Jump to content
PirateClub.hu

Bajnokok Ligája


tibiole
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

"Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán gyakorlatilag nincs kidolgozott helyzete, az nem antifutballt játszik, hanem olyan területvédekezést mutat be, ami egy kaukázusi juhásznak is becsületére válna. Aki 60 percen át emberhátrányban játszva is képes a fentieket megvalósítani egy idegenbeli BL-elődöntőben, az meg lehet, hogy a világ legjobb csapata. De az biztos, hogy a világ legjobb edzője irányítja.

 

Hangzott egy Juve drukker szájából.

Link to comment
Share on other sites

Én sokkal jobban örülök, hogy a Bayern ellen kell játszanunk. És persze nem azért, mert könnyebb ellenfélnek gondolom, sőt. Robben-Sneijder, Lúció volt csapata ellen, Mourinho vs. Van Gaal, aki keze alatt lett anno szerintem ilyen nagy taktikus a Barcanal Mou. A híres német mentalitás vs. Inter betonvédekezés. És biztosak lehetünk, hogy nem kell egyik csapatot sem félteni a másiktól. Amelyik csapat nyer, az teljes mértékben megérdemli a trófeát majd, ez ellen senkinek sem lehet egy szava sem. Jah és persze azt sem feledjük, hogy egy ideje már csak ennek a két csapatnak van esélye a triplázásra európában.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Na Horty.911, hát mit is gondolok a BL-döntőről: Már iszonyatosan várom, és elég szoros küzdelemre számítok. Szerintem 1, max 2 gól fog esni az egész meccsen (ne legyen igazam). Inkább taktikai csata lesz a 2 edző között. Plusz erőt ad mindkét csapatnak, hogy aki megnyeri a trófeát, az csatlakozik a Barcahoz, és Manchesterhez, ugyanis ezidáig csak nekik sikerült a triplázás, és ez nem semmi dolog akárhogy is nézzük. A Bayernek ugye van 1 nagy hiányzója Ribéry, azért biztos meg fogják érezni a hiányát (szerintem is 1 meccsnél többet nem érdemelt volna). Inter-szurkoló lévén én azt mondom, hogy azt az 1 vagy 2 gólt mi fogjuk lőni.

Link to comment
Share on other sites

Természetesen én is várom a meccset ;) A taktikai csatára sztem is számítani, hiszen az Inter a Barcelona ellen is úgy tudta kivívni magának a továbbjutást, viszont a Bayern eddig pont arra törekedett, hogy minél több gólt szerezzen, amivel egyértelműen a győzelem irányába akarta terelni a meccseket, az a biztos, hogyha mind2 meccs meg van és akkor tuti a továbbjutás, tehát erről a részről inkább a szép és eredményes játék dominál, persze a taktika mellett. Viszont sztem a döntőben a A Bayern is nagy hangsúlyt fektet majd egy sikeres stratégia kialakításába, legalább is remélem :D Már csak azért is, mert az Inter is ésszel próbál játszani, amin ugye vhogy fogást kell találniuk a németeknek, avagy fordítva, attól függ, ki irányítja a meccset először. Természetesen egy triplázásnak mind2 csapat örülne, személy szerint a Bayern győzelmének :D Sztem is benne lesz 1-2, de akár még 3 gól is, itt megint függhet attól, hogy ki szerzi az elsőt, amennyiben az Inter, úgy sztem inkább kevesebb gól lesz, ha a Bayern, akkor lehet több is. Ezt azért gondolom, mert míg az Inter a védekezésben van otthon, addig a Bayern a támadásban. Tehát a meccs képe nagyban függ attól, ki szerzi az első gólt, de azt gondolom, amennyiben az Inter vezet először, a Bayern-nek lesz hozzá egy-két szava és nem hagyja annyiban, amennyire tudnak, megpróbálnak nyomni és erőltetni a góllövést, aminek eredménye sikeres is lehet, hiszen ezt már sokszor bizonyították.

Tehát mivel a németeknek szurkolok, ezért természetesen őket szeretném győztesként látni a meccs végén :D

 

Hajrá Fc Bayern München! ;):D

Link to comment
Share on other sites

A véleményem erröl a döntőről ugyanaz mint Dombi Tibornak:

„A BL-döntő egy mindentől eltérő mérkőzés. Itt nem számít a bajnoki forma, semmi sem számít. A szerencse, a pillanatnyi forma, apróságok dönthetnek csupán. Éppen ezért nehéz megmondani, ki győz, pláne, hogy mindkét alakulat közel azonos játékerőt képvisel. Ha választanom kellene, akkor inkább a Bayernnek szurkolnék, mivel Milan-drukkerként utálom az Intert! No, de inkább kapjon ki mind a kettő!”

 

triplázzanak a bőrgatyások...

