Jump to content
PirateClub.hu

Szerinted?


Malacka_92
 Share

Recommended Posts

A Marihuana káros. Ez tény, de mértéket betartva egészséges a fogyasztása.Szinte mindenre alkalmazható gyógynövény, segít az asztma, megfázások, gyomorbajok, láz, reuma és sok más egyéb betegség gyógyításában. Csak ezt sajnos nagyon sok országban nem ismerik el, köztük Magyarországot is. De például Jamaikában, Indiában, Nepálban, Hollandiában természetes, hogyha valaki bemegy a drogériába vagy gyógyszertárba, és kér 2gramm Marihuanát...!

 

A Marihuana fogyasztás szorosan összefügg a Rastafarizmussal. A Biblia is több helyen említést tesz a növény jótékony hatásáról. Sokaknak fogalmuk sincs, magáról a vallásról, csak "rasztázzuk be a hajunkat, és füvezzünk".

 

A Rastafarizmus Afrikából származik. Gyakran társul a Jamaikai szegény fekete lakosság érzéseivel. Nem csak egy vallás, hanem út az igazi élet felé. A lényege: a szegénység, a társadalmi elnyomás és az egyenlõtlenség elleni küzdelem, melyek nem csak vallási eszmék, hanem globális problémák is. A legfontosabb útmutató a Biblia. Az ISTEN Alaphitük szerint a feketék élõ istene Haile Selassie Etiópia fekete császára volt, eredeti neve Ras Tafari. Selassie nem Rasta, hanem igaz keresztény volt. Senki sem tudhatja biztosan, hogy õ is úgy gondolkodott e, mint a Rasta mozgalom tagjai. A vallás egyes ágaiban megjelenik a fehér gyűlölet, de nem ez a jellemző(Bob Marley, egyenesen elítélte ezt a fajta megnyilvánulást). A vallás, Etiópiát mint "földi menyországot" tartja középpontjának.

Link to comment
Share on other sites

a fü agyilag elöbb tesz gatyára mint a tüdödet...7-8-9 év folyamatos fogyasztás után érezhetö ez főként. Emlékezet kiesés,kisseb dadogás jellemzö..(ez nem azt jelenti hogy ha elszivsz egy marihuánás cigit akkor már dadogsz vagy felejtesz) Fizikai függöséget ismét csak hosszu idö után okoz (7-8-9 vagy töb év ) Viszont lelki függöséget (pl erös vágyakozás a fű után) akár már 1-2 év után is. Ez attol függ hogy mien sürün használja a Tag. Ha naponta, akkor elég fél év is.Tehát biztos nem annál fog ez a probléma jelentkeni aki 1-2 hetente sziv egyszer-egyszer, ennél jóval többröl van szó (hetente 3-4 alkalom vagy akár minden napi fogyasztás) "A legelsö ut a kemény drogokhoz" ez meg egy hülyeség. Fűrő simán le lehet szálni ezt nem egy barátom tanusitotta..igaz ez is attol függ hogy mennyi ideje használják. A legjobb ugynevezett Bongba vagy vizipipába fogyasztani mert megszűri a viz a káros anyagoktol...Viszont ebbe már joval több municiot is bele kell tenni :) de ezt már nem irnám le mert ez már büncselekmény :)

Link to comment
Share on other sites

Ejj, de jó írni a tapasztalatokat, csak épp tiltva vagyon, nem? :D

Amúgy meg minek füvezni (meg bagózni, inni), ha más normálisabb módon is lehet szórakozni?

Ja és hol van marihuána említve a Bibliában? Erre nagyon kiváncsi vagyok :D És Mózes lejött vala a hegyről, a 10parancsolattal meg egy zsák yamaikai anyaggal. Isten küldte!

Link to comment
Share on other sites

Egyébként nem tudom, hogy ki mondta, de igaza volt: öreg alkoholistát, aki már régóta tolja az ipart, sokat látni. Bezzeg vén drogost? Szal van sok olyan ismerősöm, aki fűvel kezdte, néha egy kis eki, kóla, aztán jött a hernyó. Szal én éppen ezért nem is próbálnám ki. Szerintem úgy hülyeség, ahogy van. A másik meg, ha majd életképtelen utódokat hoztok világra ne csodálkozzatok!

