Jump to content
PirateClub.hu

Mi volt a legnagyobb csalódásod?


tomirad
 Share

Recommended Posts

Hé fel a fejjel haver!A csajnak meg kellett volna értenie hogy te nem vagy az a bulizos típus tehát akkor ne rángasson el bulikba meg hasonlok.

Sokkal jobb helyek is vannak pl a discoknál,ahol nem kell részegre inni magad de mégis jol érezheted magad.

Ez a szakítás hogy pont a kórházban és pont akkor amikor a legnagyobb szükséged lett volna rá :mellow:

De abban igazad van hogy jobb hogy megmondta hogy nem szeret minthogy a hátad mögött meg mással legyen mert attol szemetebb dolog nem hiszem hogy van.

De majd megtalálod a hozzád illőt csak keresni kell vagy hátha ugy hozza az élet hogy egymásba botlotok :)

Minden esetre sok sikert mindenben!

Szép napot!

Hudi.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

fehér-farkas!ne harizz rám, ha továbbra is őszinte leszek veled. én még most mégjobban azt érzem, hogy egyáltalán nem szeretett ez a lány téged. máskép éltétek meg a szerelmet. ő egy fellángolós típus, te pedig egy nyugodt fajta.

magamból indulok most ki, és tudom, ha én igaziból szerelmes vok, és vége egy kapcsinak abba bele tudok lelkileg halni. szinte felőrölnek az érzelmek és évek után is eszembe jut, vagy máskép gondolok az illetőre.

az, hogy bemutatott az exének egyszerűen morbid volt, olyan mintha felhasznált volna téged arra, hogy őt féltékennyé tegye, vagy megmutassa a volt fiúnak, hogy ő éli az életét tovább, szinte felvágott veled. és ez gátlástalanságra vall, sőt érzéketlenségre. sajnálom, hogy az elején ezt nem láttad meg a szerelemtől, de mondjuk érthető. csak ez az a dolog ami vakvágányra viszi a pasikat. ha megőrülnek egy nőért, és leszáll a lila gőz, akkor szebbnek, jobbnak látják a kedvesüket, és amikor oszlani kezd, akkor viszont rácsodálkoznak, pedig ugyanaz az ember van előttük, csak más megvilágításba kerülnek a dolgok.

kizártnak tartom azt, hogy szeretett, esetleg kedvelt téged, és elvolt veled. aki szeret, az megzavarodik egy kapcsolatban, az ha vmi változást észlel, az próbálja helyrehozni, és nem lemond a másikról. ezerrel kellett volna érted tepernie, keresni a kegyeidet, és mindenáron megtartani, mivel értékes ember vagy.

aki szeret, az nem tud lemondani a másikról, vagyis nem így, sőt előtte küzd érte körömszakadtáig, és ha tényleg reménytelen, akkor közös átbeszélés után válik el a másiktól. de ő nem ezt tette. mit is csinált? magadra hagyott a betegségben, és telón szakított veled. ennyit számítottál neki, hogy ilyen módszerrel rakja ki a szűrödet? és nem tipródott, nem vesződött.

egy szerelmet mindig életben lehet tartani, és ha netán elmúlik a fellángolás, a szenvedély, akkor mindez átalakul szeretetté, ami örökre szól, ami biztonságot ad, ami biztosítja a másikat az érzelmekről. nem szabad olyan lánnyal kezdeni aki csak a jót akarja belőled. szeressen meg a nyomorban, tipródjon veled, építsetek közös jövőt stb.... és aki ezeket az akadályokat kibírja, az átmegy a rostán, megfelelő partnered lesz az életben, becsülni fog. olyan nincs, hogy vki erre vagy arra ráun, és unalmassá válik, vagy ha igen, akkor azt is át kell beszélni, változtatni rajta. de nehogy már egy szerelmes csaj 1,5 után ráunjon vmire? én be sem tudnék még telni a párommal, mindig van vmi új felfedeznivaló. a megújulást kell szemelőtt tartani. ha vki nem üres lelkileg, és érzelmileg, akkor ilyen szitu nem jöhet létre.

