Jump to content
PirateClub.hu

Melyik nők riasztják el a pasit?


Szipi
 Share

Recommended Posts

Melyik NŐk riasztják el a pasit?

 

Vajon mi az oka, hogy egyes nők valósággal vonzzák a férfit, mások viszont kevésbé sikeresnek mondhatják magukat, sőt, van aki kifejezetten taszítja a másik nem képviselőit. Nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre. szipi

 

 

A szfinksz

Első látásra tökéletes: intelligens, szép, céltudatos. Főnöke és barátai elismerik, ráadásul még szabad, mint a madár. Kell ennél több a férfinak? Egy hónap jegyesség után azonban a férfi kezdi "kevésnek" érezni magát. Minél inkább erőlködik, a nő annál inkább szárnyall, végül pedig lesújt. A szfinksz célja: semmit sem adni, és mindent kapni! Könnyű elképzelni a befejezést.

 

A vezető

Mindig és mindenhol irányítani akar. Határidőnaplója feketéllik a bejegyzésektől. Tehetséges a barkácsolásban, ezért fennen hangoztatja: nincs szüksége senkire. Vele az úr megüti a főnyereményt. A nő már az első közös éjszakán kezébe veszi partnere sorsát. Kezdi elűzni a barátait, beíratja egy felzárkózó nyelvtanfolyamra, kijelöli a házasságkötés napját, kiválasztja a nászút helyét, és egyedül akar dönteni a szerelmi aktusok módjáról is.

 

A romantikázó

Eljött értem a herceg - rebegi. - Azóta boldog akar lenni,és sok gyereket szeretne. Párjának feltétel nélküli csiodálója, nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy dicsőítse "urát". Igyekszik a házasélet minden mozzanatából nemzetközi eseményt csinálni, amit a legszívesebben egy sajtótájékoztatóval koronázna meg.

 

A mártír

A törékeny lélek mindig panaszkodik: szomjas, éhes, fázik, túl melege van. Élete állandó harc az őt bosszantó világgal. Sirámaival megpróbál részvétet ébreszteni a férfiban,. A hónapok múlásával a férfinak bűntudata lesz. Úgy érzi majd, hogy miatta romlott el az időjárás,a porszívó, ő tehet a környezetszennyeződésről és a munkanélküliségről. Végül rájön: a mártír is a parancsolgatók családjából való. Ha az úrnak esze van, akkor fejvesztve menekül.

Link to comment
Share on other sites

nekem az a személyes véleményem, hogy tényleg vannak ilyen típusok, de nem biztos, hogy mindenki számára risztó. ha az lenne, akkor a pasik nem választanának belőlük. szerintem mindenki az igényéhez valót keresse meg, ugyanez vonatkozik a pasik irányába is. szipi

Link to comment
Share on other sites

Igen a legtöbb férfi tényleg nem szereti az ilyet de van akik nagyon is buknak ezekre a vonásokra.... Igaz én nem annyira de ismerek őár embert akiknek külső szemlélőként is észrevszem hogy ilyen a kapcsolatuk és nagyon boldagak vagy csak annak tünnek.

Link to comment
Share on other sites

Hűha! :)

 

Nekem mindegyik tipushoz volt már szerencsém... :D

"szerencsém"...

 

A leghosszabb ilyesféle kapcsolatom 2006.jan.24től 2006.május.18ig tartott... :D

 

Hihetetlenül kényelmetlenül éreztem magam ezekben a kapcsolatokban.

Volt hogy csak adtam, de semmit sem kaptam cserébe, volt hogy irányítani akarnak, de azt meg nem szoktam eltűrni, volt h valaki mindig csak sajnáltatta magát...folyton...minden témában, a túlzott romantika...hát megesik sokakkal, azzal sztem nincs is semmi gond, csak ne vigye túlzásba... :P

 

Azóta találtam valakit, aki egyikbe sem sorolható, de mégis mindegyikből van benne (kivéve az elsőből) bizonyos mértékig. :P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

szerintem azok a nők riasztják el a pasikat, akik éppen az ő kaliberüknek nem megfelelő, azaz aki melett frusztráltnak érzik magukat, vagy önértékelési zavaraik vannak, vagy nem tudnak rajtuk uralkodni, esetleg nem tudják irányítani. szipi

Link to comment
Share on other sites

Épp ezt a kérdést tette fel nekem valamelyik nap 1 léányzó hogy,"miért kerülnek el a pasik?"