Link to comment
Share on other sites

pankahrdt inkább fekszel a saját hányásodba ugy hogy mozdulni demég beszélni se tudsz ugynézel ki mint egy legalja csöves minthogy egy kis páfrányrakétát eltolj és sokkal vidámabb legyél? Nameg eléggé megszinesiti a hétköznapokat... eléggé igénytelen sport az ivászat..

 

Szerk.: Meg maga az hogy 9-10 év alatt teljesen leépülsz a májaddal együt ha pedig csak alkalmanként füvezel nemleszel egy zombie.

Link to comment
Share on other sites

ehhh..halod srác...én kb 3 szor toltam zödikét...és egy nagy tratyio az egész nem tom mi a jo abba hogy betépsz aztán be vagy punnyadva...az sztem maga a szánalom...amég te punnyadsz addig aki iszik az pörög..ja és inni nem kell ugy hogy okádj idióta ... elég ha megiszol 2-3 deci jégert és faxás a kedved..na mind 1 a füvet azé vetem meg me egy sunyi dolog :D meg hát mert punny van tőőle legtöb esetbe...és a "néha-néha" füvezésböl lesz a "mindennapi" füvezés srác. És csak azt veszed észre hogy lopod az anyukádtol a pénzt meg le vagy épülve totál...össze vagy zuhanva . szal ja elég gáz sztem.

Link to comment
Share on other sites

pankahrdt inkább fekszel a saját hányásodba ugy hogy mozdulni demég beszélni se tudsz ugynézel ki mint egy legalja csöves minthogy egy kis páfrányrakétát eltolj és sokkal vidámabb legyél? Nameg eléggé megszinesiti a hétköznapokat... eléggé igénytelen sport az ivászat..

 

Szerk.: Meg maga az hogy 9-10 év alatt teljesen leépülsz a májaddal együt ha pedig csak alkalmanként füvezel nemleszel egy zombie.

 

Inkább iszom magam félholtra minthogy beszívjak. Meg ha "alkalmanként " beszívsz akkor úgyse bírod nélküle aztán azon kapod magad, hogy az egész családod megutált és nincs egy barátod se. A piától meg azért sztem ennyire nem lehet meghülyülni. ( bár ez egyéntől függő ) Egyébként is a bor olcsóbb mint a fű. :D

 

Link to comment
Share on other sites

korlátoltak vagytok...helyzettől kéne függjön,ki milyen eszközhöz nyúl.egy teázóban nyilván nem kezdek el vedelni,partyban meg nem tépek annyit mert bepunnyadok.aki meg attól fél hogy leépül annak megsúgom h ígyisúgyis leépül ha iszik akkor az ivástól,ha szív attól,ha egyiket sem akkormeg a stressztől.ugyhogy szerintem lehet mindent de mindent csak mértékkel ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 weeks later...

3 évig vigyáztam smasszerként bűnözőkre,és találkoztam bőven csak füvet szippantó emberekkel.Addig nem volt gond ,hogy meg tudja állni a zöldség szívását,amíg tudatalatt tudta,hogy meg tudja szerezni.Nos ahogy bekerült a hozzáférés megszünt,még a diófa levelet is,meg a szaros wc papírt is elszívta,hogy kábulathoz jusson.

Nagyon sok fiatal barátom van,és kipróbáltam 3x4-szer,de én még mindíg behánytam tőle. :) :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

pankahrdt,nemkell hozza olyan sok ido.

nekem egy nyar is elegvolt,ugy,hogy ejjelnappal keszrevoltam rakva,ahhoz,hogy meg mindig szarlegyen a memoriam :$:D

csajom is mindig piszkal,mer nememlekszem semmire :D

 

mao,azer hanysz tole,mer tul sokat szivsz es a szervezeted mar nemtuggya elviselni,ugyhogy kiloki magabol.

biztos erzed,hogy mikor jon el a pont,amikor mar nemesik jol.csak addig szivd (Y)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

mert az alkoholtol nem hánysz ám be tényleg ... :D

ha becibálsz másnap simán feltudsz kelni nem megy szét a fejed stb...

Ember fügő ki minek tetszik nah meg hogy áttudja e lépni stereotipiákat...

HA oan kedvem van bekenek ha nincs iszok vagy egyiksem...

Nem gondolom magam retardáltnak

ILetve inkáb gondolom retardáltnak azta f*** t aki BÁzis bol kitámolyogva 20k forintal a zsebében (persze egy vodkátol fejre ál) és üvölt meg neki megy a saját tükörképének is...(nebámulda csajom...)

Magyarország magyaremberek mohók nemtudják miben hol a határ ...

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...