Jump to content
PirateClub.hu

Zozi™


zozi™
 Share

Recommended Posts

a vonal szomplán pentoolal lett csinálva! :D ennyi! :D az eslő 2 képen semmi brush nincs! Brush a 4. képen van + néhány avatarnál! :D (a fordon csak egy van a legfelső Layerban) pls pontosítsd egy kicsit a : "nem rosszak a képek csak ezt az ecset dolgot érzem túlzottnak..." részt mert nem tiszta teljesen... ;)

Link to comment
Share on other sites

nem javítom ki megértetted :) sok helyen látok brusht a képeidben pl a 4. meg az avatarok......... az 1ikben ugyan azt az ecsetet használtad mint ami a sigedben is van..

 

nem tudsz nekem 1 pen toolos tutorialt adni? :D

 

Én úgy vok vele h amit egy csomó ember végez az avatarjaiban , a képeiben ez a csomó c4ds kép beillesztése meg a nagycsomó brush ráhányás a képekre az nem munka letöltjük a netről,állítgatunk a layerek tulajdonságain és már mindenki csodálja h milyen fasza lett meg stb...ezért nem szeretek sigeket csinálni :)

 

ezzel most nem téged akarlak szidni félre ne értsd :)

 

Amúgy a snowboardos képed kifejezetten tetszik :)

Link to comment
Share on other sites

nem veszem magamra nyugi! Az avaratban használok brushokat... és igen olykor-olykor előfordul hogy ugyan azt használom... nem szoktam minden egyes mumkám újra megnézni nehogy ugyan azt a brusht használjam... ezt te is megértheted :D a dunanewcity-s képet meg csak a magam szórakoztatására csináltam... és a visszajelzések alapján úgyitéltem meg hogy nem lett olyan rossz hogy a kukába kerüljön... :D avatarokon ezelött és ez után is fogok használni brushokat de csakis háttérbe... mert szokásom png kiterjesztésben dolgozni az átlátszóság miatt... :D + itt te most egy egyveleg látsz és így jobban szemetszúrhat egy fórumban jobban szétszóródnak ezek az avatarok... pl KisLiszi-jé idáig is eljutott :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...