Jump to content
PirateClub.hu

CarStyling Szezonnyitó Tuning Show 2008


DriftKing
 Share

Recommended Posts

tuningshow2008_fejlec.jpg


A Show helyszínét a Hungexpo, BUDAPEST VÁSÁRKÖZPONT - Budapest X., Albertirsai út 10 (Expo tér 1.) - biztosítja. A vásárközpont mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen elérhető.
megközelíthetőség:
http://www.hungexpo.hu/megkozelithetoseg.php



Látogatói nyitvatartás:
Márc. 22-23: 09:00-19:00
Márc...... 24: 09:00-18:00

Jegyek:
Egyszeri belépésre jogosító jegy ára a helyszínen: 2.500 HUF
Gyermek beépőjegy ára (12 év alatt) a helyszínen: 1.500 HUF
Családi belépőjegy (2 felnőtt és 2 gyerek belépésére jogosít): 6.000 HUF
Kedvezményes belépőjegy a helyszínen Carstyling.hu klubkártyával: 2.000 HUF*
* egy klubkártya a teljes hétvége alatt összesen egy alkalommal használható fel. A kedvezmény nem vonható össze a családi jegy által nyújtott kedvezményével.

JEGYEK KIZÁRÓLAG A HELYSZÍNEN KAPHATÓK!
5 éves kor alatt a belépés ingyenes.

TUNING SHOW 2008 - JOBB HA IDŐBEN FELKÉSZÜLSZ...
...mert 2008. március 22-24. között, Budapesten ismét egy igazi exkluzív szenzációval lepjük meg hazánk autókat kedvelő közönségét! A tavalyi években hatalmas sikert aratott Szezonnyitó Sportautó és Tuning Show-k folytatásaként idén is igen magasra tettük a lécet, az elmúlt évek tapasztalatai alapján, hazánk eddigi legnagyobb volumenű autó tuning fesztiválját szervezzük meg, mely során hazánk legszebb tuning autói mellett több, Magyarországon még soha nem látott nemzetközi autócsodát, és rendkívül színes programokat mutatunk be a nagyérdeműnek!

program_fnf.jpg
BUDAPESTEN ELŐSZÖR A HALÁLOS IRAMBAN FILMEK EREDETI AUTÓI!
Ahogyan az elmúlt években, idén is több, autós filmekből ismert híresség kap helyet a rendezvényünkön. A Show sztárvendégei valódi, a filmekben látható és szereplő autók, melyek kormányát anno akár Vin Diesel, Paul Walker és düblőreik tekerték vadul!
A Halálos Iramban első két részéből vendégünk lesz a világon létező egyetlen és eredeti narancsszínű F&F Toyota Supra, melynek üléseit Vin Diesel és Paul Walker is koptatták. Mellette "Dom" piros RX7-ese, "Sukie" rózsaszín S2000-ese, valamint a 900 detroiti lóerővel rendelkező Dodge Charger, mely a Halálos Iramban 1. részének végén tűnik fel.
Végül, de nem utolsósorban pedig egy kis időutazást is teszünk a 80-as évekbe: hazánkba érkezik a Back to
the Future (Vissza a jövőbe 1-2) filmekben használt eredeti, átépített DeLorean DMC-12, melyhez nem kisebb színészek neve fűződik, mint Michael J. Fox, vagy Christopher Lloyd! Az autók Európa-szerte számos show fénypontját képezték már, ez alkalommal pedig végre Budapesten is testközelből lesznek megtekinthetők!

program_drift.jpg
DRIFT SHOW ÉS DRIFT TAXI A PRO DRIFT BAJNOKAIVAL!
A show egyik fő látványosságát Európa legfrissebb autós őrülete, a drift igen színvonalas bemutatói jelentik majd, melyet profi belga drift versenyzők prezentálnak a hazai közönségnek. A bemutató a versenyzők által épített technikás pályán történik majd, melynek főszereplői a nemzetközi drift versenyek sztárjai lesznek.
Ismét vendégünk lesz Európa első számú profi női driftereként számontartott Deborah Lopez - vagy ismertebb nevén Drift Angel, aki a tavalyi show óta minden tekintetben átépült, V8-as Corvette motorral szerelt 400 lóerős Nissan Silviájával tart majd bemutatót. Magyarország első R34 Skyline GT-R drift versenyautóját hozza a rendezvényre az egyik legfiatalabb Pro Drifter, a 22 éves Lennard Wanders. A DBM Motorsport által tuningolt, 550 lóerős Nissan az Essen Motor Show keretei között mutatkozott be először a nagyközönségnek. Végül, de nem utolsósorban a szintén Pro Drift versenyző holland Jos Bruin mutatkozik be egy R33-as Skyline volánja mögött.
A naponta két alkalommal megtekinthető bemutatók mellett, az összes autó anyósülésében lehetőség lesz drift-taxizásra is, tehát akár testközelből is megtapasztalható, mire képes egy igazi D1-es versenyautó! A külföldi sztárvendégek mellett pedig természetesen hazánk drift pilótái is megmutatják, mire képesek!

