Jump to content
PirateClub.hu

Mi kell a nőnek?


skeleton01
 Share

Recommended Posts

A beismerés az első lépés a gyógyulás fele. 3 ember 3 gondolat és mind egymás ellen szól. Belátom anarchista vagyok de azért nektek se árt elgondolkodni néha.

 

 

Felba**ol egy komolyabb pszicho könyvet rálapozol és ott van minden amit mondtam.

 

Ha meg nem látjátok be hogy egy kapcsolat attól tökéletes mert tuléli az idö próbáit és nem attól mert nincs mit tulélnie akkor rá kellene próbálnotok 1 igazi kapcsolatra ami tartósabb mint a pici-csillag édi bédi. Amikor már nincs szerelem csak ragaszkodás amikor már túl vagyok jópár vitán és haragos napon majd akkor. Mert a szépséges tündérmesében sincs olyan hogy 2 pár rétenszökelve pillangók után kapkodnak. Le a földre észt az agyba.

 

Személyeskedések: már rég nem kötön az emberek orrára az igazsgot mert mindig ezt váltom ki belölük, heves ellenálást hoigy ök nem ök egyáltalán soha mert egy világ döl össze bennük amikor én megszólalok. És hidjétek el nekem a hozzászólásaitokat olvasni... meg nem értettnek lenni van anynira szörnyü mint látni hogy mivé vált a társadalom. És van eszem barátnőm tudja hogy tul sokat filozofálok és igen elviseli... persze neki nem mondom emg nyersen az igazat min körítem a szépséges kis rózsszín felhöcskékkel. De itt nem érdekel mit idézek elö bennetek. Persze nem megbántani akarok én sosa senkit csak elengedem magam és talán még rá is kontrázok mert így lehet megmarad bennetek valami abból amit mondok és emlékezni fogtok majd rá később is. Persze leírhatnám a tündi bündi valóságot is de arra ott van a Balázs show.

 

 

Ős kor... érdekes hogy ezt mondod.. glacius jég és vadászó emberek. Persze szép is az a kor amikor az ember még hisz abban hogy ő valójában egy modern tulfejlett ember és semmi köze a piszkos koszos állatokhoz. Szelíd kor az, boldog kor. Közöd nem volt neked se az evolucióhoz, biológiához. Mit gondolsz mivel vagyunk mi többet. Emberek. Néha még kevesebbek is vagyunk. Házak, civilizáció, nanotechnológia, de mit ér ez amikor alapvetö dolgokat nem látunk be. Tökretesszük a világot. Tönkreteszünk mindent amivel kapcsolatba kerünk. Majd a következö jégkorszak vagy nukleális vihar után a túlélők 6-7 generációja miután megvívta a háborúját az életbenmaradásért vagy csak pusztán az emberiság fennmaradásáért talán megváltozunk... talán.

 

 

Szüljek egy gyereket és akkor átélem a fájdalmat... a nök 9 hónapig a csodát hordozzák magukban a hormonok miatt 9 drogos hónapjuk van ami alatt tudtukon kívül irritálják a körülöttük lévő világot. Persze ök boldogok és csak ez számít. Hogy nem inkubátorok... Persze hogy nem azok inkább kis rózsaszínfelhős mamikák boldog pink vizilovakkal meg füben üldögélö kisnyuszikkal cukk-mukk nem. INKUBÁTOR ez egy elég megtisztelö szerep. Persze mit tudhat erről egy férfi... biztos nem érek annyit mint egy nő.

 

És végül a férfi aki nem alkalmas a fizikai munkára... mitöl férfi egy férfi... külsöleg ... igen belsöleg igen az is számít. Ki mondta hogy én férfi számba veszem azt aki nem erős. Azok az én szememben csak félig férfiak és az ilyesztő az egészben hogy olyan gyerekeik is lesznek.. Véznák és életképtelenek. Ilyen utódokkal nem éljük majd túl a jövőt. Persze nagy egyenjoguságunk közepette elfelejtjük a különbségeket és a férfi ugy viselkedik mint egy nő a nő meg azt csinálja amit egy férfinek kellene. A különbség csak akkor mutatkozik meg amikor egy nő magányos nő felsóhajt milyen jól is jönne most egy erős férfi a háznál és amikor egy férfi felsóhajt most simogatna egy kedves asszonyféleség... Ne hidjük el hogy egyformák vagyunk és én nem állítom hogy valamelyikünk a roszabb csak alapvetöen elvárnám hogy belássuk a nő mire lett kitalálva és a férfi mire. A férfi nem tud gyermeket nemzeni a nő meg nem munkára való. Mindenkinek megvan a maga sorsa, hibája. Aki nem így látja az még túl fiatal vagy túl sokat hisz magáról. Persze mindenki azt képzeli neki a nehezebb. Legyen igaza... és nekem nekem legyen könyebb!

