Jump to content
PirateClub.hu

UPC vs Digi tv


robbychavez
 Share

Melyik a jobb?  

156 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. UPC vs Digi

    • UPC
      54
    • Digi
      84
    • egyik sem
      18


Recommended Posts

Helló!

nekünk még nincs, így megkérdem, kérlek szavazzatok. Januárban szeretnünk egyet, valamelyiket. Én úgy gondolom, h a UPC-vel jobban járnánk. csak hát itt a digi. Szal még nem tudjuk.

a full csomag ha jól emléxem 4900- alatt van. és tartalamazza az eus2, meg hbo1,2 mgm, meg cinemax, stb. én emiatt ezt választanám.

Meg ezuttal egy kis közvéleménykutatás is születne:)

thx

Link to comment
Share on other sites

digi tv egy rakás szr nekünk az van és elégg megbízhatatlan csomószor van olyan h esik szét a kép.... :excl: :excl: :angry2::angry:

Ezt sajnos én is meg tudom erősíteni, hogy a kép minősége az kívánni valót hagy maga után finoman szólva is, úgyhogy az egyik újévi fogadalmam az lesz, hogy rögtön januárban rájukszólok, és addig szorítom a töküket, amíg ki nem jönnek, és nem csinálnak valamit a kép minőségével, mert árban tényleg nagyon jók lennének. Amint tudtam intézni velük valamit, majd megírom nektek.

Link to comment
Share on other sites

Hmm nekünk is Digi tv van voltak gondok de mind beállitási gondok (pl az antenna nem volt rendesen beállitva) a kép szép nagyon 100 hz tv-m van! Egyetlen gond van ha nagyon esik az esö akkor a kép mosodik! Amugy meg vagyok vele elégedve föleg hogy csak 2700 ft a upc nál ez a csomag veri a 6000 ft!

Lassan már bekötném a netet is de a köcsög upc vel még szerzödésem van!

Link to comment
Share on other sites

Üdv!

Döntöttünk! UPC. De úgy hogy, végül csak maradtunk upc kábellel. Én spec jobban szerettem volna UPC műholdat.

Most megint jön a de: egy Upc-n leszünk mind kábel, mind internet (5 bites), mint telefon.

Esetleg van vki, aki pont így van?

Jaja mi így vagyunk... Minden kira :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

digi jóvalta több adót kínál (kb 35-38 magyar nyelvű) emelett +1 magyar sport csatorna, és 4 darab discovery channel, 2 national gegraphy, 3 viasat adó, animal planet és így tovább és így tovább ... s rövidesen - már félig-meddig hivatalos forrás szerint - rövidesen 4-6 új csatorna lesz.... Na, vajon melyik a jobb? :P klasszisokkal többet kínál, több adót, több szórakozási lehetőséget, vagy 10 dok film csatornát. És ezen kívül van AXN is..... de hát ti tudjátok :P és egyébként is... fix ip rul'? :P

Link to comment
Share on other sites

Digi TV, mindenképp, hogy miért is? Egy az, hogy jóval olcsóbb, sokkal több csatorna van, sok csatornánál, lehet nyelvet változtatni, nézheted magyarul vagy angolul (van hogy románul, csehül :D), nyelvgyakorláshoz is tökéletes. Teljesen igaz, hogy nagyon-nagy viharoknál esténként volt hogy elment, de kb kéthavonta egy este ha van ilyen, általában ennél is ritkábban. Előtte UPC-nk volt, és többször nem volt adás, mint Digi-n, állandóan gondok voltak a kábellel, elvágta véletlenül a vízmű, és nem volt a városban, olyan is volt, hogy az egész megyében nem volt, és a végefele mielőtt váltottunk, már havonta többször is előfordult. Ha a műholdat jól állítják be, az adás minősége is tökéletes Digi-nél, egyetlen dolog amit a váltásnál nehéz volt megszokni, hogy mikor csatornát váltasz nem rögtön vált a következőre, hanem mondjuk 2 másodperc amíg a műhold megtalálja, de ez is megszokható pár hét után.

Link to comment
Share on other sites

Arról meg ne is beszéljünk, h. ha valaki azt akarja, hogy soha ne legyen probléma beszerez egy nagy méretű alumínium tükröt... nekünk a régi parabolájé volt fent, és mondta az ürge is, h. semmi érteme nincs leszedni, mert az újabb tükrök már gyengébb 'kevertebb ötvözetek' és hogy az jóvalta stabilabb lesz... magyarán nekünk arra lett felszerelve az új vevő és tökéletes! (de ettől függetlenül a digis tükör ugyanúgy járt, tartalékként majd jó lesz.)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...