Jump to content
PirateClub.hu

Kémfotón a terepes Dacia


DriftKing
 Share

Recommended Posts

Kémfotón a terepes Dacia


A képeken látható gyönyörűség a Dacia soron következő modellje, az egyelőre ismeretlen nevű, terepjárásra specializált Logan változat. Egyelőre kérdéses, hogy mikor kerül piacra, az optimista előzetes gyári bejelentés az idei év végéről szólt, de több esély van a 2009-es, problémák esetén 2010-es debütálásra.
A terepes Dacia részleteiről egyelőre nem sokat tudunk, de arról csiripelnek, hogy a Logannal és a Sanderóval ellentétben nem az előző Clio adja az alapokat. Feltehetően a Renault japán partnerétől, a Nissantól vételezik a terepjáráshoz szükséges megoldásokat: ha minden igaz, a román terepjáró az első generációs X-Trail padlólemezét és futóművét örökli, ami kedvező áron igazán vonzóvá teheti a 4x4-es Daciát.
A bemutatóig feltehetően a karosszériát is átszabják, hiszen a négyajtós Logan-kasztni meglehetősen esetlenül mutat a megemelt futóművön. A másik lehetőség, hogy az új hajtásláncot kizárólag az MCV változathoz kínálják majd.

gp_f.jpggp_fs.jpg
gp_rs.jpggp_s.jpg


forrás: totalcar.hu
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

:lol: :lol: ez ugye csak vicc?? :lol:

ezt ugye ti sem hiszitek el? <_< ez egy rakat szr.

 

látszik hogy ki van cserélve a futómű egy magasitottra, valamint a lengéscsillapitók is, és a kiszélesitések meg csak oda vannak csavarozva, ezt vmeik francia szórakozott ember csinálta csak ugy viccből.szerintem nem ez lesz a Daci terepjáró, nézzétek már meg, tiszta Logan.... pfh.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ebből lesz a 4x4-s Dacia, de jó hogy nem rakják rá a karosszériát előbb a futóművet szokták tesztelni. És ez egyébként is a második lépés, mert általában karosszéria nélkül kezdik majd megnézik hogy hogy viselkedik az autó ha van is rajta vmi... elég hosszú egy ilyen kivitelezés... majd a legvégén álcázva rárakják a végleges kasztnit is.

Link to comment
Share on other sites

Nem hiszem hogy ez jól fog elsülni... Ha meg nézitek a kocsi hátulját... lehet hogy én vok vak de az a felirat nem logan logó... Ha már tesztelnek könyörgöm fehér autót akkor legelább az első- és hátsó műanyagot kicserélhették volna fémmé... szreintem szánalmas...

ps2fan

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...