Jump to content
PirateClub.hu

Csajozási help:)


ps2fan
 Share

Recommended Posts

  • Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma villamoson szemeztem 1 naon jó csajszikával! :D De hála istennek ez mindennapos! :D Csak nincs folytatás! :) De én hű maradok bnőmhöz! :D Ám ha valakinek nem jön jelenleg össze a kiszemelt akkor nem kell megölni magát csak kicsit kell várni és lehet meg lesz! :)

Link to comment
Share on other sites

A terv a következő ma leszek msnen utoljára holnaptól már soha többet és ez tényleg végleges döntés elegem van abból. hogy bejönnek szia mizu?

És nem fog érdekelni:P Legalább ha hiányérzetük lesz, akkor majd iwiwre vagy myvipre úgyis fognak írni, hogy miért nem jösz msnre? Miért nem vagy msnen?:DDD Fullra nem érdekel egyetlen msnpartnerem se. Ez saját döntés. Mindenki azt csinál a neten amit akar. Tehát nem szabhatja meg senki, hogy msnezzek vagy sem! Különben is én szoktam bemenni msnen mindenkihez. Ők csak néha de nem mind. ha ezért hülyének tartotok tartsatok. Tudom mit csinálok. Bulizni meg nem fogok eljárni, mert antialkoholista vok. És tudom lehetne mértékkel is inni de ez van idáig jutottam. Betelt a pohár. Ti eltudnátok nézni azt, hogy az a csaj akivel elképzeltétek volna a jövőtöket és a mai napig nem tudnátok elfelejteni a csajt. De a csaj fent van msneden és azt látom nála kiírva: Szeretlek Zsolti. Ez számomra nagyon rosszul esik csoda ha nem akarok és nem szeretek msnen lenni? Ezentúl csak itt fogok létezni pirateclubon:)

Link to comment
Share on other sites

hun3d szerintem is, Slypeg ezzel semmit nem fogsz elérni , nem fog senki neked irni , hogy miért nem vagy, főleg ugy nem , hogy te lépsz be mindenkihez. Antialkoholista .... LOL... senki nem azt kérte, hogy idd le magad a sárgaföldig. Csak érezd jól magad buliban és ismerkedj. Amugy mindenki volt már olyan helyzetben, hogy nem jött neki össze álmai nője, ez van ezzel a tudattal éljél együtt, mint sok férfitársad. Tiltsd le és töröld a csajt aztán nem kell nézegetni, hogy éppen kit szeret. Csak már légyszives jussál túl ezen az önsajnálaton, mert csak neked lesz rossz , ha mindenki elfordul tőled

Belami kössz én is hasonló álláspont miatt nem kérdeztem meg

ps2fan:Tudod ez saját tapasztalat volt, én már rájöttem nem érdemes csajnak "könyörögni", mert majd rájössz aki elakar hagyni az ugyis elhagy, és ez ellen nem tehetsz semmit

Link to comment
Share on other sites

nem is ismersz!De olyan lehet hogy megkérdezed hogy van e barátja me gtetszik e valaki neki és fordítva meg hogy mi róla a véleménye... Hátha én vok :P Ha meg kérdezed akkor úgy hogy Myvip-en láttam az msn-ed és egtetszettél...

 

Link to comment
Share on other sites

Kb mikor lesz fent a csaj?:S Mert eddig még nem jött fel az is 100%. Bízzunk benne, hogy felvesz:) Legalábbis remélem, hogy fel fog venni, mert bízom abba, hogy veled fog összejönni mégis én már tényleg szeretném, ha összejönnétek:) De én is szerettem volna általánosba barátnőt, de egyiknek barátja volt másiknak nem voltam bejösszes. Szerintem nálam 1 a gond. Azért nem merek csajokkal úgymondva hű de lazán beszélni, mert többségbe mindig fiúk társaságába voltam. de volt csaj is anno de vele nem sokat beszéltem az is 100%. De magamat ismerve mivel a csajok ligája külsőre megy többségbe, ezért se könnyű nekem lazáskodni velük kapcsolatba:S. Max azt tehetném meg, hogy odamennék hozzá és félrehívnám és fullra komolyan beszélnék vele. Tudom nekem kell megtennem az első lépést. Amit meg is fogok már tenni. És vége van az önsajnálatnak:) Lehet holnap véglegesítem a döntésemet. És beszélni fogok vele:S Tényleg nem neten kell ismerkedni. Ahhoz nagyon nagy csoda kell. Sőt ahhoz inkább jó külső és kigyúrt test. Ha nem is kigyúrt test, de azért valami jó test kell hogy legyen. Én ezzel befejeztem a saját véleményemet. És mivan akkor, ha egyes csajok azt mondják hogy átlagos vagyok, de a többség pedig azt, hogy nem vagy az esetem meg hogy nem tettszel. Ilyenkor mi a szitu? És tegyük fel ha mindenképp szeretnék vele összejönni.

Link to comment
Share on other sites

jólvan már nevek is vannak.. omfg.

azért megnéznék egy képet rólad ember. ennyire 0 önbizalom.. kit érdekel, hogy nem kigyúrt a tested? járj el gyúrni. új ruhák, kozmetikus stb. lehet változni csak akarni kell..

 

hálóháló! lejáratod magad, nem veszed észre?

Link to comment
Share on other sites

Én megértem ezt a kitörést! DE ezt nem mesn-en kell megbeszélni! Msn-en azt ír amit akar..De a szemedbe szinte csak az igazat mondhatja...Ot nem tud letiltan..És jobban meg tudod rtetni magad...Ne csüdggedj! Biztos lesz csajod! Ja és nem tom hogy azzal a bizonyos Kittivel mi van:(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...