KÜLFÖLDI EXKLUZÍV AUTÓCSODÁK, NEMZETKÖZI TUNING CÉGEK, TUNING EXPO!
Mint az már megszokott, a hazai tuning vasak mellett nagyszámú külföldi autócsoda is megtekinthető lesz a rendezvényen: a számos meghívott nemzetközi címlapautó mellett a hazai cégek közül is sokan igen komolyan készülnek az idei show-ra, mely garantáltan nemzetközi színvonalú tuning autókat és standokat fog jelenteni.

program_showandshine.jpg
HAZÁNK LEGSZEBB AUTÓI, A LEGNAGYOBB MAGYAR TUNING TALÁLKOZÓ!
Ahogy az eddigi években, idén is igyekszünk minél szélesebb palettát bemutatni a hazai tuning autók és cégek világából. A Show 12.000 m2-es fedett területén hazai tuning klubok standjai, számos tuning- és hifi cég standja, valamint nekik köszönetően több, közel 300 egyedileg módosított tuning autó lesz látható.
A rendezvény helyszínének külső területe mindhárom napon más programoknak ad otthont. A show fesztivál jellegét a szabadtéri területen megszervezésre kerülő tuning találkozó, valamint autós klubtalálkozó biztosítja, melyre szeretettel várunk minden módosított autóval rendelkező tuning-őrültet!

program_fuel.jpg
EURÓPA LEGFORRÓBB SHOWJA! A FUEL GIRLS ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON!
Az autók mellett folyamatos műsorok és bemutatók szórakoztatják majd a látogatókat, melyekre a show központi nagyszínpadán kerül majd sor. A színpad nem lesz más, mint világ legnagyobb autókiállításain megjelenő Car Catwalk Stage, mely kifejezetten autók és hozzájuk kapcsolódó programok bemutatására lett kifejlesztve, ezen belül is egy igen speciális programra: a színpadon Magyarországon először lép fel az angol FUEL Girls csapata! Az Európa legforróbb autós showjaként számontartott műsor főszereplői a FUEL gyönyörű, lenge ruházatú hölgyei, akik napjában többször, rendkívül látványos és forró hangulatú műsorszámmal örvendeztetik majd meg a magyar férfitársadalmat!

egy videó róla:

http://www.youtube.com/watch?v=IfIsYI-bJ4I



program_hifi.jpg
A LEGNAGYOBB HAZAI SHOW AND SHINE AUTÓ SZÉPSÉGVERSENY ÉS HANGNYOMÁS VERSENY!
A tuning autós találkozóra érkező autósok több megmérettetésben is részt vehetnek és mérhetik össze autóikat az itthoni és a környező országok tuning vasaival.
Az első két napon (március 22-23.) a külső területeken az optikáé lesz a főszerep, a megjelent autók mindegyike részt vehet a show szépségversenyén, melynek elbírálását szakavatott belga tunerek végzik majd!
A második két napon (március 23-24.) kerül sor az év első nagy hangnyomás versenyére, a Pioneer-HUMMA csapatának szervezésében. Az elért eredmények természetesen beleszámítanak az éves versenybe, tehát pontszerző fordulóról van szó. Mindkét megmérettetés profi zsűrizés mellett, több kategóriában értékes nyereményekkel várja a résztvevőket.

program_bemutatok.jpg
EXKLUZÍV AUTÓS ÉS MOTOROS BEMUTATÓK!
A rendezvény szabadtéri területein gumifüstölés, dragster bemutató, lowrider-show, streetfighter show és számos program gondoskodnak a látnivalókról és a megfelelően magas adrenalin szintről!

program_koncertek.jpg
MŰSOROK, KONCERTEK, BEMUTATÓK SZTÁRVENDÉGEKKEL!
A rendezvény belső, központi színpadán számos zenés-táncos műsorra, autó és termékbemutatóra, valamint koncertre kerül majd sor. A rendezvényen a hazai sztárvilág több ismert szereplőjét is vendégül látjuk!

