Jump to content
PirateClub.hu

Csajozási hibák!


Szipi
 Share

Recommended Posts

Mentél már el úgy egy klubba, hogy megittál pár italt, körbejártál, beszélgettél a barátaiddal, s közben azt kérdezted magadtól, hogy mit keresel ott egyáltalán?

Emlékszem, hogy pár évvel ezelőtt, mielőtt tisztában lettem volna a csajozás egy-két szabályával, szinte mindig hasonló érzésekkel hagytam el a bárokat, klubokat. Azt gondoltam: „Nem értem, a klubok azért vannak elvileg, hogy szórakozzunk és csajozzunk. Akkor mit csinálok rosszul?”

Most már tudom, hogy vannak olyan gyakran elkövetett hibák, amit a férfiak szinte mindig, minden alkalommal elkövetnek; tudom, hisz én is kivétel nélkül átmentem mindegyiken . Hiszem, hogy ha ezeket a hibákat elkerüljük, a sikerérzetünk automatikusan javulni fog.

 

1. Csak ismerősökkel beszélsz

Az első pont viszonylag nyilvánvaló, mégis rengeteg férfi követi el. Emlékszem, ott álltam, és kerestem a szebbnél szebb nőket a bárban. Amikor találtam egyet, konstatáltam, hogy „Ez igen, ő tényleg jól néz ki!”, majd folytattam a beszélgetést a barátaimmal.

Ha ugyanazokkal az emberekkel beszélgetsz tovább, ugyanazt az eredményt fogod elérni. Nem kell szükségszerűen minden szép nővel leállni beszélgetni, elég, ha a melletted álló személlyel szóba elegyedsz.

Csak változtass egy kicsit a testtartásodon, fordulj felé és a beszélgetés el is kezdődhet. Nem számít, ha egy párról van szó, vagy férfiak csoportjáról, esetleg néhány aranyos lányról. A lényeg, hogy tökéletesítsd a társalgási készséged a klubon belül.

Ha nem vagy biztos abban, hogy mit mondj, nézz nyugodtan körbe a környezetben néhány ötletért. Játszik egy banda vagy táncolnak? Valaki netán valami szokatlant művel? Csak fűzz hozzá valami szellemeset, és minden megoldódik.

áPéldául, ha egy srác rengeteg tequilát fogyaszt el mellettem, odafordulok hozzá és a barátaihoz, és azt mondom: „Azt hiszem mindannyian tudjuk, hogy ki a kijelölt sofőr!”. Nem árt, ha kevésbé komoly hangsúllyal mondod, mosolygás nélkül, így kelthetsz egy kis feszültséget.

Nem számít, hogy mennyire vicces, ez csak egy jó mód arra, hogy leköss másokat. Nyugodtan kezdeményezz beszélgetést olyanokkal, akik nyitottnak tűnnek és jól fogod érezni magad, hisz új embereket ismerhetsz meg.

 

2. Foglalkoztat, hogy mások mit gondolnak rólad

Tehát, ha a klubban különböző típusú emberekkel kezdesz beszélgetni, valószínűleg rengeteg barátságos emberrel fogsz megismerkedni (nyugi, belőlük mindig sokkal több van!).

Mi történik, ha nem illően válaszolnak vissza, mellőznek téged, vagy durván viselkednek?

Csak állj tovább. Nem a te dolgod mindig másokhoz alkalmazkodni; nem uralkodhatsz felettük. Az egyetlen dolog, amit kontrollálni tudsz, az a te reakciód. Választhatsz, hogy törődsz a véleményükkel, vagy sem.

Minél jobban belejössz a beszélgetésbe másokkal, annál jobban rájössz majd, hogy ez nem rólad szól. Néhány ember azért jár el szórakozni, hogy kipihenje a hét fáradalmait, néhány ital társaságában, s ennek köszönhetően az érzelmek bármilyen formáját megtapasztalhatod a beszélgetés során.