szerelmes vtál, és engedtél neki mindent, mert akkor az ember esendő, mindig ideális helyzetet akar teremteni a párjának, mindig jót akar neki, szinte azt lesi mi a jó a másiknak, és normális ha ragaszkodsz hozzá, szinte függő lettél, amit ő levett nagyon és vissza is élt vele rendesen. istenem, már csak amiatt aggódok, hogy ezeket a sérelmeidet ne más lányon torold majd meg, mert tudod a tudatalatti ott van, és dolgozik, és kiütközik majd egy újabb kapcsiban. sokkal óvatosabb leszel, sőt mások lesznek az elvárásaid, bizalmatlanabb is leszel, és óhatatlanul a jövőbeni partnered fogja meginni a levét.

a vesefájdalmak, vesemedencegyulladás, vesegörcsök, homok, vagy kő írtózatos fájdalommal jár. tudom, mert nekem is volt.......... szipi

Link to comment
Share on other sites

Természetesen az ember mutatni akarja mindenáron a boldogságát. Főleg a külvilág fele. Minden rendben volt, látszatra, nagyon sokan meglepődtek, mikor szétmentünk, még a tanárom is lehidalt. "Miért? Olyan szépek voltatok együtt..."

Én tudom mit éreztem iránta. De hogy ő én irántam, lassan már nem is tudom, hogy csak voltam-e.

Mindenesetre korábbi "beszélgetéseink" során a szakítás előtt képes volt azt is felhánytorgatni, hogy annyira sovány vagyok, hogy a csontjaimmal szúrom őt, mikor mellette fekszem. De hova ragozzam. Egyébként sokkal könnyebb nekem így. Ha minél többször felvilágosítom magam a valódi természetéről. Legalább nem hiányzik. Pontosan nem ő, csak egy kapcsolat.

Szipi, mondjuk ez a probléma sajnos előjött, már más is, konkrétan a tanárom is felvetette ezt: egy ilyen nagyon negatív élmény után, miután olyan hatalmas katarzikus állapotban voltam szerelmes, hogy leszek képes mást a magam közelébe engedni mindenféle gyanakvás nélkül?

Most nem olyan rég egy nagyon jól sikerült színdarab után a társulatommal elmentünk egy kicsit szórakozni, gondoltam összegyűjtök egy kis kritikát. Ott két fiatal csaj is flörtölt velem, én társalogtam velük, el voltam. De igazából nem éreztem semmit sem...

De várható volt. Az én mély szerelmemnek a párja csak mély csalódás lehet.

De ki fogom heverni:) Nagyon aranyosak vagytok, te jó ég, szinte már csak az én történetem foglalja el ezt a topikot.

 

Taglalhatnám én is mit gondolok pontosan a szerelemről. Túl sok mindent:)

Tulajdonképpen paradoxonháló az egész. Ahogy te is mondtad szipi nagyon bölcsen, jóban és rosszban, hisz ezt mondják ki a házasságkötéskor is, el kell fogadni a másikat testileg és lelkileg, illetve, ha a másik valamiben hibás csiszolni kell, de szigorúan csak a jó irányba, és ami a fontos, semmiképp sem erőszakkal, vagy úgy, hogy ez a teljes összkép, maga az ember romlásába vezessen. Valaki pontosan a hibáival egészséges egyén, ember, és tökéletes, a hibái nélkül nem is lenne saját maga. Természetesen, hisz mindenki pótolhatatlan, egyszer van, egyszer volt a Földön, többé sosincs.

Én neki is megfogalmaztam. A párkapcsolat olyan mint két puzzle darab összekapcsolódása. Együtt tökéletesen kiegészítik egymást és nagyon erősek, de külön külön is megállják a helyüket, önálló darabok tudnak maradni, anélkül, hogy megtalálnák a másikat. Mert sosem lehet tudni tényleg megtaláljuk-e a Nagy Ő-t.

Máskor is gondolkoztam ezen a paradoxonon, ha egy olyan személyt akarnék magamnak, aki pontosan úgy gondolkozik, mint én, klónoztatni kellene magam, csak másik nembe. De ez túl unalmas lenne, hisz a szerelem egyfajta felfedező játék, szerelmes leszek, mert érdekel egy másik ember, és nem saját magamat helyezem előtérbe, kíváncsi vagyok a titkaira, és fel akarom fedezni őt, az ő világát, nem leigázni, hanem megismerni, elfogadni. Az embereket gyakran hasonlítom önálló planétákhoz. Keringenek az űrben. A fogyasztói társadalom miatt azonban gyakran taszítják egymást, megfordul a mágneses polaritás. Ugyanis ez a rendszer nem másra épül, hanem az egyénre, az egocentrikusságra.

