Jump to content
PirateClub.hu

Flörtölés módszerek!


Szipi
 Share

Recommended Posts

Flörtölés

 

Tehát elsajátítottad a szemezés művészetét és képes vagy odahívni pár csábos pillantással egy édes jelentkezőt… de tényleg igazán tisztában vagy a „gyere-ide hadművelet” igazi művészetével?

Mivel reméljük, hogy fejlődésre törekszel, kiválasztottunk néhány igen meglepő információt, amit felhasználhatsz, hogy előnyösebb helyzetbe kerülj. Olvasd el az alábbi édes kis ínyencségeket, mert lehet, hogy a kiszemeltednek más jön be, mint amire te gondolnál.

 

1. A flörtölés jól áll neked. Tanulmányok mutatják, hogy azoknak az embereknek, akik flörtölnek, magasabb a fehérvérsejt számuk, ami erősíti az immunrendszert és egészségesebbé tesz.

2. Gondolod, hogy egy szemrebegtetéssel véget is ér? Hát, nem éppen – ezzel mindenkinek tisztában kell lennie. A tudósok állítják, hogy 52 flörtjelzés létezik, amiket az emberek használnak; ezek közül a haj megrázása a leggyakoribb.

3. Néhány helyen, helyzetben illetlenség flörtölni. Vannak olyan országok, ahol az elavult törvények még mindig élnek, így a játékos incselkedés akár egy 30 napos börtönbüntetést is eredményezhet. Egy másik szintén elavult rendelet szerint egy férfit akár 10 000 forintnak megfelelő összegre is megbüntethetnek, ha buján néz egy nőre; így a legtöbb férfi kénytelen szemellenzővel kilépni az utcára…

4. Miért várj a kedvező időszakra? Rengeteg ember flörtöl reggel, amikor munkába indul. A vezetők 62 százaléka szemezett már más autóban ülő személlyel, és mint kiderült, ezeknek a végeredménye 31 százalékban randevú volt.

5. Nem kell feltétlenül szemtől szembe lenni. Egy kutatás szerint, az emberek 40 százaléka (akik interneten keresztül keresik az igazit) állítja, hogy könnyen flörtölnek e-mailen vagy messengeren keresztül.

6. A viktoriánus korszakban a legyezők voltak az alapvető flörtoszlopok, amik minden üzenetet képesek voltak kifejezésre juttatni. Ha a legyező a szíve mellett volt, azt jelentette, hogy megnyerték a szerelmét. Ha a félig nyitott legyező az ajkak előtt volt, azt sugallta, megcsókolhatják. A szemek takarása a nyitott legyezővel pedig azt tükrözte, hogy szerelmes, amíg a legyező folyamatos szétnyitása, majd összezárása azt jelentette, hogy az illető kegyetlen, gonosz. A legyező számos érzést kimutatott, így egy nagy baromság, ha azt gondolod, hogy csak legyezésre használták.

7. Manapság a mobil a flört-központ. Egy kérdőívből kiderült, hogy a mobiltelefonnal rendelkező emberek fele küld édes, félreérthető üzeneteket a választottjának, ha az nincs mellette.

8. Vigyázz, áteshetsz a ló túloldalára! Egy kutatási központ adatai szerint, a leggyakoribb hiba egy flörtölés során, ha túl sok szemkontaktust igyekeznek fenntartani.

9. Néha a gesztus félreérhető. A férfiak gyakran barátságosan viselkednek, miközben úgy gondolják, hogy ők most épp flörtölnek.

10. A flörtölés egyetemes. Talán egy New York-i és egy budapesti nőnek nincs sok közös vonása, de ha figyelemfelkeltésről van szó, valószínűleg ugyanazt a technikát alkalmazzák: mosolyognak, felhúzzák a szemöldöküket, majd elkapják a tekintetüket, és pislogni kezdenek, miközben kuncognak. Az állatok is flörtölnek: a madaraknak, férgeknek és a halaknak is megvannak a sajátos módszereik, hogy fenntartsák a fajukat.

A történet tanulsága: ha egy egyszerű tengeri moszat képes aranyosan viselkedni, hogy növelje a fajfenntartás esélyeit, te is tudsz!

