Jump to content
PirateClub.hu

Ki a legjobb DJ?


mertezaker
 Share

Recommended Posts

  • 3 months later...
  • Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sztem olyan nincs hogy legjobb DJ, mert ugye rengeteg stílus van, mindneki más stílust képvisel és mindenkinek más a legjobb DJ :) azért én is felsorolok párat stílusokra bontva:

 

Goa: Man With No Name, Etnica, Fractal Glider, Eskimo, Twisted System

Dance/House: Bob Sinclar, David Guetta, Dj Miller, Global Deejays, Eric Prydz, Junior Jack, Vinylshakerz, Till West & Dj Delicious, Tom Novy, Pakito, Aaron Smith

Dancecore: Rob Mayth, Pulsedriver, Solar Patrol, Rocco, Bass-T, Tune Up!, Dj Manian, Bulldozzer, Alex Megane, The Hitmen, Brooklyn Bounce, Jens O. (ehhez a listához végtelen sok DJ-t tudnék írni de ezt most kihagyom :D)

Hardstyle/Jumpstyle: Deepack, Dickheadz, Headhunterz, Donkey Rollers, Showtek, The Propet, The Beholder, Picco

Hardtechno: KillSwitch, Reset, O.B.I., Yhunykx, Nilux, Dj Versus, Dj Arcane, Mario Ranieri

 

kb ennyi :D sry ha rosszul van leírva vmelyik :blush:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Dehogynincs. Én se látok a rock számok közt különbséget, ugyanaz a dallam csak más szöveg, semmi változatossság....Egyébként manapság amikor ilyen rengeteg zenét csinálnak nagyon nehéz úgy csinálni h ne hasonlítson a másikra...de különbség mindig van csak mivel nem szeretitek ezt a zenét Ti nem veszitek észre...De attól még van!

Link to comment
Share on other sites

Apból sokkal több munka van egy tisztességes album elkészítésében. Ezzel nem lehet ellenkezni. A változatosságot sok minden megnöveli, de legfőképpen az, hogy egészen más célja van. Nem mindegy hogy azt akarod elérni a zenével hogy ugrálj, meg táncolj vagy azt, hogy adj valamit, mondj valamit, olyat amit érdemes továbbgondolni. Ezért vagyunk emberek. Jó abban van változatosság hogy nem tüc-tüc hanem néha tic-tic is... :D De a célját eléri tökéletesen, és valakinek (gondolom Neked is, hiszen ezért hallgatsz ilyet) ennél nem is kell több.

Érzelmek, értelmes gondolatok kifejezésére alkalmasabb ezköz az emberi elme, kreativitás, a játék, amit a monoton módon lüktető, érzelmektől mentes zenében aligha fogsz megtalálni. És most általánosságban beszéltem, természetesen biztos vannak kivételek.

Link to comment
Share on other sites

Hidd el hogy vannak kivételek...Lehet h félreértettél, én nem azt a tüc-tüc zenét halgatom ami ömlik a rádióból. Én az igényes (mert ha hiszed ha nem van ilyen is) zenéket halgatom és igenis van mondanivalója... Nem mindnek elismerem, de a rock-on belül se mindnek van, én is tudnék vele példálózni! Nem akarlak győzködni csak nem szeretem az általános leugatós hangenemet az általatok "tüc-tüc" nek titulált zenéről. Mert van olyan is persze, én is tudok rá példát, de mint már leírtam, rengeteg kivétel van, csak mivel titeket nem érdekel nagyon ez a fajta stílus nem tudtok róluk mint ahogy én is nagyon sok mindent nem tudok a rockról!

 

Arra pedig nem vennék mérget hogy több munka van 1 igényes rock számmal, mint egy igényes Trance számmal! És szerintem Te se vegyél...

Link to comment
Share on other sites

Tényleg? Hogyhogy? Nem tudom hogy csinálják pontosan a trance zenéket, de érdekelne. Ez most nem leugatás komolyan érdekel. Meg az hogy milyen mondanivalója van az ilyen zenéknek. Csak pár példát a teljesség igénye nélkül. De én csak abból itéltem amit hallottam és az alapján vehetnék mérget... ha nem lenne olyan drága mind :D.

