Jump to content
PirateClub.hu

Mi kell a nőnek?


skeleton01
 Share

Recommended Posts

Nem a férfi felfogásával van a baj hanem a nőknél van agyban a baj.írok egy két példát ,Melos vagy munkaidőbe kimész ebédelni nem délben hanem délután x-y időpontokban összefutsz pár nővel akit leszólítasz és van amelyik szó szerint lenéz csak a munkaruha miatt.A másik beszélgetsz a nővel majd tuti lesz anyagiakra vonatkozó kérdése.A sex az benne lehet ,de sokszor mondják a nők ,hogy most nincs kedvük volt rá példa (sztem ha valaki szereti a másikat és nincs akadálya akkor enneka dolognak futnia kellene szokáshoz hívően).Az udvarlás és a romantika is oda már hiszen a nők 80-90% nem is értékeli (akár egy buszon metron átadod a helyed illemből egy nőnek sokan meg sem köszönik .pár példát levéstem aztán nyugotad lehet mondani ,hogy én nekem a felfogásom rossz,de jelen helyzetben eddig azt mondom egyetlen 1 nő legyen az életemben aki nem ezekre a dolgokra hajt.Sajnos nem igen találni ilyet a fent említett dolgok miatt sem :(.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Na, ezek az általánosítások, miszerint nem értékelik a nők az udvariasságot, bókokat, kisebb figyelmességeket, csak a pénzre hajtanak, kétszínű kurvák mind agy mosás. Meglátásom szerint a csalódott férfiak szokták ezeket a hím soviniszta baromságokat hajkurászni, ugyanúgy a feminista nők pedig azt, hogy csak lyukaknak nézzük a nőket, a társadalomban pedig a rossz mindig jobban megragad. Magyarán ezek az általánosítások hangyából elefántok, nagyobb visszhangot keltenek, önmegvalósítási hiányba szenvedő emberek sulykolják. Hisz egy olyan ember, aki nem él szürke hétköznapokat, akinek jó volt a neveltetése, nem zombi módjára viselkedik, annak nincsenek ilyen gondjai, nem jár sírni az internetre.

Persze ez az én véleményem és én tapasztalataim. Értelmes szüleim végett és viszonylag értelmes; jó környezetem miatt soha nem volt panaszom egy komoly párkapcsolat kialakítására. Most is van barátnőm, már 7 hónapja szívből szeretjük egymást. Ő is, akárcsak én ismeri a bocsánat, alázat és tisztelet szavakat, így a viták mindig megoldódnak, bár azokból sincs valami sok, elfogadjuk egymást, ahogy vagyunk, nem mint a többi a korosztályomba (bár nem csak a tizenévesekről beszélhetünk), kiknél pár hétnél tovább nem tart egy kapcsolat, aztán okolják egymást az elválásért, haraggal mennek szét.

S nem tudom, hogy más településeken tényleg akkora a baj, mint ahogy az interneten írják, vagy tényleg csak nagyobb visszhangot keltenek, én sosem tapasztaltam ilyet környezetemben sem, hogy bármely férfinak csak egy lyukra kellett volna egy csaj, a lányok érzékenyebbek lennének mint a srácok vagy ne értékelné egyetlen hölgy se a bókokat.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Én olyan férfira vágyom aki képes a napi sexre ,bizhatok benne és nem rabja rajtam kivűl semminek:D

Gondoskodó és gyengéd,de ha kell kemény.

És képes egy villany körtét kicserélni:DDD

Link to comment
Share on other sites

olyan szar mikor egy pasi azt hiszi megveheti az érzéseim vagy a bunkóságát ajándékvásárlások halmával elfeledteti..

29 évesen már az életemet akarom összekötni valakiével jobban -rosszban, nem pedig eladni magam addig amig valahogy

kinézek aztán lecseréljenek egy fiatalabbra...

Igenis az érzelmek fontosabbak mint az anyagiak-legalábbis nekem...

