Jump to content
PirateClub.hu

Hajrá Fradi!


etooo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

én se vok nagy fradi drukker de ez már kicsit szégyen, hogy ennyi helyzetből se megy a gól, így nehéz lesz az nb1-ben ha sikerül feljutnotok. (én a színesbőrű középpályást nem értem miért jáccik, szerintem nem nagyon van köze a focihoz :lol: mindig elesik meg passzolni se nagyon tud és elég brutális)

Link to comment
Share on other sites

(én a színesbőrű középpályást nem értem miért jáccik, szerintem nem nagyon van köze a focihoz :lol: mindig elesik meg passzolni se nagyon tud és elég brutális)

 

Azért volt tőle gyengébb játékos a meccsen pl:Fülöp vagy Kulcsár, a másik meg az hogy nincs jobb tőlük ezekkel az emberekkel kell feljutni ami huzós lesz!

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

hehe. kintvoltam. nemtudom nektek biztos nem tűnt fel, de az a sok helyzet abból eredte hogy a biro bácsi a második félidőben igencsak a fradinak fújt. már már olyan hülyeségeket fújt be hogy röhögtem rajta mert nemvolt rá szó. mind1, igy is nyertünk, jobbak voltunk 2-1 szép volt szolnok. mellesleg nem semmi gólokat toltunk :D

Link to comment
Share on other sites

Hali !

 

Én a magyart futbalt hanyagolom úgy ahogy van , de most láttam a tv-ben hogy megint mit rendeztek a szurkolók a meccsen ! Egyenesen érthetetlen számomra hogy a mai napig nem tanultak meg emberek kulturáltan viselkedni szurkolni a csapatukat buzdítani ! Ezt nem csak a fradi szurkolókra értem de most megint ők voltak a képben , igaz sokadszorra már ! <_<

Link to comment
Share on other sites

Én kint voltam a meccsen, vendég szektorban a kapu mögött, ott megvolt a hangulat. Ezt a meccset több góllal kellett volna nyerni a Fradinak, az meg h a bíró a Fradinak fújt, az nem igaz, én inkább azt mondanám h össze-vissza fújkált, mikor éppen kedve volt... Mondjuk mást nem is vártam tőle, amikor meccs elején mondták a nevét, már tudtam h ez lesz. A Szolnok sztem jobb nem volt, egyedül a kapust tudnám kiemelni, akinek volt egy pár nagyon szép védése, meg a gólok se voltak csúnyák, bár én nem örültem nekik... Viszont ezen kívül semmi más komolyabbat nem tudtak összehozni, helyzetük szinte alig volt, meg 5-10 percenként a füvön fetrengtek és a hangyákat vizsgálták, vagy mittudomén, aztén 5 perc múlva úgy szaladgáltak mint a nyulak. Ndjodo nagyon halvány volt ezen a meccsen, sok helyzetet hagyott ki, rúgott egy gólt, de ezen kívül semmi. Innen már nehéz a feljutás, de semmi nem lehetetlen.

Hajrá Fradi!

Link to comment
Share on other sites

hehe. kintvoltam. nemtudom nektek biztos nem tűnt fel, de az a sok helyzet abból eredte hogy a biro bácsi a második félidőben igencsak a fradinak fújt. már már olyan hülyeségeket fújt be hogy röhögtem rajta mert nemvolt rá szó. mind1, igy is nyertünk, jobbak voltunk 2-1 szép volt szolnok. mellesleg nem semmi gólokat toltunk :D

 

Ezzel azért vitatkoznék!gondolom te nem láthattál visszajátszást mivel kint voltál meccsen!nah szóval az első szolnoki gólt megelőző szabálytalanság semmi sem volt mert a szolnoki játékos egyszerűen beleszaladt a fradistába!erről ennyit!amugy meg Turul9 jól összefoglalta a többit!

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Nem tudom , de ennyi helyzet kihagyás persze , hogy megboszulja magát....

Bármilyen Fradiról is van szó sima feljutást vártam.... Nem igaz , hogy egy ilyen patináns klub mint a Fradi nem képes feljutni....

Márpedig az esély hétről ,hétre csökken.... Jövőre ismét FTC nélkül az NB1.... 3. év.... Ez így nem jóóó , nagyon nem jóóó...

Hiányoznak az örökrangadók FTC - MTK ... Mennyit izgultam ezeken a meccseken.... :)

 

Szóval én, mint az "ősi ellenség" (MTK szurkoló) , hiányolom a Fradit az elsőosztályból.....