 

Na most jöhet a szokásos értetlenkedés és okoskodás... már alig várom!

Link to comment
Share on other sites

Akkor kezdem én.

Ha lecsupaszítjuk a dolgot,igazad van.

Tulajdonképpen az egész a fajfenntartásról szól,"modern" köntösben.

Majdnem 1 éve sokat agyaltam hasonló gondolatokkal,és végül is körülbelül arra a megállapításra jutottam,mint te.

De ettől annyira boldogtalan lettem,hogy fél éven keresztül pánikrohamokkal küszködtem,amin végül is sikerült úrrá lennem.Azokat a perceket,órákat,néha napokat az ellenségemnek se kívánom.

Az én meglátásom szerint nekem 2 út kínálkozott: élek depresszióban,felfogva magam körül a csupasz,rideg (stbstb) valóságot,vagy inkább kis családommal és (lehetőleg) környezetemmel törekedni a boldogságra(nem a rózsaszín lepkés orrszarvús tündibündisre gondolok).+ amikor a párommal a fiunk születésére készültünk,egyáltalán nem volt "kis rózsaszínfelhős mamika" meg nyuszkók se ugrabugráltak.Egyszerűen boldogok voltunk/vagyunk(remélem leszünk :-) )

Szerintem teljesen normálisan viselkedtünk,a párom az utolsó napig dolgozott,nem hagyta el magát.

A születésnél végig ott voltam,láttam azt a "rideg",véres valóságában,mégis csodálatos volt.

Persze ha ezt is lecsupaszítjuk,tulajdonképpen a terhes nőben a magzatot csak az idegek rángatják,születése után

sokáig (végül is ) életképtelen,nem tud járni,nem tud odamenni az "inkubátorhoz" anyatejért.

De valljuk be,azért "kicsit" többről van szó.Remélem egyszer te is megtapasztalod a születés,gyereknevelés minden

jó és rossz oldalát.

Viszakanyarodva az elejéhez,még azt tudom mondani(írni), hogy "Boldogok a lelki szegények"

 

 

Melyik jobb,szenvedni a rideg valóságtól,vagy 1 "picit" rózsaszínben látni a világot.

 

Én inkább az utóbbit választom.

 

U.i.: Még annyit,hogy a boldogságot mindenféle agyturkász könyve nélkül is meg lehet találni (nem akarom lehúzni őket,1-2-be bele is olvastam).

 

Üdv

Link to comment
Share on other sites

Hát én szerintem mind2töknek igaza van.Biohazard-al teljes mértékben eggyetértek abban,hogy a nők és a férfiak természetüknél fogva különböznek és ez így a jó,ezt nem kell megváltoztatni.Én szerintem mindenkinek törekednie kéne arra hogy megtalálja a saját szerepét a világban,ami nem feltétlenül abból áll h "én nekem mirét kell ezt csinálnom csak azért mert nő vagyok, és miért nem csinálhatom azt mint egy férfi".Alapvetően mindenkinek vannak vmilyen elvárásai a nőkkel és a férfiakkal szemben.Az egyik ilyen elvárás a férfiakkal a szemben az hogy pl megtudja védeni a családját.

 

Engi-nek viszont abban van én szerintem igaza,hogy attól hogy az ember még boldog,nem feltétlenül csak a rózsaszín ködöt látja.Szerintem az hogy tudok a valóságról, vagy a környezetről még nem zárja ki azt hogy boldog legyek.