Link to comment
Share on other sites

Ez tőlem hülyén fog hangzani de mondhatni már én is szívesen összekötném valakivel az életem. Én eléggé ki éltem magam, csajozni se akarok. Egy lányt akarok de őt lehetőleg örökre vagy ameddig megnem utál biggrin.png.

 

nekem tetszik:)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mi kell a nőnek?

Férfi kell nekik.Aki tudja Őket "irányítani" anélkül hogy az tudatosan feltűnne nekik.
Hiába a kedvesség, az odaadás,a törődés, a romantika ha a nő nem tud felnézni, ha nem tekinti férfinak a hódolóját.
Egy kapcsolatban van alá- és fölérendelt szerep.Akkor működik jól egy párkapcsolat ha a férfié
a fölérendelt szerep.Ha forditva lenne akkor az a nő nem tudna férfiként tekinteni a párjára és ez hosszú-
távon megöli a kapcsolatot bármennyire szeretik is egymást.
Ezért nyulják le a laza, picit szemtelen srácok a jobb csajokat, mert a többség azt hiszi hogy az kell a csajoknak
amit szajkóznak hogy kell nekik.Teljes odaadás,figyelem,megértés, szeretet,virágok,romantika.Lófaszt.
Izgalom kell nekik, kihívás egy olyan férfi aki az egojukat szinten tartja, aki megmondja nekik a frankót ha hisztiznek, nyafognak,aki ugy tudja kezelni őket mint egy bátty a kishugát.

Ennyi.Nekem ez működik.4 éve van egy kapcsolatom egy bomba nővel aki fülig szerelmes belém.És évente ha
max 5-szor mondom neki hogy szeretem, virágot is ha ennyiszer veszek neki.Nem ez a lényeg hanem hogy ne unatkozzon melletted, tiszteljen és felnézzen rád.

 


Szerintem baromságot mondasz wink.gif Persze, van akinek ere van szüksége, de nem ez a jellemző. Véleményem szerint, egy jó kapcsolatban nincsen szükség "alá- és fölérendelt szerepre" ha a kapcsolatotok csak úgy működik, hogy uralkodni akarsz a csajon, akkor sajnálom szegény lányt. dry.gif Persze, legyél férfi, de ez nem jelenti azt, hogy rohadék módjára kéne viselkedni a lányokkal huh.gif