Annyit elárulok,nekem nagyon bejön a csaj,meg szeretnék többet is mint csupán munkakkapcsolat!Egyenlőre nem kezdeményezek,várakozó állásponton vagyok!

A hölgyről csak annyit hogy,irányítós,"keménynek"látszós,magabiztos,kicsit egoista tipus!Eleinte nekem is sok volt belöle mert,Én sem szeretem ha folyton dirigálnak hogy,"ez így nem jó,ezt így csináld ne úgy".Mostmár ráhagyom,nem érdekel mert,belezúgtam rendesen!Rá jöttem arra is hogy,ez az írányítási vágy,visszavezethető valamire!Valojában ezek a csajok nem ilyenek,csak ki kell ismerni öket és meglátjuk bennük a legszebb dolgot!Így voltam vele Én is!Minél többet beszélgettünk,annál jobban tudtam,mi a gyenge pontja.Ha ezt tudjuk kezelni,akkor nincs is semmi baj ezekkel a hölgyeményekkel ;)

Link to comment
Share on other sites

csepp! végre egy igazi pasi, aki a dolgok mögé tud látni. nagyon egyetértek a mondanivalóddal. szipi

Link to comment
Share on other sites

Ezek közül a legrosszabb típus a szfinksz. Sajnos volt már ilyen nővel dolgom, mikor összevesztünk olyan volt, mintha felráztak volna a csipkerózsika álomból. Pillanat alatt átláttam az egészet, hogy az egész arrament, hogy kihasználjon, és ami még rosszabb, hogy ő maga ezt észre se vette, mivel hozzá volt szokva hogy ő ilyen. És mégis, 2 hónapja nem beszélünk, én meg még mindig szeretem...ki érti ezt?? :(

Link to comment
Share on other sites

na, én most nemrég megkaptam elég rendesen. :(

 

kimondottan felrótták nekem, hogy agyas vok, hogy az illető nem tud felérni hozzám, baj volt az is, h művelt vok, hogy eléggé tájékozott vok az élet dolgaiban, kimondottan rosszul esett, hogy megjegyezték, megfontolt, komoly gondolkodásom van, nagyon átlátom az életet, és nem szeretem a bizonytalanságot, és határozott elképzeléseim vannak, és baj volt az is, hogy belenézek a jövőbe, terveim, elképzeléseim vannak. erről ennyit. nem tudtam, hogy ez baj, hisz sosem hoztam senkit se kellemetlen helyzetbe. szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Jujj!mindegyik verzió félelmetes :D A vezető típus alapból bukik... ki aza bolond aki papucs akar lenni, és egy csaj kedvéért eldobja a barátait.Egy rendes lány biztos nem várja el, hogy hanyagoljam a barátaimat.

Sajnos a szfinxből elég sok van... kétszínűek.A pofáraesés a legrosszabb a végén :D először azt hiszed hogy minden király, közben el vagy vakítva és ezt mindenki látja, csak te nem.

A romantikázó nem lenne rossz, csak ez a fényezés orrba szájba nem túl jó.Egy két dícséret jól esik, persze, de túlzásba nem kéne vinni.Meg az egyenesen borzasztó amikor mindenkinek áradozni kell hogy olyan király nekünk, meg ilyen király, minden rendben van.

A mártír is elég rossz eset.Elég trükkösek az ilyen csajok.Tudat alatt irányítanak, minden úgy történik ahogy ők akarják, erről persze a csákesz nem tud.A barátok tudnak csak megmenteni ilyen helyzetben :D pont mint a borsodi reklámban, amikor a csajnak kiszúrják az úszógumiját XDD

Link to comment
Share on other sites

Az élet nem fekete-fehér!!! Az esetek nagy részébe nem lehet pontosan behatárolni. hogy ki hova tartozik!!

