Jump to content
PirateClub.hu

Öt tipp, ha megcsaltad


Szipi
 Share

Recommended Posts

Öt tipp ha megcsaltad.....

 

 

A hűtlenség az egyik leggyakoribb és legsúlyosabb gond, amivel egy pár szembesülhet! Akit megcsaltak, az kínzó és gyötrő fájdalmat él át! Ha nem tud túllépni ezen a traumán, az könnyen a kapcsolat végét jelentheti! Mert ha a bizalom egyszer megrendül, azt nagyon nehezen lehet újra felépíteni!

 

De annak, aki elszánt és tényleg helyre akarja hozni a hibáját, van remény! De ehhez kemény munka, és akarat kell! Ha hibázol, vége. Ezért inkább menj biztosra, a következő tippekkel! Ha már nyíltan beszéltek a megcsalásról, fél siker! Ez a legjobb út a gyógyító terápia felé. Amikor ez a két ember leül egymással szembe, mindketten tudják, hogy óriási szakadék tátong köztük. Lássuk az öt mentőövet, kapcsolatotoknak!

 

1. Vess véget!

Annyira egyértelműnek tűnik, hogy néha el is feledkezik róla az ember. Az pedig elég kínos, ha a beszélgetés során kiderül, a viszony még mindig tart!

 

2. Magyarázat

Aki megcsalta a párját, magyarázattal tartozik a másiknak, méghozzá minden adandó és létező alkalom adtán. Nincs annál rosszabb, amikor a bűnös konokul hallgat, és ennyit mond: „Hát, ez van!” Igenis vállald a felelősséged a tettedért, és a kapcsolatodért!

 

3. Készülj fel!

Sokféle érzelmi reagálásra számíthatsz a sértett féltől! Készülj fel a haragra, dühre, csalódottságra, kiábrándultságra! Vagy az összesre, együtt!

 

4. A hatékony kommunikáció

Ahhoz, hogy meggyőzd, bizony hatékonya kell előadnod magad! Először is tisztázd, hogy nem vagy alapvetően hűtlen típus! Ezután őszintén beszélj az indokról, az érzéseidről a megcsalás előtt és után. Csak a meghitt beszélgetés lehet egy sikeres kapcsolat alapja!

 

5. Az idő

Meg kell értenetek, hogy egy félrelépést feldolgozni és kezelni, hosszú folyamat! Hogy mégis mennyi, arra nincs recept, mert sok-sok egyéni tényezőtől függ!

 

Ha véghez viszed ezt az öt dolgot, sokat tettél a másikért! De sajnos lehet, hogy még ez is kevés lesz, és nem tudod semmissé tenni ballépésedet. Viszont ott a remény is, hogy párod megbocsát! Ebben az esetben viszont soha többet ne kísértsd a sorost, mert nem lesz segítség!

Link to comment
Share on other sites

Én hüséges tipus vagyok, én nem csaltam meg a párom soha sem, de engem igen, balek vagyok mi? Nekem is azt mondta hogy „Hát, ez van!” Fu olyan ideg lettem hogy majdnem kettévágtam, de eszembe jutott hogy nöt megütni szégyen, és türtöztettem magam. Derék dolog volt , majd Isten meghálálja, csak hol volt akkor mikor átcsesztek engem, de nem filozok ezen, már tultettem magam rajta.

Link to comment
Share on other sites

4. A hatékony kommunikáció

Ezután őszintén beszélj az indokról, az érzéseidről a megcsalás előtt és után. Csak a meghitt beszélgetés lehet egy sikeres kapcsolat alapja!

 

Nemazér de egy megcsalás esetén milyen indokot lehet fölhozni?

Reszeg voltam? .. szánalmas indok

Akkor kényszeritettek v mi? :)

Link to comment
Share on other sites

hát, nekem minden megcsalásnak minősül........ én nagyon nem szeretem, és nem is bocsátanám meg soha. szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Nemazér de egy megcsalás esetén milyen indokot lehet fölhozni?