TS08BUD_450x634.jpg


további infók:
http://www.carstyling.hu/show2008/hu/index.php

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

már csak pár hét van!!! készülődjetek ;)

 

ezek az autók biztosan ott lesznek:

Fast&Furious Toyota Supra

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5882084

 

Japan Tuning Toyota MR2

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5882087

 

GR8 Citroen C3

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5883478

Link to comment
Share on other sites

hát, én a tavalyi showra 180 km-t utaztam (többet fizettem benzinre, mint belépőre meg vásárolt cuccokra összesen)... a mostanira háztól házig kb 15 km lesz :D szal én örülök neki

 

Link to comment
Share on other sites

vágom. kár hogy kihagyod. vonattal sem olcsóbb, vagy egyszerűbb?

 

(nekem csak oda volt 180, szal összesen 360 km volt az út)

(jahh, egy sztori a tavalyihoz: mazdával mentem (xedos 6) amin semmi tuning vagy ilyesmi nincs, 2 literes v6-os motor van benne, és a show után lett megcsináltatva a kipufogója, addig le volt szakadva, vagy ilyesmi, mindenesetre eszméletlen durva hangja volt :D és Szegeden marha nagy sor volt, amíg eljutottunk a bejáratig, kb egy órát araszoltunk. Körülöttünk mindenhol "szanaszét" tuningolt vasak (najó, volt köztük jó is, de nagyja matricás suzuki kategória volt), és a kocsiban azon röhögtünk, hogy páran mutogattak a mazdára, hogy te jó ég, milyen durva tuning lehet rajta, ha így szól, közben meg csak a kipufogó hibája volt :D

nemtom mit szóltak azok az emberek akkor, amikor benn beröffentették azt az izomautót... annak durva hangja volt...

Link to comment
Share on other sites

új infók:

a Show-n standja lesz a Totalcar-nak:

A TotalCar is kint lesz a Carstyling autótuning shown. Fellép Péter Anna Volvója, Winkler MX5- öse, Rácz Tamás cápa BMW-je, Csikós Zsolt állólámpás Mercije és természetesen szerkesztőségi Zsigulink is. A TotalCar standjánál lehetőség lesz találkozni, beszélgetni szerzőinkkel; Gyulavitéz a bepakolástól blogolja az eseményeket, plazma kivetítőnkön pedig a TotalCar TV adások legizgalmasabb tesztjeit adjuk.

Mindenkit szeretettel várunk!

 

TotalCar.hu

 

A szezonnyitó Tuning Show 2008 kiemelt vendége lesz az egyik legkreatívabb hazai tuning-alkotóműhely, az East Block is!

A csapat két meglepetéssel is készül melyeket a Tuning Show 2008 alkalmával mutat be először a nagyközönségnek! Az autók épüléséről készült filmeket a televízió is sugározni fogja, a rendezvényen pedig az is közhírré tétetik, hogy a műsorok mikor és hol lesznek megtekinthetők!

 

Annyit még elárultak, hogy a rendezvény ideje alatt is folyik a forgatás, így senki ne lepődjön meg, ha véletlen ha az East Block standja körül néhány médiából ismert arc is feltűnik majd!

 

Mint rendezvényeinken az már megszokottnak számít, az idei Tuning Show 2008 autóparkja sem nélkülözheti a legendás japán sportautó, a Nissan Skyline jelenlétét. Idén azonban e téren is rekordot döntünk!

 

Méghozzá nem is akárhogyan: az eddigi felállás szerint, március 22 és 24 között minimum 7, azaz hét darab – fogalmazzunk így – erősen nem gyári állapotú Nissan Skyline lesz megtekinthető, szezonnyitó rendezvényünk keretei között. A számos R33 és R34 - javuk a legerősebb, GT-R típusból - a legkülönbözőbb országokból érkezik hazánkba: Ausztriából, Belgiumból, Hollandiából, sőt, még az Egyesült Királyságból is! A dolog legfőbb szépsége pedig, hogy közülük 3-at akció közben, látványos drift bemutatók során is figyelemmel kísérhetünk majd!

