Jump to content
PirateClub.hu

A nők gondolkodása!


Alarine
 Share

Recommended Posts

Sziasztok!

Fiúk! Itt egy olyan témát firtattok amelyre emberek milliói több évszázad óta próbálják megfejteni vagy kitalálni a megoldást, és ezzel egy "új világot teremeni". A nők gondolkodásmódja szerteágazó. Vegyünk egy szép intelligens nőt: ő azt mondja neki csak az izmos szép pasik jönnek be. Mit ad Isten ugyan ezt a nőt kb két év múlva látod a férjével esetleg, és mit látsz? Vagy egy dagadt állattal(elnézést a kifejezésért) vagy egy vékony gereblyével látod, és fele annyir sem hasonlít arra aszemélyre akik esetleg bejönnek neki. Ezzel arra akarok utalni tök mindegy hogy nézel ki mekkora a cerkád, hülye vagy-e vagy okos, a nőt nem lehet behatárolni. Akárhogy is ele akarsz látni a belsejébe, beenged egy pillantásra és utána, egyszerűen megszűnik a kapcsolat a közponntal:-(. És helyesbítés arra a 80%-os szakítási indexre, nem egészen 80%, mert ma a magyarok 1/3-a házassági kapcsolatban él, a maradék 1/4e párkapcsolatban és a többi 3/4-e szingli. Ez mejdnem a magyarság 2/3-a. Röviden ennyit akartam beleszólni ebbe a beszélgetésbe. És sok sikert , de sajnos ez a rejtély mindig rejtély marad!

Link to comment
Share on other sites

Hadd idézzek: "Két eset áll fenn a nőkkel kapcsolatban: Vagy megérted Őket, vagy szereted." Szerintem ez eléggé lényegretörő és egyszerű fogalmazás volt és eddigi tapasztalataim szerint (sajna!) igaz is. Ne próbáld megérteni egy nő gondolkodását! Fogadd el olyannak, amilyen és kész... És ne aggódj, a nők meg rajtunk nem tudnak kiigazodni... :D Amelyik nő viszont ismeri a pasik gondolkodását, az nem is szereti a pasikat... Tisztelet a kivételnek... :D

Link to comment
Share on other sites

Nem ertek egyet veletek!!!!

 

Az hogy a noket soha nem lehet megerteni ez nem igaz mert pl ket no igenis megerti egymast.De masik jo pelda h a nok seme rtik a pasikat csak ok nem esnek ettol panikba.Nekunk ferfiaknak miert kell ezt ilyen ketsegbeesetten felfogni h a nok megerthetetlenek ami szerintem egyaltalan nem igaz.

 

Szerintem a valosag az h nem akarjuk megerteni oket mert szeretunk ferfiak lenni es ahhoz h valoban megertsuk oket igzabol az o szemszogukbol kene nezni a dolgokat.Rengeteg peldat tudnek erre mondani.Pl.: a vasarlasi amnia igazabol ferfiaknal eppugy fenn all mint noknel ugyan is ez globalis problema sot mar betegseg.Masik nagyon altalanos h mindig szep akar lenni es ez nekunk az agyunkra megy mert nem ertjuk miert kell ahhoz kifestenie magat h lemenjen a boltba vagy neked ugyan miert akar tetszani hisz mar x eve a feleseged baratnod stb...A valasz mindenki versenyben van ok a szepseggel versenyeznek meg a mellmeretukkel meg mit toom en mi a kocsinkkal a penzunkkel a farok meretunkkel.

 

Persze h a fent irtak nem rad vonatkoznak aki olvassa ezt mert toom h te normalis vagy es egyik sem jellemzo rad akar fiu akar lany vagy.De valojaban gondolkodtal mar ezen????na ugye h te sem vagy kivetel es ne aggodj ez nem baj mert ez az ember egyik tulajdonsaga ami eletben tartja a versenyszellem.Igaz ez lehet beteges es egeszseges is ezert kell odafigyelnunk.

