Jump to content
PirateClub.hu

Mi volt a legnagyobb csalódásod?


tomirad
 Share

Recommended Posts

Több is volt, az egyik az, amikor megismerkedtem egy lánnyal (hát ha így lehet hívni) egy internetes fórumon. Elég nagy népszerűségnek örvendett, el is volt szállva magától rendesen, rögeszméi voltak, nem hitt nekem, kételkedett bennem folyamatosan. (De ha én kétségbe vontam bármelyik állítását, akkor én nem hiszek neki, nem veszem őt komolyan, stb.) Fizikai kapcsolat nem volt köztünk (mert ő nem akarta), én viszont éreztem a vibrálást magamban akárhányszor neki írtam. Mielőtt igazán elkezdődhetett volna a kapcsolatunk (ha ezt annak lehet nevezni), már véget is ért, mert ő se engem nem vállalt fel más előtt, se magát. Ő igazán elemében a fórumon volt, ha valami gondja, baja volt, oda írta le, legtöbbször pedig én voltam a bunkó, mert nem figyeltem az írásaira, amiben kifejtette mi nyomja éppen a lelkét (nagy ritkán nekem is elmondta, de inkább a fórumon élvezte a népszerűséget). Ha nem az volt, amit ő szeretett volna, akkor besértődött, ha öt percet késtem meló után (önmagam hibáján kívül) msn-ről, akkor már szóba se állt velem, és elérhetetlenné tette magát minden szinten, majd még napokig felhánytorgatta nekem, hogy mennyire csalódott bennem, mert én hazudtam neki. (Holott végig ő volt a hazug én helyettem, mert hallgatni ugyanolyan hazugság, mint téveset állítani.) És ez csak egy példa volt a sok közül. Egy idő után leszűrtem, hogy csak játékszer vagyok az életében, majd eldöntöttem, játsszon mással (vagy magával), csak engem hagyjon ki belőle! Ezt közöltem vele e-mailben is, nem kevés idő után, de úgy érzem felfogta. Az én szememben az ilyen ember (és az ehhez hasonlók) hiteltelenek és nem is csodálkozom rajta, ha egyedül vannak. Az ilyen ember "...egyedül marad végül, irgalom nélkül."

 

Sajnálom ha hosszúra sikeredett az irományom, de ez most kikívánkozott belőlem. Egyébként is jobb kimondani a dolgokat, mint magunkba fojtani! ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nagyon mélyen érintett a dolog, és elkeseredtem, sírok is miatta. :( és azt is megtudtam, hogy felrótta azt, h le mertem írni a gondjaimat itt a fórumon. :( pedig sokan érdeklődtek utánam, h mi van velem, és nem akartam kismillió levelet egyesével megírni, hanem gondoltam leírom az egyik topikban és mindenki olvashatja, hamár ennyien kíváncsiak rá. arról már nem is beszélek, hogy nekem ezeket a komoly dolgokat nincs kivel megbeszélnem, és itt adtam ki magamból, hátha enyhítek a feszültségemből. de ez is baj neki. :( szipi

ha ennyi csalódást okozott neked, akkor nehogy már neki legyen baj, hogy ide írsz :) szóval nyugodtan írd le nekünk, jobb kiadni magadból az ilyesmit és mi meghallgatunk :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Az én legnagyobb csalódásom az volt, hogy a barátnőm, úgy kb. 3 év után ( meg az 1 éves fiunk mellett) elkezdett megcsalni, de tényleg szinte mindenkivel! A 2 "legjobb" haverommal rendszeresen összeszűrte a levet. Napi szinten. Na persze külön-külön. Mikor minden kiderült és nem tudott tovább hazudni, magyarázatként 1 vállrándítás, "hát kíváncsi voltam"!!! Akkor én is kíváncsi lettem hirtelen mien szépen is hörögne, mikor lassan érzéssel átvágnám a torkát, hogy a kínba haljon bele! Aztán úgy döntöttem nem fogok 1 ilyen... miatt ülni. Azóta is keresem az igazit aki valószínű nem létezik.

Link to comment
Share on other sites

Emberi életet nem is áll jogodban elvenni. Eléggé összetett ez a dolog. Jól tudjuk, hogy az Élet a legrafináltabb, morbidabb író az egész világon. Olvastam más hozzászólásaidat, és nem is nagyon tudok mit tanácsolni, csak annyit, hogy kettőtöknek kellene ügyeiteket intézni, és ha nincs más mód válni, úgy, hogy ne okozzatok ezzel fájdalmat körülöttetek, főleg a kisgyerekek miatt. Magasabb szintű gondolatokat adva pedig meg kellene tanulni szánni a másikat, együtt érezni a másikkal, tolerálni, és empatizálni. Gyengének mondják a szánakozókat, szerintem viszont emberibbek ezzel mindenkinél. Csak az a gond, ehhez a toleráns viselkedéshez kompromisszum is társulna, ez pedig két ember akarása nélkül nem megy

