Jump to content
PirateClub.hu

Csajozási help:)


ps2fan
 Share

Recommended Posts

  • Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nem megyek bulizni és nem vagyok alkoholista és különben se hívnának meg buliba se:(((((. És nem kéretek hozzászólást. Én józan életet élek és ma is kaptam 1 nem választ :((((. Mert hogy nem vagyok az esete. Ez a női kivételezés:((((((. Ettől vagyok ki már, de nagyon:((((((.

 

Link to comment
Share on other sites

Hát az tényleg idegesítő hogy nem is simer de máris nem-et mond...Sztem én is ilyen szituba vok...De az én "csajomat" mag lehet érteni hisz naygon fiatal..De egy 20 éves símán adhatna egy randi-nyi esélyt...Az a lényeg hogy lássa nem adtad fel...törődh vele atöbbit a szitu hozza...

Link to comment
Share on other sites

Slypeg te nem akarsz valójában öngyilkos lenni, ez csupán feltünési viszketegség, ha akartál volna már rég úgy kéne összeszedni valahonnan, nem itt a forumon "alkotnál", igy csak az emberekből a szánalmat fogod kihozni, irántad, neked nem tanács kell, szerintem eddig is sok tanácsot mondtak , ha már megfogadtad volna, előrébb lennél és nem ott tartanál, hogy életed végéig lekötnéd magad, szerintem msn-en is csak ezt mondanák neked, és szerintem feleslegesen senki nem szúrja el az idejét , hogy elmondja azt 8millioszor amit már elmondtak előtte minimum 5en, ha ilyen lesz a felfogásod, még 45évesen se fogod lekötni magadat, és akkor már érthető lesz ha tulgyogyszerezed magad, most még nem annyira , mellesleg amit az elöttem levők irtak gondolkodj el rajta és probáld picit összeszedni magad

Link to comment
Share on other sites

Ajajj, miket olvastam én itt :DD Én is szívok eleget, nálam nem az a baj h külső vagy nembírnak, egyszerűen túl jó vagyok meg ilyenek XD folyton ilyen f*szságokat hallgatok, de engem nem érdekel, akár minden péntek/szombaton keverek vkivel, nekem ez jelenleg elég ^^ 17 évesen sokat úgyse várhatok. Múlthét hétfőn is kidobtak, kiakadtam, ütlegeltem, fél 3ig gitároztam, nem mentem suliba, edzés ->máris jól voltam, tele élettel. Le kell kötni magát az embernek, szórakozni el kell menni. Velem baszakszanak h emo (mer ugye hc = emo laikusoknak [ja meg metalcore is...]), bár aki ismer az tudja h nem vagyok az :D na igazából csak azt akartam mondani h fujj emo és nincs öngyilkosság, se érvagdosás, élvezd az életet, csaj meg úgyis jönni fog, nem szabad keresni. Remélem nem voltam nagyon érthetetlen xD

Link to comment
Share on other sites

hát azért tök egyedül te elmennél egy szorakozó helyre? főleg úgy hogy nem ismersz ott senkit.. mivel ahogy olvastam nem jár bulizni. Ha nem hivnak akkor te hivj el valakit szorakozni, lehetőleg valami igényesebb helyre, ne olyanra ahol 13-14 éves kiscsajok azt számolják hány "kukit" szoptak le :) de ha van csaj ismerösöd azis jó, megbeszélsz vele egy sima baráti talit, biztos hoz magával pár barátnőt és már adott is a dolog, csak ne úgy állj hozzá hogy egy életre lekötelezed magad vele, hanem csak elöször is csak egykis kaland, aztán ha jobban megismeritek egymást lehet akármi..

Link to comment
Share on other sites

Illetve este beszéltem egy csajismerőssl megkérdeztem tőle, hogy ha majd otthon lesz, akkor majd találkozhatnánk-e majd szimpla baráti alapon ha majd ráér. És azt nem írta, hogy nem, hanem hogy majd ha otthon lesz akkor ezt majd megbeszéljük és azért majd ha otthon lesz, mert Pestre jár fősuliba és nem jön minden héten haza. Tehát a remény feladva sosincs, de vele tuti hogy barátságnál többre nem jutnék. És ő úgymondva kb 7 éve ismerős, de konkrétan nem beszéltünk szinte túlzottan sokat. De én a nők ízlését nem vágom. Amúgy van rajta kívül még 1 és vele pedig keddre tervezem a beszélgetést, hogy mindenképp odamegyek hozzá:)

Link to comment
Share on other sites

oks majd beszámolok, de addig is most próbálok nyugton maradni és semmi hülyeséget se tenni:S inkább a jó viszonyra törekedni:) addig kell zúzni a csajozást míg megtehetjük nem pedig 80 évesen:P Lazán kell venni,mint ha fiúkkal beszélnénk, de azért normális témákat felhozva:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...