Volt egy elég csúnya összetűzésem két szfingsz és vezető keverék szerűséggel, és hát eléggé , le lettek oltva. (papucsnak néztek, de én nem értettem velük egyett, és én voltam bunkó amiért nem teljesítettem minden ohajukat) :angry:

 

Link to comment
Share on other sites

Kimaradt a felsorolásból:

 

A szabályalkotó

Értelmesnek és okosnak hiszi magát és lehet, hogy az is lehetne, ha az egész érzelmi életét nem szabályokra alapozná, melyek az idők folyamán egyre csak gyarapodnak ahogy esetleges csalódások érik. És ezekhez az általa alkotott szabályokhoz minden helyzetben tíz körömmel ragaszkodik.

Például:

- Átvágta egy nős férfi: Nem kezdek nős férfiakkal.

- Munkahelyi szerelem befuccsolt: Munkahelyen nem kerülök érzelmileg közel egy férfihoz sem.

- Satöbbi ...

A felsorolást lehetne folytatni de minek.

Az ilyen nő csak csodálkozik, hogy jól néz ki, okos, értelmes és mégis egy idő után szinte menekülnek tőle a férfiak. Ilyenkor önigazolást lát egy régebbi szabályra vagy egy újat hoz létre és ez így megy élete végéig.

A szabályok szaporodnak, a mozgástér egyre csökken és közben elszalasztja a lehetőségeit, mert egy általa alkotott szabálynak nem felelt meg az illető.

Az eszébe sem jut, hogyha egy kicsit rugalmasabb lenne akár boldog is lehetne!

 

Természetesen vannak bizonyos szabályok amiket be kell tartani, de az érzelmi életet nem lehet szabályokkal skatulyába zárni. Ennek a vége: sok ismerős és mégis magányos marad a hölgy.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Én szeretem, a romantikus csajokat, persze csak ha nem viszik túlzásba. PL: nem akarok minden hétvégén moziban nézni, valami szerencsétlen lányregényt, mert nekem is lennének ötleteim egy hétvégére... ;)

 

De szerintem, aranyos, ha egy lány romantikus egy kicsit, és jobban érzem magam vele, mint pl:egy domina társaságában, akinek a romantika fogalma csak a latexruháig ér. :D

 

Mint már mondtam: Én szeretem a romantikus csajokat. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

blackbird71!

háromfajta szabályalkotó is van.

- az egyik az, aki előre megalkotja csak úgy, és ahhoz igazítja az életét, mert vannak céljai és azoknak az eléréséhez ezek elengedhetetlenek, vagy az ő igényei azok.

- a másik pedig az, amikor már sokat csalódott, és levonja a konzekvenciát, és tudatosan szeretné elkerülni a rázós szitukat, és aszerint tudatosan irányítja az életét sikeresen.

- és van az akiről te beszéltél, aki szerintem egyszerűen nem ép, mert nem lehet ilyen külsőségekhez kötni semmit sem, bár sokan eszerint élik az életüket. szipi

Link to comment
Share on other sites

mindegyik fajtából volt már.

és ha az ember tényleg szereti őket akkor átsiklik ezeken a dolgokon...

 

engem speciel a buta és / vagy közönséges csajok / nők tudnak nagyon taszítani...

 

egy krákogó, köpködő nőtől kb kiugrok az ablakon.

de a szőke cicababák akiknek az iq-ja a békáéhoz mérhető.. na ők se jobbak

Link to comment
Share on other sites

the mad hatter! annyira örülök, hogy ezeket leírtad, és tudatosan törekedsz az ilyenek elkerülésére. szipi :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Engemet kifejezetten ezek a pláza_______ k riasztanak el. :)

Egy lány legyen értelmes, okos, kedves, aranyos. (Nálam a belső nagyobb hangsúlyban van mint a külső)

Ha esetleg valami Playboy nyuszi barátnőm lenne lehet hogy nagyon szép lenne de az biztos hogy nem egy értelmes teremtés lenne... :D

Link to comment
Share on other sites

- az egyik az, aki előre megalkotja csak úgy, és ahhoz igazítja az életét, mert vannak céljai és azoknak az eléréséhez ezek elengedhetetlenek, vagy az ő igényei azok.

