Jump to content
PirateClub.hu

Mikor szeretkeztél utoljára?


whiskycola
 Share

Recommended Posts

Tegnap. De életemben először (vagy talán másodszor) nem élveztem. Fáradt voltam, majd elaludtam közben és kedvem sem volt hozzá, a nőm viszont nem hagyott békén. 3 napja viszont akkorát döngettünk, hogy az asszony a végén nem bírt felkelni. Szétdobált kezekkel-lábakkal elaludt ott ahol volt.

Amúgy hetente 1-2 alkalommal tudunk rá sort keríteni. Most nálunk is gyerek projekt van, úgyhogy mi is gyakrabban csináljuk, tdkp majd minden második nap.

Tényleg, az OK, hogy ki mikor csinálta utoljára, de ti milyen gyakran csináljátok és meddig tart? Én erre is kíváncsi lennék...

Link to comment
Share on other sites

Én utoljára vasárnap...De szombaton újra találkozok végre barátnőmmel(az anyós felőli idiotizmus miatt mert ugyebár a tanulás fontosabb)

ti milyen gyakran csináljátok és meddig tart? Én erre is kíváncsi lennék...

A válasz erre a következő most, hogy iskola van(és mint írtam az anyós jelölt miatt) csak hétvégenként tudjuk megoldani de ha nincs dolgunk akkor egész nap :)

Az idő tartamra a válasz változó másfél órától 3 óráig is el tudjuk szórakázni az időt attól függ nálam mennyire vagyok meló után fáradt általában :)

Link to comment
Share on other sites

Az idő tartamra a válasz változó másfél órától 3 óráig is el tudjuk szórakázni az időt attól függ nálam mennyire vagyok meló után fáradt általában :)

Ja igen, ezt kifelejtettem. Ha reggel ébredés után esünk egymásnak, akkor csak fél óránk van indulás elott. Este legalább 1 órát szórakozunk, de van, hogy másfél-két órát eljátszadozunk. Mikor milyen kedvünk van hozzá...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

És én ma is voltam együtt csajommal és végre ő is belement az orálba :D CSak anyni h nekem utána azt mondta h neki ez volt az első és valszeg az uccsó is mert nem teccet neki :'( D én viszont naon szeretem az orált és h beszéljem ezt meg vele??? Avagy mit mondjak neki h máskor is legyen??? PLS help!!! :D:P

Link to comment
Share on other sites

Nem kell erőltetni.... Bizony a valóság nem olyan, mint az ilyen jellegű filmek tömegében... a nők elég nagy hányadának nem igazán fekszik ez, elvi- vagy 'gusztus' -kérdése miatt sem. Ha erőszakosan erőlteted te fogsz belőle rosszul kijönni, mint erőszakoskodó, aki nem figyel a partnerére, a partnere vágyaira. Közel se vedd természetesnek, s csak tapintatosan, a társadra figyelve vezesd rá, ha mégis megmarad az akarat a csaj/hölgy/nő ( :) ) részéről... Viszont az szintén tény, h. sokan csak azért mennek bele, mert látják, h. a másiknak mennyire fontos lenne, de az szintén veszélyes, mert a végén még az is előfordulhat, h. elkedvtelenedik az együttlétektől pont ezért. Tehát: sok mindent végig kell zongorázni, s ezért is jobb tapintatosan végigbeszélni az ilyet és észrevenni a jelzéseket.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ma 3-szor. Lett volna negyedszer is csak sajna nem tudott itt aludni a b.nőm. :( Kutyáira kell otthon figyelnie, szomszéd kutyái miatt. De reggel fél 9-kor jön... Lesz mit pótolni. És nem vagyok mániákus. :D:P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...