Tehát, ha valami nem működik, akkor vedd észre, hogy ez az ő hibájuk, és lépj tovább.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

hál istennek én nem vok egy begubózós típus, eléggé nyitott vok az értelmes spamelo megközelítésre, nem okoz gondot a szóbaelegyedés. szipi

Link to comment
Share on other sites

Általában ők jönnek... :D Beszélni meg tudok (hülyéskedve, vicclődve, értelmesen, komlyan stb., amire szükség van. :) )

 

 

hát én meg pont, h nemnagyon tudok beszélni... :unsure:

hát leírom a kis történetem, lehet kommnetálni, tanácsokat adni... :D

na szal az van h kb 1 hónapja megláttam 1 helybéli lányt 1 közösségi portálon v min, és írtam neki h tök jól néz ki meg ilyenek(jó ezt ugy írtam ha "k*rva jól nézel ki" :D ) és azt gondoltam h nemis fog visszaírni, mert sztem vagyis nemcsak szerintem :lol: tényleg jó csaj, és furcsa módon visszaírt mind1 h mit nemlényeg, szal utánna felvett msn-re is :P hát virúlt a pofám rendesen tök jól elvoltunk elbeszélgettünk, hozzáteszem voltak olyan dolgok, h msn-en az "állapota "az volt, h csak 1 vkinek...hát az elvileg én voltam...meg állandóan puszikat küldött meg ilyenek, persze énis :) és nemsokára taliztunk is...tök jól elvoltunk beszélgettünk ilyenek csak néha volt olyan h mind2-en kifogytunk a szóbol :o szal azon kívül h néha nem volt téma tök jól elvoltunk...és este még beszéltünk msn-en és mgebeszéltük h másnap is talizunk..csak itt már szinte alig tudtunk beszélni, nemtom előző nap nagyon kibeszéltük magunkat nemtom, és így ez a tali nemnagyon sikrült jó...de még akkor is minden tök rendbe volt...szal jött a 3. tali és én hülye megkérdeztem tőle h ő most mit is szeretne, csak barátságot v többet is.. mostmár tom h ezt nem kellet volna:D ) nah szal ő is haverjaival meg énis szintugy haverokkal ismerősökkel mentem...és mikor megláttuk 1mást énis meg őis otthagyta a többieket és csak 1ütt voltnuk...persze megint alig tudtam beszélni... <_< és utánna rákerült a sor és lesmároltam(ezt is elbalf*szoskodtam, láttam rajta h őis akarja de gyáva voltam :angry: ) de végül megtörtént a dolog :P nemeccer, nemkéccer meg utánna kézenfogva mászkáltunk ilyenek... :) szal minden jóvolt hepi volt :) ja hozzáteszem h 1ikőnk sem ivott szal a piára nemlehet fogni.. ;) és azóta azabaj h nem taliztunk. elvileg tegnap taliztunk volna csak nemjött össze mivel csak a napot beszéltük meg a időpontot nem.. :( küldtem neki sms-t h akkor most mikor ér rá mikor lenne neki jó...csak azvolt a baj h őmeg nem válaszolt szal a tali így elmaradt :( tegnap este írom neki msn-en, h jólettvolna ma talizni(célozni akartam rá h mértnem írt v ilyenek...) de ő nem reagált rá... :huh: szal most úgy k*rvára nemvágom, h mivan... <_< meg szinte úgy viselekedünk mintha nemis történt volna semmi... :wacko:

 

remélem megértettétek a helyzetemet... :D

szal várom az észrevételeket, kommenteket,segítségeket, h mit csináljak... :mellow:

jah azért bocsi ha nemide vág a téma.. :blink:

Link to comment
Share on other sites

te is beleestél abba a hibába amibe én...türelmetlen voltál....ami még nem is lenne annyira nagy probléma csak most a leányzót öszezavartad....ne kérdezősködj erről, most mondjuk hanyagold az ilyen személyes találkozásokat és msnen se írj rá rögtön hanem várd meg azt míg rádír...ezzel sztem azt tudhatod meg h jelentessz e neki "vmit" ez a valami sok dolog lehet de nem kizárt az amit te kívánsz :).