Ez működő direktíva a karrierépítésben, de nem a szerelemben.

 

- a másik pedig az, amikor már sokat csalódott, és levonja a konzekvenciát, és tudatosan szeretné elkerülni a rázós szitukat, és aszerint tudatosan irányítja az életét sikeresen.

Ez már érthető, de nem feltétélen követendő példa, mert itt már fennáll a veszélye annak, hogy olyat hagy ki amit később megbánhat.

 

- és van az akiről te beszéltél, aki szerintem egyszerűen nem ép, mert nem lehet ilyen külsőségekhez kötni semmit sem, bár sokan eszerint élik az életüket.

Ez a típus soha nem lesz boldog!

 

A szerelemben (ami mindkét félnek jólesik) és a háborúban ( a történelmet a győztesek írják) mindent szabad!

 

Link to comment
Share on other sites

balckbird71!

1.ne felejtsd el, hogy vki másképp éli meg a szerelmet. idő, helyzet, érzelem, körülményfüggő az egész, és egyeseknél működik is.

2.senkit nem kell követni, hisz mindenki a saját életéről dönt, és senki nem mondja a másiknak, hogy ez követendő, hisz ami az egyik számára jó az a másik számára egy büntetés. nem hiszem, hogyha tudatosan elkerüli a bajt, hogy kihagy bármit is az életéből. egy hülyével és a gondokkal minek szaporítsa az életét.

3.a szerelemben nem mindig az kell ami mindkét félnek jó. az egyik tutira szenved általában.........

 

szipi

Link to comment
Share on other sites

szipi!

Az egyes pontban igazad van.

 

nem hiszem, hogyha tudatosan elkerüli a bajt, hogy kihagy bármit is az életéből. egy hülyével és a gondokkal minek szaporítsa az életét.

Ez viszont nem tudhatod előre. A látszat sokszor csalóka!!!

 

3.a szerelemben nem mindig az kell ami mindkét félnek jó. az egyik tutira szenved általában.........

Ezzel azért nem értek egyet, mert ha ez így van akkor annak a kapcsolatnak véget kell vetni. Csak olyan kapcsolatnak van értelme amiben mindkét fél önmaga tud lenni és jól érzi magát. A többi számomra nem kapcsolat.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

nincs szükségem arra, h megmondd miben van igazam. a lényeg annyi, h mindenki a saját életéről dönt a saját belátása, tapasztalata szerint. vannak az elkövetők és a tőlük szenvedők. te az elkövetők kategóriájába tartozol, nyilván kibicnek semmi sem drága. sokmindent tudhat előre az ember ha tapasztal, és nyilván tudatosan vigyáz arra, hogy megóvja magát a keserű csalódástól. az okos ember tanul a hibákból. nem kell hazárdíroznia egy embernek az életével, h a másik jól járjon vele. az ucso mondatoddal azért nem értek egyet, mert ha így van, ahogyan te azt leírtad, akkor miért voltál hosszú ideig egy rossz kapcsolatban? te mondtad, hogy nem okés. nem tudtál önmagad lenni, és nem érezted magadat jól. miért nem vetettél neki véget? és ráadásul nem véletlenül voltál másokkal elfoglalva. és miért tőled szabadultak?errőlennyit. túltárgyaltuk. hidd el, könnyű kimondani a hangzatos mondataidat, közhelyek, de nagyon nehéz végrehajtani a valós életben. te sem tudtad megtenni. szipi

Link to comment
Share on other sites

Fú... engem leginkább a mindent tudó semmihez nem értő, hihhetetlenül művelt bár soha nem olvasó kövér büdös szépségek riasztanak leginkább. Egyszerűen rühellem az olyan embereket akik többet gondolnak magukról, mint amit még racionálisan megengedhetnének maguknak... persze az előbb felsoroltak is hamar rémálommá tudnak válni, de engem mindennél jobban sokkol, ha valaki királylánynak képzeli magát akinek tejhatalma van minden felett, miközben max egy pottyantós vécét bízna rá az ember... vagy még annyit sem.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...