Akkor egy év után válaszolok. :)
Nem tudom hol olvasta a srác az előző hsz.-emben hogy én rohadék módon bánnék a nőkkel, mindegy biztos velem van a baj. Ha csak nem az verte ki nála a biztosítékot hogy évente ha
max 5-szor mondom a barátnőmnek hogy szeretem, virágot is ha ennyiszer de inkább kevesebbszer veszek neki.Ha ez miatt rohadék vagyok akkor büszkén vállalom.
Az irányítás alatt nem azt értettem hogy dróton kell rángatni, focimeccs közben két sör között kiordítani a konyhába hogy "ASSZONY HOZÓ BE MÉG EGY SÖRT IZIBE, ME LESZ A MÁSIK SZEMED ALJÁN IS EGY SZÉP MONOKLI. :lol: Elhihetitek nekem, a NŐ sok esetben el is várja hogy irányíts.Ebből kiindulva mondtam hogy egy nőt "irányítani" kell - akkor is és most is idézőjelbe téve hogy azért ne szó szerint értsd, tehát úgy irányítsd hogy az neki tudatosan ne tűnjön fel. Na most hogy ne tűnjön "irányításnak" ahhoz néha neked mint pasinak is engedni kell, hogy fenntartsd az egyensúlyt, azaz a békét :P de a fontosabb és a férfias dolgokban neked kell döntést hoznod.
Az hogy nincs szükséged alá- vagy fölé rendelt szerepre a te tökéletes kis kapcsolatodban az nem szükség kérdése. Ezek a szerepek adottak, vagy legalább is előbb vagy utóbb ki lesznek osztva. Persze hullámozhat is, azaz egyszer te egyszer ő a fölérendelt.A hullámzó csak akkor jó, ha te mint férfi tisztában vagy azzal hogy a kapcsolatodban te vagy a döntéshozó, főleg a férfias kérdésekben, mert így a látszatot fenn tudod tartani hogy Ő is ugyanúgy dönthet anélkül hogy komolyabban felidegesítenéd magad rajta.Ha nem úgy érzed hogy neked mint férfinak kéne meghozni a fontosabb döntéseket , ha nincs semmi motiváció, ha nem mozgat belülről semmi , ha hagyod hogy a nő helyetted hozza meg ezeket a döntéseket akkor csak idegeskedni fogsz mert valahol legmélyen érzed hogy ez így nem jól van azaz sem a magad és így sem az Ő szemében nem vagy férfi. Ezt a másik ember megérzi, egy jó nő meg vissza is él vele ha hagyod illetve ha túl szerelmes vagy. Egyébként a gyengébb nem képviselői - főleg a jobbak- folyamatosan tesztelnek, provokálnak hogy meggyőzzék magukat hogy jól választottak , ha sikerült felidegesíteniük és kiborulsz az nekik elég bizonyíték arra hogy gyenge vagy azaz nem vagy elég jó hogy gyerekeket szüljenek neked.Az ösztönök hajtanak minket, téged is és őt is és az ösztönök arra sarkalják a férfit hogy ő irányítson egy kapcsolatban, a nő pedig az ilyen kapcsolatban érzi csak igazán hogy rábízhatja magát a férfire, biztonságban van a férfi mellett, még ha nem is vallják be maguknak, mert akkor szembe mennének a mostani aktuális trendnek.
Minél jobban hajtogatjátok ezt a rózsaszín maszlagot amit ti elképzeltek jó kapcsolatnak annál jobban meggyőztök hogy nektek egyáltalán nem volt kapcsolatotok vagy ha volt is csak rövid távon.Az alá- fölé rendelt szerep meg nem szükség kérdése, hanem ez ösztönből fakad, ha te ezt nem érzed a levegőben vagy a zsigereidben akkor nem töltöttél el elég időt olyan kapcsolatban amely kiköveteli hogy megvitassatok bizonyos , a közös életeteket meghatározó, számotokra fontos eldöntendő kérdéseket.

Régen ezzel nem volt probléma mindenki tudta hogy hol a helye, nem is volt ennyi buzi, meg leszbi, akaratgyenge, önbizalomhiányban szenvedő férfi mint most.Elvesztünk a sok lehetőségben. A nők tudták hogy az a dolguk hogy otthon a házimunkát elvégezzék, főzzenek, gyereket szüljenek hogy anyává váljanak, gyereket neveljenek, minél előbb családjuk legyen.Nem úgy mint most, első a karrier és csak azután jöhet a gyerek meg a család, ha egyáltalán jut még rá idő. Mert nekik több kell, persze hogy több, a szomszédnak is két autója van, a kolléganője meg minden héten új ruhába jön és minden hétvégén kirándulni mennek a gyerekekkel.A tévé adásokban is minden a luxusról szól.
Régen ezért volt könnyebb a férfinak, könnyebben ki tudta következtetni hogy mi kell a nőnek.
Nem volt Tv , média, X-FUCKTOROS csillogás, divatmajmolás , nem voltak butulást okozó női magazinok amik havonta közlik le az aktuális viselkedési és öltözködési trendeket a nőknek, amik mögött pusztán csak pénzhajhászás áll semmint az értékek.És milyen jól csinálják, a nőket az érzelmeiken keresztül lehet a legkönnyebben irányítani, gyönyörű karcsú nőkkel reklámozzák a drága ,szép ruhákat, mellettük egy 190 cm-s szálkás testű modell sráccal karöltve , azt sugározva a kis fejükbe, hogy ennél még véletlenül se adják alább , ami sokuknak egy elérhetetlen illúzió csupán ,örök elégedetlenségre kárhoztatva őket.Ha csak egy kicsit leülünk és elgondolkozunk hogy mi haszna az emberiségnek a divatból, rájövünk hogy az ég világon semmi, legalább is nekünk fogyasztóknak semmiképp, az már más kérdés hogy akik egy egész iparágat építettek erre mennyit zsebelnek be rajtunk.Odáig jutottunk hogy ha nem követjük az aktuális divatot akkor kirekesztenek, lenéznek , igénytelennek leszünk a többség szemében.Na de ez már egy másik téma.