 

Én is ahogy említettem ilyen essetbe voltam csak nekem dúrvább a sztori...a leányzónak barátja van...a szülanpját mégis velem töltötte meg az azt következendő éjszakákon is eggyütt lógtunk...a fellegekbe éreztem magam ilyenkor csak mikor jött a barátja az egséz estét elrontotta a lánynak is meg nekem is....elmondtam neki h mi a helyzet...azt mondta h aranyos vagyok meg minden de annyira szereti a barátját....nos a barátjáról annyit h ahol tudja ott csalja a lányt legalább is úgy tudom...és amilyen helyzetbe van a lány (szobafogság) ennek a "szenvedélynek melegágyat ad a dolog.....nem tudok vele személyesen találkozni..másik városban él..... ezért csak msnen tudok vele beszélni de ott is már egyre ritkában van fent..de ha fent van mindig felkeres...volt olyan mikor rejtve is rámírt....szal én se tom h most mivan...ha letelik a szobafogsága nekem meg az éretségim elhívtam bulizni és belegyezett...aztán remélem ott már VÉGLeg eldől a dolog. :) Mert valahogy azt se hiszem el h ha annyira szereti a barátját akkor abban a nyusziban amit nemrég kapott (élő) engem lát....áh tiszta tévhitbe vok már :S

Link to comment
Share on other sites

igen csak aza baj h régebben mindíg ő írt rám szinte mikor felléptem, meg mondta h akármi van neki kiírva én írhatok.. :P

de mostanába ez nincs meg... :( mindíg nekem kell ráírnom...

ugylátom teis most érettségizel... ;)

mind1 szal énis így voltam vele ha alvin koncin nem történik semmi akkor annyi...de végülis történt :P csak most olyan mintha nem történt volna semmi... :blink:

hát rem, h összejön a dolog neked is... ;)

ugylátom azért nemolyan reménytelen a helyzeted... ;)

de szeretnék belelátni a fejükbe h most mi is van igazából...

Link to comment
Share on other sites

Na ja jó lenne mel gibsonnak lenni XD (Mi kell a nőnek c. film asszem).

 

Az a baj h én ennél többet nem tok mondani nem vok én vmi nagy nőcsábász..ha az lennék akkr nem lennék ezen megakadva :D.

 

Na szal csak annyit tok mondani sok sikert az éretségihez-úgy jött le h te is most űzöd az ipart- meg a lányhoz is ;) .

Link to comment
Share on other sites

belepusztultam tesó mire végigolvastam a jó 1,5 órával előtti hosszú hozzászólásodat.

használj írásjeleket!!!!!!! :D

meg hasonlók... :)

 

hát igen, a türelmetlenség...

3. tali után ilyet kérdezni???

inkább előtte meg kéne ismerni a hölgyet, nem? :)

mert ha már kellően ismered, akkor azzal is tisztában vagy h ideje e megkérdezni tőle az ilyesmit.

 

énis voltam ilyen helyzetben. volt akitől 8-9 tali után már meg lehet kérdezni, talán picit előbb is, de volt olyan is, akitől csak 3-4 hónap után kérdeztem meg.

és mindig jól volt időzítve a dolog, mivel már kellően ismertem hozzá a lányt, és talán ezért nem utasított vissza senki.

 

jelenlegi páromtól is, akivel 2 éve leszek lassan együtt, gyakorlatilag fél év után kérdeztem meg, h mi legyen.

de bejött ;)

 

türelem, türelem, türelem

Link to comment
Share on other sites

„Azt hiszem mindannyian tudjuk, hogy ki a kijelölt sofőr!” nállunk a "club" ban már ezért be lenne verve az orrom :D

 

milyen club van arra felé? :huh: Nyitásnak jó különben ez bár ne a "kijelölt soförrel " kell elkezdeni beszélgetni mert abból jó nem sülhet ki, meg a drogos csajokból szombati tapasztalat

Link to comment
Share on other sites

elég furcsa a történeted kuky mert ha lesmárolod és utána nem akar beszélni meg találkozni az elég érdekes amúgy sose fogom megérteni a nőket :D a másik az hogy igen sajos én is türelmetlen vagyok vagy voltam sztem nem vagyunk egyedül, a kevés beszédhez én általában azt szoktam csinálni, hogyha nincs téma akkor csak feldobok egy olyan kérdést hogy Láttad xy filmet? én órákig tudok a csajokkal filmekről beszélgetni na jó azért nem annyit :lol: én azért remélem hogy fog írni ha történ valami akkor majd írd le

