Jump to content
PirateClub.hu

Szexpózok, kis péniszre


Szipi
 Share

Recommended Posts

Szexpózok, kis péniszre

 

A pénisz merev állapotban átlagosan 15 centiméter körüli. Ha te is egyike vagy azoknak, aki ennél kisebb méretekkel rendelkezik, akkor bizonyára érdekel, hogyan tudnál hátrányodból előnyt kovácsolni!

 

Tény, hogy a nagyobb méret előny, de amúgy sem a hosszúság, hanem a szélesség számít! Hidd el, a nők sem élvezik, ha túl nagy szerszám kerül elő a nadrágból, mert ki szereti a fájdalmas közösülést? És a nagyobb darab gyakran okoz fájdalmat! Hiszed vagy sem, egy hatásos előjáték utána a kisebb pénisz is éppolyan kielégítő lehet, mint egy óriási! Tanuld meg ezt a néhány testre szabott pozíciót, és nyújtsd a maximumot!

 

Behatolás előtt

Sokan rögtön a behatolással kezdenek, pedig fontos felismerni a bemelegítés előnyeit! Akinek kisebb mérete van, különös hangsúlyt kell fektetnie erre. Egészen addig csináld, amíg a párod teljesen be nem gőzöl! Minél közelebb áll a kielégüléshez pénisz nélkül, annál nagyobb az orgazmus esélye!

 

A hangsúlyos előjáték

Mindent elkövethetsz, amit a barátnőd élvez! De ne ragadj le a jól bevált száj-, és kézmozdulatoknál! Néhány szexi és vad szó után varázsolj partnered kezébe különböző szex-játékokat! Ha benne van a merészebb dolgokban, elpáholhatod, mondjuk egy ostorral! Ha ezt jól csinálod, annyira élvezni fogja, hogy nem is akar tovább menni!

 

Csiklóizgatás

Annyi időt tölts itt, amennyit csak bírsz. Na, és persze ő! Ha ezeken túl vagy, barátnőd teljes extázisba kerül! És akkor jöhetnek azok a bizonyos pózok!

 

A pozitúrák

 

Kutya-póz

Nem a legegyszerűbb, de az egyik legnépszerűbb! Ebben a testhelyzetben még a kis pénisz is óriási hatást érhet el! A lényeg, hogy a barátnőd kényelmese helyezze el fejét és vállait a párnán, a fenekét pedig emelje a levegőbe! A lényeg, hogy a háta és a combjai egy boltívet alkossanak!

 

Tipp: Végig maradj előre hajolva, hogy tartsd az intim helyzetet, és elősegítsd a maximális kielégülést!

 

Kígyó

A barátnőd feküdjön hason, a lábait zárja össze. A kényelem érdekében tegyetek egy párnát a csípője alá. Kerülj mögé, és hajlított térdeiddel fogd közre a csípőjét úgy, hogy péniszeddel elérd a hüvelyét. Annyira nyissátok szét a combját, amennyi a kényelmes szexhez kell! Figyelj, hogy ne helyezd rá a testsúlyod. Ha szükséges, egy kicsit forduljon a hátára, majd némi szünet után folytathatjátok!

 

Tipp: Ha szereted a szűk bejáratot, akkor a partnered tartsa a csípőjét végig zárva!

 

Lábakat fel!

A nő feküdjön hanyatt, tárja szét a lábait, majd húzza a térdét a füléhez addig, ameddig csak tudja! A párna megint jó segítség a csípő alá! Ez azt az érzetet nyújtja, amikor behatolsz, hogy teljesen kitöltöd a hüvelyét! Ahogy bevadultok, egyre nehezebb lesz ezt a lábtartást megtartani a párodnak, ezért támaszkodjon meg kezével a földön!

 

Tipp: Kiváló testhelyzet, hogy előtted maszturbáljon. A kezével hozzáfér a hüvelyéhez, közben te kéjes szavakat suttoghatsz a fülébe!

 

A V-alak

A nő hanyatt fekszik, te pedig a szokásos módon, hátulról belé hatolsz. Majd emelje meg a lábait és tárja szét úgy, hogy egy V alakot formáljanak. Hogy teljesen benne legyél, igazítsd magad hozzá. Támaszkodj meg, vagy az ő lábait helyezd a vállaidra!

 

Tipp: Tökéletes helyzet, hogy ingereld a csiklóját! Az egyik kezd szabad, teljesen hozzá férsz!

 

Mindenki azt szajkózza, hogy a nagy pénisz az orgazmus titka. Nos, itt minden a partnertől függ. Minden azon múlik, illesz-e a hüvelyébe. De ezzel a néhány pozitúrával növelheted hatékonyságodat, és teljes kielégülésben részesítheted a partnered! Igen, neked jobban oda kell figyelned az előjátékra, és a csikló izgatására. De ez mérettől függetlenül fontos. Néhány nyelvmozdulat, a fenti pózok, és garantáltan nem lesz rád panasz!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

látom, eléggé látogatott ez a topik, de vhogy senki nem akarja kifejteni a véleményét. na, vajon miért? :rolleyes: szipi

Link to comment
Share on other sites

Cö!

Én ezeket nyomom 79%ban pedig nincsen gond a méretemmel, de amúgy is szeritnem ezek azok a pózok, ahol a legjobban lehet érezni a másik közelségét...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 6 months later...

Hát a fentiek amúgy is szerepelnek a repertoárunkban, bár nem a méret miatt (ha már mindenki hozzátette :D) , hanem mert ezek szerintem a legnépszerübbek, és egyben legjobb pózok, vagy legalábbis közzéjük tartozik. Bár néhánynál figyelni kell, mert ha túl mélyre kerülünk, akkor az fájhat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...