Jump to content
PirateClub.hu

Pannon


Susanne™
 Share

Recommended Posts

Hali!

 

Én ennél a szolgáltatónál lennék..megvagyok vele elégedve...Dijuce csomagba vagyok..és a percdíjak is egész jók..lassan már 3 éve...voltam már a T-s szolgáltatónál is de nem nagyon jöt meg...de a közeljövőbe azért visszatérek rá..is.. :D

Link to comment
Share on other sites

Én is pannonos vagyok hasonlóan djuice-os, sőt az egész családom, 6 mobilszámmal B)

A lefedettségük tényleg nagyon jó, a szolgáltatásaik is meg az árak is rendben vannak, bár van néhány szivatós csomagjuk :angry: több mint 10 éve vagyunk pannonosok kb. ennyi. ^^

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Én 2évig voltam pannonos, mostmár lassan 4 éve Vodánál vagyok.... szinte ahogy bejött váltottam mivel nagyon nem voltam megelégedve a pannonal.... / de ez régen volt/

 

Gondom az volt hogy reklámozták a Bee Original csomagot azokkal a hülyefejű figurákkal és ugye nekem nagyon bejöttek a percdíjak meg az sms díj és ezért váltottam arra a csomagra. Nagyon gyorsan lemerült a kártyám peidig elvileg nagyon kedvező percdíjai voltak ezért csodálkoztam is.... a csúcspont az volt amikor este letefonáltam hálózaton belül 48Ft-os perdíjért kereken 10 percet, és a 480Ft helyett 1130Ft-ot vontal le a kártyámról! Persze ha beleszámoljuk hogy elötte meg utána lekértem az eggyenlegem az 2*30Ft pluszt jelent, na de hova tünt a többi pénz???

 

Felhívtam a pannont érdeklődtem és senki nem tudott választ adni erre, azt mondták hogy annyit tudok tenni hogy beadok egy kérvényt, amit bíróságra visznek és úgy talán 3 év múlva visszakapom a pénzt ha kivizsgálták az esetet... egy másik ismerősöm is beszámolt egy hasonló esetről, ekkor törtem ketté a sim kártyám és mentem a Vodához!

Sokkal korrektebbek és mivel külföldi vállalatról van szó akinek van egy kis háttere, így nem szorul arra hogy lehúzza a kisebb embereket hogy térítse rajtuk a saját költségét! <_< Persze azóta biztos megváltozott minden 6szor átalakult, de nekem akkor is megmaradt a véleményem a kis pgsmről... <_<:angry:

Link to comment
Share on other sites

Én a T-Mobilevel jártam így. Feltöltöttem 3500-al és csak úgy, hogy ki volt kapcsolva a teló leszívta valaki a pénzt. Délután 3 órakor még 3650 ft körül volt este pedig amikor töltöttem az akkut 1100 ft lett kb. :angry: Nah azóta vagyok kb Vodafonenál és azzal meg vagy elégedve :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...