Link to comment
Share on other sites

Hát igen!ujabb egy évre unalmas NB1ünk lesz :( nem mintha annyira izgalmas de azért egy Fradi-Újpest az már valami :) Sajna ezt 1 embernek köszönhetjük és nem más mint Kisteleki <_<

Olyan ember kéne az MLSZ élére aki szereti és ért a focihoz és szeretné h a magyar foci jobb legyen. Ez a mostani vezetésből hiányzik, itt már csak a pénz számít, és úgy tűnik mintha szándékosan tönkre akarnák tenni a magyar focit <_< De ez csak az én véleményem én így látom.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Az FTC PE és Schiffer András ügyféd úr első fokon nyert az MLSZ elleni perben. A bíróság döntése alapján a bizottság névsora közérdekű adatnak minősül, az MLSZ-nek amennyiben nem fellebbez, az ítélethirdetéstől számított 15 napon belül kötelessége nyilvánosságra hozni az másodfokú fellebbviteli bizottság tagjainak névsorát. A bíróság elfogadta az érvelésünket és az ítélet végrehajtására kötelezte a Magyar Labdarúgó Szövetséget.

 

Tagjaink telefonjelentése alapján meg kell várni amíg az MLSZ írásban megkapja az ítéletet, onnantól számítva 15 napjuk van arra, hogy nyilvánosságra hozzák az adatokat. Jogász tagunk információi alapján fellebbezésre természetesen lehetőségük van, azonban ennek sok értelme nincs, a most elmondott érveiket a bíróság figyelmen kívül hagyta.

 

Korábban Kisteleki István közvetetten kérte Egyesületünket a kereset visszavonására, most Helmeczy László tette meg ugyanezt követlenül - az ítélet kihirdetése előtt. Szerinte ugyanis hatalmas botrány lehet az ügyből amit az követhet, hogy mindenkinek le kell mondania a pozíciójáról. Az ítélethirdetés után az MLSZ jogi ügyekért felelős alelnöke kezébe temette fejét és kétségbeesetten tekintett Izsó Ignácra. Magánbeszélgetés keretében elmondta, senkinek nem voltak rendben a licensz igénylő papírjai. Arra a kérdésre, hogy miért pont a Fradit zárták ki, megdöbbentő választ adott - mert a Nemzeti Sport által leírtak nyomán nem volt más lehetőségük. Szerinte a napilap írásaival olyan hangulatot keltett, hogy megint kivételeznek az FTC-vel, ezért kénytelenek voltak kizárni a IX. kerületi csapatot. Kíváncsian várjuk az MLSZ válaszlépéseit, reakcióikat, a nyilatkozatokat.

 

:angry: :angry: :angry:

Link to comment
Share on other sites

Magánbeszélgetés keretében elmondta, senkinek nem voltak rendben a licensz igénylő papírjai. Arra a kérdésre, hogy miért pont a Fradit zárták ki, megdöbbentő választ adott - mert a Nemzeti Sport által leírtak nyomán nem volt más lehetőségük. Szerinte a napilap írásaival olyan hangulatot keltett, hogy megint kivételeznek az FTC-vel, ezért kénytelenek voltak kizárni a IX. kerületi csapatot.

 

 

És ezek vezetik az MLSZ-t, ezek irányítják a magyar focit?! A hozzánemértésük és a média miatt zárták ki a Fradit ?! :angry: Undorító féreg népség ez az MLSZ, már elnézést de szebben nem tudom jellemezni ezeket... :angry: remélem megtudjuk h kiknek köszönheti a Fradi az igazságtalan kizárást.

Link to comment
Share on other sites

Az eredményhirdetést követően szinte pillanatok alatt elterjedő információ szerint az MLSZ jogásza, Helmeczy László az ítélet kihirdetése előtt kérte az egyesületet, hogy vonja vissza keresetét, mert szerinte hatalmas botrány kerekedhet az ügyből, ami után mindenkinek le kell mondania a pozíciójáról.

 

Ami azonban ennél is érdekesebb felvetés volt: a jogász szerint a Nemzeti Sport gerjesztett olyan hangulatot, hogy kénytelen voltak kizárni a Ferencvárost.

 

Helmeczy lapunk érdeklődésére elmondta: valóban, a média generálta nyomás is közrejátszott (ezt egyébként jegyzőkönyvbe is mondta) a két évvel ezelőtti ítélethozatalban.

 

ez tényleg ennyire dilettáns? (költői kérdés)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...