Nagyon tetszett szipi a szerelemmel kapcsolatos 3 részes írásod. :) A szerelem tesz minket naggyá a költők szerint, és süllyeszthet le minket?:)

De továbbra is az az egyik nagy véleményem, hogy a Világmindenségben rejlő valódi, igaz, mindenhol, mindenkor, mindenkire és mindenre vonatkozó értékek még váratnak magukra. Ezeket kell keresnünk, és nem fogunk elveszni az űrben.

 

Remélem nem baj, hogy ezt mind leírtam, de muszáj volt valahova kiírni magamból:)

Link to comment
Share on other sites

tudod, fehér-farkas, egy szakítás után az a legborzasztóbb, hogy sokat járatja az ember a fejét, mindig egy gondolat köré csoportosul minden, és ebből a mókuskerékből nagyon nehéz kiszállni. ez majd csak akkor fog majd változni, mikor már egy kicsit a lelked is engedni fog a külvilág befogadásának, de ehhez idő kell, és ez várakozást igényel, ez pedig azt, hogy egyelőre egyedül folytasd az életet, és ez rossz egy picit.

az ember ilyenkor elesett, kényeztetésre, babusgatásra vágyik, és arra, hogy legyen egy lény akihez fűződhet, kötődhet, akihez ugyanúgy ragaszkodhat, odabújhat stb.... de ugye ez nincs sajnos, és ilyenkor jön az elkeseredés, és majd a hiányérzet, ami felőrli az embert. erre majd nagyon vigyázz.

a lényeg az, hogy ne keseredj el, ha flörtölésekből nem lesz kapcsi. DE! okvetlenül fogadj el minden női bókot, vagy szemvillantást, mert az csak megerősíti a lelkedet, az önbizalmadat, fokozni fogja azt az érzést, hogy kellesz másnak stb...... nem feltétlenül azonnal kell belemenned komoly kapcsolatba, csak ismerkedj, szerezz élményeket, fogadd be amit kapsz csinos, okos csajoktól, mégha az egy kis szórakozás is, azaz kikapcsolódás, kellemes csevej. és ne csodálkozz arra rá, hogy nem éreztél semmit. nyilvánvaló, hogy a szíved és a lelkivilágod totál foglalt, és a kaput a jóisten fogja majd megnyitni neked egy adott pillanatban, mikor úgy érzi, hogy felkészültél a sok új érzelmi hullám befogadására, és akkor megint halálosan szerelmes leszel mint a nagyágyú. szipi :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Köszönöm a biztatást szipi. Teljesen igaz, amit mondasz, és teljesen egyet értek veled, mint kívülálló, aki külső szemmel figyeli magát is. A lélek ugyebár egy nagyon összetett dolog, amit igazából nem lehet definiálni, a belőle kiszűrődő érzelmek pedig olyan "reflexek", amiket nem vagyunk képesek irányítani. Nagyon tetszik Popper Péter mondása az érzelmekről: a szeretet nem lehet méricskézni. Vagy igen, vagy nem...

Ha csalódunk valakiben, gondolkozhatunk másképp, de érezni csak egyféleképpen lehet, mert van egy agyunk és egy szívünk is.

Ezúton pedig szeretném saját történetem kapcsán biztatni más embereket is. Legfőképp a beszélgetés fontosságát tartom, így fórumon keresztül is, akkor sokkal könnyebb a feldogozása.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem is igaz hogy ha szereti a másik fél a párját akkor ha hibát követ is el nem azt kell mindig dörgölni neki hogy minek van ez,hanem meg kell beszélni hogy ezt ne csinálja mert neked ez rossz

ha nem érti meg a másik amire kéred akkor nem igazán szeret.

Ez a felvágós dolog:hát abban van valami hogy miért pont a volt barátja bulijára viszi el az új barátját :blink: .

Én minden nap alig várom hogy a barátnőm mellettem legyen és ő is így van vele.