Link to comment
Share on other sites

Nyilván Vendetta, hogy haragot érzünk ama ember iránt, aki ilyet tesz. De ha ártunk neki, akkor különbek leszünk mi is? Ezt elsősorban fizikailag értem. Mindent meg lehet beszélni. Valaki pedig kiérdemli a bocsánatot, és valaki nem.Csak ismerni kell a határokat. Tudni kell, hogy meddig szabad elmenni a gyűlölködésben, és meddig a túlzó megbocsátásban. Csak a sorokból ismerem lucius történetét, neki kell személyesen felmérnie a helyzetét, hogy mit tart jónak. Én csak azt akarom kifejezni, hogy az erőszak nem megoldás, felnőtt emberek vagyunk, viselkedjünk aképpen. :)

Link to comment
Share on other sites

Nekem sikerült eltúlozni a megbocsátást. Viszont a helyzet az, hogy ahhoz h vmit meg tudjunk beszélni (ez 5 év alatt kb 1szer sem sikerült) kéne neki legalább 1 minimális intelligencia. Szegénykém híján van vele. A röhej hogy még ő féltékeny. Viszont én nem, eléggé belefásultam már. Várom az igazit, aki már bizti nem ő lessz!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
"De ha ártunk neki, akkor különbek leszünk mi is?"

 

Van , hogy az embert nem érdekli , hogy az adott tettének következtében különb marad-e vagy sem a neki ártónál..

 

Mindent meg lehet beszélni.

Tapasztalatból mondom , hogy ez nem igaz.. így ebben a formában .

Link to comment
Share on other sites

Nah most következzen az enyém: Nah úgy kezdődött hogy én Tóalmási vagyok a barátnőm(ill volt barátnőm vagy nemtom :S)Tápiószőlősi.Nah szóval szombaton tali szelén(kettő közt van de szőlőshöz van közelebb)és nagyon jól elvoltunk csók is megvolt meg minden és szeretett.Nah most is lementem hozzá haverral mert hogy ő meg az én csajom barátnőjével akart összejönni.Kihivtuk másik haverunk hogy mutassa meg mi merre van szőlősön(mivel hogy oda mentünk).Nah kihivtuk és kb itt kezdődött minden...a vég kezdete kb.Kérdezem bucsuzáskor barátnőmet hogy szeret-e még,válasza rá:majd küldök sms-t.Nah itt pattant el bennem valami mert idegesitett minden mert eddig is baja volt meg minden :S.Akkor visszamentünk szelére,ott felhivtam és kérdezem tőle hogy mi a válasza a kérdésemre,válasza:nemtudom :/.Kérdezem teccik-e az árpi(igy hivják a másik haverunkat aki nem sokáig fog élni)mondja egy kicsit.Nah ienkor már ien 110%os idegrendszerrel müködtem :D.Képes még azt is hazudni hogy takaritanak mikőzbe röhögnek rajtam meg tv-znek meg kitudja mit csináltak/csinálnak még ott.Nah és ienkor egy jó nagyot beleüvöltöttem hogy rohadjmeg a büdös ...........Innentöl kezdve olyan szar lett minden hogy ááááááááááááh.Pedig én nagyon szerettem/szeretem még most is tiszta szivemböl és képes volt a szemembe hazudni és azt mondani hogy "szeretlek".Én komolyan mondom nem értem hogy neki ez miért volt jó :S.

Link to comment
Share on other sites

Én a pasit megölném az tuti!De lehet még a nő is kapna egy olyan lengőt hogy beleszédülne.Vagy lehet hogy jobban fáj a nőnek ha a másik pasi csak megakarja fektetni aztán a csajt meg elküldi melegebb éghajlatra.Akkor esik pofára a csaj hogy hoppá az egyik szeretett megcsaltam egy olyannal aki meg csak leakart feküdni velem.De olyankor már mindegy mind a 2 személy szemében csak egy ........ és lényegében az is.Rendesen palira vettek egyébként.Biztos jót röhögtek együtt rajtad és jól kibeszéltek de én nem hagynám annyiban a helyedbe!SZEMET SZEMÉRT!

Link to comment
Share on other sites

Szerintem a csávó fog kapni párat csak beszélek haverokkal azt ennyi meg majd én is elbeszélgetek hogy hogyis van ez.De én még mindig nem értem :'(.Tegnap felhivtam hogy mizu vége,ennyi volt,eddig se szeretett engem csak haverként akkor miért mondta agyba főbe hogy szeret meg miért mondta hogy járni akar velem amikor nem?? :S.Én nem értem a nőket,komolyan mondom nem értem,de hát ki érti őket sztem :D.Nincs más hátra mint előre,ugy gondolom hogy elöbb utobb ő is ráfog toszni és majd megtudja hogy nekem mien rossz volt.Minden okkal történik,de az ok nem rögtön mutatkozik meg :).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kedves Zs0lt16!

Erre én csak annyit tanácsolnék neked illetve mondanék:

 

"A nő olyan mint a busz,mindig jön a következő!"

 

Nő szemével nézve pedig fordítva.Úgyhogy nem is ragozom tovább,csak ennyi,ha szeretted akkor felejtsd el.Én egy ilyen miatt mondjuk már simán szétoltottam volna,azt go tovább.Na kitartást.

Üdv.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...