Jump to content
PirateClub.hu

GeForce 9600GT!


Recommended Posts

Én csak ajánlani tudom a 9600GT OC-t az árához képest nagyon jó vga és ráadásul gyárilag van tuningolva (OC).

512MB, 256 bit,magórajel 700MHz/memória órajel, 1700 MHz,dx10.Ezenkivül még SLI-t is támogatja tehát majd dualba is pakolhatod a megfelelő alaplapba,hamár a teljesitménye egymagában nem igazán lesz megfelelő idővel.

Azt viszont tudni kell minden játszani vágyó embernek hogy hiába az izmos vga ha a procink nem megfelelő,ugyanis a procinknak ki kell szolgálni a videokarinkat,hogy az teljes kapacitással tudjon futni.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Én csak annyit mondok, hogy teljesen megfelel minden igényemnek. Most raktam össze egy új gépet egy 9600Gt-s kártyával és kipróbálás képpen feltettem a Crysis-t. Max felbontáson, max részletességen, minden a maxon volt és tökéletesen, akadásmentesen futott a játék. (Intel Core Duo E4500-as proci, 2gb ram) Ezzel a konfiggal sztem tökéletes bármilyen játékhoz. A videókari pedig megéri az árát...

Link to comment
Share on other sites

"Max felbontáson, max részletességen, minden a maxon volt"

 

Hagyjuk már a kamut. Jelenleg nincs olyan kártya ami totál maxon normálisan futtatná a játékot.

Én még mindig azt mondom, hogy aki nem fél évre veszi a kártyáját az jobban jár a 8800GT-vel. Később még jól fog jönni, hogy dupla annyi SP van benne.

Link to comment
Share on other sites

Egyáltalán nem kamuzom. Mivel a monitorom csak az 1280*1024-et bírja, ezért mondatm én, h max felbontás-on.

A részletesség v mi a csuda a játékban a neve, ott pedig minden magason van. Ha nem hiszed csinálhatok videót, képet, stb.

Tényleg nem a dicsekvés szól belőlem. Normális informatikusként leírtam a vélemyénem, tapasztalatom.

Link to comment
Share on other sites

Még a 9800GX2 se tudja 4-8x-os élsimítással tökéletesen futtatni. 8800GTS-el van 25-30fps (1280x1024, élsimítás ki, minden very high), tehát lehet hogy fut 9600GT-vel, 20fps alatt (ami nem élvezhető, főleg FPS játékoknál). Gondolom a processzorod legalább 3GHz-en megy.

Link to comment
Share on other sites

Nekem is hasonló tapasztalataim vannak Crysis alatt.

Én élsimítást 2x-re raktam, víz és árnyék részletességet állítottam csak közepes.A többi maxon volt és egész szépen (30-40fps között de má nem emlékszem) futott nálam is.A felbontásra már nem emlékszem de talán 1024*860-on volt de ennél biztos nem kisebben.A procim 2,67GHZ-n járt.

 

Szal emberek vegyétek ezt a jó kis kártyát megéri főleg ha van mellette egy jó proci is!

Link to comment
Share on other sites

Hisztek amit akartok, nekem akkor is úgy van beállítva és tökéletesen megy. Eddig az élsímítást nem használtam, gondoltam kipróbálom és 4x-en is ment. Fps-t nem tudom, de nem is nagyon érdekel mert szépen muzsikál. :P

Link to comment
Share on other sites

Hisztek amit akartok, nekem akkor is úgy van beállítva és tökéletesen megy. Eddig az élsímítást nem használtam, gondoltam kipróbálom és 4x-en is ment. Fps-t nem tudom, de nem is nagyon érdekel mert szépen muzsikál. :P

Ezzel csak magadat csapod be. 4x-es aa a 9800-at beakasztja, 3 gigás Quaddal, úgyhogy máskor mikor mesélni van kedved, hihetőt találj ki.

 

Off

A két kezemen nem tudnám megszámolni, hogy hány olyan ember volt eddig a fórumon, akik fel akartak vágni a gépük tudásával. Nos, eddig egy ilyen embernek sem sikerült belopnia magát a többi ember szívébe.

On

Link to comment
Share on other sites

Csinálhatok videót, ha gondolod...

 

Felvágni meg egyáltalán nem akarok, főleg a gépemmel nem. Egyszerűen csak összeraktam magamnak egy jó gépet, amin akárhiszed akárnem tökéletesen megy a Crysis.

De mind1, én vitát nem akarok kezdeni. Nem tehetek róla, hogy nem akarod elfogadni h van olyan gép amin szépen fut a játék. Úgy gondoltam, mivel ennek a topiknak a neve 9600GT, leírom a tapasztalatom ezzel a videókarival kapcsolatban. Hamár úgy, akkor az egyik leggépigényesebb játékkal tesztelem. Jó játszani vele. Ennyi...