De így van ahogy mondjátok, ne éreztessétek hogy ti vagytok a férfiak, az erőssebb nem képviselői, legyetek érzelgősek, csöpögősek, sírjatok sokat, kérjétek ki mindenben a Nőknek a véleményét, naponta küldjetek nekik szerelmes SMS-t, gondoskodjatok róluk, vigyétek minden reggel be nekik a reggelit, iratkozzatok be főző- és masszázs tanfolyamokra és kényeztessétek őket reggeltől estig és egyszer azon kapjátok majd magatokat hogy dobott az első szőrös, borostás  bunkó miatt aki az utcán spontán rápaskolt a csajod seggére és pimasz  mosollyal megjegyezte neki hogy " fogtam már jobb segget is ,de tudunk rajta dolgozni kicsilány" .
Szóval így tovább balekok, ameddig ez így lesz addig nekünk nem lesz hiányunk kielégítetlen nőkből.
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Én leírom a magamét, aztán vagy általánosítotok, vagy sem :)

 

Nekem a legfontosabb egy kapcsolatban, hogy a pasas igényes legyen. Ez nagyon sok mindent jelent, de leginkább azt, hogy ne kelljen őt szégyellnem, hogy büszke lehessek, hogy ilyen társam van, és felnézhessek rá. Ezek nem kerülnek pénzbe, de annál többet kell dolgozni érte.

 

Az a helyzet, hogy az egész genetika meg evolóció.

A nők jó pasikat akarnak, mert minnél jobb pasitól szülnek gyereket, annál nagyobb az esélye, hogy ha felnő, nem lesz lúzer. Emiatt a nők a jó pasikkal akarnak lefeküdni, függetlenül attól, hogy az bunkó, hogy ingyenélő, bűnöző, vagy egyszerűen csak szar alak, mivel csak a szex miatt kell, ez nem érdekes. A jó pasit ránézésre meg lehet ismerni, azonnal bele lehet bolondulni, mert a hormonháztartása és a genetikája tökéletes, emiatt az arca, az alakja, a kisugárzása lehengerlő. Viszont a jó pasik meg megkapnak minden nőt, hülyék lennének hosszútávú kapcsolatba kezdeni.

Szóval ki fogja felnevelni azt a gyereket, amit a jó pasi csinált a nőnek?

Egy szerencsétlen fickó, aki nem jó pasi, és csak úgy biztosíthatja be az utódlást, ha a szívét-lelkét a kapcsolatba adja, és megpróbálja hosszútávon magához kötni azt a nőt, aki ezért cserébe gyereket fog szülni neki. És ezért nagyon sokat kell tűrnie és folyton bizonygatnia kell, hogy jó ember, hűséges, becsületes, szerelmes, élete végéig gondoskodni fog a családról. De még ez sem mindig elég, mert bármikor jöhet egy jó pasi, aki megfekteti a nőt. Szívás.

Ez az ember alap beállítása, biológiailag.

Hiába a házasság, meg a modern fogamzásgátlás, az ösztönök nem haladnak a korral. Nem lesz happy end, amíg valaki a jellemfejlődésben, korban meg a tapasztalatban odáig el nem jut, hogy megrázza magát, és felül nem emelkedik az ösztönein.

Azt mondják, ez tesz minket emberré :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

TéGyé-vel értek egyet, a pénz, mert ha egy kicsit is belegondolsz melyik nö akarna egy csoro mellett élni, lakni, naprol-napra gazdálkodni kevés pénzecskéböl ennyi, hiába is tagadják a nök, ez a valoság!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...