Jump to content
PirateClub.hu

A hűtlenség jelei!


Szipi
 Share

Recommended Posts

Sajnálom, de nincs tökéletes párkapcsolat! Lehet, hogy mindent beleadsz, de mindig ott a lehetőség, hogy a másik félrelép! Figyeld meg, hogy viselkedik a párod! A nők alapvetően érzékenyek a részletekre, a férfiaknak viszont itt van a segítség!

Mi megadjuk a kezdő lökést ezzel a tíz intő jellel, ami több mint gyanús! Persze, ha a tízből egy dolog igaz rá, még nem biztos, hogy megcsal. De mindenképp figyelmeztet, hogy valami nincs rendben! Ha viszont jó néhány ismerős dolgot vélsz felfedezni, mérlegelj! Akarsz-e javítani a kapcsolaton, érdemes-e?! Ha nem, szakíts!

 

10. Távolodik a családodtól

Ha feltűnően kerüli a közös családi együttléteket, a barátaiddal való programokat, ez elég egyértelmű jel. Valószínűleg bűntudata van és a lelkiismerete dolgozik, amikor rólad, a családodról és a szeretteidről van szó. Így próbálja meglazítani a köteléket, tehát szépen, lassan akar kiszállni az életedből.

9. Egyfolytában zsörtölődik

Eddig nem volt mogorva, most viszont állandóan negatív megjegyzéseket tesz?! Igen, ez is egy jel. Ez az a pillanat, amikor megromlik köztetek a kommunikáció. Ez egy védekező magatartás, amivel saját magán próbál segíteni. Így kevesebb bűntudattal lép félre, mert azzal nyugtatja magát, hogy ti úgyis mindig veszekedtek.

8. Egy rejtélyes barát

Biztos jele a megcsalásnak, ha a semmiből hirtelen feltűnik egy barát. Lehet ez egy teljesen új barát, vagy egy igazi bizalmas a múltból. Ne csak arra gondolj, hogy ő szolgáltat alibit a találkákhoz! Ő az, akinek elmeséli jelenlegi élete legnagyobb dilemmáit és élményeit. Ebből nem nehéz rájönni, miről beszélgetnek!

7. Hezitál az egyszerű kérdéseknél

Kezdj el gyanakodni, ha felteszel párodnak egy teljesen egyszerű és egyenes kérdést, amire ő nem ilyen választ ad. Helyette elismétli a kérdésedet, mellébeszél. Így nyer idő arra, hogy kitalálja a hazugságait. A másik gyakori viselkedés, ha támadni kezd, és neked szegez egy másik kérdést. Nézzünk egy példát! Éjfélre ér haza, és ahelyett, hogy elmondaná hol járt, rád förmed: „Miért akarod tudni, mikor jöttem ki a kávézóból?” Ideges, agresszív, védekező. Biztos van valami titkolnivalója!

6. Háttérbe szorulsz

Egy heves, forró románchoz bizony idő kell! Ezt nem tudja úgy véghez vinni, hogy ne variálja át a heti beosztását! Hirtelen nem lesz kedve a szokásos vasárnapi mozihoz, elfelejti a szerdai közös táncórákat. Ebből rá kell jönnöd, hogy azért nem ér rá veled találkozni, mert annyi időt szeretne tölteni az új kapcsolatában, amennyit csak lehet!

5. Többet törődik a külsejével

Emlékszel még, hogy öltözködött, amikor megismertétek egymást? Bizony, sok időt fordított arra, hogy jó benyomást keltsen benned! És ha ez nincs másként most sem, akkor valószínűleg új férfi van a láthatáron! Ha nem kérdezi meg, hogy tetszel-e neki, ez azt jelenti, nem érdekli a véleményed, mert nem neked akar tetszeni!

4. Önállósodik

Biztosan megcsal, ha eddig mindent ketten csináltatok és ő most hirtelen önállósodik. Amikor beszél, a „mi” helyett „én”-t használ. Hirtelen nem beszéli meg veled a döntéseit, a jövőbeli terveit, nincs többé szüksége a segítő kezedre! Vagy készül az önálló életre, vagy már teljesen semleges vagy neki!

3. Nincs oda a közös szexért

Kezdetben a szenvedély lángolt és nyitottak voltatok minden újdonságra! Ehhez képest most egyre ritkábban kaptok kedvet egymáshoz, és már nem az igazi! Amikor az érzéseidről beszélsz, vagy kettőtökről, unottan néz, mintha máshol járna! Ha nem panaszkodik kielégületlenségre, rendszertelen nemi életre, akkor van valaki, aki kielégíti. De nem te!

2. Titkolja a beosztását

Még ki sem lépett az ajtón, és máris csörög a telefonja? Mostanában túl sokszor van munkahelyi rendezvény? Több mint gyanús. Ha te vagy az utolsó ember, akivel megosztja napi teendőit, akkor azt akarja, hogy ne tudj róla! És miért? Mert rejteget valakit!

1. Már nem érdekled

Van bosszantóbb, mint egy nő, aki folyton zsörtölődik? Igen. A nő, aki semmibe vesz! Nem érdekli, ha nem mész vele moziba, könnyen talál valakit a helyedre. Ha nem teszik a ruhád, vagy nem egyezik a véleményetek, az sem okoz neki gondot, egyszerűen tovább lép. A legbiztosabb jel, ha a kapcsolatotok jövője is hidegen hagyja!

Ha ezeket a tünetek nálatok is jelentkeznek, biztos lehetsz benne, hogy hárman vagytok ebben a kapcsolatban! Nyomozz, és deríts fényt a titkaira! A végső döntés előtt ültesd le, és mondd el, mire jutottál!

Link to comment
Share on other sites

ÁÁÁÁ! Nah, mostmár szinte 100%ig bizos vagyok benne, hogy a volt csajom +csalt! Mind a 10 állítás igaz volt rá! :lol: Mostmár csak nevetek rajta, nem érdekel! :D

Link to comment
Share on other sites

bocsika, ha elkéstem volna a felvilágosítással.... volt még pár szép napotok ennek a hiányában gondolom..... szipi

Link to comment
Share on other sites

véleményem szerint ez a teszt annak jo aki annyira féltékeny h az már nem is igaz...

én tökéletesen megvagyok a párommal erre megnézi ezt a tesztet és nekemszegez egy kérdést h megcsalom e :D

lol

poén h mindent megbeszélünk de ze kibillentette öt :D

szerintem egy kapcs. ott kezdödik h bizalom és öszinteség ha ez nincs meg akkor nincs miröl beszélni. azok járnak a teszt szerint akik hiányosan élik a kapcsolatot...

akivel ez történt sajnálom..

thx a tesztet pá :D

Link to comment
Share on other sites

szerintem nem kell tesztelgetni a másikat hanem elég odafigyelni a szemünk előtt zajló eseményekre, történésekre. ezek a jelek nagyon ott vannak. a bizalom jó dolog, de ne feljtsük el, hogy sokan amiatt esnek pofára egy kapcsiban, mert bíznak, és ezt a párjuk ki is használja. szipi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...