Jump to content
PirateClub.hu
Sign in to follow this  
davedane

Windows 2000

Recommended Posts

Sziasztok.

Abbban kérném a segítségteket,hogyha felraknám a Windows 2000-et a legújabb magyar Sp csomagl,akkorr mennének rajta a játékok?

 

Mert sztem a legstabilabb Win,az a Server 2003,és a Win 2000

 

JA és melyik a legújabb magyar Sp csomag a win 2000-hez?

 

Válaszotokat előre is köszönöm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szia ! A legújabb az a SP4 !!! Tényleg stabil,virtuális gépen is ! De a többire kiváncsi lennék én is ,mert felraknám élesbe !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi! A Windows 2000-et arra tervezték, hogy "összefonja" az NT és a 9x vonalat. A Windows NT Workstation 4.0 alapkódjára építették és egy rakás fontos újítást tartalmaz.

 

Ha jól tudom volt neki Professional és Server változata is! Természetesen a server oprendszereken is lehet játszani (ha a játék támogatja) de ezeket ált. arra használják h a nap 24 órájában 8 processzorral, ~10Gb Rammal, etc... megállás nélkül működjenek.

A 2000-nek egytlen hátulütője van: a meghosszabított terméktámogatás 2010-ig tart... Mondjuk nem tudom meddig akarod használni! :)

 

Ha csak játszani akarsz, akkor használj win. xp-t! Érdekességképpen: a windows xp-t, a win2000 alapkódja köré fejlesztették, tehát az xp bizonyos értelemben a 2000-nek egy továbbfejlesztett, megbízhatóbb változata.

 

A win server 2003 kilóg ebből a sorból, hiszen ő tisztán az NT termékcsalád sever ágának egy továbbfejlesztése! Az NT-ről pedig azt kell tudni, hogy nem otthoni hanem munkahelyi felhasználásra szánták! Amúgy ha jól tudom az NT volt az egyetlen olyan windows, melyre megjelenése után nem jelentek meg azonnal vírusok, kémprogramok ezrei... :)

De ez az ág tényleg nem otthoni felhasználásra készült! Egyszerűen nem tudod kihasználni a rendszer által nyújtott lehetőségeket egy otthoni számítógéppel!

 

 

Remélem nem voltam túl zavaros! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ha keveset játszol, akkor tökéletesen jó a Windows 2000. Főleg régi gépekre - netezés, filmnézés, zene, egyéb apróságok - amiken lassan futna az XP érdemes, biztonságosabb, stabilabb, mint a régi 9x-es család. A szerveren tényleg nem érdemes játszani, sőt otthonra se olyat rakni, de a Professionallal ilyen "gond" nincs.

 

Ha a játékoknál a rendszerigényben szerepel a Windows 2000 is, akkor lehet rajta futtatni, többé-kevésbé gond nélkül. Direkt most néztem meg, még a FIFA 08, a Quake 4 és a CoD2 is támogatja (nem fogom az összeset felsorolni ami még, mert lekopna a billentyűzetem, csak ami épp eszembe jutott :P)

 

Olyan gépekre, amin gond nélkül fut az XP viszont inkább azt rakj.

Share this post


Link to post
Share on other sites

win 2000(sp4) van fent és futnak nekem a játékok

még 2007-2008-s is van :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×