 

 

Es most ratenek a noi gondolkodasra.A teremto megteremtette az embert no es ferfi.A problema nem ott van h kulonbozo modon gondolkodnak hisz ez logikus mert az egyik gyenge a masik erosebb (altalaban:))) a noben tobb erzelem lapul meg a ferfi lustasaganak koszonhetoen logikusabb vagy epp kemenyfejusegenek koszonhetoen kitartobb strapabirobb hatarozottabb.A lenyeg h a nok erzelmi vilaga sokkal nagyobb.Valoszinuleg nem lenne az de mivel a ferfi inkabb elfojtja erzeseit altalaban tisztelet a kivetelnek ugymondd ferfiasan viselkedik a no addig az erzelmeinekel es sokkal nagyobb mertekben befolyasoljak ebbol kifolyolag mint a ferfit.

 

Aki meg mindig nem erti mit akarok ebbol kihozni annak itt elmondom h a no logikatlan tettei pl a fentiekben olvastam h x tipus tetszik neki es megis y a ferje szeretoje stb... ez ebbol az erzelmileg tul toltoltott ezert labilis allapotbol ered.persze sok kivetel van mindket oldalon mert vanak ferfiak akiket az erzelmei nagymertekban befolyasolnak es vannak igen kemeny nok is.

 

En remelem h a ferfiak nem fognak ezen sirni egesz eletukben h nok a hulyek meg h nem lehet kiismerni mert a noi logika meg mit toom en.Aki megis ezen sir annak uzenem h ne akard az osszes not megerteni mert mindegyik mas mert minden ember mas es egyiket sem lehet teljesen megismerni.Olyan ez mint a random.Vagy ez lesz vagy az.Csak korulbelul tudunk embereket megismerni feluletesen tudunk kovetkeztetni a szokasaikbol es tetteikbol.De az igazsag h egy ember barmire kepes pl ha valami elromlik a fejben akkor ezek elo jonnek a lekotott elfojtott dolgok.

 

En egy tanacsot adnek mindenkinek mert attol h nem lehet teljesen megismerni meg sajat magd sem es ezt komoly orvosok mondtak ettol meg nem kell csuggedni mert megeri minel tobbet megprobalni.Csak kulonbeztessunk meg szinteket.Eloszor is sajat magad ismerd meg aztan johetnek a kornyezetedben eloket.

 

Es a legfontosabb az egesz iromanyomban: az reszben igaz h a noket nem lehet megerteni de meg kell probalni es hidd el ha egyszerre eggyel kezded es nem a cirka 3,5 milliarddal akkor aze jo eredmenyeket fogsz elerni csak ne legy onzo dog es probald megerteni oket.Nem olyan nehez hidd el!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Megint egy kedvenc gondolatot idéznék: A nők a Vénuszról, a férfiak a Marsról jöttek!

Csak annyit fűznék hozzá a témához, hogy így kerek világ. Képzeljétek el fiúk, ha mindig értenétek a nők gondolkodását, és a lányok is képzeljék el, hogy értik, hogy a férfiak mit miért tesznek. Ezt a helyzetet ahoz tudnám hasonlítani, amikor egy kedvenc kalandjátékot végigjátszol...utána már nem lenne izgalmas, hiszen tutod, hogy mikor mit kell tenni, hogy mi miért van! Ha mindig éretnénk egymást, elveszne az a varázs ami olyanizgalmassá teszi egy nő és egy férfi kapcsolatát. Azok az apró dolgok amik gondolkodásra késztetik másik nemet, azok teszik mindig rejtélyessé, soha meg nem unhatóvá a párkapcsolatot. Én megőrülnék, ha soha nem tudnék kellemesen csalódni egy férfiban egy-egy kedves mondattól, vagy gesztustól. A két nem soha nem fogja egymást teljesen megérteni...nem is kell! Elég az, ha megpróbálod és nem siklassz el az "érthetetlen" dolgok felett! Így lehet, hogy nem jutsz közelebb a "megoldáshoz", de sokkal izgalmasabb érdekesebb lesz az életed!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ha nem értenénk a nőket, akkor nem lennének párkapcsolatok és házasságok. :)

 

Sztem könnyű a nőket kiismerni és megérteni, a legszeb baz egészben, hogy ha már kiismerted a példányt akkor olyan szépen lehet neki udvarolni :)