Link to comment
Share on other sites

nagyon szeretek flörtölni, az olyan kedveskedő dolog, ami kötetlenségekkel jár, mindkét félnek jólesik, és felpezsdíti az embert, szebb lesz a napja, nem ártunk vele senkinek sem. ez még nem jelenti azt, hogy bárkit inzultáltunk, hisz ez csak akkor jön létre ha a partnerek akarják.

szemtől szemben, és neten keresztül is jó, de az tény, hogy a személyes varázsnál nincs jobb dolog semminél sem. ott van egy külső, egy megjelenés, egy illat, egy hang, egy öltözködés, egy mosoly, egy szemkontaktus, vibráció, ami megismételhetetlen. nagyon erőteljes tud lenni. roppant felemelő dolog tud lenni, hisz úgy vagy vkivel együtt, hogy nem történik semmiféle testi érintkezés köztetek vagy érzelmi egymásba bonyolódás. de egy kellemes bók, udvarias megjegyzés, hízelgés egekbe tud röpíteni. szipi

Link to comment
Share on other sites

Én inkább az a Jóbarátok féle Chandler stílust nyomom, tehát az édesen bunkó, de állandóan beszólogat dolgot, persze szemezni is szoktam, a kocsmában egymással szemben szoktunk ülni és ott azért nem árt, főleg a vége felé, amikor már csillog a versenyző szeme! :)

Link to comment
Share on other sites

Pilllantások: először csak véletlenszerűen, aztán egyre nyíltabban és kihívóbban. A félénkség és a félelem a visszajelzésekkel egyszerre tűnik el – és adja át helyét egy kis kalandnak, egy borzongó pillanatnak, egy emlékké váló összekacsintásnak. Ez a flört.

 

1700-as évek: egy francia szalon. Suhogó ruhák, legyezők, hatalmas parókák, kacagás és kölniillat. Leesik egy zsebkendő. A férfi lehajol, finoman felcsippenti a kényes kis anyagot, mélyen beleszippant, majd átnyújtja a hölgynek. Egymásra néznek. A kendő, mint egy kis virág, úgy remeg kettejük között.

 

Elég csak meglebbenteni a szoknyát, elmosolyodni a legyező mögött, és máris mindent ért a másik. Még szavakra sem volt szükség. Akkor még tudták, hogy miként kell udvarolni, akkor még volt idő elmerengeni a mozdulatokon, mosolyokon…

 

 

FLÖRT - MA

 

Változtak a szokások. Nem kell várni, hogy szóljon, szólhatunk mi is. Sem azt lesni, mikor hív, mikor vár, mikor néz. Átvehetjük és át is vettük a kezdeményezést. A szabályok – és szokások – is ennek megfelelően módosultak…

 

1.

Ránk néz. Kicsit összeszűkül a szeme, mintha az arca is feszültebbé válna… aztán nagyot ásít. Nem nyert. De ott az a másik, ide kukucskál az újságja felett. Mindjárt kiejti a kezéből a papírt, úgy bámul. Perzsel a tekintete. Nekem pedig de melegem lett... Hát igen, az első biztos jel, hogy flörtölünk. Forróság. Zsibbadás. Remegés. Mindezt egy pillanat alatt.

 

2.Flörtölni sokszor nehezebb, mint egyből szerelmet vallani, vaskos szerelmes levelet írni, virágcsokrokat küldözgetni. Itt valami finom, rejtélyes szál kell, amivel behálózhatjuk a másikat. Hogy milyen szál? Van, aki a balatoni sétára és egy-két jól irányzott mondatra esküszik. Más szerint egy pohár mélyszínű bor és egy mélyreható tekintet hozza meg a sikert, vagy egy andalító lassú... A lényeg: hogy az eddig lappangó érzelem azonnal lángra lobbanjon.

 

3.

Sokak szerint a flört röpke szenvedélyt jelent. Egy gyors fellobbanást, és semmi komoly érzelmet. Mások úgy vélik, a flört csupán a szemek, gondolatok játéka. Éppen attól flört a flört, hogy nem valósulnak meg a vágyak. Ha megvalósulnak, az már valami más: szerelem, viszony, félrelépés…

De ha évekig, ha pillanatokig tart is a forró lebegés, összekapcsol két embert. Talán csak két szempár villant meg. Talán csak hosszan nézték egymást. Megérintették egymás ujját. Vagy egy éjszakát együtt töltöttek. De akkor is csak egy flört volt. Testi-lelki ölelés.

Lehet jó – és kevésbé az. Még ha nem is százfokos szenvedély, még ha nem is halunk bele, még ha nem is hagy mély nyomot a lelkünkben, megőrizzük. Titok.

 

Link to comment
Share on other sites

Én inkább az a Jóbarátok féle Chandler stílust nyomom, tehát az édesen bunkó, de állandóan beszólogat dolgot, persze szemezni is szoktam, a kocsmában egymással szemben szoktunk ülni és ott azért nem árt, főleg a vége felé, amikor már csillog a versenyző szeme! :)

Na mi a helyzet? :lol: (tudom hogy ez nem Chandler,)

De azért azt megnézném :D

 

Link to comment
Share on other sites

Húha attól félek itt sok a csajszi!

 

Én itt nem sokra megyek akkor! Jól van van itt egy pár csávó is, +ÉN, de nagyon szeretnék már egy barátnőt!

 

Tudjátok, már kinéztem egyet,. csak mindig más nyúlja le!