 

UI:Én egy 17 éves srác vagyok,szval lehet h egy kicsit még máshogy látom a dolgokat mint ti,de kiváncsi vagyok h ezekről mit gondoltok :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Én már az elején elmondtam hogy nem az a fajta vagyok aki beletörödik valamibe, nem az aki meghunyászkodik, nem az aki meghátrál, nem az aki eldobj elveit. Az vagyok aki rögtön támad az aki lereagál, az aki gyors halállal intézi el a vitákat. Én nem hagyom szóhoz jutni az embereket.

 

Enginek gratulálok az egészséges utódokhoz. Kívánom hogy legyen életerős fiad.

 

Engi én pedig bárcsak olyan lennék mint te. De nem vagyok az. Furcsa módon keveredik bennem a hülyeség a mély heves érzelem és a filo. El tudok jutni arra a mély pontra aminél te úgy döntöttél megváltozol, de engemet csak ott kapnak el a gondolatok igazán. Még fiatal vagyok sok az idön, kevés felelősséggel, állandóan járó zakatoló aggyal. Ha tehetségem engedné inkább leírnám a gondolataimat egy senki által soha nem olvasott könyvben csak hogy ne itt legyenek a fejemben. Jobb lenne az megfeledkezni mindenröl, úgyis rövid az emberi élet nem hogy még ilyen hülyeségekre pazaroljam. Majd egy nap talán belátom, de az nem ez a nap.

Link to comment
Share on other sites

A NŐK és Férfi között soha sem lesz egyetérts mivel mind a kettő mást akar a férfi nőt a nő meg férfit

 

Az én véleményem pedig az hogy a nőnek 3 dolog kell (tisztelt a kivételnek de a kivétel meg erősíti a szabályt)

1.Pénz

2.Amit a pénzből lehet venni

3.Pén.......sz

 

:) :) :)

 

Ja és a nő az egy olimpiai aranyérem küzdesz érte hogy meg szerezd , utána meg egy életen át lóg a nyakadon. :)

 

 

 

 

 

 

(persze ez mind nem igaz miért is lenne ez csak a képzelet szüleménye igaz srácok:))

Link to comment
Share on other sites

ha van pénzed akár meg is alázhatod őket, és még 1 rossz szava se lesz , komolyan nem értem miért kötödnek azokhoz , akik megcsalják , átverik , bántalmazzák őket :huh: , de biztos valami oka van , hogy mégis a csávóval maradnak hosszú éveken keresztül, de csak a pénzért megéri nekik ? :o

Link to comment
Share on other sites

Ezek szerint nem csak én látom ilyen sötéten a világot. Az emberek istennek képzelik magukat, a fejlődés csúcsának. Ehhez képest "csak" állatok(De ezt madách Imre is leírta az ember tragédiájában...ha az ember elhalgattatja magában az állatot és képessé válik filozófiai gondolatokkal való foglalkozásra, akkor megtagadja az állatot.Ami mindig és mindig fel fog ébredni benne)...sőt...még rosszabbak, mint az állatok (mert ugye az állatok, csak akkor ölnek, ha muszály, meg az állatok, a csecsemőt nem fogják nejlonzacskóba csomagolni és egy kukába kitenni...) Az emberi társadalom változik.És negatív irányba. Egyre kevesebb boldog emberrel lehet találkozni. Persze vannak, akik rózsaszín felhőcskék közt élnek és igen, ők boldogok. De akik nem filozofálnak annyit, azok is észreveszik, hogy valami nem működik jól. A nagyapám és az apám idejében még minden rendesen működött. A férfinak egy nő, a nőnek egy férfi kellett. De ma már ez nem így működik. bocsánatot kérek az általánosításért, és innentől kezdve részletezve mondom... Pl itt van az új női divat, legyünk szinglik... Most kérdem én, egy szingli nő, lehet boldog? amikor majd ott lesz 40 évesen, vagy idősebb korban egyedül, arra nem gondol...de ez a divat. Aztán a plázacicák. Nekik majdnem mind1, hogy milyen palit fognak, csak sok pénze legyen. A pénznek nagy hatalma van. Sok pénzért képesek bármire.És vannak a normális lányok is, akik rendesen gondolkodnak, és a neveltetésük és a környezetükből adódóan vannak bizonyos erkölcsi határok, amiket nem fognak átlépni. Viszont az ilyen nomrális lányokból egyre kevesebb van. A férfiak többsége(még a bulizós, és minden baromságot megcsinálok típusú egyének is) az ilyen lányokat keresi. Ebből adódik, hogy nem fog mindenkinek ilyen lány jutni. Aztán ilyenkor jön a külső alapján történő döntés. És nem lehet mindenki Brad Pitt, meg Orlando Bloom. Ezért aztán néhány sikertelen próbálkozás után elfogy az önbizalom, még az a kevés is, ami volt. És akkor jön a kérdés, hogy mi kell a nőnek?.Azt aláírom, hogy vannak, akik tényleg azért kiváncsiak erre, mert szeretnének a párjuknak imponálni, vagy a kedvében járni. És a mi kell a nőnek kérdés válasza meg csak akkor ér valamit, ha már olyan helyzetben vagy. De ha éppen a külsőd nem olyan, lehetsz te akármilyen normális, alapból kevesebb esélyed van, mert azért mindig ott van bennünk az állat. És ez így is marad. Egy jó nagy adag szerencse kell, hogy találj egy normális csajt, aki ráadásként még szóba is áll veled, és még egy nagy adag szerencse, hogy ne jöjjön közbe egy szőke herceg, mert akkor elvesztél.