Link to comment
Share on other sites

sziasztok! szerintem ez olyan nőknél fordulhat elő, akik bizonytalanok, vagy nincs kialakult képük. de figyelembe kell venni azt is, hogy más a vágyálom, és más a valóság, és az is más akit megkapunk, vagy akiben megtaláljuk az emberi értékeket. erre mondok is egy példát saját tapasztalatomból. sok gyönyörű, széptestű fiú udvarolt nekem, de sajna üresek voltak belülről, vagy rosszak voltak az ágyban. de vannak szerényebb fiúk, vagy olyanok akik nincsenek megáldva adonisz külsővel, de nem szégyenlem őt, mert le tud hengerelni, meg tud hódítani engem az agyával, persze mindezt kérkedés nélkül, és megvannak benne az emberi értékek. az a baj, hogy vki csak a külsőségeknek éli a világát, valakinek fontos, hogy feszítsen a párjával, ezt nevezik kirakat párnak, és van aki komolyan nekileselkedik az életnek és társat keres, azt a pasit, akit pl: el tudna képzelni az élete párjának, bízhat benne stb...... ez szerintem értékrend függő, az viszont tény, hogyha találkozik a szépség és az ész bizti garantált élmény lehet, de ilyennel nem találkoztam. legfeljebb azzal, hogy a szerelem a legszebbé teszi a párjunkat. :rolleyes: szipi

Link to comment
Share on other sites

azt hiszem erre mondják, hogy a kifele élő ember egzisztenciáját felmorzsolja a külvilág...

 

 

Pedig hidd el Szipi, van olyan :) mind nőben, mind férfiben! (csak ritka, mint a fehér holló... :))

Link to comment
Share on other sites

Szerintem donbb nagyon igazat beszél!Meg lehet érteni őket de nem ésszel!Ezt nem lehet szótárba v útikalauzba leírni,nem lehet megmagyarázni,mint ah azt sokan szeretnék.Vannak érzelmi és lelki különbségek a két nem között,és ez így van jól.A nők lelkisebbek,ők nem is akarnának kézikönyvet a férfiakhoz,mrt beléjük látnak(barátnőm rulz :P néha sajnos)a férfiak viszont hideg racionalitásra helyezik azokat a dolgokat is amit nem lehet azzal megmagyarázni.Ez okozza a meg nem értettséget a két nem között.De ez áthidalható..ezt viszont rátok bízom h hogyan.Mert ezt is embere válogatja.

 

Mindenki tudni és érezni fogja mit kell tennie..

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

meglehet érteni mindent.. ha már 1x kitalálták a relativitás elméletet.. és a Bolyai matematikát.. akkor a nők semmiség ezekhez képest.. csak figyelnikell, kérdezösködni, érdeklődi, és értékelni, nemolyan félelmetes.. csak idő kell hozzá, mert máshogy müködik az agyunk, és nem reális az agynak máshogy gondolkodni mint eddig.. :D

Link to comment
Share on other sites

Nos, eddig mindenki nagyon jókat mondott!

 

Én viszont azon a véleményen vagyok, hogy a nők (meg általában az emberek) gondolkodását/gondolkodásmódját megérteni, általánosítani, vagy beskatulyázni nem lehet, nem érdemes (már csak amiatt is, amit Jula mondott, a kellemes csalódások miatt pl.), és szerintem felesleges is...

 

Azért, mert az emberek mind-mind mások. Én azt mondom, hogy állíthatja azt valaki, hogy már teljesen kiismert egy lányt, de még ezzel is felesleges vesződni. Ne az legyen a férfi célja egész életében, hogy kiismerjen egy nőt... Ahelyett az órák helyett amiket gondolkozással tölt, pl hogy "miért tette ezt meg azt", eltölthetne a LÁNNYAL egy kellemes órát!

 

Énaszondom józan paraszti ésszel, hogy ne ezzel az állandó kérdéssel foglalkozzunk, hanem a PÁRUNKKAL!

Link to comment
Share on other sites

Hadd idézzek: "Két eset áll fenn a nőkkel kapcsolatban: Vagy megérted Őket, vagy szereted." Szerintem ez eléggé lényegretörő és egyszerű fogalmazás volt és eddigi tapasztalataim szerint (sajna!) igaz is. Ne próbáld megérteni egy nő gondolkodását! Fogadd el olyannak, amilyen és kész... És ne aggódj, a nők meg rajtunk nem tudnak kiigazodni... :D Amelyik nő viszont ismeri a pasik gondolkodását, az nem is szereti a pasikat... Tisztelet a kivételnek... :D

A férfin könnyű eligazodni. Ha van otthon sör és kaja a férfi boldog :D

Link to comment
Share on other sites

Lány ismeröseim mondták h a fiúkat könnyebben lehet megérteni mint a nőket .. nekem enniy a véleményem rolúk a mai csirkék meg eléggi ....... csak azért mert azt hiszik h a testük miatt megkaphatnak bárkit ..... a rendes emberek meg megszivjkák mert nem kapnak senkit sem pedig MEGÉRDEMELNÉK.... a női gondokodást sosem érthetjük meg mert lehetetlen a férfiaknak azért könnyebb megérteni mert mi nem kombinálunk túl mindent ....

