Jump to content
PirateClub.hu

GeForce 9600GT!


Recommended Posts

  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Van már 45-46ért is,de tény,hogy drága mondjuk a 3850-es karit azért lazán leveri mert tesztekben a 3870-est is elverte legtöbbször.Szerintem pár hét és lemegy az ára.Mindig drágák eleinte az Nvidia kártyái aztán hirtelen esnek kb. 10ezer forintot .Szóval 40-45ért is lehet kapni 1hónap múlva.

Link to comment
Share on other sites

Majd ha beáll a rendes ára, akkor lehet igazán megmondani mit ér. Mondjuk ahogy kijött, Az AMD egyből árcsökkentést jelentett be a radeonokra. Néhány héten belül érződni fog a hatása itt is. Az lenne az egészséges, ha mindig így menne, ez a jó kis árverseny nagyon jó nekünk. Szerintem 1 hónapon belül nagyon jó árak lesznek.

 

UI: Szerintem az atinak inkább a 3870 árát kéne a 9600GT-hez igazítani, akkor lennének úgy rendben az erőviszonyok.

Link to comment
Share on other sites

Hali!

ajánlom figyelmetekbe a tesztet a prohardveren....nos azonos a teljesítménye a 8800Gt-vel ami ugyebár árban jóval drágább..... 60-80 ezer között van.. és ez a 9600Gt már kapható 49-55 között....

de még azért várnék a vásárlásával ugyanis jönnek márciusban az erősebb változatok... :) és ha mindenigaz leviszi majd az árakat is...

 

Azt a 3870-est simán otthagyja....elég gyenguszra sikerült az a kártya.....

Link to comment
Share on other sites

Félve mondom ezt,talán lessz a ki megkövez érte de én már nem hiszek a prohardver tesztekben.Persze egyéb tesztekben sem.Nekem személyes tapasztalatom van a 8800gt az ati 3870 és 3850-es modelekkel!Egyáltalán

nincs anyi fps külömbség mint ahogy azt több helyen látni lehet.Max 5 fps,de most sokat mondtam.Nem hiszem,hogy ez a 9600 as model is olyan simán othagyná mint ahogy Szergej fórumtárs kijelentette!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hali!

nekem nincs személyes tapasztalatom a kártyával kapcsolatban.......mondjunk van amikor nekem is elég érdekesnek tűnnek a tesztek...azért azt már nehéz elhinni, hogy egy nvidiás kártya gyorsabb legyen vagy 60%al az ati kártyáitól...

 

Több oldalon is olvastam és amit eddig írtak a 9600-as ról az nem hangzik rosszul....de azért nem venném még meg....jobban vennék egy 8800Gt-t.

Szerintem a tesztet a tesztgépben található proci is nagyban befolyásolta.....

 

üdv

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Nekem BFG Tech 9600GT 512mb OC-s.Nem tudtam neki a Crysis-en kívül olyan 2007/2008-as játékot mutatni amit ne vitt volna 1280*1024 max-on.

35.000-ért vettem nagykerben igen jó az ár/teljesítmény aránya.

Sp-ben tényleg gyengébb mint 8800GT de shader órajelben erősebb nála és az enyém még a DX10.1 is támogatja.

Link to comment
Share on other sites

Hi !

 

Nekem kettő Gainward VGA-ám is volt, ill. van , egyik se alap, hanem Golden Sample és Goos Like Hell verziók, ezek minőségi alkatrészekből épített, gyárilag tuningolt példányok. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. MSI-vel nincs jó tapasztalatom, sajnos.

 

Üdv.: Dadus

Link to comment
Share on other sites

BFG nem füstre vállal 5év garanciát..., a GainWard-ból az alap változat meg eléggé olcsó...

 

a dx10.1-nek nincs semmi értelme, még az ms se tart ott... (mejegyzem, hogy még a dx10-nek se, szinte 0 látványbeli különbség, viszont sebességben ez jobban megnyilvánul (lefele))

Link to comment
Share on other sites

Jah, ezek a tesztek egy adott gépen lefuttatva és vannak kiértékelve (majdnem a legdrágább hw-el felvértezve), és haza viszesd az adott kártyát, lehet hogy nálad totál más eredményeket fog produkálni. Ahány gép annyi eredmény......

 

Szerintetek a 8800GS-t el tudnám adni a megvételi áron, érdemes lenne vennem egy 9600GT-t (csak pár százast kéne hozzá dobnom) vagy várjak a 9800GT-re, ami egy nagyobb invesztíció lenne?!

Link to comment
Share on other sites

Szia !

 

Én most adtam el a korábbi gépem maradványait, és hát nagy nehezen, jóval a megvételi ára alatt / 16 és 17 hónapos cuccok > 30%-ka alatt/ tudtam értékesíteni. Ezeket figyelembevéve, szerintem ha megkapod az árának 75%-át, akkor azt jó adás-vételnek tekintheted.

 

Üdv.: Dadus

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

szerintem márkába nincs semmi különbség ha egyszer 8800gt az akkor inno 3d-be is 8800gt.persze attól is függ ki milyen gépbe teszi bele.nem kell mindig mindent a vga márkájára fogni ha szaggat egy játék.persze ezzel nem azt akarom mondani hogy noname-et vegyetek,de egy asus és pl egy msi között nincs különbség.volt nekem mindkettő és meg voltam velük elégedve.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...