 

Még annyit fűzök hozzá, hogy érdemes megvenni ezt a kártyát, nagyon megéri a pénzét.

 

További szép napot, olacko

Link to comment
Share on other sites

Oké, tkrisz007! Bevallom én se nagyon tom, hogy tudom felrakni 4x-esre, de hamár fel tudom, akkor kihasználom. Most a játékban elértem addig, amíg jó volt a 4x-es, de mostmár el kezd villódzni a fák árnyéka szal visszavettem 2x-esre.

Egyébként lehet annyi oka is, hogy egyszerűen a tiéd 8800GTS, ez meg 9600GT. Lehet h csak annyi h újabb verzió és kész. (Bár nem tudom.)

 

DJPizsi!

Nemrég szereztem be a karit, meg más elfoglaltságaim is voltak, így még egyelőre csak a Crysis-t próbáltam.

Ha gondolod írj egy két játékot, megpróbálom azon is tesztelni.

 

Más: Ezt az FPS dolgot h lehet megnézni? Mi a lényege, értelme? Azt tudom, h Frame Per Sec, de ez hogyan nyilvánul meg a játékban illetve mi köze hozzá?

 

olacko

Link to comment
Share on other sites

Ok, értem a Fraps-os dolgot. Viszont egy kis türelmetek kérem, mert most volt rendszer újratelepítés (ráadásul vista) és még van egy két dolog amit el kell intéznem a gépen.

Megértésetek köszönöm, olacko

 

Az Fps-t megnéztem, átlagban 20-22, de van amikor 25-28. Változó.

 

Üdv, olacko

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok !

 

Igazából nem akarok döntő bíró szerepét játszani, de megjegyezném, hogy van SW és HW. Tehát, jelen esetben, egy játék esetében nem csak a HW környezet határozza meg annak futási teljesítményét, hanem a körítés SW is sokat tud változtatni + és - irányban.

 

Üdv.: Dadus

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nem ártana ha esetleg a témáról beszélgetnétek,mondjuk a 9600 GT hibáiról,mert általában azért látogatnak ide a felhasználók,hogy többet tudjanak meg erről a kártyáról,pl vásárlás előtt,vagy esetleg vétel után megnézni mit irnak róla

mért nem müködik rendesen egy 43e videokari,sokakat biztos érdeklné ez,nem pedig azon veszekednétek hogy ki hazud többet arrol Crysist mennyire viszi a gépe...pl egy hetes gépvásárlásomkor nekem a pc boltos rám sozott egy 350 W tápot,ellég jo konfigot választottam magamnak,2 giga ram,GIGABYTE 9600 GT 1 GB,QUAD CORE 2,4 GHZ,

nos például sokan vesznek gigabyte video karit,szerintem én is mellé fogtam ezzel mert nem vmi jo...

Colin MCRAE DiRT-öt viszi full grafon,1600*1200 minden high elsimitás minden ok,

a gond csak az hogy a gép szinte 1 óra játék után elkezd izzani,a kari hütöbordái szinte leégetik a kezemet ha hozáérek.

ugyérzem másoknak is lehetnek ien gondjaik,elöször elgondolkoztam azon hogy mindenképpen kéne bele egy 400-as táp,de a végén arra jutottam hogy lecserélem a video karit,

most kérném a legprofibbak véleményét hogy mien karit vegyek bele a videocardot vissza vesszik 43ért +tudok rá költeni 15e-t,ti mit tanácsolnátok mien karit válasszak 58ért?8800at vagy 9600at?Mien márkát?ASUS,GAINWARD,LEADTEK?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

hi all! én mindenféleképpen egy 9600GT 512MB-os videokártyát szeretnék vásárolni, csak az a problémám hogy nem tudom eldönteni hogy GALAXY 9600GT 512MB DDR3 OverClocked Xtreme Tuner PCIE videocard-ot vegyek vagy egy Gainward BLISS GeForce 9600GT 512MB PCIe. A GALAXY videokártyának magasabb az órajele, de a Gainward-ról sem írkálnak rosszakat. Kérlek írjátok le a véleményeteket, hogy szerintetek melyiket vegyem meg. Kössz

Link to comment
Share on other sites

Szia !

 

Én már a második Golden Sample Gainward kártyámat nyüstölöm teljes megelégedettséggel. Üzembiztosak, kevésbé melegednek, minőségi alkatrészkből vannak összeállítva. A választásnál az órajelet ne vedd figyelembe, ui. szinte semmit nem számít két azonos architektúránál és kicsi eltérésnél /pár %/ .

 

Üdv.: Dadus

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...