 

lo.l ez jó hosszúra sikeredett...

Link to comment
Share on other sites

Nézzük meg az ilyen - olyan sztár csajokat(?)(modell, zenész, stb.), mindegyik azt nyilatkozza, mikor megkérdezik tőlük, milyen pasira vágyik, hogy nem a külső vagy a pénz számít. Erre a tények azt mutatják, hogy teljesen az ellentetje jön be nekik. Nem láttam még csóró, nem igazán szép, de jó lelkű Trabantos srácokkal szaladgálni egy sztárt sem. A haverom össze akart jönni 1 csajszival, de az anyagi különbségek közbe szóltak. A csaj szülei közbe léptek, mert a haver gyengén van elengedve lóvéval és a csaj szülei nem akarták azt, hogy egy ilyen csóró gyerek foglalkozzon a lányukkal. Mondtam is a havernak, hogy 1 Golf III -al oda állítol nagyon kevés leszel, mivel a csaj csak a szülinapjára kapott 1 új Bmw coupe-t. Ja, azt hozzáteszem, hogy a haverom jóképű gyerek. Akkor mennyi esélye van olyannak, aki nem jó képű és nincs lóvéja? Inkább ajánlom a lottózást az hamarabb bejön.

Link to comment
Share on other sites

A nő az egy másik faj... nem akard öket megérteni és ne próbáld magadatt se megértetni velük. Én próbáltam kulturált, értelmes lenni de egyszerüen mintha csak segghülye lányok esnének az utamba. Szal adom a én is a tahó, buta ork -ot és eddig úgy néz ki beválik.

Link to comment
Share on other sites

Akkor én is kérdezek valamit. az tény h sajnos a szép lányoknak és az átlaglányoknak más izlésük van..... a szépeknek a sármosság a pénz a menőség a bunkóság a lényeg. ha megkérdezed őket milyen csávók az eseteik akkor azt fogják mondani h normális rendes srácok jönnek be... tehát tökre az ellentétét mondják mint amelyikkel járni fognak.... Az átlaglányok azok vissazfogottabbak őket is érdekli a külső de ők a beslőre jobban mennek talán... de ha én komoly kapcsolatota akarok és magamat adom akkor honnan tudjam azt h akinek megmutattama önmagamat akkor jobban jártam e mintha bunko és flegmalekezlö lettem volna? a külsön kivúl? (nem tom lehetett e érteni a kérdést )

honnan tudom h melyikkel érdemes hóditani?? a bunkósággal vagy a normális közeledéssel...? sajna én is ismerek sok lányt akiknek a külső illetve a vagyoni állapot a fontos.... de azok a lányok sohasem lesznek boldogok... minthogy azoksem akik minden csajt felszednek és mindent megkapnak az élettől... mert lehet h meglesz mindene de csak a szexre fog majd menni... azt tom h ilyen téren nekem is szegényesek lesznek a tapasztalataim.. nem azért mert minden össezjön. mert semmi nem jön össze hanem más miatt......nah mindegy csak ezt akartam mondani illetve kérdezni:) :-)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

az a baj reks, hogy elköveted azt a nagy hibát, amibe sokan bele is esnek, hogy próbálnak egy lánynak megfelelni. hiába morfondírozol azon, hogy egy lánynak melyik "felvett" én-ed jönne be, hisz bármelyiket játszod el, az nem te vagy.

