Jump to content
PirateClub.hu

Juiced2 Honda S2000!


DriftKing
 Share

Recommended Posts

news_2008031813824.jpg

 

Idén garantáltan minden magyar autórajongó mélyen belevési majd agytekervényeibe az angol FUEL nevét: a Tuning Show 2008 díszvendégeként nem csak a világon egyedülálló Car Catwalk Staget, és a FUEL Girls csapatát hozzák kis hazánkba, de több demóautójuk is megtekinthető lesz a rendezvényen!

 

news_2008031814025.jpg

 

Közülük is egy igen egyedi S2000-est, melynek érdekessége, hogy alapját az egyik konzolos Need for Speed klón, a Juiced 2: Hot Import Nights egyik virtuális autója ihlette. Az Honda pontos másának elkészítésére a játék fejlesztője és forgalmazója, a THQ kérte fel a FUEL csapatát, 2007. augusztusában. A FUEL nem csak az építésre kapott megbízást, de a promócióra is: a THQ a játék népszerűsítésére elindított Juiced 2 Garage Tour néven futó roadshow állomásain kiemelt szerepet kapott a Car Catwalk Stage, valamint természetesen a lányok is.

 

news_2008031814040.jpg

 

A gond mindössze annyi volt, hogy ez az ötlet a rendezvénysorozat elindítása előtt 5 nappal jutott a fejlesztők eszébe. A FUEL csapatánál azonban nincs lehetetlen.

 

news_2008031814100.jpg

 

A jobbkormányos donorra igen gyorsan rá is találtak, első útjuk vele pedig partnerükhöz, a magas színvonalú műanyag- és kasznis munkákkal, valamint airbrush festéssel operáló Custom Exotics műhelyhez vezetett, akik rögtön munkához is láttak.

 

news_2008031814122.jpg

 

Az autó darabokra szedése, a kasznis munkák és a Veilside szettjének előkészítése már az első napon megtörtént. A második és harmadik napra maradt a pontos illesztések kialakítása, valamint a festés: a két árnyalatban pompázó kék színre kerültek fel a játékban megtalálható minták, melyeket az egyik legjobb német air-brush specialista csapat, a Sperlich Brothers festette az autóra, akik kifejezetten e miatt a munka miatt érkeztek a szigetországba. A németek nem egészen egy nap alatt a minta tökéletes mását vitték fel a felületekre, hihetetlen profi minőségben. A végső lakkozást, összeszerelést és polírozást követően már csak a legfontosabb maradt hátra: a FUEL saját 05-ös kódjelű felnijeinek felszerelése!

 

Mindezek után nem volt már más hátra, mint az autót elszállítani a Nürburgringe, ahol a rendezvénysorozat első állomásán az egyik Fuel lány, Ann French hajtott fel vele a Car Catwalk Stage színpadra.

 

 

forrás: carstyling.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...