 

Minderről hamarosan bővebben olvashattok híreink között, addig is előzetesen némi infó: a Skyline-ok közül több is eladósorban van, így aki esetleg már régóta szemezget a típussal, most akár még válogathat is! ;)

 

Link to comment
Share on other sites

Még infó azoknak akik főként a drift miatt látogatnak ki (mint én )

 

Személycsere az utolsó pillanatban, Franciaország bajnoka hazánkban, plusz 2 drift Skyline és a hazai legények a gáton: az idei drift demó felhozatala minden eddiginél komolyabbnak ígérkezik a Tuning Show 2008 keretei között!

 

news_2008031613951.jpg

Mint azt már tudjuk, Európa első számú női drfitere, Deborah Lopez új autóval, egy V8 Corvette motoros S14-és Silviával vág neki az idei szezonnak, első bemutatóját pedig a mi rendezvényünkön tartja. Ismerkedjünk meg a többiekkel is!

 

s14-andreas-distel.jpg

A 22 éves Andreas Distel a francia és a Benelux-államokbeli drift versenyek sztárja. A dolog érdekessége viszont, hogy Ő személy szerint svájci lakos, így hétvégente nem lehet kilométerhiánya, autóját ugyanis minden egyes alkalommal a három ország valamelyikébe húzza tréleren. E34 M5-ösével 12 ponttal a 2007-ben a francia bajnokság győztese lett, ebben az évben pedig ő is japán autóra váltott, mégpedig egy Nissan S14-esre!

Andreas jelenleg Ázsiában tartózkodik, ugyanis győzelme mellé jutalomként egy utazást is kapott, melynek úti céljaként a Taiwan-i bajnokságon is megmutathatja, hol tart a drift kultúra Európában! Hazatérte után pedig már szinte csak bepakol, és már indul is hozzánk, Magyarországra.

 

news_2008031614055.jpg

Jos "the Punisher" de Bruin egy 1997-és Skyline GT-S-sel rajzolja majd össze a betont, mely a HKS turbo kitjével több, mint 500 lóerőt teljesít! Jos a profik között versenyez a Benelux bajnokságban, a Prodrift licenszet pedig 2008-ban szerezte meg.

Jos viszont nem érkezik egyedül, magával hozza egész csapatát, mely a sajátja mellett még 2 további Skyline-ból áll össze. Az autók ugyanazt a színt és légterelő szettet hordozzák magukon, mint Jos verdája, így együtt igencsak mutatósak lesznek – arról nem is beszélve, hogy mindhárman tartanak majd bemutatót is!

 

Végül, de még véletlenül sem utolsósorban, a hazai versenyzők közül hárman is tartanak bemutatókat a drift show keretei között: Varga Tamás „Puci” Alpina 4.6 V8 BMW-jével, Tusai Zsolt „Zeusz” 3.5 literes E30 Zeusz BMW-vel,

zeusz_car.jpg

Dénes Miklós pedig 20 szelepes 180 lóerős Toyota AE86-osával rója majd a köröket. A hármas bármiféle ellenszolgáltatás nélkül, a hazai közönség szórakoztatása kedvéért vállalta a fellépést, megmutatván ezen a rendezvényen is Európának a hazai drifterek tudását.

 

Ezúton is nagy köszönet nekik, és szintúgy a Drifter.hu csapatának a szervezésért - a magyar élmezőny külföldi sikereit tekintve pedig minden okunk meg van büszkének lenni rájuk, a show vendégeként bejelentkezett számos nemzetközi médiát tekintve pedig nem is árt, ha erről minél többször hírt adunk a nagyvilágnak!

 

forrás: carstyling.hu

Link to comment
Share on other sites

Részletes programok:

Március 22. Szombat

 

08:00 - Kapunyitás a tuning találkozó résztvevői számára

10:00 - 13:00: nevezés az amatőr autós szépségversenyen

 

11:00: FUEL színpad BackStep táncbemutató

11:15: FUEL színpad CKM Bikini Szépségverseny 1. forduló

11:35: FUEL színpad FUEL Girls Show

 

12:00: DRIFT pálya Nemzetközi Drift Show:

Andreas Distel, Jos Briun, Drift Angel és a hazai versenyzők: Puci, Zeusz és Dénes Miklós

12:30: DRIFT pálya Drift Taxi (jegyek előre a Carstyling.hu standján válthatók)

 

13:00: FUEL színpad CKM Bikini Szépségverseny 2. forduló

13:30: FUEL színpad Misso divatbemutató Playmate-ekkel

14:00: FUEL színpad DJ Varga Andi �Kismocsok� és break táncbemutató

 

14:30: DRIFT pálya Goodridge Streetfighter Show

14:45: DRIFT pálya IMI Team Gumiégető Show

 

