Jump to content
PirateClub.hu

Szeret vagy Nem Szeret?


matekonvict
 Share

Recommended Posts

Egy rövid ismertető,miből tudhatjuk,hogy szeret-e az illető,vagy sem!

[ Finombeállítás]

Fontos dolog felismerni azokat az érzelmi jeleket, amelyek jelezhetik azt, hogy az illető jó, rossz, esetleg közömbös érzelmekkel viseltetik valami iránt. Hódítás során pedig még azelőtt kell ezeket a jeleket értelmezni, mielőtt kideríted az értékeit, az általa használt kulcsszavakat, stb. Persze vannak olyan esetek, amikor ez nem is olyan nehéz: egy mosoly vagy egy "hűséges kiskutya" tekintet persze pozitív, egy fintor vagy ásítás negatív dolgot sugallhat; a jelek azonban nem minden esetben ilyen egyértelműen beazonosíthatók. Tehát annak érdekében, hogy minél pontosabban beazonosíthasd, milyen reakciókat ad a lány egy-egy témára, amit feldobsz vagy kérdésre ami elhangzik, először némi "finombeállítás" szükségeltetik a reakcióit illetően.

 

Rá kell jönni, egy-két kérdés segítségével, hogy milyen, amikor egyetért valamivel, mit tesz, ha nem ért egyet valamivel, és hogyan reagál, ha érzései semlegesek a téma ill. kérdések iránt.

 

Ezt fel lehet vezetni játék formájában is. Beadhatod neki, hogy médium szeretnél lenni, és arra gyakorolsz, ezért szeretnéd a segítségét kérni. Kérd meg arra, hogy gondoljon valami olyasmire, amivel teljes szívéből és minden tekintetben egyetért. Lényegtelen, hogy elmondja-e utána, mire gondolt, tulajdonképpen még jobb is, ha megtartja magának. Majd kérd meg, hogy gondoljon egy olyan témára, amivel kapcsolatban teljesen semlegesek az érzései. Végül pedig ugyyanezzel a módszerrel vizsgáld meg azt, hogy milyen reakciókat ad, ha valamivel nagyon nem ért egyet. Ezután menj vissza a semlegesre, és játszd el ezt a hármas sorozatot még kétszer.

 

Ha ez megvan, kérd meg arra, hogy gondoljon bármire, amire szeretne, te pedig, az előző válaszreakciók figyelmes megfigyeléseire alapozva megállapíthatod, hogy jók, rosszak vagy semlegesek az érzései az általa kigondolt témával kapcsolatban. Egy idő után azonban célszerű hanyagolni a játékot, majd később visszatérni rá. A dolog lényege azonban abban rejlik, hogy mire rá akarsz mozdulni a lányra, képben legyél a jelzéseivel kapcsolatban és tudd, mikor tetszik és mikor nem tetszik neki valami.

 

Remélem hasznotokra válik :)

Link to comment
Share on other sites

Igen ez jó dolog és ha már nagyon rég ismeritek egymást és szoktattok beszélgetni is néha akkor hogy derítsd ki vagy ha minden nap msn-ezel vele? Sokaknak ilyen gondja is lehett és hát akkor már ez nem válik be annyira... Oda más módszer kellene...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
rá akarsz mozdulni a lányra, képben legyél a jelzéseivel kapcsolatban és tudd, mikor tetszik és mikor nem tetszik neki valami.

Szerintem a médium duma nélkül is rá lehet jönni erre a dologra, az csak megbonyolítja. Főleg akkor, hogyha nem szimpatizál a médium jelöltekkel. :D

Észre lehet azt venni máshogy is beszélgetés közben, ha tetszel egy lánynak, nem kell itt bonyolítani a helyzetet feleslegesen! ;)

Link to comment
Share on other sites

Hasonlít a 3 híres ember trükkre.Bár az a gondolkozást változtatja meg.

Amúgy nem rossz ez a médiumos.Csak 5-10 perc után rá lehet jönni hogy igazából mi az ami tetszik neki és mi az ami nem.

Ennél egyszerűbb.Mondok neki valami olyan bókot ami tuti tetszik.(Látom a jó dolgokra hogyan reagál).Majd megnézek egy másik csajt(Rossz dolgok).Ezzel el is lehet felejteni a nyálas dumát.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem nem túl hihető a médium keret, alapvetően nem rossz dolog, csak hihetetlenül hangzik. Én magam részéről ugy vagyok, hogy igaziból van 1 stilusom, amin nem nagyon akarok változtatni, csak azért nem változtatok rajta, hogy bejöjjön 1 csajnak, mert ha összejönne 1 kapcsolat, ugyis kiderülne milyen vagyok, és végig játszani magamat, csak azért baromi nehéz, az elején derüljön ki inkább, és akkor nem lesz meglepetés.

Link to comment
Share on other sites

Viszont ha egy kapcsolatban vagy akkor mindketten változtok.Mert változnotok kell.Majdnem mindegy hogy milyen vagy a kapcsolat elején mivel teljesen más leszel 1-2 hónap múlva.Maradnak dolgok de sok hibádat elfeded, lehet hogy nem direkt de akkor is muszáj.Igazából "mindenki hazudik"(dr.House)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...