Jump to content
PirateClub.hu

Hibák, Észrevételek Bejelentése


tibiole
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Sziasztok!

 

Nem lehet témát váltani.

Egy oldalnyitás után, átváltott az IP.Board Mobile-ra, és sikeresen bele is ragasztott. Miként válthatnék át? mert ez így nagyon tré.

 

Köszi

Link to comment
Share on other sites

Szia!

Ez a kép fogad. Ott van középen, de az az oldal tetejére visz, ha rábökök. Ráadásul, semmilyen más lehetőség sincs, csak ez a "kopasz" felület. Idézés, formázási lehetőségek...stb.

m34a984v4c147vtz1jm8.png

Link to comment
Share on other sites

Szia

 

Próbáltuk telón is átváltani a témát, de ott is ugyanazt csinálja, hogy felvisz az a gomb az oldal tetejére. Szerintem, beragadt szoftveresen ez a verzió, és aki erre vált, az nem is tud róla másra átmenni. Így meg használhatatlan lesz számomra, ha nem lehet kijavítani.

Link to comment
Share on other sites

Hát, ha leszedted, akkor nem ezt kéne még mindig lássam :(, hanem az alapra beállítottat. De, szerintem, ez beragadt.

Ez a link -> https://www.pirateclub.hu/topic/5878072-hib%C3%A1k-%C3%A9szrev%C3%A9telek-bejelent%C3%A9se/page-30# van ezen a "képen": Screenshot-2017-12-11_Hib_k_szrev_telek_, ami gázos, mert eleve nem azt teszi, amire utal, a másik, hogy nincs is más ikon, amivel épp a téma változtatását lehetne megtenni, vagy formázást lehetne a tartalmon elvégezni. Még előnézeti funkcióm sincs, így, ha trén ment fel, "elnézést" érte.

Link to comment
Share on other sites

Na, az is meglehet, hogy a profilomban ragadt be ez a mobilos téma, és már csak nekem jeleníti így meg, mert, ha kilépek, akkor a felhozott témákban tényleg nem szerepel már, és mindegyikre át tudok úgy váltani, de csak addig marad abban az adott téma beállításban, míg be nem lépek. Akkortól, csak ez a mobilos jön be.

Link to comment
Share on other sites

Bakk, nem tudjátok meg nem történt módon törölni a profilomat, hogy utána, mintha egy teljesen új regit tennék meg, ha ennek az adataival tölteném ki az úrlapot? Mire sikerült bent legyek, már a 4. alkalom volt a hibás működésetek miatt, és ez is kuka, így az 5. lesz majd, ha összejön.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Üdv!

 

Nem találtam jobb topikot ennek a megjegyzésnek, úgyhogy ide írom.

 

Többen feltöltöttek a filmek részre egy-egy Kojot DVD ripet (Kojot.2017.HUN.DVDRip.x264-TTT)

 

Na most én nem tudok arról, hogy a Kojot kijött volna bármilyen lemezen, és az NFO szerint is a forrás "CUSTOM.DVDR.HUN-Bjoe", vagyis azt feltételezem, hogy Bjoe a youtubra feltöltött nem túl jó hangminőségű, alacsony bitrátájú (0,97GB, 973kb/s 802p-hez) videóból csinált egy DVDR ripet, amit valaki visszarippelt SD x264 mkv-vé, ráadásul viszonylag nagy, 1,5GB-s mkv-vé, amitől persze nem lett jobb, hiszen az eredeti feltöltésen minden átkódolás - kevés kivételtől eltekintve, amikor a kódoláson kívül mást is csinálnak - csak ront..

 

Szóval szvsz ez nem DVD rip, hanem csak webrip.

Módosította t17t
Köszi az észrevételt!
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 10 months later...

Üdv!

Nagyon nagyon sok képregényt töltöttem fel a megfelelő fórumba. Precízen, az előírt szabályoknak megfelelően, jelezve a nyelvet, a méretet, a lapszámot, a tárhelyet. A nagyon nagyon sok alatt azt kell érteni, hogy kb. 500 Gb. Mega.co.nz tárhelyre pakolgattam fel őket saját regisztrációval, szóval ezen képregények csak akkor törlődnek, ha a regisztrált tárhelyemet is törlöm.
Nem igazán értem, hogy hová lett a többség feltöltésem. Ne kérdezzétek, hogy mik voltak, hogy mikor töltöttem fel, de nem egy napomba telt ezt az 500 Gb-nyi mennyiséget felrakni. Ebből az 500 Gb-ból maradt (amit megtaláltam) kb. 40-50. A többit sehol nem látom. Írtam az előző moderátornak (Kebella), de ő már ugye nem moderátora az adott fórumnak. Ha jól látom, nincs is moderátora. Akkor kérdezném, hogy ki és miért törölte, vagy hová is tűnhetett se szó, se beszéd a fórumból? Mert 1. NEM törlődtek a linkek, mint ahogy feljebb is írtam, és 2. nem jelezte felém senki, hogy "bocs, de törlöm a témáidat". Régen még úgy volt, hogy jelezték azt, ha valami link törölve volt. Nem a moderátornak, hanem a feltöltőnek, és kapott 1 hetet, hogy pótolja a linket. Ha nem pótolta, ment a delete. Vagy valaki jelentette, és valamelyik admin megnézés nélkül, szó nélkül, a feltöltő értesítése nélkül törölte? Mert ha így van, akkor gratulálok annak az illetőnek, aki tönkre tette több hónapos munkámat.