előbb-utóbb felszínre kerül az igazi én-ed, amit sokáig nem lehet titkolni, és az eljátszott én-t sem lehet sokáig figurálni, adni. és itt van a lényeg. ha egy normális csajt akarsz add önmagadat, ha pedig egy buta libát, aki lehet, hogy gyönyörű, de kikészít téged a bárgyú viselkedésével, és nagyot fogsz csalódni, -de akkor meg vállald a negatív következményeket. szipi

Link to comment
Share on other sites

Helo mindenki!

 

Csinosnak:Talán azért nem lehet látni trabantos csávokkal ien "híres" csajokat mert nem 1 körbe mozognak..De am igazat adok neked,csak ezt is figyelembe kell venni ugye...

 

Biohazard-nak mindenféleképpen igazat adnék mongyuk sztem csak azért mert én is realista vok!Én am nagyon pénzcentrikus vagyok..lehet szégyen de ezt rólam mindenki tudja..Am attól félek h ez fel fog emészteni mivel most nem élek rossz anyagi helyzetben de azond gondolkozok h pár év múlva mit teszek és mi lessz velem?Tudok e magamnak is pénzt csinálni?Mivel most még csak úgy dolgozok h apámmal néha(suli mellet) hja meg haveromnak van 1 hangtechnikai cége és most ott kezdtem..Na ezzel csak azt akartam mondani h ebben az elb*szott 1 világban már csak a pénz számít..Én szeretnék megváltozni de sajnos realista vok és látom a világot meg azt is h pénz nélkül nem megy semmire az ember..

 

Vegyük példának a barátnőmet: Ő az általatok készitett "kategória táblázaton" a "Normális" helyet foglalja el..(igaz én alapból kerülöm a hülyelibákat) Szerintem minden fiu összetehetné a 2 kezét ha ien lányra lelne!9 hónapig szerelmes vt belém rendületlenül(sokat szenvedett is ettől)..közbe 1x jártam vel de hülye vtam..megint összejöttünk.És azt mondom nektek lehet h nincs sok pénze, lehet h lelkileg sincs teljesen 1be mert h zűrök vannak neki otthon meg van 1 betegsége is..igaz ez leginkább sztem lelki alapú...De még 1 ien lány sztem nincs a földön!joh lehet nem vok még elég tapasztalt de sok lánnyal vt már dolgom és komolyan mondom siralmasak ehez a lányhoz képest! Hja és őt 1átalán nem érdekli a pénz mert így nőtt fel és hiába mondtam neki ma a cukiba együnk 1 sütit erre az vt a válasz nemakarom h elkölsd rám a pénzed..pedig vt nálam 7 rongy és nem sajnáltam vna

 

Sry h kicsit személyes lett ezzel csak azt akartam kifejezni h vannak ien lányok(bár leírtam h nincs még 1 ien:D de ahol van 1 akad több is:D) csak meg kell találni őket és az is igaz h naon sok a pénzéhes kva ..xal ez vt az én apró véleményem!

Link to comment
Share on other sites

egyvmit kérdezzetek meg magatoktól: miért akartok egy olyan csajt aki lehet, hogy gyönyörű, de buta, vagy hisztis, nincsenek céljai, csak a külsőségekre utazik, vagy kér tőletek vmit, kihasznál, a pénzetek számít, vagy vetet magának ezt-azt, vagy igényeket támaszt felétek, és még le is k*rvázzátok? ha viszont erre vágytok, akkor ne legyen sírás. vagy ha van erőtök, és láttok benne fantáziát, akkor mutassátok meg nekik az elején az emberi értékeket.

vannak olyan csajok akik helyesek, kedvesek, aranyosak, csinosak, okosak, szépek, és nem pénzéhesek, és nem a bankszámládat nézi. szipi

Link to comment
Share on other sites

erre nem vennék mérget a helyedben. nem biztos, hogy kevés nő szereti az emberi értékeket, hanem ott van az is, hogy olyanok a pasik, hogy nem lehet benne ilyesmit még nyomokban sem találni. nehogy már azt mondd, hogy tökéletes pasik mászkálnak a földön, és a csajok nem kapkodnak utánuk? te is kiadtad már magadat egy-két embernek, sőt, és mégis kellesz nekik. :P és jó is voltál a nőhöz, bár elég kevésszer, de attól még nem veszíted el, csak sokasítanod kellene a jótetteid számát. :lol: szipi