Link to comment
Share on other sites

Milan-szurkolóként nem örülnék, ha az Inter BL-győztes lenne, pláne annak nem, ha sikerülne nekik a triplázás; de a Bayern sikerét sem szeretném igazából, mivel ők búcsúztatták idén a Manchestert (és valahogy az edzőjük, Van Gaal sem egy szimpatikus figura). Szóval a fenti idézetből leginkább azzal a kijelentéssel tudok egyetérteni, hogy kapjon ki mindkét csapat. :) De miután ez (sajnos) nem lehetséges, így inkább azt mondom, hogy az ősi rivális bukjon el, viszont ha tippelnem kellene, azt mondanám, a rendes játékidőben még nem dől el a finálé (1-1 talán), és a hosszabbításban (adott esetben tizenegyesekkel) az Inter hódítja el a trófeát. :huh: Tavasszal a Bayern is nagyon megerősödött, de szerintem az Interrel (és Mourinhoval) nem bírnak majd a fináléban. De a találgatást és a "jósolgatást" itt be is fejezném, három nap múlva majd úgyis minden kiderül majd. ;)

 

Howard Webb lesz a szombati összecsapás játékvezetője. Szerintem már a tavalyi és talán már az azelőtti döntőt is ő vezette volna, de pechjére rendre volt angol résztvevő a fináléban, idén viszont (már a negyeddöntők után) gyakorlatilag boritékolható volt, hogy ő kapja meg a döntőt.

Link to comment
Share on other sites

Elég megnézni, hogy kiket búcsúztatott az Inter... Barca, Chelsea... szerintem a két legesélyesebb csapat ők voltak, s mondhat nekem bárki bármit, de a MU közel sem olyan acélos, mint tavaly... Ezen tényeket figyelembe véve - klubszimpátiától függetlenül - kijelenthető, hogy az Inter esélyesebb. Ahogy nézem a fogadóirodák is hasonlóképp látják.

 

A Bayern óriási forma javulást mutatott be a bajnokság alatt, de szerintem már elérték a teljesítőképességük csúcsát.

 

Az Inter szívügyem, remélem sikerülni fog elhódítani a trófeát! :) Zanetti 700. Inter meccse felejthetetlen lehet ;)

Link to comment
Share on other sites

Hajrá Inter!

 

Ha az Inter egy jellemtelen bagázs akkor az AC Milan-ról ne is beszéljünk. (A milandrukkerek 70%-a csak divatból szurkol a Milannak.Bár ezt mindenki tudja.)

 

Szegények csak a harmadik helyen végeztek az olasz bajnokságban.Ej be kár értük. :D :D

 

Egyébként veszíteni is tudni kell.Mondjuk a divatdrukkerek erre képtelenek.

 

Soha nem szoktam másokat kedvenc csapat alapján megítélni és nem (csak) mi Interesek tehetünk arról, hogy az ácsímilán úgy leégett mint Reichstag.

Link to comment
Share on other sites

Óriásit játszik/játszott ma is az Inter. Chivu miatt féltem egy kicsit, látszódott, h. Robben fel fogja őrölni, a görcs is ennek az eredménye már a 65. perc körül.... Első félidőben már egyébként megjegyeztem, h. Zanetti-t kellene a helyére tolni, mert félek h. valami baj lesz... Szerencsére nem lett: jól jött ki.

 

Milito előtt le a kalappal! :) Amilyen formában van - a szöv. kapitányként analfabéta - Maradona csapatában is megmentheti nyáron az argentinok becsületét....

Módosította Gabi89
Link to comment
Share on other sites

Grat a Bayern-nek! Lehetett volna ez szorosabb is. Sajnos nem fogom tudni megbeszélni a történéseket pl. Horty.911 -el, mert egyelőre nem igen fogok ebbe a topicba benézni, még az ilyen baad_newzz- félék folyamatosan mocskolnak minket. Sejtem mit fog itt még írni. :(

Link to comment
Share on other sites

Én első sorban most annak örülök, hogy feljött az AC Milan - Inter ellentét, így legalább nem a Bayern esik áldozatául a "de sz@r csapatotok van nektek, háháháháááá"-nak.

A meccstől ezt vártam kb, már nem azt, hogy az Inter nyer, de hogy teljesen védekezni fog és alkalom adtán kontrázni, mondjuk egy BL döntőt máshogy is fel lehetett volna dobni :D Viszont ha már a Barcelona sem tud továbbjutni az Inter-en, akkor már tényleg tudnak vmit, ha más nem is, de az edző biztosan. És ugye azt is gondoltam, aki az első gólt szerzi, annak könnyebb lesz, főleg, ha az Inter. Viszont ez a két csapat mondhatja el magáról, hogy eljutott a döntőig, a Real, Barcelona, Manchester, Chealse meg nem, úgyhogy ez vígasztal egy kicsit :D A Bayern duplázott, Ribéry aláírt van egy Robben-ünk, így azért nem zártuk olyan rosszul ezt a szezont. Előre felé kell most tekinteni és szerezni egy-két nevesebb védőt ;)

Szép volt Bayern és annyira nem volt szép Inter, de elismerésem! ;)

Link to comment
Share on other sites

Én csak Mourinho miatt szurkoltam az Internek és máris divatszurkoló lennék? Nem-nem.....