15:15: FUEL színpad FUEL Girls Show

közben: KIA nyereményjáték

15:50: FUEL színpad The Skynet koncert

 

16:15: DRIFT pálya Goodridge Streetfighter Show

16:30: DRIFT pálya Nemzetközi Drift Show:

Andreas Distel, Jos Briun, Drift Angel és a hazai versenyzők: Puci, Zeusz és Dénes Miklós

17:00: DRIFT pálya Drift Taxi (jegyek előre a Carstyling.hu standján válthatók)

 

17:30: FUEL színpad BackStep táncbemutató

17:45: FUEL színpad CKM Bikini szépségverseny 3. forduló

18:00: FUEL színpad FUEL Girls Show

 

19:00: Kapuzárás

Március 23. Vasárnap

 

08:00 - Kapunyitás a Tuning találkozó és dB Drag résztvevői számára

10:00 - 12:00: nevezés a Pioneer-Humma hangnyomás versenyen

 

11:00: FUEL színpad BackStep táncbemutató

11:25: FUEL színpad CKM Bikini Szépségverseny 4. forduló

 

12:00: DRIFT pálya Nemzetközi Drift Show:

Andreas Distel, Jos Briun, Drift Angel és a hazai versenyzők

12:30: DRIFT pálya Drift Taxi (jegyek előre a Carstyling.hu standján válthatók)

 

13:20: FUEL színpad FUEL Girls Show

13:40: FUEL színpad CKM Bikini Szépségverseny 5. forduló

14:00: FUEL színpad DJ Varga Andi �Kismocsok� és break táncbemutató

 

14:30: DRIFT pálya Goodridge Streetfighter Show

14:45: DRIFT pálya IMI Team Gumiégető Show

 

15:15: FUEL színpad FUEL Girls Show

közben: KIA nyereményjáték

15:50: FUEL színpad The Skynet koncert

 

16:15: DRIFT pálya Goodridge Streetfighter Show

16:30: DRIFT pálya Nemzetközi Drift Show:

Andreas Distel, Jos Briun, Drift Angel és a hazai versenyzők: Puci, Zeusz és Dénes Miklós

16:70: DRIFT pálya Drift Taxi (jegyek előre a Carstyling.hu standján válthatók)

 

17:30: FUEL színpad BackStep táncbemutató

17:45: FUEL színpad CKM Bikini szépségverseny 6. forduló

18:00: FUEL színpad FUEL Girls Show

 

19:00: Kapuzárás

 

Március 24. Hétfő

 

08:00 - Kapunyitás a Tuning találkozó résztvevői számára

08:00 - 10:00: Felsorakozás az amatör díjátadóhoz

 

10:00: FUEL színpad BackStep táncbemutató

10:20 - 12:00:

FUEL színpad Amatőr autó szépségverseny díjátadó 1. kör

Közben (~11:15):

FUEL színpad FUEL Girls Show

 

12:00: DRIFT pálya Nemzetközi Drift Show:

Andreas Distel, Jos Briun, Drift Angel és a hazai versenyzők

12:30: DRIFT pálya Drift Taxi (jegyek előre a Carstyling.hu standján válthatók)

 

12:30 - 14:00:

FUEL színpad Amatőr autó szépségverseny díjátadó 2. kör

Közben (~13:15):

FUEL színpad CKM Bikini Szépségverseny Döntő

 

14:00: DRIFT pálya Goodridge Streetfighter Show

14:15: DRIFT pálya IMI Team Gumiégető Show

 

14:30: FUEL színpad FUEL Girls Show

közben: KIA nyereményjáték

15:00: FUEL színpad The Skynet koncert

 

15:30: DRIFT pálya Goodridge Streetfighter Show

15:45: DRIFT pálya Nemzetközi Drift Show:

Andreas Distel, Jos Briun, Drift Angel és a hazai versenyzők

16:15: DRIFT pálya Drift Taxi (jegyek előre a Carstyling.hu standján válthatók)

 

16:30 -17:30:

FUEL színpad Profi autó szépségverseny díjátadó

Közben (~17:15)

17:30: FUEL színpad FUEL Girls Show

 

18:00: Kapuzárás

 

A feltüntetett időpontoktól 10-15 perc eltérés előfordulhat! Információkért fordulj a Carstyling.hu stand személyzetéhez, vagy figyeld a bemondásokat! A programváltozás jogát fenntartjuk!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...