Jump to content
PirateClub.hu

Zene


Master Chief-23
 Share

Recommended Posts

vannak örök kedvenceim, amit hangulattól függetlenül majdnem mindig meg tudok hallgatni...

 

aztán újabban elkezdtem azt, hogy olyan zenéket hallgatok csak, amik bizonyos eseményekhez köthetők, pl. barátnőzés, ilyesmi...ez általában Oasis szokott lenni :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Főként azért hallgatok zenét, mert hangulatalakító számomra. Ha nyugit akarok, akkor benyomom például a Metallica - One számot. Ha vidám kedvemben vagyok, akkor egy AC/DC számot, ha szomorú vagyok, akkor egy Nickelback számot mondjuk.

Link to comment
Share on other sites

Fel nem fogom, mér baj az ha valaki divatzenét hallgat... Nem csak ilyen emberekből áll a világ... Én leszarom, hogy mi a divatzene meg mi nem, ha tetszik nekem, akkor kit érdekel? Amúgy elektronikus zenét hallgatok, csak és kizárólag, a leglágyabbtól a legdurvábbig akármit, nem érdekel, mi az. Mindent kedvelek a stíluson belül.... Nyugodtan rám lehet sütni, hogy igénytelen vagyok, nem érdekel... Én nem mélyebb értelmet keresek a zenében, mert nem vagyok filozófus. Könnyed kikapcsolódás, vagy szórakozás céljából hallgatom. Ennyi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hi,mindenki!Szerintem a legnagyobb zeneszek akik a rock val. mufajat jatszak beleertve a blues-bluesrock-ot ami az en legnagyobb kedvencem:

Jimi Hendrix

BB King

Arthur King

Muddy Wothers

S.R.V

Eric Clapton

ZZ Top

ZZ Hill

Robben Ford

Jack Bruce

Gary Moore

Coen Walters Band

Ronnie Earl

Bugs Henderson

Jimmy Spacek

Rod Piazza

Julien Sas

Alan Fox

Pat Trawers

Scott Finch

Paul Butterfield

Canned Heat

Peer Gunt

Mississippi Mud

Savoy Brown

Mountai

Freddy King

W8 Wankers

Johny Winter

Jimmy King

John Mayall

hirtelen ennyi. :D

Link to comment
Share on other sites

leginkább rockot meg metalt hallgatok,elragadott,és megnyugtat,persze az igényesebbeket hallgatom innen is,ugyanis vannak irtózatos bandák,a rockban is...éshát a legtöbb rockbandának van tehetsége,nem szótagolják tele az egész dalukat....még sok oka van egyelőre elég ennyit is felsorolnom,hogy tudjátok mért szeretem. :)

Link to comment
Share on other sites

Minden szerintem igényes zenét meghallgatok.

 

Szeretek zenét hallgatni, mert közben egész másképp látom a világot, mint zene nélkül. Zenével ki tudom adni magamból a dühöt, az örömöt és minden lehetséges érzésemet.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Én Hard 'n' Heavy Metalt szoktam hallgatni. Azért szeretem az ilyen zenéket, mert sokkal változatosabbak és technikásabbak, mint a populárisabb irányzatok.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 months later...
  • 6 months later...

Hogy miért hallgatok zenét? Az indok egyszerű. Amiért átlag mindenki más is. Hogy kicsit elszakadjak a valóságtól, a zenével lüktetve, sírva, felpörögve, lelkesedve kikapcsoljak kicsit. Erőt ad no meg támaszt ha kell.. amire épp szükséged van. Amúgy mindenevő vagyok, szinte bármi jöhet. Rock szinte bármikor, de igényes pop, kellő mértékben csöpögő lassú számok, kifinomult komolyzene is beköszön, hangulattól függően. A lényeg, hogy igényes legyen a zene.. és nem árt ha mellé igényes hang is társul B)

Link to comment
Share on other sites

Azért hallgatom azt amit, mert nekem ez tetszik minden belemagyarázás és rávezetés nélkül. Én fedezem fel, én döntöm el mi kell és én választok. Ez olyan, hogy csak lányokkal és mert jó és mert a többi dolog nem érdekel...kb. ennyi röviden és tömören.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Zenei Stílusba inkább a falbontó a nyerő nekem :D

 

ONLY Japan JCore - JRapp - Japan Hardcore - Splittercore - Darkcore - Speedcore - Gabber - DnB - Trance - Hardstyle - HardTechno - Artcore - Doomcore - Industrial - Terrorcore - Breakcore - Raggacore - Experimental - Darkstep - DarkAmbient - Deathcore - Grindcore - HCore - Doujin - Anime - Konami - LoliCore

 

Pl: Dj Sharpnel, Killingscum, M1dy, Yoko Ishida, Kentaro Ito, DESTRUCTION DERBY aka Hexor & Tommy Rockz,'...'

 

És a többi....:D:D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Mert ellazít, mert feloldja bennem a feszültséget, mert elvarázsol, mert megvigasztal, mert a zene nem kérdez semmit, csak tanácsot ad. A zene az életem, és az életem is csak egy dal. :)

Amit hallgatok:

Blues

Blues Rock

Alternatív

Poprock(gumirokk :D )

szoft rock

Komoly zene

és néhány szám más műfajokból. A Rap, a Hip-hop, a butarock, az elektronikus zene minden műfaja, nálam nem alapvetően nyerő. Elvből, ízlésből, előadási módból és célból kifolyólag.

A Jó zenének van mondanivalója, története, dallama, ritmusa, stílusa és a szavakon kívül (vagy csak) érzésekkel kommunikál, érzésekkel hat rád.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...