Jump to content
PirateClub.hu

Melyik nemzet autóját szeretitek jobban?


Daniels
 Share

Autómárkák  

147 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Francia vs német

    • Francia autók[Peugeot,Citroen,Renault]
      17
    • Német autók[Volkswagen,Porsche,Audi,Bmw]
      130


Recommended Posts

  • Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Egyértelmű, hogy a FRANCIA autók! :D A francia autók nem unalmasak, nem sallangmentesek desing szempontból, mint a német verdák! A belsejük nem komor fekete, hanem színes, teli van mindenféle jó ötletekkel! És a folkszvágen dízeljéről ne is beszéljünk! Csúnya hangjuk van, kerregő, mint egy traktornak! Legalábbis az adalogoló fúvókás dízelnek! És a wv most jöt rá, hogy a közös nyomócsöves befecskendezés jobb, és azt kezdte el alkalmazni! Rájöttek! Mindegy a HDI sokkal jobb, szebb hangja van!

 

PEUGEOT FOREVA!!!

Link to comment
Share on other sites

Jah és kerregő dizel...jó ennyi. francia: kemény ülés, sz*r váltó, hosszú úton jár...nekünk francia gépünk van [Renault Thalia 1.4] mivel nem hajtjuk agyon nincs vele semmi baj.

 

Érdekes hogy tatámnak III Golfja volt. Mindig pöcre indult, télen, nyáron, -20-ba, 40-be.Nagyon jó kis gép volt, soha nem volt vele semmi baj.

Link to comment
Share on other sites

Németre szavaztam, de:

Mindkettőnek megvan a maga előnye, mindkettőt szeretem. Francia autók adnak a kényelemre és a biztonságra nagyon, teljesítmény nem annyira fontos és bevallom őszintén, hogy annál nagyobb az néha fölösleges is. Városban elmászkál vele az ember, autópályán meg a konstans 130-at üzemanyaggazdaságosan simán viszi, ugyebár nem száguldozik senki :D :D :D

Viszont mivel nem vagyok családfő, ezért a német autók jobban tetszenek. BMW-ből a régebbi cápaorrúak a kedvencek, az újakat nagyon futurisztikusnak találom, bár az X5-ös az brutális :) Az Opelek nagyon megbízhatóak és gyakorlatilag minden téren megállják a helyüket, ár/érték arányuk az fantasztikus szerintem. Volkswagenről csak bogár terén van tapasztalatom, de arról csak pozitív. Elpusztíthatatlan egy autó, egyszerű, bárhova elvisz. Merciből a 90-92-ben gyártott kockalámpás nagy V12-es bálna tetszik a legjobban, igaz hogy egy üzemanyagtemető, de megvan a maga tekintélye :) Meg ha már német, akkor nem feledkeznék meg a jó öreg 2 ütemű Wartburgról sem, aminek kis túlzással addig pörgetheted a motorját ameddig akarod :) Berakod 2-esbe bármilyen hegyre felpöfékel, nincs legyőzhetetlen akadály :D A régimódi autókat kicsit jobban kedvelem, azok körül már van egyfajta kultusz és érzés. A jelenlegi új autók közül kevésről tudom elképzelni hogy kialakul majd egy ilyesfajta dolog. Bár ki tudja :)

Link to comment
Share on other sites

Egyértelmű, hogy a Német autók a jobbak.

Bmw,Porsche,Audi ezek jó autó márkák ;)

A belső térről,nekem nem kell a luxus belső tér,inkább az autó teljesítménye legyen jó :D

B)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...