Sokan mondták hogy 1 kapcsolatot előbb az unalom majd az ebből létrejövő veszekedések teszik tönkre.

De szerintem csak az veszekszik és unja meg a másik félt aki nem is igazán szerette a párját.

Csak el vagyok és vele vagyok mert nincs más.Sajnos sok ilyen van.

Az olyan nő is ritka aki igazán téged szeret nem pedig más társaságát keresi.Az ilyen nő aranyat ér!És nagyon meg kell őríteni ahoz hogy tényleg veled maradjon és csak téged szeressen.

De ha összejön akkor örök élet! :)

Tehát szipivel egyet értve ha kész vagy egy újabb kapcsolatra akkor mindent bele és sok sikert!

Szép napot!

Hudi.

Link to comment
Share on other sites

Nagyon aranyosak vagytok:)

Hetek óta nem beszéltem vele, de nem is akarok. Miután visszaküldte postán a dolgaimat... Írt leveleket, nos, fenyegető jellegűeket is, időponthoz kötve azt, hogy mikorra küldjem én is vissza az ő ajándékait, de én nem voltam hajlandó válaszolni rájuk. A napok elteltek, én pedig nem akarok ránézni, főleg miután kíváncsiságból rámentem az iwiwes adatlapjára és a fényképeken már egy új srácot mutatott be, mint párját. Olyan srácot, akit már 6 éve ismer, és most nála kötött ki, én is találkoztam vele annak idején a házi bulikon. És hogy fokozzam a dolgot, az illető nem más mint, figyeljetek, kissé bonyolult lesz eme intrikák szappanoperás vonala, pedig nem is én írtam meg: elődöm bátyjának a barátnőjének a bátyja. Úgymond családon belül marad...

Link to comment
Share on other sites

Hát lehet ezt is azért csinálta hogy téged dühítsen.Azokon a házibulikon amikre elhívott?Azért mentél hogy neki ne essen rosszul hogy hív buliba de nem mész mert nem vagy bulizos tipus?

Mert őszintén én sem vagyok ez a minden hétvége buli pia hasonlok.Csak ha pl barátnak van névnapja szülinpja és meghív persze arra elmegyek de elég is annyi.Vagyis nekem.

Hát figyelj úgyis lesz más!Akinek te vagy a minden,akivel minden tökéletes.

Csak azt keresni kell,megkell ismerni,és idővel ráébredsz hogy az e az a nő akivel éppen vagy, hogy ő e a bizonyos nagy Ő.

Szép estét!

Link to comment
Share on other sites

Biztos lesz másik, tudom én is. Most kapcsolatra annyira nem vágyom, mert sok mindenre oda kell figyelnem: ünnepségek, nyelv vizsga, tovább tanulás, könyvkiadás, színház. De h egyetemre felkerülök a közös érdeklődés elkerülhetetlenül biztosan összehoz valakivel:) Ami a legfontosabb, oda akarok most figyelni magamra is, ami nekem jó, és persze másoknak se ártok vele, elfelejtettem magamra nézni, annyira csak Rá koncentráltam, hogy elmenjek a bulikra is, mert éreztem egyfajta fenyegetettséget, ha nem teszek a kedvében a lehető legjobban annyi, végül már a legutóbbit se tudtam összeegyeztetni az életemmel. Azóta se találkoztunk személyesen... De most magamra figyelek, az én kis apró igényeimre, azért mélyedtem bele a yógába, meg füstölni szoktam, és illatgyertyákat veszek, amuletteket. Rájöttem mennyire is érdekel az ezotérika:)

Link to comment
Share on other sites

Értelek fehér farkas.Ez a buli helyzet ha nem vágysz és ugy rángatnak el akkor akármilyen jól érezheti magát a nőd ha neked semmi kedved ott lenni és annak

szerintem semmi értelme.Abbol ugyis csak vita lesz ha a nőd menne táncolni te meg inkább hazafelé vágysz.

vélemények szipi? :)

Szép napot!