Reszeg voltam? .. szánalmas indok

Akkor kényszeritettek v mi? :)

Ha valaki megcsalja a partnerét annak oka van. Nagyon sokszor nem csak "pillanatnyi elmezavarról" van szó, hanem sokkal komolyabb problémákról!

Sok esetben komoly és a partnerrel többször megbeszélt, de meg nem oldott gondok húzódnak meg a háttérben. Ezek egy idő után óriási teherként nehezednek az emberre és úgy érzi, hogy a patnerrel hiába beszéli meg (többször is), változás nem történik. Az embernek ilyenkor az az érzése támad, hogy a partnerét nem is érdekli a mondandója és ezáltal ő sem. Ilyenkor az ember elég könnyen esik egy megértő harmadik karjába.

Ilyen esetben a megcsalt fél is legalább annyira hibás, mint aki megcsalta őt.

Nem azt mondom, hogy minden esetben így van, csak ez is egy lehetőség ami könnyen megtörténhet egy hosszú kapcsolatban. El sem hinné az ember mennyire könnyen. Egy régóta tartó látszólag stabil kapcsolat is elég sérülékeny tud lenni, ha kevés benne a partnerek közötti őszinte komunikáció!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...

Nem tom... ha valakit tényleg szeret az ember, akkor semmiképp nem csalja meg a párját. Nincs olyan probléma amit ne lehetne megbeszélni, ha mégis, akkor sem megcsalom a másikat, hanem szakítok vele és csak aztán ... mással. Sztem ez így korrekt...

De javítsatok ki ha tévedek... Ja, és mielőtt azt mondod, hogy a mással smárolás nem bűn, gondold át még egyszer,mit szólnál... Mit éreznél, ha a barátod/barátnőd, tenné ugyanezt veled :huh: Nem hiszem, hogy túl jól esne...

Link to comment
Share on other sites

Én most vagyok túl egy szakításon. Megcsalt engem a csaj. Az volt az érdekes, hogy semmilyen gond, feszültség, baj nem volt köztünk. Nagyon szeretett engem. De elment egy táborba és ott megcsalt. Hiába beszéltük meg, ő már nem akarta folytatni a kapcsolatunkat. Eléggé depis voltam.

Link to comment
Share on other sites

Én hűtlen típus vagyok a jelenlegi barátnőm is lefekszk másokkal, én is megteszem... legalábbis ő azt mondta hogy nem hisz abban hogy másokkal nem lehet lefeküdni, én meg nevettem és azt mondtam hogy én se :D A volt barátnőm dobott egy másik pasi miatt.

 

De ha valaki mindent akar tudni akkor küldjön privát üzenetet és akkor elmagyarázok midnent :P

 

Link to comment
Share on other sites

sziasztok! ez a megcsalás dolog elég bonyolult, és nem mindig egyértelmű.

vannak olyan emberek, akik sportot űznek belőle, vannak akik engednek egy csábításnak, hogy bizonyítsák vele azt, hogy mennyire menő férfi vagy még jó nő, és vannak olyanok akiknek annyira hiányzik vmi az életükből, hogy kénytelenek más karjaiban keresni a "boldogulást".

teljesen el kell különíteni mindegyiket a másiktól. szipi

Link to comment
Share on other sites

Ehh, a megcsalásnál nálam már vége.Semmi értelme nincs folytatni, teljesen nyilvánvalóvá válik olyankor, hogy nem stimmel valami.Én asszem elégszer néztem el az ilyet egy csajnak, akkor azt mondtam hogy többet nem fogom.És be is tartottam a szavam :D

Ha valaki megcsal akkor jöhet akármilyen kifogással, kb egyik fülemen be, a másikon ki.Minek vesztegessem az időm ilyen kapcsolatokra?

Azt nem értem, hogy ha az egyik félnek baja van, akkor miért más karjában vigasztalódik, miért nem bírja megmondani, hogy mi a baja?

Aki nem hűséges az meg ne menjen bele komolyabb kapcsolatokba szerintem, mert nincs értelme.

