Jump to content
PirateClub.hu

WWE pankráció


Nes-Thor
 Share

Recommended Posts

  • Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

JBL hivatalosan is visszavonult, ki is lépett a szervezetből, most az egyik, most indult MMA-szervezet műsorvezetője és kommentátorja.

Link to comment
Share on other sites

és mi volt az oka JBL-nek h visszavonult? egyébként azt sem értem, hogy mért nem "búcsúztak" el tőle? úgy tudom ha valaki visszavonul akkor általában csinálnak egy nagyonnagy ceremóniát mint Ric Flair-nek.

 

Hogy miért nem? Azért, mert ő rosszfiút játszott, aki nem volt közönségkedvenc, ezért teljesen felesleges lett volna neki egy búcsú ceremónia, mert a közönség egyáltalán nem kedvelte. De ha az utolsó meccsére jófiút játszott volna, akkor persze meglenne a könnyes búcsú és a fél évig tartó sírás :) Ez ilyen hülye amerikai logika.

 

Egyébként azért vonult vissza, mert egyéb üzleti elfoglaltságai miatt nem nagyon tudott idő szakítani rá. LEgalábbis szerintem.

Link to comment
Share on other sites

Igen, ha jól tudom Shawn Michaels managere volt, meccseltek is egyet :)

Ric Flairt pedig ha jól tudom pont Mr. HBK búcsúztatta :D

 

Egyébként ahogy elnézem a történeteket, van rá esély hogy visszatér Flair is, de JBL-nek nagyobb az esélye.

Egy Shawn Michaels-Ric Flair vs Undertaker - Cena meccset megnéznék :D bár lehet hogy külön szervezetben vannak, ezeket nem tudom fejben tartani :huh:

 

 

Mellesleg Undertaker is rosszfiút játszik, mégis az egyik legnagyobb közönségkedvenc ;)

Nekem Randy Ortonnal van bajom, nem birom a srácot valamiért, de ettől függetlenül jó bunyós.

 

A high-flyereket birom nagyon, például Jeff Hardyt :D

Link to comment
Share on other sites

Taker mint rosszfiú? :D Utoljára 2003-ban volt az, amikor motorost játszott :D

 

Sajnos Flair több meccset nem vállal. Ő maga mondta, hogy az HBK utáni meccse után nem szeretne újra a szorítóba lépni, mint játékos, de minden mást vállal.

 

Amit én szívesen megnéznék: Undertaker vs. John Cena WM 26, ahol Cena ilyen közönségreakciókat kapna, mint ezen a videón:

 

http://www.youtube.com/watch?v=n-PkYVxM_d0

 

Vagy egy olyan Cena-Batista meccset, ahol a közönség a meccsre így reagál:

 

http://www.youtube.com/watch?v=IfPsksJxmqA

Link to comment
Share on other sites

Azért mondtam hogy rosszfiú, mert a figura jelleme inkább hasonít az ördögéhez, mint egy angyaléhoz :D

Meg, ha már sírásó, akkor legyen kemény :D Persze lehet úgy kemény hogy ne játsza azt a tipikus jófiú karaktert, ez tény :lol:

 

Egyébként mindegy hogy éppen 'melyik oldalon áll', amikor jön a kivégző mozdulat mindenki őrjöng az arénában :D

( Ma is lessz pankráció az eurosporton ;) )

 

Elkanyarodva picit a témától, Hulk Hogant szivesen látnám újra, mondjuk HHH oldalán.

Link to comment
Share on other sites

elég jó volt a judgment day. annak még mindig örülök h Randy a WWE champion, de nem gondoltam volna, hogy így fogja megtartani.. a Cena vd Bigshowt nem nagyon bírtam végignézni ott a végére tekertem h tudjam h ki győzzön ugyanez volt a jeff vs edgenél(sejtettem is hogy matt csak úgy meg fog jelenni) azt sajnálom hogy Jericho nem tudta legyőzni Rey Mysteriot(mind a kettőt nem nagyon bírom de ha már választanom kell, hogy ki győzzőn akkor már inkább Jericho nyerjen) a CM punk vs umaga is jóvolt.

