Jump to content
PirateClub.hu

Hibák, Észrevételek Bejelentése


tibiole
 Share

Recommended Posts

Győzik a moderátorok, valamint kérésre senkiből nem csinálnak moderátort ;)

és szerintem az oldal túlterheltségének nem a halott linkek, annál inkább az egyre csak növekvő userek létszáma, aztán a sok feleslegesen megnyitott/spam topic a fő okozója

 

nem veszekedés céljából de a te és sok más hozzászólása is az oldal terhelését segítik, legalább 100x jelentettétek az ips driver hibát(újdonsült nevén az oldal túlterhelt), ahelyett hogy vissza olvasnátok és megtalálnátok amit a moderátorok 100x leírtak, de megkeresem nektek:

Chipi(2010. May 10. 12:36)

Netkapcsolat nem befolyásolja!

Igen jól mondjátok, kicsit túlterhelt az oldal, és nem nagyon bírja el!

Most a szakemberek egy másik motort használnak, ami nem olyan lassú amikor túlterhelt a szerver,de ennek a hátrány az IPS error! valamit, valamiért! DE! dolgoznak az ügyön!

VALÓSZÍNŰ AMÍG NEM LESZ ÚJ SZERVER EZ MÁR MARAD!!!

 

ui.: ha 1hét múlva írjátok hogy túlterhelt az oldal az akkor is ez miatt lesz! és lehet ezért megköveznek a modik de ez az igazság

 

Tom: Egy szóval nem mondtam/kértem, hogy moderátor akarok lenni, csak gondoltam, hogy ha tudok, akkor segítek valamiben... Ha esetleg a halott linkek jelentésével egy ici picit segíthettem volna akkor szívesen csinálnám, de ha nem hát nem!

de azt nem kellett volna leírni h segítesz, hanem ha halott linket találsz, jelented és máris megspórolsz egy felesleges hozzászólást,

amúgy nem is csak neked szólt a fenti írás, hanem a sok usernek aki folyton írkál hogy ipst kap :)

Link to comment
Share on other sites

Szóval ezért nem jött halott link Tőled mostanában... :)

Már csodálkoztam is, hiszen Te mindig rendszeresen küldted a hulladékot. Mostanában Jassaman, tankcsapda8913, Szergej77 és SzÖcSkE repotjai érkeznek, a Tieid elmaradtak.

Most már tudom az okát:

Valamiért kihagytam a szept. 4-i linkjeidet - csak a Tiéidet és csak aznap, de hogy miért, ne kérdezd, én is tanácstalan vagyok... - mind a 13-at - nem 12-t... :)

Ezúton is elnézésedet kérem és mivel mindet megnéztem, töröltem amit kellett... - ezután is várom a linkjeidet, ígérem elsőként nézem meg azokat... :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Sziasztok!

 

Topikokban szoktam olyat látni, hogy a moderátorok válasz helyett beleszerkesztenek mások hozzászólásaiba és az indokhoz írják a válaszukat. Ez több okból is zavaró tud lenni:

 

  • A felhasználó nem azért írta a hozzászólását, hogy a moderátorok belerondítsanak, csak mert lusták az új hozzászólás írása gombra kattintani.
  • A felhasználók nem veszik észre a moderátor hozzászólását. Ha meg másokat nem érint az üzenete, akkor írjon privátot a felhasználónak.
  • Az indok mező nem arra való, hogy ott a moderátor megmagyarázza az usernek, hogy pl. "Nem doktor kezdeményezése, már régóta keresünk támogatókat, csak ő hozott itt létre egy témát, amit én nem töröltem!". Az indok mező arra való, hogy ha szerkeszteni kell valami okból az user hozzászólását, akkor a moderátor ott magyarázza meg, hogy miért tette azt és egyben jelezze is az utólagos moderálás tényét.

 

Gondolom most jönni fog az indok, hogy hát alig egy soros hozzászólás miatt nem fogok új hsz.-t beküldeni meg egyébként sem kapcsolódik szorosan a témához a mondanivalóm, stb. Igen ám! De legyen bármilyen rövid is egy vélemény... miért nem lehet azt új hsz.-ként beküldeni? Ha nem kapcsolódik szorosan a témához a moderátor úr szava, akkor miért nem privátba írja meg a véleményét?

 

Félreértés ne essék, nem akarok ezzel senkit megbántani, de vegyétek észre, hogy valakinek ez zavaró tud lenni.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Értem a problémádat és a tisztánlátás miatt reagálok a felvetettekre...

 

- Valóban főleg hajnalban moderálok minden nap - mindegy hol vagyok... :) - napi 3-4 órát, általában 3 és fél 7 között (150-350 moderálás)...tehát reggelre a filmes fórumrész MINDIG rendben van...Napközben is előfordulok, de a moderálás még mindig lassabban megy a leterheltség miatt, - de már legalább megy... :) - ilyenkor csak a legszükségesebbeket végzem el...

 

- A nagy szívfájdalmad ezután is gondot fog okozni Neked...ugyanis halott linkeket csak szombat-vasárnap keresek külön programként, természetesen a jelentetteket először, - a Te 140-ed mellé most csak 44 jut másoktól, nagy dömping tehát nincs jelentésekből... - és utána jön a saját kútfő 300-500 halott link körül, időtől függően...

Azt javaslom, hogy gyűjtsd össze magadnak a linkjeidet és küld el őket csütörtök este, akkor hétfő reggelre biztos újra szabad lesz a pálya kutató szemeid előtt...

