Jump to content
PirateClub.hu

Kínai mobiltelefonok


Piero
 Share

Recommended Posts

  • Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Felpezsdítem már a topicot.. :)

Itt egy fa borítású:

 

http://www.eemobi.cn/mobile/13/726/4791.aspx

 

Nekem tetszik :) el bírnék képzelni egy ilyet magamnak.. Érdekes hogy nokia töltő és headset van hozzá, ráadásul úgy tűnik hogy symbian van rajta.

 

02.jpg

 

08.jpg

A sim csere nem valami egyszerű.. :)

 

11.jpg

 

És a Nokia N95 8gb másolata:

 

http://www.eemobi.cn/mobile/13/733/4826.aspx

 

Ez viszont egész ígéretesnek tűnik mert ezt is két irányban lehet szétcsúsztatni mint az eredetit meg minden :):)

 

01.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nagyon sok iPhone klon van de nemtudom hogy melyik milyen mert elég szedet-vetett a leirásuk de windowsosat nézek mert igymár megérné.

 

EDIT: Találtam egy nekem nagyon tetszö N95 klont :

http://www.dhgate.com/p_ff8080811888400201188c7b37d51e56.html

 

Ez elég komoly. Nagyon jó másolat és nem drága. na meg ingyen posta

Link to comment
Share on other sites

Ezt elolvastátok, vagy mindenkit át lehet verni baromsággal?

 

Dear customer:

To avoid any dispute, please read this note carefully!!!

Kindly note: There is also NOKIA logo on its back !!! This phone internal memory is not 8GB!The memory of this phone is 256MB,if you need 512MB or 1GB memory, you should leave me a comments and choose the specification while placing an order on it! Thanks!

 

Durván:

 

Tisztelt Vásárlók!

A félreértések elkerülése végett figyelmesen olvassátok el ezt a megjegyzést!

Fontos tudni: Nokia logo van a hátulján is! Ennek a telefonnak a belső memóriája nem 8GB!!! Ez a telefon 256 Mb memóriával bír, ha 512 MB vagy 1 GB memóriára lenne szükséged, hagynod kell nekem egy hozzászólást, és válaszd ki a specifikációk közül amire szükséged van akkor mikor a rendelést elküldöd! Köszi!

 

Hogy lehet, hogy ami benne van, pont ebben a sorrendben van a Nokia oldalon is? Egyszer egy srác rendelt így motort, aztán Harley helyett nem kapott semmit, és sokan írták, hogy kaptak egy motort egy 53 (!!!) ccm motorral!!! Egy igazi pé**sz, de kérdés, ti is azok lesztek e?

A névnapomon mutatott egy srác egy telcsit, amin a háttérkép nem virtuál-digitál volt, hanem reál!!! Értsd, ODA VOLT TÉVE A KIJELZŐ MÖGÉ EGY KÉP! :lol: Előlapon Alcatel volt, hátul IMEI és minden nélkül csak Made in China... mondjam még? Ne már, srácok! Ha nincs zseton, nem kell villantani, aztán mikor lesz, veszel eredetit... de így...

Link to comment
Share on other sites

Igen, ezt én is olvastam. De én még az 512-őt se tudtam betőlteni teljesen N70-en :D

"Hogy lehet, hogy ami benne van, pont ebben a sorrendben van a Nokia oldalon is? " Ezt nem értem. Ha adnál egy linket ez hol van annak örülnék, mert én a nokia oldalán 160 MB-ot olvastam (sőt, máshol is). És amúgy nekem tök 8, hogy hány Nokia felirat van, nem a márkáért veszem, hanem mert tetszik és elég sokat tud. 34 ezer forintot inkább kiadok, mint 120-at egy telefonra :P

 

Mobilzzone, köszi a választ! Márcsak egy müködő link kéne :D

Link to comment
Share on other sites

Háháh, ezt is sikerült szétkapni! :D

 

http://youtube.com/watch?v=4PEEERrlM70

 

(szétszedtem a kínai telómat)

 

Nem sok minden van benne. Egy darabban van az egész belső része, nem úgy mint azt várnám, hogy 100 darabra lehet szedni. Leszedtem a borítást nagynehezen és egy darabban volt minden.. az alaplapra rá voltak nyomorítva a cuccok. De elég korrekt.. itt sem látszik az hogy kínai, szerintem királyul össze van rakva. A videón látszik a két marha nagy hangszóró, ami olyan hangerőt produkál hogy besz*rás

Link to comment
Share on other sites

Én mertem! :) mert megtaláltam a megfelelő oldalt és elég bizonyítékot találtam arra, hogy az az oldal nem lehet átverés. A dhgate is biztonságos mert az eladó addíg nem kapja meg a pénzt amíg jóvá nem hagyod, hogy megkaptad a terméket, és tetszik, meg vagy elégedve. Én nem a dhgate-en vettem, mert azt később fedeztem fel, hanem én az snmobile.cn-en vettem, ami most költözik éppen ide:

 

www.snmobi.com

 

