Jump to content
PirateClub.hu

GR8 Citroen C3!


DriftKing
 Share

Recommended Posts

GR8 Citroen C3

 

142.jpg

 

A sztori még 2003-ban kezdődött, amikor az egyik legismertebb belga tuning lap, a GR8 magazin kiállítást szervezett az ország déli részén. A show BAM néven futott, mely a Belgian After Market (Belga háttéripar) rövidítéseként gyűjtötte egybe a környék tuning fanatikusait – egy ilyen rendezvényen pedig nem mindegy, hogy a szervező mivel képviselteti magát!

 

A GR8 (ejtsd mint: Greight, az angol „GREAT” elismerő kifejezésre utalván) partnerével, a szintén belga Carcept-tel karöltve egy Citroen C3 átépítése mellett döntött. Hogy ne legyen olyan egyszerű a történet, igazi koncepció-autóként a lusta kinézetű 5-ajtós modellt alakították át sportos, 3-ajtós verzióvá. Az alapot egy vadi új Citroen képezte, mely - a kereskedőtől a Carcept műhelyéig - összesen 250 kilométert futott, majd kezdetét vehette a munka. A teljes átalakítás, a cég légterelő szettje, valamint a hatalmas, 19” Racing Hart felnik mellett a Citroen a show-jelleg kiemelése jegyében air ride futóművet is kapott.

 

141.jpg

 

A BAM, valamint az év során számos show keretei között a C3 még fehér színben pompázott, a 3-ajtós konverzióval pedig jelentős sikereket könyvelhetett el magának, valamint a magazinnak is. Négy év elteltével már teljesen más a történet: az időközben számos alkalommal átépült autó mindig új színeket, valamint számos extra kiegészítőt kapott, melyeket felsorolni is hosszú lenne.

 

A tavalyi évben az utastér is teljesen megváltozott. Az alcantara bőr, valamint poliészter felhasználásával készült design nagyon komoly Alpine installációt foglal keretbe, mely összértéke már messze több, mint amennyibe maga az autó került még 2003-ban. A 2008-as év pedig ismét több változást, köztük egy új színt hozott magával: a Citroen a BMW M3-ról ismert Phoenix Yellow Mica sárgájában pompázik, mely ezúttal matt árnyalatot kapott.

 

140.jpg

 

forrás: carstyling.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...