Link to comment
Share on other sites

b4m! a megcsalás nagyon rossz dolog tud lenni, a megcsalt nem érti miért történik vele, aki pedig megcsalja a másikat, az teheti gátlástalanul, és teheti úgy is, hogy már előtte sokat jelzett a párjának. PL: vannak olyan pasik, akinek elmondja a nő, hogy ez nem jó, az nem jó, ezt nem így kellene, ez jobban esne, sőt jó lenne ha többet foglalkozna vele stb... vagy valamilyen libidói kérdésben van különbözet, esetleg igényekben. sokszor a partnerek szoktak jelezni, vagy mondani, de még akkor sem figyelnek oda a vészjelzésekre, holott, már belerágják a szájába, hogy mit és hogyan kellene, de mégsem teszik lustaságból. utólag mégis meglepetésként éri az egész szitu. mondhatnánk azt is, hogy váljanak szét és utána menjenek félre mással, de vki a társában megtalálta azt, akivel tökéletesen stimmelnek minden téren, kivétel a szex, ekkor lép életbe az, hogy megbeszélik, és konszenzusra jutnak, vagypedig máshol keresik a boldogulást. az tény, hogy teljesen más az amikor a vágyaknak engednek egy gyors numerát, és az is más, ha érzelmileg csalják meg az embert. egyiksem jó, és én sem lennék olyan pasival, aki máshol keresi az örömöket. szipi

Link to comment
Share on other sites

Áh, ez a jelzős dolog annyira gagyi.Nem jelezgetni kell, hanem mondja ki hogy mi a baja.szerintem.Ha valaki szeretne vmit elérni, akkor rá kell térni a lényegre, nem pedig rejtvényeket feladni.Mert lehet a másiknak nem esik le a célzás.Mondjuk ezt úgy általánosságban mondom, én vágom a célzásokat, sőt van hogy azt is célzásnak veszem ami nem is célzás :lol:

Nekem az volt a mákom, hogy abba aki megcsalt nem voltam szerelmes, szal úgy érzelmileg nem estem mélypontra, csak idegileg készített ki az a tény, hogy átvertek :D

Link to comment
Share on other sites

tudom, h vannak bamba pasik, akik nem veszik az adást, de a legdtöbbje olyan, hogy hiába mondod neki mit hogyan, hányszor, akkor sem teszi.

én beleőrülnék egy megcsalásba, már a tudat megölne, hogy az általam szeretett kedves testéhez más ért, mást tett boldoggá stb......... szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Nemazér de egy megcsalás esetén milyen indokot lehet fölhozni?

Reszeg voltam? .. szánalmas indok

Akkor kényszeritettek v mi? :)

 

A megcsalás nem csak ösztönös eredetű lehet - előfordulhat, hogy egyszerűen amiatt csalja meg párját az adott illető, mert érzi, hogy nem illenek össze - mondjuk véleményem szerint az ilyen helyzetek elkerülésére simán lehetne az ember legalább annyira figyelmes, hogy előbb szakít, vár egy kis időt és utána keres új partnert. Így akár barátság is fennmaradhat az exxek között.

Link to comment
Share on other sites

Hali.

Szerintem nincs indok arra, hogy valaki megcsalja a párját. Arra tényleg nem lehet fogni, hogy "Részeg voltam.", mert ha részegen ilyet csinál akkor mégsem olyan igazi az a kapcsolat. Ha meg józanon teszi ezt akkor meg azt nem értem, hogy miért nem zárja le a kapcsolatot. Mindenkinek jobb lenne.

Link to comment
Share on other sites

Eszembe jutott erről egy jelenet a Cooltúra c. filmből:

 

"Nem megcsalás, az ha egyszerre két lánnyal csinálod, mert akkor érvénytelenítik egymást"

"Vagy, ha piálva csinálod, azt sem megcsalás, mert ha nem is emlékszel rá, akkor meg se történt." :lol:

 

"Kyle: Én is tudok egyet - mondjam? Nem megcsalás, ha mogyorókrémmel kened le a zsákod, majd azt a kutyád lenyalja - mert a te kutyád! :lol::o:huh::rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...