Kérem az általam létrehozott és xy által törölt képregényes feltöltésekkel teli témáimnak visszaállítását (persze ha még lehetséges).
Kérem, ha lehet, üzenetben válaszoljatok. Köszönöm!

Link to comment
Share on other sites

Szia Kerien!

Engedelmeddel itt válaszolnék, hogy a többiek is lássák akik esetleg érintettek ebben. Nos volt egy modi a Digitális Könyvek, Tutoriálok (DL) fórumrészen, de ő már nincs többé. Ha jól láttam akkor ő 2017 decemberében nézte át a Digitális Könyvek, Tutoriálok (DL)-et majdnem a közepéig, hátulról haladva. Én magam is kb. 20 oldalnyi halott linkes témát helyeztem a Lomtárba, ezen nagy része 3 évek óta inaktív feltöltőé volt, megszűnt tárhelyekkel.

Ha egy modi vagy halott link kereső ember moderál valamit akkor látható annak a nyoma. Ha pl. Halott Linkek-be kerül át egy halott linkes Témád akkor kapsz róla értesítést PÜ-ben. Ha jól emlékszem nyáron léptél be utoljára, azóta nem, vagy csak ritkán igaz? Azért kérdezem mert a minap olvastam az egyik képregényes korábbi levelezésünket ott láttam az utolsó belépésedet.

Volt közben egy fórummotor váltás is, lehet hogy ha a Témáidat valaki moderálta is, és ha ez idő előtt kaptál is PÜ-t akkor ezek az értesítések eltűntek? Fogalmam sincs hová lettek a Témáid, de csak úgy szórakozásból senki sem törölte őket ez szinte biztos. Pár témádat megnéztem én is kb. 2 hónapja, voltak benne halott linkek de nem raktam be őket a Lomtárba egyenlőre. Többnyire az általad korábban ajánlott képregényes oldalról szoktam nagyritkán letölteni.

Mostmár 7 nap után törlödnek a Témák a Lomtárból, de PÜ értesítést mindenki kap róla (kivéve ha áthelyezéssel rakta őket valaki oda).

Pl. itt halottak a megás linkek (is) a Témádban:


Sajnálom hogy nem tudok többet segíteni.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

a naponta kiadott DIGEST -ről ...

- zseniális ötlet ! kiváló megvalósitás

kérdésem ? mitől függ a tartalma, lehet e befolyásolni hogy mi jelenjen meg benne és összefügg e az általam követett témákkal

köszönöm a választ előre is és BUÉK a csapat minden tagjának

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

Először is gratulálok a sikeres megújuláshoz.

Nem tudom mások jelezték e már, de bizonyos letöltési linkeket nem lehet használni (file-up), a böngésző veszélyesnek ítéli és elveti illetve régebben engedte a telefonra történő letöltés. Ez sajnos a megújulás óta megszünt. 

Miképpen tudom ezt megkerülni és más is találkozott már ezzel a problémával? 

Köszönöm a segítséget előre is! 

 

Link to comment
Share on other sites

mit kell ahhoz tennem, hogy egyes fórumok összes aznapi új bejegyzését megkapjam a DIGEST-ben ? (és mit, hogy ne)

- azt már látom, hogy az általam követett sorozatokról a végén,  alul kapok jelzést, de mintha a programok, hangoskönyvek nem lennének a listában.

- nem néztem meg, hogy a napi DIGEST mindent (is) tartalmaz a filmek és könyvek fórumból, vagy csak étvágygerjesztés

- nem okoz e gondot, hogy kevesebb lesz az online belépés

Link to comment
Share on other sites

ok -ok ! kösz az aggódást !

eddig is jött, de nem értettem a tartalma mitől függ.

De a'sszem megvilágosodtam : arról jön DIGEST, amiből napi egy mailt kértem, az azonnaliak meg egyesével csurognak egész nap.

köszönöm a támogatást mindenkinek

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

177 tag és 48 látogató alatt nagyon belassul.

15-20-25 mp-s betöltési idő van. ez azért 500/200, meg 100/100 alatt fura. :/

Könnyítés képpen nem lehetne a megosztási lehetőségeket poszt alatt és oldal alján megszüntetni?

A reklám gondolom méretért fizetnek, Tread pedig nem elrejthető, ha nem akarom látni.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
3 órával ezelőtt, ninoel said:

Szerkeszteni tudom a feltöltéseket, de nem tudok hozzászólni.

oldal.jpg

Nincs hozzászólási ablak. Előre is köszi a segítséget.

Na, ilyen nekem pont ennél a topiknál fordult elő, pont az átállásnál.

Valamit tett ellene t17t admin. :)

Bug.

Bug az is, hogy csekkoltuk az értesítő e-maileket, jöttek is, aztán most megint nem jönnek február 11-12 óta.

:D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...