Jump to content
PirateClub.hu

A jó szexhez három perc is elég


Szergej77
 Share

Recommended Posts

Egy amerikai felmérés szerint a jó szexhez 3 és 13 perc közötti idő szükséges. Ebbe természetesen nem számítanak bele az előjátékra fordított percek. Ráadásul a kutatás azt is kimutatta, hogy az 1-2 perces aktusok „túl rövidek”. Egy korábbi felmérés szerint egy átlagos aktus hossza nagyjából hét perc.

 

A Journal of Sexual Medicine májusi számában szerepelnek majd annak a kutatásnak az eredményeit, amiben a Eric Corty vezette csoport azt vizsgálta, mennyi időre van szükség a jó szexhez – adta hírül az AP.

 

Az eredményekből annyi kiderült előre, hogy a jó szex háromtól tizenhárom percig tart, még akkor is, ha korábbi felmérésekben férfiak és nők egyaránt azt mondták, azt szeretnék, ha egy szexuális együttlét több ideig tartana, mint ameddig szokott nekik.

 

Fontos megjegyezni, hogy a kutatók azt találták, az 1-2 perces menetek azért tényleg túl rövidek, a 10-13 percesek gyakran túl hosszúnak tűnnek, valamint, hogy háromtól tizenhárom percig terjedő intervallumban nincs benne az előjátékra fordított idő.

 

Eszerint alig egy perc a különbség aközött, hogy egy aktus túl rövid ideig tart, vagy pont jó hosszúságú.

 

Dr. Irwin Goldstein a tanulmányt publikáló újság szerkesztője elmondta, a lap egy korábbi felmérésében, amiben 1500 párt vizsgáltak arra jutottak, hogy egy átlagos aktus hossza 7,3 perc (a felmérés alatt a nők csuklóján stopperóra volt). A nagyjából hét percet tartották a legmegfelelőbbnek a mostani kutatás készítői is.

 

„Annyi legenda van a kultúránkban arról, hogy az emberek mit csinálnak szex közben. A legtöbb ember szexuális élete messze nem olyan izgalmas, mint amilyennek mások gondolják” – mondta el Marianne Brandon, klinikai pszichológus.

 

A mostani felmérésben a Társaság a Szexuális Terápiáért és Kutatásért ötven, legalább hároméves tapasztalattal rendelkező amerikai és kanadai tagját kérdezték meg. A kutatásban résztvevőket egy 180-as listáról válogatták össze véletlenszerűen. A kiválasztott ötven főből csak 34 küldte vissza a kutatásban használt kérdőívet, de Corty és csapata szerint ennyi is elég ahhoz, hogy reprezentatív eredményt kapjanak.

 

Corty elmondása szerint a kutatás nemektől független.

 

Erről nékem annyi a véleméynem...hogy a 3 perc túl rövid..szerintem én az egész éjszakásnál maradok..persze a partner is bírja... :D

Link to comment
Share on other sites

...egy átlagos aktus hossza 7,3 perc (a felmérés alatt a nők csiklóján stopperóra volt)...

először így félreolvastam és néztem hogy mivaaaan? :D

amúgy meg tipikus amerikai hülyeség az egész...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

ezt a m*rhaságot. akinek ennyi elég, az nem szeretkezik, hanem állatiasan k*fél, vagy ürít. nekem ennyi nem elég, és nem is elégülnék ki egy maszatolástól. :lol: szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Szerintem is kevés a 3 perc, ha már szex, akkor legyen szex. :) Egyébként meg az ilyen reprezentatív szexuális felmérésekről mindig egy vicc jut eszembe:

Miért nem pislognak a nők az előjáték alatt?

 

Mert nincs rá idejük.... :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...