Jump to content
PirateClub.hu

Knight Rider


Richard90
 Share

Recommended Posts

Hali!

 

Ma néztem meg a legújabb Knight Ridert!

Nekem nagyon tetszett. Remélem a további részek is színvonalasak lesznek és nem fognak ellaposodni. Szerintem szépen bevezették az első részt. A főszereplő kicsit hasonlít a Balázsra biggrin.gif

 

Nektek mi a véleményetek?

 

 

 

20080222224623knight01.jpg

 

 

A történet szerint KITT szülőatyja egy új KITT-tet tervezett (akinek a hangmembránjai Val Kilmer baritonján rezegnek). Nekivág az ismeretlennek, amikoris titokzatos fegyveresek végeznek tervezőjével. Kisvártatva össze is gyűlik egy nagy csapat, melyben a tervező lánya és egy Michael Knight-utód bohém, ex-kommandós srác megpróbálja kideríteni, hogy mit vétett és kinek a meggyilkolt öreg tudós.

 

Ahogy az várható volt, a készítők több szálon is megpróbálnak az eredeti sorozathoz kapcsolódni, s a filmben még maga David Hasselhoff is villámlátogatást tesz. Kiderül, hogy az egyik szereplőhöz gyengéd szálak kötik - de persze ettől még maga az autó, a Pontiac-ot leváltott Ford a főszereplő (a tervezője el is ejt egy célzást a sokaknak nem tetsző kocsiváltásra). KITT most már nem csak olyan trükkökre képes, mint elődje, hanem színváltoztatástól kezdve az átalakulásig mindenfélére kiterjednek a képességei.

 

forrás: SG

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...

Régen nagy Knight Rider rajongó voltam, halottam, hogy valami készül újonnan, de nem érdekelt. Nos, most kíváncsiságból letöltöttem az első részt, és tetszett, majd utána a többit, amit kiadtak. Most pedig az érdekelne, hogy a sorozattal mi lett végül? Leállították, mi történt? Azt tudom, hogy az amerikai adó egy évadot rendelt, utána vége is lett? Ha valaki tud valamit, írjon!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...