Link to comment
Share on other sites

Nem szerelmi (volt az is), inkább egy más fajta csalódást írnék le, ami elég mély nyomot hagyott bennem. Régen történt, még jóval fiatalabb koromban. A történet előtt el kell mondanom, hogy nem vagyok jóképű egyáltalán enyhén kifejezve. Haverokkal jártam discoba, sokszor én vezettem, mert nekem volt autó és jogosítvány. A disco végén a haverok összeszedtek egy csajt, aki nagy ribanc hírében állt és megkértek, hogy vigyük haza, ha majd megyünk. Elindultunk haza és út közben arra lettem figyelmes, hogy a csaj hátul orálisan kielégíti (remélem elég szépen fejeztem ki magam) a két haveromat. Csalta hátra a mellettem ülő barátomat is, de ő nem ment hátra, mert ő volt lánnyal a discoban és rendesen be is volt rúgva. Az egyik barátom, aki hátul ült szólt, hogy álljak meg levegőzni. Amikor megálltunk kiszálltam én is friss levegőt szívni és mondta nekem, hogy vezet tovább üljek be hátra, mert velem is jó tesz a csaj. Így is lett, beültem hátra (húúú már nagyon vártam a dolgot, mert ez előtt ilyen nem igen történt meg velem) elindultunk és semmi. Haza vittük a csajt megcsókolt mindenkit, kivéve engem, köszönt és ennyi. Na itt volt megalázás, csalódás meg minden. A barátaimnak nem volt ilyen gondjuk sohasem, mert nálam 1000 X jobban néztek ki, de azért látszott rajtuk, hogy zavarban vannak és rosszul esik nekik is a dolog. Mindig is összetartottunk a barátaimmal és ezért is esett nekik rosszul. Hazáig meg sem szólaltunk.

Link to comment
Share on other sites

igen, kellemetlen lehetett, de szerintem ennek semmi köze a "szépséghez". az a csaj sem azért állt velük szóba szerintem, mert marha szépek voltak. veled talán azér nem csinált semmit, mert nem nyomultál.

 

véleményem szerint nem vesztettél sokat, inkább keress egy olyan csajt, aki nem azt nézi, hogy "szép" vagy-e, hanem a belső értékeket becsüli többre. természetesen discoban elég kevés az ilyen - ha csak egyáltalán nincs.

 

ráadásul ha nagy ribanc (te mondtad) akkor meg pláne nem foglalkoznék vele. még a végén elkapnék valamit, és utána fél évig csöpögne a pöcsöm :lol:

 

úgyhogy szerintem ezzel télleg ne foglalkozz (tudom, késő vígasz, de azér hátha :) )

Link to comment
Share on other sites

Haza vittük a csajt megcsókolt mindenkit, kivéve engem, köszönt és ennyi. Na itt volt megalázás, csalódás meg minden.

 

Ezt a szituációt teljesen át tudom érezni, és itt most az előtte levőről nem tennék említést. Velem is történt már ilyen, hogy mindenkit megpuszilt a csaj, csak engem nem, mert ő beteg...aha, de a sarki boltnál három fiúnak is arcra puszit kérés nélkül adta. <_<

 

véleményem szerint nem vesztettél sokat, inkább keress egy olyan csajt, aki nem azt nézi, hogy "szép" vagy-e, hanem a belső értékeket becsüli többre. természetesen discoban elég kevés az ilyen - ha csak egyáltalán nincs.

 

Ezzel egyetértek! :happy:

Link to comment
Share on other sites

Próbálom minél tágabb értelemben kifejteni a véleményem, ezért ott kezdeném a mondandóm, biológia, miszerint az én-tudattal rendelkező lényeknél jelent meg a szex, mint örömszerzés, és az embernél csúcsosodik ez ki. Véleményem szerint ilyen téren két féle ember van: az egyik keresi a szexet, és szinte akárkivel hajlandó lefeküdni, a másik, igényesebb típusnak nem csak maga a szex kell, hanem érzelem is, mint annak a barátodnak, aki melletted ült csinos. Én ezeket az embereket tisztelem, akik nem csak a tömény pornóra hajtanak, mert az igazán nagy élményt nem csak az aktus hordozza, de a lelki harmónia is, két ember, két lélek válik eggyé szerelmesen ebben a pillanatban, és az ebben rejlő transzcendens szépséget kell meglátni: nem csak a testéért, de a lelkéért is szeretem a másikat, nem is magát a szexet akarom, hanem ez a másik embert. Szóval ne keseredj el, ne add oda a testedet olyannak, aki nem akarja a lelkedet is, Ez egy kincs, egy érték, legyél fukar vele. Vedd fensőbbségesen a dolgot, és ne a szexet, az érzelmet keresd és ragadd meg, nincs szebb annál.