Link to comment
Share on other sites

ezek a meccsek lesznek(szpójleres) elég jónak tünik:

 

WWE Championship

Steel Cage Match

Randy Orton vs Batista

 

World Heavyweight Championship

Ladder Match

Edge vs Jeff Hardy

 

Submission Match

John Cena vs The Big Show

 

Intercontinental Title

No Holds Barred Match

Chris Jericho vs. Rey Mysterio

 

 

ECW Championship

ECW champion Christian vs. Jack Swagger vs. Tommy Dreamer (Triple Threat Hardcore Rules Match)

 

Samoan Strap Match

CM Punk vs. Umaga

 

Miss WrestleMania Vickie Guerrero vs. Santina Marella (Hog Pen Match)

 

egyébként mi az a Stipulation TBA, és a Samoan Strap Match?

Link to comment
Share on other sites

a TBA azt jelenti, hogy to be announcement, vagyis hogy még nem tudni, mi lesz a meccs típusa. A samoan strap meg gondolom az lesz, hogy a két pankrátort egy bőrszíj két végéhez odakötik, és úgy játszanak.

Link to comment
Share on other sites

egyébként szerintem Cena már eléggé unalmas. szerintem tökjó lenne ha csinálnának belőle egy jó nagy heelt :) Khalit meg nemtommért nem bunyózik mostanság, de hát az is eléggé vicces mivel mindenkit akár egy kézzel is le tud győzni. szerintem ez a santina marellás sztori elég vicces kíváncsi vagyok még mit fognak kitalálni :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vége. Ennyi. Kirúgták a WWE-ból, indokot szintúgy nem mondtak, mint Kennedynél (ott a valódi indok az volt, hogy nem tetszett Ortonnak a pofája.)

Link to comment
Share on other sites

hát komolyan mondom nem értem mi van Vincel mostanság hogy mindenkit kirugdos úgy, hogy semmilyen okot nem mond. Batistat sem fogjuk egy jó ideig nem fogjuk látni:

 

WWE?s website has just confirmed that WWE Champion Batista is injured and will be out of action for four months, putting his return sometime around October.

 

WWE says that the injury is indeed a completely torn left bicep. No word yet on what will come of the WWE Championship. Stay tuned for more details.

 

annak sem örülök, hogy HHH viszajött...nem nézek olyan rég óta pankrációt, hogy annyira tudjak mindent, de szerintem valami nagyon nagy gáz van a cégben, hogy csak úgy kirugdossák az embereket mellesleg nem is indokolják meg, hogy miért is tették. ugye volt az két-három hete hogy át kellett rakni Raw-nak az előadását és szerintem ezért van most ez a sok balhé a cégben.

 

The WWE has revealed how wrestlers get released. A big hat with everyones names in apart from HHH and Cena. Vince puts his hand in a pulls out a name. That name is the person who going to be fired. ezt sem érttem.. mindenki kivéve HHH és Cena

 

azt megértem, hogy hhh-t nem lehet kirúgni, mert össze van házasodva a Vince-nek a lányával és akkor nagy balhé lenne, de hogy Cena-val is kivételt tesz. ennyi erővel már inkább az "új arcokat" és azokat akiket alig lehet látni (gondolok itt Dolph Ziglerre, mike knox-ra akit csak hébe-hóba lehet látni stb) rakja be a nagy sisakjába és rúgják ki azokat akik semmit nem raktak le az asztalra nem pedig olyanokat akik már egy jó ideje dolgzonak a wwe-nek.

Link to comment
Share on other sites

nekem már nagyon elegem van abból, hogy mindig triple h nyeri meg ezeket a meccseket mint pl most a rojál rumblit. szerintem az lett volna az érdekes, hogyha mondjuk Cody vagy Ted n nyeri meg a meccset és reménykedtem benne is egy kicsit, mert szerintem egy nagyon jó történetet ki lehetett volna találni, de hát mindig muszáj, hogy hhh vagy cena legyen középpontban... komolyan mondom szerintem a legjobb az lett volna ha a Miz kirepíti hhh-t és cenát. megmondom őszintén abban is reménykedtem amikor egyszer csak előbukkan hogy Miz fogja megnyeri meg a rumblit.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...