Jump to content
PirateClub.hu

A pasik 5 hibája amin bukhat a dolog!


Szipi
 Share

Recommended Posts

Amugy nekem bejön az ha ajándékot kapok, csak ne virág legyen, mert az nem szeretem...bár szerintem túlzás előre ajándékozni, deh szívesen elfogadom.

Amugy meg az a rossz amikor még alig ismeritek egymást és a pasi egyből azzal a szöveggel jön,h szeretlek meg minden...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Vajon hány olyan lány van aki, ezt így értékelné. Én ezidáig egyetlen eggyel találkoztam.

 

 

 

 

Aham, mert a mai világ, a mai "rohanó" világ úgymond, fölöslegesnek és konzervatívnak tartja. Ez is egy olyan szabálykönyv, ami régen alapvető volt és ma már nagyon kevés nő ideálja. Ezért mondják, hogy légy önmagad. Nagyon sokáig marha nehéz olyan szabály szerint élni ami ez ügyben nem teljesen te vagy. Vedd lazábbra és élvezd. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

"Ezek a szabályok semmit sem érnek. Arról szónokol mindenki hogy add önmagad közben beskatulyázzuk, szabályokba iktatjuk milyen egy 5 pontos randi... "

 

 

Szabály??? Ki mondta neked hogy ezek szabályok.Ezek gyakori hibák és tanácsok amiken érdemes elgondolkodni és megfogadni.Persze nem muszály menny el a 30. randidra a héten és meséld el ujra és ujra hogy milyen érdekes volt szombat este a Discovery-n a papucsállatkák és más csillós egysejtű társaik élete amit anyáddal néztél."

 

"És miért ne lehetne egy pasi, furcsa, komoly, közvetlen vagy akár még unalmas is."

 

"Az ember hajlamos a kiszemelt jelenlétében komolynak tűnni, és így unalmassá válhat"

 

Nekem ez a mondat nem azt mondja hogy az aki az életben egy komoly embert alakít az a randevún

tuti unalmassá válik egy idő után a száraz és monoton téma miatt ha saját magát adja. Szerintem inkább arról van szó hogy ne kövessük el azt a hibát hogy ráerőltetünk magunkra és ezáltal az egész hangulatra egy görcsös komolyságot holott lehet ,hogy egyaltalán nem is vagyunk ilyenek csak azért búlyunk e mögé az álarc mőgé, mert azt hisszük ezzel jó benyomást tudunk kelteni. Tehát nem a személyiségeddel van probléma azaz hogy te egy komoly ember vagy, hanem a rosz stratégiával a szüntelen komolyságoddal.

 

" Túl közvetlen

A férfiak észre sem veszik, hogy néha túl keményen veszik a dolgot. "

 

Itt is , lehetsz te közvetlen, de ne ess át a ló túloldalára. A közvetlen emberek gyorsan ismerkednek, barátságosak,jó beszélgető társak,ezzel nincs baj ,de hajlandók túlzásokba esni.Példáúl túlságosan nyomulnak, szeretnének mindenben megfelelni, mindent megadni már az első randin.Mindent elmondanak magukról, egy lapra tesznek fel mindent, ha most nem jön össze akkor soha.Így mi marad a következő randira?Az ilyenekből lesznek a csak legyünk barátok típusú kapcsolatok.

 

"Miért ne lehetne egy pasi akár még unalmas is?"

 

Miért ne lehetnél?Legyél , ha te unalmas akarsz lenni nem akadályoz meg ebben téged senki.De én ugy gondolom hogy ha szeretnél egy barátnőt akkor kell érte tenni is valamit.Az elég szánalmas lenne hogy a randin el kezdenéd kifejteni hogy te egy rém unalmas pasi vagy, a kirándulás nálatok abból állna hogy havonta egyszer meglátogatnátok a nem túl kedves anyjáékat/anyóst/ ugyhogy sokra ne számítson és egy olyan nőt keres aki elfogadja őt úgy amilyen, néha még le is fekszik vele és ne is kérje tőle senki hogy megváltozzon.Szóval szerintem ezt te se gondoltad komolyan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 years later...

Manapság nagyon nehéz olyan csajt találni aki nem beképzelt, és még viszonylag jól is néz ki, és emberséges....

 

 

Ajaj,azt hiszem nagy bajban vagyok.Rám egyik sem illik,egyikkel sem rendelkezem.De legalább a macskám szeret.

Jelzem, manapság nagyon nehéz olyan fickóba belefutni, aki "nem beképzelt, viszonylag jól néz ki, és emberséges..."

Amúgy, ha a macskád szeret, akkor minden rendben....és, aki a macskát szereti, rossz ember nem lehet:)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Na most álljunk meg egy szóra! Kikről is beszélünk mi? Nőkről,pasikról vagy 14-18 éves hormontúltengéses,nyáladzó tinikről? Mert nem mindegy! Egy 14-17 éves lányt elég ha elviszed fagyizni,aztán örül magának vagy elviszed sétálni,ez mind szép és jó, baromi romantikus annyi évesen, én elhiszem. De a NŐK 19 felett-úgy értem az értelmes,már nem össze-vissza vihogó csaj- (egyébként igen, vannak ennyi évesen értelmes lányok is!) --na szóval 19 felett a Nőt már vacsorázni vidd és dugd ágyba! Ez már nem a 60-as évek. ,,A nők szeretetre,gyengédségre vágynak." --> Pff egy fenét,isten ments, hogy bevallják, csak egy jó szex kell nekik....

Ezek vagyunk mi, nők, játsszuk a kis szemérmest és megbotránkozunk ha egyből meg akarnak dugni, de valójában ezt akarjuk.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...