Talán már a régi oldaluk el sem érhető már, nem tudom. Az a legtisztább, ha felveszed őket msn-en és netes bankról utalsz nekik pénzt, mert azt azonnal megkapják és ott msn-en rögtön meg is tudod velük beszélni. Énis így csináltam, épp beszélgettem vele és átutaltam a pénzt, majd megmondtam neki hogy mi kell, a címemet feljegyezte meg stb... és másnap feladta, kaptam róla email-t hogy feladta. Aztán 8 nap múlva jött a postás :)

Link to comment
Share on other sites

Igen, így igaz, jó teló volt az is, fél évig használtam is, még mindíg használom, semmi baja nincs, de mostmár ráuntam. Úgymond: "nálam már ennek lejárt a kihordási ideje" :D :D na most nem azért mert nem tetszik, vagy mert rossz vagy valami, hanem mert ilyen vagyok, most frissíteni akarok, ennyi idő alatt meg tudok unni egy telefont.

Tehát mivel itt megvan a célközönség, szeretném itt is meghírdetni a telómat, azoknak akik szeretnének egy ilyet, esetleg már régóta "kerülgetik a forró kását" de nem mernek egy ilyet venni, és eléggé áron alul adnám. A telefon tulajdonságai (hírtelen összefoglalva): Bluetooth 2.0 (a2dp), nagy 3"-os kijelző 240x380-as felbontással, 65k színű, tv kimenet (adok kábelt is), 2.5"-ös fülhallgató kimenet, tehát utólag is lehet hozzá kapni ha szügséges, adok hozzá egy szilikon tokot, micro sd kártyával bővíthető, ja természetesen érintő kijelzője van, 2db 1200 mAh-s akku van hozzá, alapból kezeli a nes fájlokat, tehát van benne nintendo emulátor, és kaptam egy dvd-nyi nintendó játékot is hozzá, a kamera 2 mpix... huhhh mit is tudnék még írni... na az a legtisztább, ha adok egy linket:

 

http://www.eemobi.cn/mobile/13/789/3417.aspx

 

Itt találhattok róla képeket is.. Tehát az enyém már egy kicsit meg van karcosodva, de semmi baja, és a töltője is megment, de elküldöm, a bütykölő kedvűek megcsinálhatják, a ceruzája meg eltörött. Tölteni gépről tudod vagy ha van egy olcsó kínai mp4 lejátszód beépített akkuval akkor megteszi annak is a töltője, mivel ugyanolyan. Megnéztem, minden mp4 lejátszónak tök olyan a töltője mint ami ennek kell. usb-s, 5 volt kimenet.. stb.. most pontosan nem is tudom milyenek az adatani.

 

éppen ezért.. eredetileg 40k-ért vettem, most 25 ezerért árulom.

 

Jelentkezni PM-ben tudtok!

Kérdezzetek bátran! az ár irányár! Köszönöm!

Link to comment
Share on other sites

Az eemobi.cn az m8cool.com-nak az angol változata, de viszont lassú mint a baj... vannak jó napjai amikor tűrhető a sebessége. Most éppen valami rendszer hiba van, ezért ajánlom az eredeti kínai oldalt, ahol bár elolvasni nem tudod, képeket nézhetsz róla, esetleg google language tools-al lefordíttathatod angolra. Aztán már el tudod olvasni. Az m8cool-nak van két változata, a sima, ami marha lassú.. (talán kínában normál sebessége van...) És van ami valami gyorsabb szerveren van fent, az is ugyanazokat tartalmazza mint a sima, csak már nem kell agybajt kapni a lassúságától. A gyorsabb verziót úgy érheted el, ha nem www-t írsz a címsorba hanem www2-őt. Tehát a 3 változat:

a lassú:

www.m8cool.com

 

és a tűrhető:

www2.m8cool.com

 

és az angol verzió:

www.eemobi.cn

 

Viszont a képek változatlanul az eredeti lassú kínai szerverről töltődnek le, tehát azok mire bejönnek.. énis ott szoktam őket hagyni a tálcán, közben játszok vagy valami aztán megnézegetem.

Ha az angol épp problémákkal küszködik, akkor a kínai gyorsabbik változatot ajánlom. Ott találtam ezt:

http://www2.m8cool.com/mobile/1/461/5160.html

 

Ami talán nem az amit kerestél, de már eléggé szaporodnak a másolatok, és szerintem tök mindegy hogy ez vagy a másik..

Link to comment
Share on other sites

Hát jól néz ki, nincsenek külön számbillentyűk, ha kioldod a billentyűzárat és bárhova nyomsz a háttéren, a főképernyőn akkor bejön a tárcsázó.. tehát nem is kell keresgetni.. csak oda pöttyintesz az alapképernyőre és bejön. Oprendszer nincs, csak egy sima telefon zárt rendszerrel. És angol a menüje :D de választható még a kínai is :D :D De nem kell félni tőle, nem tudtak olyan nehéz menürendszert beletenni hogy hiányozzon a magyar nyelv. Nagyon könnyen el lehet benne igazodni angolul is.

 

DSC04999.JPG

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...