Jump to content
PirateClub.hu

Csajozási help:)


ps2fan
 Share

Recommended Posts

  • Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

halitok!

mentem munkába oszt előttem ment egy szép helyes csaj, fekete hosszú haja volt ment ő is munkába olyan 20 éves volt kb. oszt megállt hirtelen és oldalra az ut szélére nézett, mondom mivan most, aztán látom ott fekszik egy részeg faszi bicikli meg rávolt burulva kezei meg véresek, aszongya a csaj légyszives segitsd már fel mert én nem birom, biciklit felszedtem odaadtam a csajnak fogja meg oszt felemeltem a faszit is :D Aztán mentünk eggyüt dolgozni :D Dumáltunk közbe kértdezte hol lakom meg hol dolgozok meg hogy mennyi részeg van meg minden oszt f@szomba jött a postás és át kellett mennem hozzá, aztán elköszöntem a csajtól :D pedig tök rendes volt biztos bejöttem neki...mert szemezett egész uton velem :) És tök ismerős is volt. Csak nem tudom se a nevét csak hogy Móri és nem messze dolgozik tőlem. Hogy tudnám megkeresni vagy mit csináljak sztetek ilyenkor? Mert jó lenne összejönni vele... :(

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ti mit szoktatok csinálni ha tetszik egy csaj hiányzik , de tudod hogy várnod kell és vmivel enyhíteni kell ezt.De mégis hogy?

Link to comment
Share on other sites

Ez jó ötlet, csak azt nem tom hogy találkozunk e egyáltalán vmikor 2-esben, ikolán kívül úgy, hogy mind 2en akarjuk. :huh:

Link to comment
Share on other sites

ps2fan: nehéz a nőkön kiigazodni, néha nekem se megy magamon :D

De a lényeg, a legyünk barátok szöveg általában azért van, hogy utaljon rá, kedvel téged, de nem úgy, ahogy te őt. Az ilyet el kell fogadni. És egy idő után, ha nagyon próbálkozol már nála, az a másik félnek is terhessé válik. Nem minden kedvesség minősül égi jelnek, én szerintem a gratulálás is csak azért volt,mert barátnak tart téged és egy barát örül a másik sikerének. Inkább hagyj neki időt, beszélgessetek nagyobb társaságban, ha többet akar, azt majd úgyis a tudtodra adja. Az olyat meg, hogy "véletlenül" arra jársz meg ilyesmi, inkább ne csináld, mivel tudja mit érzel és úgyis leesik neki, hogy miért is jártál arra véletlenül.

Na a lényeg, hogy nem 13 évesen kell a nagy szerelmet megtalálni, az ilyen fellángolások nagy része olyan, mint a 4-6os villamos, majd jön a következő, ha lemaradtál egyről, mert lehet, hogy az a következő visz a végállomásra, ahol nem kell már villamos után szaladni ;)

Link to comment
Share on other sites

Szerintem beszélj meg vele 1 4 szemközti találkozást. Hívd el hozzátok vagy menjetek el hozzá. És mivel ez 1 nagyon komly téma szinte életed lehetősége ha számodra ő lenne a nagy Ő. Mert én is mai napig szinte nem telik el olyan nap, hogy ne gondolnék arra a csajra akivel elképzeltem volna 2006-tól az életemet:). De ő képes volt mindig mással összejönni. Tehát 4szemközti találkozást javaslok mindenképp. És ha mondjuk nem akar összejönni, akkor pedig próbáljátok csak meg, hogy ha járnátok milyen lenne. Ilyenkor még a komoly kapcsolat szinte abszolút lehetetlen 13 évesen:S. De jobb lenne, ha mindenképp összejönnétek. Neked is jobb lenne megkönnyebülne a lelkivilágod:) Sok szerencsét hozzá:)

Link to comment
Share on other sites

na de mondjuk itt megin az van mint az előbb...ha a csaj érzi h nyomulsz akkor nem csak h nem jönnétek össze de még kerülne is :unsure: sztem...

13éves vagy még előtted az élet...persze nem azt mondom h add fel csak hát kis időt kellene neki adni...sztem.bár én nem ismerem a csajt tehát nem tom milyen természetű....dönts úggy ahogy jónak látod ;)

Link to comment
Share on other sites

Hát...oké..a nénapjáig várok...Okosak voltak a szülei:P:

febr. 13.-a névnap

febr 14. valentinnap

febr 18. születésnap

Mákom van vagy mákom van:?:D

Link to comment
Share on other sites

nos zsepi hozzászolásával egyetértek... ne nagyon eröltesd szerintem a dolgot, mert teljesen magadra haragítod , tudom milyen mikor osztálytársak közt ilyen miatt elszabadul a pokol és nem túl szép dolog azt elmondhatom... mellesleg 13évesen ha még vársz akkor sem dől össze a világ, meg a csaj is abban a korban van mikor még érni fog a személyisége, szóval akár lehet 1-2év múlva ugy fog rád tekinteni , hogy lehetnél a pasija

És ha mondjuk nem akar összejönni, akkor pedig próbáljátok csak meg, hogy ha járnátok milyen lenne

nah ez az amit inkább hanyagoljunk, mivel az érzelmeket nem érdemes eröltetni, ha nem jön ... nem jön. Mi értelme lenne annak, hogy teljesen beleszeressen a csajba, aztán a csaj dobja , hogy ő nem szereti, megin csak magát fogja felemészteni.

Link to comment
Share on other sites

Hát...oké..a nénapjáig várok...Okosak voltak a szülei:P:

febr. 13.-a névnap

febr 14. valentinnap

febr 18. születésnap

Mákom van vagy mákom van:?:D

 

 

Hát..vagy inkább besz.ptad..törheted a fejed h mit vegyél neki.. :D Ráadásul..3 különböző dolgot.. :D Talán mégsem annyira nyerő ez az egy hét alatt 3 ünnep ? :P

 

kedves üzenetek után pedig itt nézz szét :

 

http://www.citatum.hu/

 

http://www.netorian.hu/

 

Üdv és sok sikert a csajnál! ;)

Link to comment
Share on other sites

Soha ne add fel a reményt és a küzdelmet, ha látja, hogy mennyire kitartó vagy mellette tuti bele fog egyezni az ismerkedésbe, hogy komolyabban ismerkedjetek, mint barát. De 12,5 éves csajtól ne várj csodát úgymondva ő még nagyon serdülőkorúan gondolkodik. Lehet hogy még nem is akar annyira pasizni. De mivel a mai csajok úgymond túlérettek:P. Én csak drukkolok neked, hogy mindenképp sikerüljön. Szinte mindenki neked drukkol. De a végső lépéseket neked kell megtenned.

 

Link to comment
Share on other sites

Szóval, azért kérem a segítségeteket, mert már nagyon elegem van a csajtémából. Az a gondom, hogy nem vagyok jóképű meg minden, de állítólag átlagos vagyok én inkább nem mondok semmit se. Csak annyit írok, hogy ez amit leírok tényleg nem hazugság, hanem igazság. Ha esélyem nagyon kevés a csajoknál akkor hogy szerezzek mégis barátnőt?????

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...