Jump to content
PirateClub.hu

Csókról általánosan!


Szipi
 Share

Recommended Posts

A csókról úgy általánosan...........

 

Mi lehet érzékibb egy buja csóknál? Talán egy másik csók. Szerencsére sokféle létezik, ráadásul mindegyiknek más a jelentősége.

 

Az alapos, mélyreható csók az érzéki vágy mélységét jelzi. Bár az ajkat alig érintő, puha csók is utalhat a szenvedélyre. A csókolózásnak nincsenek szabályai, nincs jó, nincs rossz technika, hiszen mindenki másként szereti. Hilda Hutcherson izgalmas könyvében nemcsak a csókokat ismerheted meg alaposabban, de a szex szinte minden titkára fény derül.

 

Embere válogatja, milyen csókot tart igézőnek és mely fajtától undorodik. Ami bevált a régi udvarlóddal, egyáltalán nem biztos, hogy kedvére lesz a következő kedvesednek. Akár hiszed, akár nem, a csókolózás tanulható! Ha megismerkedsz minden fogásával, csókkirálynője lehetsz a társadnak, bármilyen gyakorlott.

 

A következőkből mindent megtudhatsz az ajkaidról, a puszilkodásról és a csókról - és a kedvesedet is rávezetheted, hogy átvegye a te stílusodat. Ne legyints, hogy úgyis tudod, mert nem tanultál meg mindent a csókról a középiskolában. Ha netán tökéletes volnál a csókolózásban, akkor sem árt kissé felfrissíteni ennek az elhanyagolt művészetnek a fogásait.

 

Rengeteg nő azt hiszi, hogy egyetlen merész csókból következtethet leendő kedvese vérmérsékletére és szerelmi jártasságára. Ugyanebből az okból sokan elhiszik, hogy az ajkait ügyetlenül használó férfi közösüléskor szintén ügyetlenkedni fog, mert ha nem ura a szájának, hogyan lehetne ura egyéb testrészeinek.

 

Mielőtt te is e hölgyek pártjára állnál, és meggondolatlanul ejtenéd kedves, szeretnivaló társad egy félresikerült csók miatt, gondolj arra, hogy a csókolózás csínját-bínját is meg lehet tanulni, mint bármit az életben!

 

A nők általában szeretnek csókolózni. Rendszerint a puszi és a csók az első tényleges fizikai kapcsolatunk a szerelmünkkel. Intim kapcsolatainkban a csók vezető szerepe egész életünkön át kitart, néhány asszony számára erotikusabb és izgatóbb élmény a szeretkezésnél. Miért? Mert a csók meghitt, ígéretes, és olyan elkötelezettség árad belőle, amit a legtökéletesebb közösülés sem képes sugallni.

 

Mások számára a szeretkezéshez vezető út egyik lépése. Szó, ami szó, képes felkelteni a vágyat, mert érzelmi hatása endorfinokat szabadít fel a szervezetben, amitől javul a közérzetünk. S minthogy testi és érzelmi értelemben egyformán ösztönző hatású - egyszerre érinti az összes érzékszervünket -, valószínűleg a létező leghatásosabb afrodiziákum, ráadásul egyszerre hat mindkét félre.

 

Olykor meglepően hatásosan feltüzeli a nemi vágyat, hiszen egyes nők képesek az orgazmusig eljutni pusztán a csókolózás révén, egyetlen panaszuk, hogy olykor nem csókolózhatnak eleget. Sokszor éppen a csókolózás hiánya miatt szakadnak félbe a kapcsolatok, máskor a tüzes csókok készítik elő az utat a legelső szerelmeskedéshez. Egy kiadós csókolózás a megfáradt kapcsolat tüzét is képes felszítani.

 

várom a merész véleményeket. szipi :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Akkor kezdem én! :)

 

Szeretek csókolózni(nem tudom,hogy tudok-e és ha igen akkor milyne jól/rosszul) barátnőm meg van elégedve és nekem ez a fontos :P

Helyzettől függő,hogy épp milyen gyorsaságú csókokat helyezünk előtérbe (vad :P...vagy éppen lágy..érzéki... :P )

 

Mindenki maga dönti el,melyik jön be neki ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
És mennyire igazak ezek az állítások :rolleyes: Én az érzéki, romantikus csók mellett voksolok :blush::P

 

 

Hehe igazad van csak akkora ellentétet mond az avatarod :D .

 

Egyszerűen imádom mikor addig csókolózok egy lánnyal és olyan szenvedélyesen h miután abbahagytuk szét kell néznem ..."hol is vagyok? " :)

Link to comment
Share on other sites

:D :D :D csókolózni jó,csókolózni kell,csókolozni forever...ja és egyébként fájdalmas a fog-koccolás :huh: nem ajánlom h kipróbálja bárki is..még mindig érzékeny a fogam a hidegre azóta... :D najó ez nem teljesen igaz,de eléggé fájt mindkettőnknek.
Link to comment
Share on other sites

szerintem a csók nagyon fontos dolog, az sokmindent eldönt, bár vannak olyanok, akik úgy szerelmeskednek, hogy se előtte, se közben, se utána nincs csók. ezeket az emberkéket nem tudom megérteni, mert a csók ellazít, felold, felizgat, elindít bennünk finom dolgokat, érzéseket, szinte előjáték. sajna vannak olyanok, akik azt hiszik magukról, hogy jól csókolnak, közben nem értenek hozzá, csak a szájuk nagy. az a legrosszabb, mikor nem lehet ezen változtatni, mert nem hagyják, vagy nem lehet rávezetni őket, mert a beidegződéseknek élnek. szipi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...