Jump to content
PirateClub.hu

Perrel fenyegetik a Ferrari limó készítőjét


DriftKing
 Share

Recommended Posts

Perrel fenyegetik a Ferrari limó készítőjét
Maga a Ferrari rémisztgeti bírósági eljárással azt a brit férfit, aki sztreccslimót készített egy 360 Modena sportkocsiból.


gp_360limo.jpg


Dan Cawley talán nem a legjobb ízlésű Ferrari-tulajdonos a Földön, de kétségkívül elszánt és kitartó: évek munkájával és mintegy 200 ezer font befektetéssel készítette el saját Ferrarijából a képen látható hétméteres rettenetet. Kettévágni egy Ferrarit, és háromméteres közdarabot illeszteni a két fele közé valóban nem épp a márka iránti tisztelet jele, de a Ferrari finoman szólva is túlreagálta az ügyet. Ahelyett, hogy simán figyelmen kívül hagynák a limuzinépítőt, vagy szigorúan egy életre kitiltanák a hivatalos Ferrari-klubokból, jogi úton igyekszenek rávenni, hogy tüntesse el az autóról az összes olyan jelvényt és feliratot, amely alapján Ferrariként azonosíthatnák azt. A sportkocsigyártó ügyvédei szerint ugyanis a módosítás miatt a limuzin már nem tekinthető Ferrarinak, ezért nem is viselheti a márka jelzéseit. Cowley ugyanakkor azt mondja, megvásárolta a Ferrarit, jelvényestül, feliratostul, így azt tesz vele, amit csak akar.

Nem mernénk megjósolni, hogy miképp végződik majd az ügy - ez nyilván az ügyvédeken, és a hírhedten bonyolult angol jogrendszeren múlik -, de annyit azért megjegyeznénk, hogy nem ártana egy csipetnyi humorérzéket csempészni a Ferrari vezetőinek homár-vacsorájába.

forrás: totalcar.hu
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Pontosan! Nem értem, hogy miért kell így fölkapni a vizet a ferkáéknál! A csávó megvette a kocsit, utána azt csinál vele amit akar! Mondjuk, ha összetörnek egy Ferrarit, akkor peperelik a tulajdonosát? mert milyen dolog összetörtni egy Ferrarit! Komolyan ezek a Ferrarisok nem normálisak!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Tényleg nem valami szép de igaza van az ürgének meg vette mindenestől, utána a Ferrari-nak semmi joga sincs beleszólni hogy mit tesz az autójával. Ez olyan mintha összetörném aakor begyem le a logókat mert az már nem Ferrari. Ugyan már.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...