Jump to content
PirateClub.hu

Miért nem érdemes az első vágy ösztönzésére hallgatni?


Szipi
 Share

Recommended Posts

Miért nem érdemes az első vágy ösztönzésére hallgatni?

 

Tegyük meg ezt az első lépést, s nézzük meg, mi lesz a következménye! Mit okozhat egy ilyen hirtelen összehozott aktus?

 

A férfi kezdetben örül, hisz kielégült a vágya. Tetszik a nő, büszke a hódítására. Érzi a társaság elismerését, sikeresnek bizonyult a trófeagyűjtés. De az öröm mégsem abszolút felhőtlen. A férfi gondolataiba bekúszik a gyanakvás: Miért tette meg az első éjszaka, hisz alig ismerjük egymást. Talán ezt máskor is így szokta, ezt mással is megteszi. Akivel ilyen könnyen lehet szexuális kapcsolatba kerülni, bármikor megcsalhat. És ettől a pillanattól fogva megjelenik a bizalmatlanság, és később jó ideig nem biztosított a kapcsolat stabilitása.

 

A férfi nem szereti a könnyű hódítást, ha komoly kapcsolatra, harmonikus, közös életre vágyik. Elbizonytalanodik a nőben, meginog a hite a hűségében, s a féltékenység okkal vagy ok nélkül megrontja az összhangot, és elhidegíti egymástól a párt.

 

Ne feledjük, a férfi szeret hódítani! A könnyű, gyors győzelem csak ideig-óráig képes fenntartani önbecsülését. A serdülőkori skalpgyűjtés az érett férfit már nem elégíti ki. Ha nem is a klasszikus lovagi értelemben, de meg akar harcolni a nő kegyeiért. Így más lesz a nő értéke, és így magasabb hőfokú lesz az ő libidója, a szexulális vágya is. Minden valószínűséggel tökéletesebb lesz a szerelem beteljesülése.

Link to comment
Share on other sites

Hát szeritem amikor egyből összebújik két ember, akkor azért tisztában vannak vele, hogy az csak egy kis mókázás, nem pedig véresen komoly dolog, persze azért még akármi is lehet belőle. Én legalábbis úgy vagyok ezzel, hogy akivel hosszú távra tervezek, azzal inkább lassabban haladok, hogy mindketten teljesen biztosak legyünk a dolgunkba, meg szerintem így valahogy romantikusabb is :)

Link to comment
Share on other sites

nekem bármennyire tetszik egy pasi, bármennyire kívánom nem bújok vele ágyba. ez az alap nálam, mert hosszú udvarlási időszakot szeretem. szeretem, ha kiismerem az illetőt, mert ha emberileg, belsőleg, lekileg nem jön be, akkor tök mindegy, hogy mit tud az ágyban. egy numera nem ér annyit.

ja!! és itt hozzátenném, amikor annyira hülyének nézik az embert amikor ezt a szöveget hallom tőlük: "gyere feküdjünk le, mert ha jó vagy az ágyban, akkor járok veled". :lol: a kis hülye, nyeregbe érezte magát. szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

az első vágy az lehet egy fellángolás, lehet egy átmeneti izgalmi állapot, de annak nagyon hamar vége van, hamár túl vtok a szexen. abból tuti nem lesz lelki kötődés. a szexet lehet tanulni ha vki nem akrobata az ágyban, de a megértést, legfeljebb vetíteni lehet. szipi

Link to comment
Share on other sites

Mostani párommal fél éve vagyunk együtt, és hosszú távra tervezünk. Másfél hónappal azután jöttünk össze h megismerkedtünk. Kidobta a pasiját szombaton, vasárnap átjött és aznap este nálam is aludt. Fel se merült bennem h könnyűvérű k., szerettük egymást. Ergo ez az írás nem teljesen igaz.

Link to comment
Share on other sites

te magad írtad le, hogy másfél hónappal azután jöttetek össze h megismerkedtetek és utána dobta ki a pasiját............ :blink: szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Ehh... elég ismerős szituáció.

 

Már azt sem tudom mikor küzdöttem utoljára egy lányért.... eh talán soha, mindig összejött egyből.... bár ami azt illeti, most számomra nincs is olyan (vagy legalábbis nem ismerem) akiért érdemes lenne küzdenem.

Sztem nem kevés igazság van ebben a szövegben.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem, jó az, ha hagyju a férfit udvarolni, küzdeni! Nem jó az, ha első hetekben megtörténik a dolog, mert akkor nem biztos, hogy lesz kedve küzdeni és továbbmegy.. De ha egy-két hónapig küzd, udvarol, nyumul, akkor tudjuk, hogy tényleg komolyan gondolja, mert már mennyi időt szánt rám, ezt biztos nem vesztegetné csak úgy el, ha nem gondolja komolyan, hanem menne tovább olyanhoz, akitől a sex részét egy kapcsolatnak hamar megkapja, a többi meg mindegy!

Link to comment
Share on other sites

Nem minden esetben jelenti azt az egy-két hónapos "küzdés" hogy tényleg komolyan gondolja.Hallottam már néhány beszélgetést ami egyértelműen utalt arra, hogy csak kihasználja a csajt, és az sem számít hogy pár hónapig pedáloznia kell.Szóval szerintem nem idő alapján kell eldönteni ezt egy lánynak, hanem az alapján hogy mennyire ismeri már.

Link to comment
Share on other sites

Nem értem a mai nőket. Ez a 21. század itt már senkitől se lehet elvárni egy kis romantikusságot. Meg szerintem abba nincs semmi hogy ha egy nő pár nap után lefekszik valakivel, ettől nem lesz ..... . ....... az aki naponta cseréli a pasiját. mint már említettem ez a 21. század és ez csak szex.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

hát, ez a baj, hogy te így gondolkozol, hogy ez csak szex. neked ez olyan mint másnak az evés és az ivás. nekünk pedig nem.

neked csak egy fizikai kielégülés, nekünk viszont egy érzelmi alapon nyugvó lelki-testi beteljesülés, azaz szeretkezés. ez különbözteti meg az állati, azaz ösztönszerű kefélést a szerelemmel átitatott szeretkezéstől ami a testet és a leket is egyaránt kielégíti.

nekem személy szerint fontos az udvarlás, az hogy élvezhessem a személynek az egyéniségét, humorát, agyát, hogy megismerhessem, de nem a testén keresztül. nem a teste érdekel vagy az hogy mit tud az ágyban ha nem az hogy milyen ember, és hosszútávon is lehet-e rá alapozni.

nekem fontos hogy egy pasi az agyamat hódítsa meg persze nem kérkedéssel, és ne az legyen az elsődleges hogy mit nyújt az ágyban. szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Teljesen egyetértek veled Szipi :) Ha egy pali hamar megkapna, akkor egy idő után megunná az együttléteket, tudva, hogy bármikor ledönthet és úgymond unalmassá válna neki a dolog :D Ha viszont udvarol neked, akkor ő is tudja, hogy ezt a csajt nem lehet megunni, és azért udvarol, hogy elnyerjen... (Persze ez a legjobb, ha oda-vissza működik.)

 

Egyébként vannak olyan pasik, akiknek szintén fontosak az érzelmek, illetve maga az imádott ember személyisége :) Szerintem a kölcsönös rajongás, szeretet fontos mindkét fél számára. Ezt főleg magam miatt mondom. Férfi létemre elvárom én is ezt... Persze a testi kapcsolat is fontos, de az érzelmek soha nem elhanyagolhatók! Ezt különbözteti meg a párkapcsolatot az egy éjszakás kalandoktól :D

 

Üdv,

Ryan ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...