Link to comment
Share on other sites

Miért nem értjük a nők gondolkodását??

Mert minden nő más! Szerintem nincs két egyforma nő. Megérteni a nőt... ez egy kihívás. Néha bosszankodunk ez miatt, valamikor pedig örölünk, hogy van valami kihívás, rejtély. Most hogy nézne az ki, hogy lenne egy séma, hogy tessék: így gondolkodik egy nő. Mindenki más és más és ez a szép benne. :)

 

Annál szebb dolog nincs, mint amikor egy férfi és egy nő között megvan az összhang és a harmónia :)

 

szerk.: bocsi, ha már valaki írt hasonló véleményt

Link to comment
Share on other sites

én nő vok! :)

az tény, hogy a nőket nem lehet kiismerni, de nem is kell, mert számotokra így vunk érdekesek. mi, rendkívül összetett személyiségűek vunk, de ez okoz nektek sokszor fejtörést, de megújulást is, mert mindig tudunk, és tartogatunk vmit számotokra.

a fent leírtakkal nem értek egyet, mert ha egy nő intelligens, akkor nem az izmos pasik jönnek be neki! legfeljebb arra az mondható, hogy a külsőségek rabja, vagy arra van igénye. de ha ez így van, attól még nem intelligens egy nő! az intelligens nő, nem a külsőt, vagy legalábbis nem azt tartja elsőnek vonzónak, hanem a normális tervei vannak, és igényes, akkor az emberi értékekeket részesíti előnyben. ez az intelligenci, amikor értékrendszer szerint választ magának társat. mert az intelligens nő sokmindent figyelembe is vesz. legyen kedves, figyelmes, megértő, megbízható, de egyben latolgatja, hogy a választott pasi megfelelő apja tudna lenni a gyermekeinek, felméri tudatosan, hogy gondoskodó férj lesz-e belőle, biztonságban érezheti-e magát tőle anyagilag és emberileg stb..... az intelligens nő tudatosan foglalkozik ezekkel a dolgokkal. sokszor nem azt választják, aki tetszik nekik, vagy szerelmesek belé, hanem inkább olyan pasit, akire a fent leírt momentumok igazak. de ez nem baj, hisz egy nő elsősorban biztonságra vágyik. és ebbe beletartozik az érzelmi, és anyagi is! ezt egy csélcsap pasi nem tudja nyújtani, hiába szép a teste, hiába vunk bele szerelmesek, sőt lehet, hogy ez az aki megcsal bennünket, aki meglop, vagy elissza a kosztpénzt stb...... szóval nem mindegy, hogy csak járogatunk egy pasival vagy életünk párjának választjuk. más szempontok fognak dominálni, és ez magyarázza meg azt is, hogy miért választanak néha a nők nem jól kinéző pasit hanem egy "biztonságos" emberkét, akire rá merik bízni az életüket.

Link to comment
Share on other sites

most ahogy olvastam Szipi gondolatait , megfogalmazodott bennem mintha a középkorban élnénk... mai világban lehet hogy a nő a fő pénzkereső a családban, szerepek teljesen átrendeződtek, a pénz persze fontos meghatározója a világnak és számít az is hogy milyen családból származik a csaj, ha elkényeztetett , hisztizős csaj, akkor fusson ki merre lát, félek belegondolni hogy egyszer családjuk lesz. Szerintem nem kell egyből a legfullosabb csajt kifogni , legyen normális aztán majd ha egyszer végetér a kapcsolat, jöhet a következő persze 1 "magasabb szintü" csaj, ha egyből kifognánk a legtutibb és legtökéletesebb csajt, és vége onnan már nem lehet tovább fejlödni és meghalt a mutatvány márcsak lefele vezet út:P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...