 

Segítetek???

 

Előre is köszike mindenkinek!

:lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Flörtölni izgalmas és építi az egót. Ha a kiszemelt férfira rákacsintasz, és ő azon nyomban ugrik, nem lehetsz nebáncsvirág. Különben biztosan nem reagálna.

Ritkán adatik meg a tökéletes szituáció, amikor minden a forgatókönyv szerint történik. Ahányszor keresed a pillantását, mindig félrenéz. Esetleg meg sem mered próbálni, nehogy pofára ess.

 

Íme néhány ösztönző tanács a szemkontaktustól a szavak szintjéig:

 

Ismerkedni bárhol lehet. Reggel a vonaton egy barátságos „jó reggelt” az ülő szomszédod felé lehet a kezdet. Kérj segítséget a város nevezetességeivel kapcsolatban – ha lehet jó hosszan és már meg is indult a beszélgetés. Sportolj, járj partikra. Ismerkedni csakis akkor tudsz, ha társaságba jársz.

Természetes, hogy ideges vagy, hiszen nem tudod, hogyan reagál a kiszemelted. Kosarat kapni sosem kellemes. De ha nem próbálod meg, sosem tudod meg, mit hagysz ki, ha mégis összejön. Érvényes a mondás: aki mer, az nyer.

Mindig tartsd szem előtt az erősségeidet! Önbizalmat ad és figyeld meg, áldozatod nem tud kibújni bűvkörödből. Ne becsüld magad soha alá, sugározz, engedd, hogy személyiséged elvarázsolja a férfit. Emellett előny, ha tisztában vagy gyengeségeiddel és tudsz nevetni magadon: szimpatikussá tesz!

A szemkontaktust mosoly követi. Ezzel jelzel, hogy érdeklődsz felé. Ha visszamosolyog, elkezdhetsz a folytatáson gondolkodni.

Az elutasítás fájdalommal jár, főleg az első pillanatban. Azonban ne hagyd, hogy kedvedet szegje az ismerkedésben! Gondold át, mit csinálhattál rosszul, és tanulj a hibáidból! A következő alkalommal már tökéletes lesz.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

mindenki a szemkontaktusról ír. én azt mondom -pasiként-, h az érintés is baromi fontos. az 1. érintés midnent elárul. érd el h strandon v akárhol megfogja a kezedet v a derekadat, v te fogd meg az övét.

1.duma

2.szemkontakt

3.érintés

4.még több duma...

5. az előző 4 kombinálása

6. enjoy:D

Link to comment
Share on other sites

1) Szólítsd meg: A legjobb dolog, amivel elkezdheted a beszélgetést, egy egyszerű "Szia!" Aztán kérdezz valamit, kérj segítséget valamiben, fejtsd ki a nézetedet valamiről.

 

2) Szórakozz jól: Legyél vidám, gondtalan és spontán.

 

3) Hallgasd meg: Két füled van, és csak egy szád, mégpedig pont azért, hogy kétszer annyira tudjál hallgatni, mint beszélni. Minden nő szereti, ha meghallgatják.

 

4) Szemkontaktus: Nézz a nő szemébe, de ne túl erőszakosan. 3-4 másodpercet nézz a szemébe, aztán nézz el máshová, majd vissza. Ne bámuld egyfolytában és feltűnően.

 

5) Bókolj: Dicsérd meg a ruháját, a sminkjét, az illatát. Csak olyan dicséretet mondj, ami igaz, egyenes és őszinte. A legjobb dicséret meglepő, szóval találj ki valami eredetit. Ha te kapsz dicséretet, a legjobb reakció egy egyszerű köszönöm!

 

6) Mosolyogj: A jókedv ragadós! Ha jókedvű vagy, ő is az lesz, és mindketten jobban töltitek el az időt egymással.

Link to comment
Share on other sites

mindenki a szemkontaktusról ír. én azt mondom -pasiként-, h az érintés is baromi fontos. az 1. érintés midnent elárul. érd el h strandon v akárhol megfogja a kezedet v a derekadat, v te fogd meg az övét.

1.duma

2.szemkontakt

3.érintés

4.még több duma...

5. az előző 4 kombinálása

6. enjoy:D

És az szerinted mit takar ha egy csaj úgy megy el mögötted hogy megfogja a derekad? Csak azért kérdezem mert ilyen elég sokszor előfordult már velem, általában akkor amikor valami szűk helyen vagyok. :P (pl pultban, ha együtt dolgozok egy csajjal)

Link to comment
Share on other sites

Hát annyira azért nem volt szűk a hely, a másodikat még méginkább nem tartom valószínűnek :D:D

Csak próbálom megéretni a nőket, tudom nehéz, és szinte lehetetlen dolog, de azért pár "jelet" meg akarok érteni :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...