Jump to content
PirateClub.hu

Japan Tuning Toyota MR2


DriftKing
 Share

Recommended Posts

news_2008022820420.jpg


Nem titok, hogy a szezonnyitó Tuning Show 2008 idén igen sok külföldi tuning céget, ennek folyományaként pedig szebbnél-szebb nemzetközi címlapautókat lát vendégül szerte Európából. Egyikük egyenesen Spanyolországból érkezik a rendezvényre, és bizonyára sokunknak ismerős lesz!

Akinek még megvan a tavaly januári TOP Tuning, bizonyára ezt a vasat sem felejtette el. A spanyol Japan Tuning - bármilyen meglepő – kifejezetten japán autók magas fokú tuningjára szakosodott. A műhely egyik legegyedülállóbb alkotása, a rózsaszín Toyota MR-2 a Basys Kft, a Pioneer hivatalos magyarországi importőrének köszönhetően ezúttal nem csak papírformában lesz megtekinthető kis hazánkban: több mint 2000 kilométert utazik, hogy a cég vezetőjével, Ismával együtt exkluzív vendége legyen a Shownak!

IMG_2805.jpg

Ez az igazán egyedi Toyota kifejezetten show célokra, demóautónak készült így talán érthető, hogy a Japan Tuning miért nem hagyott egyetlen alkatrészt sem érintetlenül. Az autó legfőbb különlegessége a színe: a gyönyörű, kéttónusú rózsaszín-metál árnyalattal igazi Barbis fazont kapott, annyi biztos, hogy nehezen lehetne egy hímnemű egyedet elképzelni a volánnál. A komoly műanyag és karbon munkával kiszélesített karosszéria a Veilside első, és átszabott hátsó lökhárítóját köti össze, a beszállást pedig két, egymásnak ellentétes irányban emelkedő LSD ajtó segíti.

IMG_2799.jpg

Akár egy gyönyörű nő esetén, itt sem mindegy, milyen papucsokat visel a lábán: a Toyota az ATP 19 inches, elől 8.5, hátul 9.5 széles felijein gurul, melyen a Hankook 215/35R19-es és 225/35R19-es abroncsai feszülnek. A futómű természetesen air ride segítségével működik, motorikusan pedig egy nitró szett hivatott sportosabbá tenni a gépet – már amennyire ezt az oldalát egyáltalán kihasználják spanyol barátaink.

IMG_2873.jpg

Az utastér szintén minden létező felületen rózsaszínben tündököl, mindezt a műszerfalon festéssel, az üléseken és a textil felületeken kárpitozással értek el. Külön misét ér meg a csillagokban játszó kormánykerék is, mely a Japan Custom terméke.

IMG_2806.jpg

Ami pedig igazán fontos, a beépített HIFI és multimédia rendszer, amely természetesen 100%-ban a Pioneer nevéhez fűződik. A legendásan kis csomagtartóval rendelkező MR-2 teljes pakolható űrtartalma egy jókora mélysugárzó áldozatává esett, mely három erősítő segítségével 8000 wattot teljesít – annyi biztos, hogy hallani fogunk felőle! ;)

IMG_3689.jpg

IMG_2879.jpg
IMG_2884.jpg
IMG_3579.jpg
IMG_3581.jpg
IMG_3602.jpg
IMG_3624.jpg
Link to comment
Share on other sites

de ... :D talán a seggén látszik a legjobban a hasonlóság ...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...