Link to comment
Share on other sites

Hát barátom sajnos a csajok könnyen dobálóznak ezzel a szóval...az én esetemben is elhangzott már nem 1x...még sincs az oldalamon senki. :S

 

De ezzel már 1 fokka lközelebb vagy a célhoz ;)

 

---Szipi--- eddig ez a kedvenc témám! :P élvezet olvasgatni + tapasztalatot gyüjtenek mások bakijábol :)

 

Erre meg annyit h nem mindig figyelsz oda ezekre a hibákra...hisz az ember a SAJÁT hibáiból tanul....

 

Ezt megjátszotta 1 gyerek h ő mien okos h a mások hibáiból tanul most meg itt szívja 1 csajjal már 3 hete....

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
Erre meg annyit h nem mindig figyelsz oda ezekre a hibákra...hisz az ember a SAJÁT hibáiból tanul....

 

Buta ember tanul a saját hibáiból, az okos mások hibáiból és így ő azokat már igyekszik nem elkövetni! ;) Persze van aki saját maga szeret a falnak menni, mert még nem tudja milyen érzés, vagy éppen szereti ha fáj. Van akinek százszor elmondod, hogy az a fiú/lány neked nem jó mert és mert és mert, de ő annyira elvakult, hogy ezt nem lássa, majd megérzi ha koppant.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tanulság a sztoriból, hogy egyátalán nem kell megkérdezni egy nőtől, hogy akar-e többet mint barátság. Ez amolyan fail kérdés. Főleg pár találkozás után, hogy még egy puszit se adott. Sokat kell találkozni, beszélgetni aztán ha úgy alakul a téma úgy is jön a csók és minden megy tovább.

 

Most ha így rátérsz a lényegre, teljesen összezavarodik szegény jány, legfőképp azért mert még ő se tudja, hogy mit akar, megbántani se akar, ezért csak megy a terelés.

Link to comment
Share on other sites

Tanulság a sztoriból, hogy egyátalán nem kell megkérdezni egy nőtől, hogy akar-e többet mint barátság.

 

Ha nem kérdezed meg, vagy nem utalsz rá finoman, akkor is rá lehet jönni idővel, de az hosszadalmasabb. :D A nem-e jellegű kérdések pedig nagyjából halva született ötletek.

Link to comment
Share on other sites

Tanulság a sztoriból, hogy egyátalán nem kell megkérdezni egy nőtől, hogy akar-e többet mint barátság. Ez amolyan fail kérdés.

ott a pont ;) igazából az olyan kérdések, hogy "járunk" eléggé halott ötletek. a legjobb módszer szerintem az, hogy minél több időt megpróbálsz a kiszemelt lánnyal együtt tölteni. itt már ki lehet puhatolni, hogy szimpi vagy-e számára. ha szívesen megy el veled szórakozni, vagy akárhova, ahova hívod, akkor szimpatikus vagy neki, mondhatni fél siker.

 

nem szabad elkapkodni, és egy idő utána azt veszi észre mindkét fél, hogy hiányzik a másik. onnantól már nincs sok hátra :) és utána sem a szavak a döntőek, hanem a tettek ;):P

 

legalábbis én így látom. tanácsokat adni ismerkedéshez szerintem értelmetlen és lehetetlen is. soha nem fordul elő 2x ugyanaz a szituáció. szóval erre nem lehet sablont építeni. minden lány máshogy reagál, mindenkinek mások a viselkedési szokásai. ha neten fellelhető anyakoggal akarsz "felszedni" valakit, még ha össze is jön, nem lesz tartós kapcsolat. a színjáték hosszútávon nem lehetséges. természetesen ez arra vonatkozik, hogy ha tartós és hosszú kapcsolatra vágyik az ember. ha ilyen pár hónapos - meghúzom és kész - kapcsolatot szeretne valaki...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...