Jump to content
PirateClub.hu

10 jel, ami arra utal, hogy a pasi szerelmes


Szipi
 Share

Recommended Posts

10 jel, ami arra utal, hogy a férfi szerelmes

 

 

1. Elfeledi a volt barátnőjét

 

Attól függően, mennyire volt komoly az előző kapcsolat, időről-időre felmerül mindkét félben vajon jó döntés hoztak-e, amikor szakítottak. Ha azonban új szerelem szövődik, az utolsó dolog, ami eszébe jut, hogy esetleg újrakezdhetné az előzővel.

 

2. Folyton rád gondol

 

Azon kapja magát, hogy még a haverokkal töltött idő alatt is te jársz a fejében; váratlanul felhív; amikor elutazik nélküled, valami apró figyelmességgel tér vissza.

 

3. Őszintén érdekled őt

 

Az egyéjszakás nőcskék élete a férfiak számára érdektelen. Ha viszont mindent tudni akar rólad; issza a szavaid; ha aggódsz és ő veled aggódik - biztos lehetsz az érzéseiben!

 

4. A bogaraidat jópofának találja

 

Ha jót nevet azon, hogy a somlói galuska mellé diétás kólát rendelsz, a ruhád színéhez igazítod a mobiltelefonod tokját, vagy hogy falod a romantikus lányregényeket az azt jelenti, olyannak szeret, amilyen vagy - a hibáiddal együtt.

 

5. Egy hullámhosszon van veled

 

Hozzád hasonlóan gondolkodik a fontos dolgokról és megvan köztetek az a bizonyos szikra - jó jel!

 

6. Más nők nem foglalkoztatják különösebben

 

Ha a jelenlétedben nem veszi észre azt a hosszúcombú vöröset és még a legcsinosabb barátnőddel sem flörtöl, az sokat elárul!

 

7. Szereti veled tölteni az idejét

 

Bár ez nyilvánvalónak tűnik, amikor a haverjai rovására is téged részesít előnyben, jól áll a szénád!

 

8. Szívesen hoz kompromisszumot miattad

 

Ha önként és dalolva nézi meg veled a romantikus filmet, tiszteletben tartja a döntéseidet, még ha nem is ért egyet, akkor tényleg fontos vagy neki!

 

9. A fontossági sorrendje élére kerülsz

 

Hajlandó kihagyni az edzést, hogy együtt vacsorázzatok; hétvégére nem visz haza munkát és az időbeosztását a tiedhez igazítja - nagyon jó jel!

 

10. A jövőről szőtt terveinek Te is része vagy

 

Ha nemcsak a következő hétvégére szervez programot, hanem a nyaralást is veled tervezi; ha a barátja három hónap múlva esedékes esküvőjére elhív kísérőnek; ha bemutat a szüleinek és a rokonainak - a legjobb jel!

 

 

ez igaz vagy sem? mi a véleményetek róla? szipi

Link to comment
Share on other sites

Szerintem nagyrészben igaz, de a szerelem terén nincs nagy tapasztalatom. Egyszer voltam szerelmes, de akkor nagyon, azóta...hát nem nagyon tudok szerelmes lenni, és már minimum 10 barátnőmmel szakítottam, mert még mindig az egykori szerelmemhez kötödtem/kötődök. Próbálok mindent elkövetni, hogy megszeressem a lányt, de még szex közben is az exemre gondolok, hogy vele milyen jó volt. :( Most kiöntöttem a szívemet :)

Link to comment
Share on other sites

én a tavalyi gólyatáborban durván megsértettem a 8-as pontot.... csajjal elkezdtük nézni a Step Up (asszem ez a címe) nevű filmet, közen beszélgettünk, én mondtam neki hogy ha egy másik suli nem zárt volna be, akkor oda mentem volna.. ekkor ő annyit mondott hogy: "de akkor hiányoznál nekem". Másnap meg mikor megkérdezte hogy folytatjuk-e a filmnézést, akkor én erre (nem tom mi ütött belém, általában a "célegyenesben" cseszek el mindent) az elöttem lévő asztalra koppintottam a fejem... következő nap a csaj sűrű "kapd be" mutogatással haladt el mellettem. Próbáltam tárgyalni vele, de meg se hallgatott.

Azóta egyszer irtam neki myvip-re, de nem válaszolt.... Állandóan csak rá gondolok mostanság.. (L) De ha vki tudna valami tippet, hogy esetleg újra "hiányozzak neki" akkor irjon plíz... fontos lenne, mert csak rá gondolok.. állandóan..

(ha offoltam volna vagy szabálytalan lenne vmi akkor bocsi)

Link to comment
Share on other sites

Uhhhh....

 

Hát én azt javaslom hogy probálj vele beszélni találkozol vele állítsd le és beszéljétek meg a dolgot ha enm akar megállni csak mond azt neki

 

"1 percet kérek utánna mehetsz" /általában megszokták hallgatni/ és akkor elmondod neki hogy milyen barom voltál /boccsi a szó használtaért/ hogy nem mentél filmezni vele meg azóta is csak ezen töröd magad.... ÉS hogy nagyon megbántad meg minden.... DE AZT MÉG NE MOND MEG NEKI HOGY NAGYON SZERETED ha nem jártál vele... És javasold hogy folytasátok ott ahol abba hagytátok utánna ha nem válaszol akkor is hagyd menni általába mindig elgondolkoznak rajta....

 

Sok Sikert.

Link to comment
Share on other sites

Még olvasni is rossz volt, mert most rám mind igaz, habár nem kapok viszonzást és nagyon esz miatta a penész, szóval fáj a kis szívem, tom, hogy kinövöm majd, de akkor is! :(

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

számomra ez a kettő a mérvadó:

 

 

9. A fontossági sorrendje élére kerülsz

 

10. A jövőről szőtt terveinek Te is része vagy

 

 

ha ezek nincsenek meg, akkor tutira kijózanodunk, és tudjuk, hogy nem szerelmesek belénk, hanem csak elvannak velünk, esetleg vmi érdekkapcsolatot akarnak tőlünk. ezt tapasztalatból mondom. szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
igen, a filmekben is mindig ezt mondják :) és ez is történik...csináld ezt

 

(tomirad. ne idézd a közvetlenül előtted szólót :) )

A filmek és a valóság 2 külön dolog, de mi van akkor ha olyas valaki tetszik aki a filmben tipikusan az a "pár" aki az elején nem kedvelik egymást és a film végére már együtt vannak?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...