Ha így Neked nem felel meg, akkor köszönöm az eddigi munkádat és ezután kérlek koncentráld erőidet a többi letöltési fórumrészre, örülni fognak a segítségednek...ha pedig igen. akkor örömmel várom ezután is a jelentéseidet... :)

 

Üdv, bakfan!

 

Ja igen... Miért akarsz Szergej77-nek rosszat, épp elég dolga van a saját háza táján... :)

Link to comment
Share on other sites

Első sorban kérdezzük meg szergejt, hogy ő mennyire akarna ottan lenni.

Másodszor nem Admin hanem Moderátor még mindig.

Harmadszor Szergejnek van épp elég dolga hála 1-2 embernek kik naponta linkelnek be 500 linket meg efféléket és azért is vannak 4en. Szokta nekem mesélni, hogy 300-500 témát törül 1 nap...

Link to comment
Share on other sites

az a baj,hogy nem érteni bakfan észjárását ... mert rengeteg köszönöm van a frissen nyitott témában, de két-három hét múlva is még ott van ... tehát ebből következtessünk ... pm-ekre nem válaszol

 

Pedig nem olyan bonyolult... :)

 

Lássuk a fenti mondatot...

 

Ebben az évben már csak 1, azaz egy hsz. maradhat minden témában a reggeli moderálás után - kivéve persze a gyűjtőtémákat - és ahogy most visszanéztem, még a 600. oldalon is így van ez...

Hol is van az a

rengeteg köszönöm van a frissen nyitott témában
???

 

Persze én a magyarázatot is tudom tankcsapda8913 észrevételére...

 

Ő általában délutánonként, esténként jelentgeti a témákat, amiknek egy része csak a halott link, a többi ilyen:

"Off"....

Természetesen igaza van, a köszönöm az off, de én azokat minden reggel törlöm - hiszen alapvető moderálási szabály itt a filmeknél, - pont a feltöltők érzékenységére, munkájára tekintettel... - hogy megköszönheti mindenki, aki akarja a feltöltők munkáját, de azt tudomásul kell venni, hogy akármennyi hsz. is van egy témában, másnap reggel már "... csak egy maradhat... " :)

Talán ezt nem vette még észre tankcsapda8913, hogy ezek a jelentések feleslegesek, hiszen a hsz.-eket én hajnalban így is, úgy is törlöm...

Az egyszavas 'köszönömözők', egész témát idézők, trágárul beszélők, egyéb offolók, egy Excel táblázatba kerülnek, - mindenki, aki 2008 május óta a filmes témákban offolt és ezért figyelmeztető levelet kapott, benne van... - jelenleg 6665 tagja van ennek az 'elit' klubnak és érdekességként írom csak, hogy tankcsapda8913 fórumtársunk a 5768. a figyelmeztetési listán egy figyelmeztetéssel... Ebből azért az látszik, hogy Ő nem mostanában kapta a figyelmeztető levelét szabálytalan hozzászólás miatt... :)

Egyébként a témához hozzászólók közül mindenki rajta van v.milyen listán... Bessas a nagyon régi 660. az offolók, IUPLOADERI pedig a szabálytalanul feltöltők listáján a 257. az 570-ből... egy-egy figyelmeztető levéllel...

De hát ezek már régi dolgok és csak annak a régi mondásnak az igazát bizonyítják maguk is, hogy '...betyárból lesz a legjobb pandúr...' :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nekem a firefoxnál olyan hiba lépett fel, hogy nem mutatja a kis ikonokat a témák előtt, de semelyik skinnél nem működik és itt pedig nem tudtam üzenetet írni, mert a gomb nem látszódott.

Operával viszont jó. Másnál is van ilyen v. csak nálam van hiba?

 

Na újraraktam a ff-ot és most okés minden :)

Módosította bakec01
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Google Chrome-ot használva, ha meg akarom nézni saját témáimat, ezt kapom:

A fórum adminisztrátora nem engedélyezte a túl gyakori keresést. Várj legalább 10 másodpercet, mielőtt újra próbálkoznál.

Rögtön elsőre! Előtte semmilyen keresést nem végeztem. FF és IE alatt nincs ilyen probléma.

Mi az oka annak, hogy Chrome-mal így viselkedik a rendszer, illetve mit tehetek ennek kiküszöbölésére?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Én meg kaptam egy fenyegető privát üzenetet olyantól aki nem is fórumtag , legalábbis a kereső azt dobja ki , hogy nincs ilyen tag !Most akkor mi van ?

 

Nekem soha senkit nem dob ki a kereső.Akármit és akárhogyan írok be.Valami hiba van itt.

Kaptam én is "szép" üziket anno.Úgy adja ki a profilt ha kereső helyett (!!!!) az alfórumok topikkeresőjébe írod be a tagnak a nevét.Így kiadja azokat a topikokat ahova valaha írt.

Link to comment
Share on other sites

Ahogy böngészőbe beírtad pirate címét egyből be is volt jelentkezve a másik user nevével? Más nem használta a gépedet?

Az én laptopom végig a szobámban volt, a családban csak nekem van PC profilom, ráadásul vendég sem volt.

A netünkre nem hinném, hogy bárki felcsatlakozott volna, mivel ki volt kapcsolva :o

Most akkor mi is van?

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok.

 

A Tagkereső opció régóta le van tiltva, hogy ne legyen account és jelszólopás .

 

Máshol is volt már anno ilyen hiba, hogy más nevével jelentkezett be a tag, mármint ez fórum hiba volt ott. Azóta valamit tettek vele, hogy ne forduljon elő többet, azóta nem is volt vele gond.

 

Üdv.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...