A másik, amit enisz is mondott, a felelőtlen szex következménye sok féle betegség lehet. Van egy mondás: nem csak azzal fekszel le, akivel lefekszel, de vele együtt minden mással is, akivel előtted lefeküdt.

Link to comment
Share on other sites

Ez az eset nem mostanában történt, hanem jó régen. Az itt fórumozó emberek nagy része gyerek vagy még meg sem volt. A mellettem ülő barátomnak pedig azért nem kellett a dolog, mert a discoban már volt dolga nővel és olyan részeg volt, örült, hogy él egyáltalán. Józanon nem igen hagyott volna ki ilyet.

Link to comment
Share on other sites

Gondoltam megosztok veletek egy kis verset, amit én írtam.

 

 

Egy hamis istennő elhagyott hajszálairól

 

 

Sikeresen ébredek fel a kábulatodból amibe zártál mélyen,

új nap virrad s már alig köszönsz rám vissza az éjben,

s lassan lekopsz szemhéjamról, mint antik freskó katedra szívben.

 

Már nem templomban ébredek, melyben mondok imát az Úrnak.

Azt hittem az ő képére teremté téged szemeid azúrnak

láttam és zengtem zsoltárt hivő jövőnek és zagyva múltnak.

 

De látom már, hogy az Úristen az embert akarva sose bántván,

te elhagytál, és én látám, hogy bűnödet most és soha sose bánván.

Hónapok múlva talán elfogy az idegen haj, mi még vöröslik a párnán.

 

Szeretném leszűrni az általánosságot a szerelmi csalódások kapcsán. Sajnálatos módon a szerelem sötét verem, rózsaszín köd, egyéb más jelzőkkel is szokták illetni, mint a vak és buta. Mindezek elkerülhetőek, a lényeg, hogy ne engedjük elszállni magunkat, legalább egy zsinór legyen kéznél, hogy kikössük magunkat és ne vesszünk el a realitás talajától, mert megüthetjük magunkat, ha leeresztünk. A fontos, hogy ne adjuk fel saját magunkat, és maradjunk meg józannak, akármennyire is nehéz, elvégre a szerelem lényege pont a részegség. De akkor fogyasszuk alkoholmentesen...

Link to comment
Share on other sites

Szeretném leszűrni az általánosságot a szerelmi csalódások kapcsán. Sajnálatos módon a szerelem sötét verem, rózsaszín köd, egyéb más jelzőkkel is szokták illetni, mint a vak és buta. Mindezek elkerülhetőek, a lényeg, hogy ne engedjük elszállni magunkat, legalább egy zsinór legyen kéznél, hogy kikössük magunkat és ne vesszünk el a realitás talajától, mert megüthetjük magunkat, ha leeresztünk. A fontos, hogy ne adjuk fel saját magunkat, és maradjunk meg józannak, akármennyire is nehéz, elvégre a szerelem lényege pont a részegség. De akkor fogyasszuk alkoholmentesen...

 

Ez az szöveg iszonyat jó, itt a teljes igazság :)

Nekem nem volt zsinórom...

Link to comment
Share on other sites

Sajnos nekem sem volt.... 3,5 évig olyan vak voltam.. És most már nagyon bánom.. mert fűt fát igért és semmi nem volt igaz belőle... átvert... sajnos..

 

Viszont életem legnagyobb bánata még is a kutyám elvesztése volt.. Előtte nőttem fel és már sajnos nincs velem.. 13 év után.. még mindig hiányzik:'(

Link to comment
Share on other sites

Sajnos nekem sem volt.... 3,5 évig olyan vak voltam.. És most már nagyon bánom.. mert fűt fát igért és semmi nem volt igaz belőle... átvert... sajnos..

nem voltál vak! hidd el. csak az a baj, hogy akiben bízunk arról nem feltételezünk rosszat, és álmunkban sem gondolunk arra, hogy ő ki akar lépni az életünkből, főleg úgy, hogy nincsenek erre utaló jelek. szipi

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...