Félretéve a viccet komolyan érdekel! És nem akartam leszólni a trance-t mert ennek is van létjogosultsága mint mindennek. Ha megfigyeled egy szóval sem mondtam hogy rossz. A tüc-tüc ért meg elnézést kérek.

Link to comment
Share on other sites

harc szagot érzek...szerintem példákkal döntsük el mi ad többet zeneileg, én kezdeném is, ha bennevagy

 

Nem versenyezni akarok...Csak bebizonyitani hogy van kivétel. De egyébként kezdheted...

 

Én sem tudom h csinálják pontosan...ha tudnám akkor én csinálnám helyettük :D

 

Na pl.: Tiesto - Elements of Life album - Ez hangsúlyozza a föld óvását, a különböző elemek bemutatásával. Aztán ott a dance for life mozgalom az AIDS ellen harcban ami ugyan egy mozgalom de a "himnusza" az az azonos nevet viselő szám (szintén Tiestotól).

 

most hirtelen ennyi ami eszembe jut mert igazán Tiesto témában vagyok otthon de ha gondoljátok kereshetek más nevesebb DJ-ktől is példát...

 

Amúgy ezt a vitát lehet folytatni de asszem bebizonyítottam h kivétel van...Azt elismerem h nem annyi mint a rock-ban... Ez tény!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Már megint megy az off,egymás zenei stílusának szidása... Mért itt kell ezt? <_<

 

 

na de mostmár rátérek :

Trance: Armin van Buuren,Menno de Jong,Sean Tyas,Sunlounger, Ronski Speed,John O'Callaghan, Andy Blueman,Cosmic Gate,Dj Shah,First State,George Acosta,Aly and Fila,Markus Schulz ,Vast Vision... ás sorolhatnám még jó sokáig... Aki ismeri őket..tudja..aki nem az sajnálhatja :DB)

Link to comment
Share on other sites

Rocky_06, ugye te sem gondolod komolyan, hogy minden rock szám ugyanaz, csak más a szöveg? Ezt miből veszed, elvittek a trance ufók és ezt építették az agyadba? Vagy fordítva lejátszol egy Tiesto számot és ez hallik ki belőle? Ez a gáz, érted? Ha te ezt mondod, akkor a elektro keverőpult istenverésre meg mégjobban igaz, annyi kivétellel, hogy ott kevesebb az ének, szöveg és ráadásul eléggé semmitmondóan semmirekellő, kár kidobni a pénzt egy semmihangú énekesnek nevezett akárkire.

 

Látod hogy megint nem figyelsz arra amit írtam, csak mondod és mondod a magadét és megállás nélkül fikázod más zenei izlését... Én azt mondtam h én nem látok különbséget köztük mivel nem is keresem és nem is szeretem azt a zenét...Te ugyanugy nem látsz különbséget aközött a zenék közt amiket én szeretek...Mivel gondolom Te sem a Trance fórumokat böngészed éjjel nappal és nem vadászol a legujjabb zenékre...

 

 

Te csak kötekedni tudsz és ahogy látom élvezed is, mert akárhányszor ilyen téma van rögtön jössz és becsmérled más kedvenc műfaját, de ha valaki "megmeri" neked mondani a véleményét akkor az már azonnal hülye, gáz, divat és miegymás... Megigérem több időt és karaktert nem pazarlok rád mert felesleges majd talán még pár BANN észheztérít és moderálod magad, de szerintem erre esély sincs...

 

u.i.: Mért nem kerülöd el az olyan topikokat ahol eleve olyanról beszélnek amit nem szeretsz? Sok vitától megkímélnéd magad...De ahogy előbb is írtam; szerintem Te ezt élvezed!

Link to comment
Share on other sites

Én már leírtam hogy kiket tartok a legjobbaknak. Itt egy link nézegessétek, tanuljátok meg tiis mit halgattok, mert egyolyan remek műfajt mint a Trance, techno közé sorolni... :)

Íme:

 

http://techno.org/electronic-music-guide/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...