Link to comment
Share on other sites

ez is viszonyítás kérdése az egész, mert amit te jónak találsz, az nem biztos, hogy a nőnek is megfelel. vannak ragadós, tapadós pasik, akik oltári módon nyáladzanak, persze hogy ez is taszít minket. de vannak hideg, ridegséggel megáldott pasik, akik képtelenek mindenféle kedvességre, érzelemkinyilvánításra, és mégis az kell nekünk. hogy miért? mert van benne vmi ami megfog minket. a közönyös pasinak is lehetnek értékei. :rolleyes: milyen vonzóóóó is tud lenni. szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Akkor én is kérdezek valamit. az tény h sajnos a szép lányoknak és az átlaglányoknak más izlésük van..... a szépeknek a sármosság a pénz a menőség a bunkóság a lényeg. ha megkérdezed őket milyen csávók az eseteik akkor azt fogják mondani h normális rendes srácok jönnek be... tehát tökre az ellentétét mondják mint amelyikkel járni fognak.... Az átlaglányok azok vissazfogottabbak őket is érdekli a külső de ők a beslőre jobban mennek talán... de ha én komoly kapcsolatota akarok és magamat adom akkor honnan tudjam azt h akinek megmutattama önmagamat akkor jobban jártam e mintha bunko és flegmalekezlö lettem volna? a külsön kivúl? (nem tom lehetett e érteni a kérdést )

honnan tudom h melyikkel érdemes hóditani?? a bunkósággal vagy a normális közeledéssel...? sajna én is ismerek sok lányt akiknek a külső illetve a vagyoni állapot a fontos.... de azok a lányok sohasem lesznek boldogok... minthogy azoksem akik minden csajt felszednek és mindent megkapnak az élettől... mert lehet h meglesz mindene de csak a szexre fog majd menni... azt tom h ilyen téren nekem is szegényesek lesznek a tapasztalataim.. nem azért mert minden össezjön. mert semmi nem jön össze hanem más miatt......nah mindegy csak ezt akartam mondani illetve kérdezni:) :-)

Hello ReKs!

Nekem az a meglátásom és már többször beigazolódott, hogy, ha tartós kapcsolatot szeretnél és normális csajt, akkor mindenképpen add önmagad és beszélgess vele igényes dolgokról. (Itt arra gondolok, hogy a következő és hozzá hasonló szöveget érdemes elfelejteni: "Jujj láttad a tegnap esti thriller filmet?" ez csak egy példa volt. Na nem azt mondom, hogy a TV-ről ne beszélgessünk, csak ne az legyen mindig a fő téma, mert ha itt kifújt, akkor az már nagyon gáz és nincs értelme a továbbiaknak.) Beszélj olyan dolgokról, amihez kell egyfajta műveltségi szint és eszsedbe ne jusson az anyagi helyzeted említése! Ha kérdi, akkor kérdezz vissza! Miért érdekli? Ha hajlandó tovább folytatni a kapcsolatot még úgy is, hogy nem mondasz semmit az anyagiakról és a ruhád is normális, visszafogott, olyan, amilyen egy átlag emberé, akkor érdemes lehet folytatni. ;) Részemről most hirtelen ennyi, de lehet, hogy kimaradt valami.

Link to comment
Share on other sites

Mi kell a Nőnek? Hm, szerintem biztonság. Anyagi és érzelmi biztonság egyaránt. Ezért elég a nőknek ha a pasinak van pénze vagy nagyon szerelmes belé.

Szerintem az a baj a mai világban, hogy az emberek nem szerelmesek. Fiúkra és lányokra ez egyaránt vonatkozik. Minden srác keresi a csinos és kedvest lányt, pedig a legfontosabb dolgot nem keresik, a szerelmet. A szerelem nem úgy alakul ki. Nem úgy, hogy megismered a másikat és rájössz, hogy milyen kedves, aranyos és vicces. Hanem vminek kell lennie benne ami megfog, és utána szeretsz bele, majd megismered és akkor mégjobban.

