogy mit gondol majd rólad. Ha így teszel, akkor a gondolataid, érzelmeid felszabadulnak, és önmagad tudsz lenni. A pozitív oldala, hogy őszinte és hiteles leszel, a negatív pedig az, hogy ha a belső hang nem egyeztethető össze a játékoddal, akkor a felkészületlen srác jelleme kiütközik majd rajtad, és ezzel könnyen sebezhetővé válsz. Igyekezz kezelni a dolgokat.

5. Tanulj meg a „kétoldalú” nőkkel bánni

Mint egy érett férfi, találkozni fogsz rengeteg olyan fiatal nővel, akinek két arca van. Egyrészt, ő a tökéletes, rendes és ártatlan kislány, másrészt, ő a fűvel-fával kikezdő, csoportban nyomuló, manipulálható és megbízhatatlan nőszemély.

Sajnos, a legtöbbször csak az angyalt látjuk ezekben a nőkben, és tudomást sem veszünk a másik oldaláról – vagy még rosszabb, nem is feltételezzük, hogy létezik egy sötétebb énje.

Az érett férfi egyik jellegzetessége az a bizonyos összetettség, hogy látja és elfogadja egy nő „összes” oldalát azzal a képességével együtt, hogy a nő érzi, hogy úgy fogadták el, ahogy van. De ne zavarodj össze; ez nem tartalmazza, hogy kötelességed tolerálni vagy elfogadni a másodlagos szerepet, vagy az erkölcsi szintjét.

6. Fejleszd a „valódi férfit” önmagadban

A nők igazi férfit akarnak; hogy ez mit is jelent? Azt, hogy a szép nők, magas rangú emberek jelenlétében és bizonytalan helyzetben magabiztosan viselkednek. Azaz, a lélekjelenléted mindig a helyén van. Azaz, tiszták a szándékaid, amikor az aktuális kiválasztottaddal bánsz. Ezeket ne felejtsd el, tedd az életed szerves részévé, és azonnal sikered lesz a nők körében.

Link to comment
Share on other sites

"2. Ne add ki magad bárkinek

A legtöbb srác, amikor olyan nővel találkozik, aki igazán tetszik neki, azonnal mindenét felajánlja neki "Ez rossz lépés"

 

Én is ilyen vagyok, beleestem egy csajba mint ló a gödörbe, még a holdat is lehoztam volna neki, azt mondta hogy jofej vagyok meg minden de legyünk csak barátok vááá Addig küzdöttem mig azt nem mondta hogy igen járjunk, madarat lehettet volna velem fogatni anyira boldog voltam. Rá egy hétre meg egy haveromal csokolozott, nem tudtam hogy melyiket vágjam meg, de nem bántottam öket mert lefogtak 3-man. Szoval a lényeg lényegének a lényegtelen lényege, hogy átbszot mint sart a palánkon. Na akkor szoval "Ez rossz lépés" az ilyen csajokat nagyivben el kell kerülni vagy nem kap lufaxt sem :D

 

Ezt is megtanultam köszi!

Link to comment
Share on other sites

igen, ez a kiadás nálam is nagy gond, mert oltárian bízok, és ezzel frankón vissza is élnek. szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

egyvmit szeretnék itt megemlíteni. az egy dolog, hogy egy ismerkedésnél sokmindent, szinte mindent meg akarunk tudni a másikról, de sok pasi ott rontja el, hogy interjú jellegű kérdésekkel letámadja a nőt, rátelepszik, szinte evidensnek tartja azt, hogy azonnal nyíljon meg, mondjon el mindent magáról.

a bizalmat ki kell érdemelni, méltónak kell lenni rá, az nem jár úgy mindenkinek. de hamár megvan, azt nem szabad eljátszani, vagy ha mégis megtetszed, akkor ne csodálkozz a következményeken.

ha vki megnyílik, és felfedi a titkait, akkor azzal nem szabad visszaélni, vagy elbagatelizálni. sok pasit csak és kizárólagosan a kíváncsiság vezérel, és ezt tapasztalatból mondom. sokáig meg voltam arról győződve, hogyha tényleg kitárulkozom, akkor jobban meg fog érteni. ááááááááá, tiszteletlenül figyelmen kívül hagyták, és nem aszerint kezelték a dolgokat. vártál egy megértést, de az elmaradt, pedig te megnyíltál. szóval nemcsak megszerezni hanem boldogulni is tudni kell a nőkkel. erőszakkal kikényszeríteni vkiből infót, vagy mások által megszerezni a legnagyobb butaság. szipi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...