Az most mindegy, hogy én milyen kedves és vicces vagyok, attól még nem lesz barátnőm. Vkinek belém kell szeretnie. És ahhoz hogy ez megtörténjen, egyedinek kell lennem. Nem utánozni a másikat és nem lekoppintani az előző pasiját. Csak is önmagamat kell adnom és nektek is ezt kéne tenni.

 

Most van épp egy lány akibe asszem szerelmes vagyok. Egyik ismerősőm által tudomást szerzett erről és írt egy e-mailt, hogy hogyan lehetek belé szerelmes mikor nem is ismerem. Én azt válaszoltam, hogy az igazi szerelem szívből jön és úgy erősődik egyre jobban, ahogy megismered a másikat. Eleget tudok róla, ami elég volt ahhoz, hogy belezúgjak, mégha nem is ismerem személyesen. (Csak köszönővizsonyba vagyunk, vannak közös barátaink)

Bár nem tudom, hogy most hogyan tovább. Ez most csak egy példa volt.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem az a baj a mai világban, hogy az emberek nem szerelmesek. Fiúkra és lányokra ez egyaránt vonatkozik. Minden srác keresi a csinos és kedvest lányt, pedig a legfontosabb dolgot nem keresik, a szerelmet.

Ja, nekem is van egy ismerősöm, aki igazából nem is a szerelemért jár egy csajjal, hanem csak mer kell neki egy csaj :blink: Volt olyan is h iwiw-en le is tagadta a csajt mikor rátaláltam <_<

Hülye ez a mai világ...

Link to comment
Share on other sites

Na KKevinnek igaza van,bár sokan mondhatják hogy milyen amerikai filmes duma,pedig az az igazság h télleg így van. Az meg a másik,hogy az ember amikor lehetősége támad,h a hőn áhított nővel találkozzon,v netalán elhívja randizni,akkor az izgalomban ugysem fogja tudni teljesen magát adni,főleg ha olyan lányról van szó,akit naonnaon szeretne megfűzni.Az a legjobb ha nem viszel bele semmilyen fölösleges allűrt,a jópofaság sokat számít,de nem kell azt sem erőltetni,van aki pl nem is naon spamelo,mégis naon jó fej.Szóval a lényeg h semmi olyat nem kell tenni ami am messze áll Tőled,és csak azért csinálod,mert tudod/gondolod h azt szereti a leányzó.Később ugyis kiderül h mi vagy valójában,szóval nincs értelme másnak mutatkozni.

Az pedig h mi kell a nőnek változó...de ami biztos egy kis kedveskedés,szeretet,nem elfelejtkezés a név-,szüli-,meg egyéb napokról,és ami a legfontosabb: NEM HÜLYÉNEK NÉZÉS.Van még pár dolog de ezek a legfontosabbak.Mindenkinek magának kell érezni h mit kell tennie.

Nekem most az a gondom,h van egy naon szép,és kedves lány ismerősöm,és nem tudom eldönteni hogy mit tegyek.Valahol szeretnék a barátja is lenni,meg a párja is,cs nem tudom eldönteni h melyik lenne a jobb.Nagyon szeretem és nem akarom megbántani.Hmm,talán cs idő kérdése

Link to comment
Share on other sites

Ha csak vársz, akkor a barátja leszel. Túl sok idő telik el, és már csak úgy fog rád gondolni mint egy barátra. Ha akarsz vmit, akkor minél előbb cselekedj. Mind2 lehetsz neki, vagy pedig egyik sem. Közép út szerintem nincsen.

Ha pedig nem mersz lépni, akkor kerüld el, és később majd lesz rá lehetőséged újra próbálkozni.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Szerintem egy nőnek, személy szerint nekem, egy olyan férfi kell akire fel lehet nézni. Tudjon valami olyat, ami miatt tisztelem (valószínűleg ezért vagyok mindig tőlem jóval idősebb pasival..). És empátia is. Hogy tudja mikor kell egy erős kéz, aki megmondja,hogy mit tegyek, de tudjon "visszavonulni" is. Nem feltétlenül kell ahhoz értenie, amiben én jártasabb vagyok, de tudjon újat mondani, és érdekelje az, ami engem, vagy legalábbis tegyen úgy,mintha érdekelné:-)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...