 

"A Sat1 Mourinho interjúja:

Elhagyja az Intert?

Igen.

 

És hol folytatja? Talán Madridban?

Pontosan."

 

Ennyi. Végre lesz egy edzőnk is.

Link to comment
Share on other sites

BAYERN MÜNCHEN 0-2 INTERNAZIONALE (D. Milito 35., 70.)

 

Egy döntő után szerintem nem a két milánói csapat közti rivalizálást kellene felhozni, szintúgy nem is a kék-feketéket kellene mocskolni: tudomásul kell venni, hogy az Inter idén mindent vitt, Milan-szurkolóként ez nekem se könnyű, de elismerem, hogy a döntő alapján megérdemelten lettek ők a győztesek. Idén ez így alakult, a következő szezonban mindenki tiszta lappal indul, és majd meglátjuk, mit hoz a jövő. ;)

Link to comment
Share on other sites

Megérdemelten nyerte meg az Inter a BL döntőt!

DE számomra akkor is MERDA marad, főleg a 2006-os calciopoli óta, amiben "nem volt benne" és ennek köszönhetően erősödhetett meg!

Remélem megint 45 évet kell várnia, hogy felülhessen Európa futballtrónjára!

Link to comment
Share on other sites

Én remélem, hogy a Real sem :P:D De egyébként kíváncsi leszek, hogy mit alkot majd a spanyoloknál, ezt a felfogást akarja majd csinálni, mint az Inter-nél vagy azért ránéz a csapatra és kitalálja, hogy ő velük milyen focit lehet nyomatni. Sztem a Real-nak egy olyan edzőre van szüksége, aki alatt nem válnak feleslegessé az újonnan odaráncigált sztárok, mint pl Benzema, akit gondolom nem azért hagytak ki a válogatottból, mert annyira jól játszana vagy jó formában lenne, vagy elég csak a holland párost, Sneijder-t és Robben-t említeni, és még arra is szüksége van, hogy végre csapatként működjenek, de Mourinho sztem ezeken tud segíteni és ha ő vásárol játékosokat, akkor annak meg van az oka. Nem szeretem se az Inter-t, se a Milan-t, se a Real-t és se Mourinho-t, de azt kívánom neki és új csapatának, hogy a focit próbálják előtérbe helyezni, mert akármennyire is sikeres volt a csapatával, mégis a futball megcsúfolását láthattuk tőlük...

Link to comment
Share on other sites

[...]

Nem szeretem se az Inter-t, se a Milan-t, se a Real-t és se Mourinho-t, de azt kívánom neki és új csapatának, hogy a focit próbálják előtérbe helyezni, mert akármennyire is sikeres volt a csapatával, mégis a futball megcsúfolását láthattuk tőlük...

 

Akkor mutass nekem kérlek pár csapatot, akik képesek arra, hogy hármat verjenek a Barca-nak, akik oda vissza verik a Chelsea-t, s mindezek mellett a legtöbb rúgott góllal és a legkevesebb kapottal büszkélkedhetnek hazájuk bajnokságában...

 

Azért Mourinho-nál másabb volt a játék képe pl. a Chelsea-nél, más volt a játék képe az Internél és megint más lesz a Real-nál. Ő azt játszatja amire a csapat képes. sőt... mutass egy csapatot, akik 10 emberrel meg egy Barca ellen támadó focit akarnak játszani, amikor óriási előnyben vannak a visszavágón....

 

A Real kerete engedni fogja az igazi támadó-spanyol-real-focit.. :) Mourinho se hülye, s a zsenije ezt egyből jól fogja kezelni... Ez szerintem nem is lehet kérdéses. Ő nem olyan merev a technikai repertöárban mint az edzők 99%-a...

Link to comment
Share on other sites

Akkor mutass nekem kérlek pár csapatot, akik képesek arra, hogy hármat verjenek a Barca-nak, akik oda vissza verik a Chelsea-t, s mindezek mellett a legtöbb rúgott góllal és a legkevesebb kapottal büszkélkedhetnek hazájuk bajnokságában...

 

Essünk már hanyatt az intertől..... :D

 

Mondjuk kíváncsi lennék arra is hogy az Inter hányszor nyert BL-t és a Barca, AC Milán stb... (kivétel Reál) hányszor nyert BL-t.

Remélem jövőre nem a Reál lesz a bl győztes...

 

szerk.: Megvan:

 

Összesítés:

9 alkalommal: Real Madrid

7: AC Milan

5. FC Liverpool

4: Bayern München, Ajax Amsterdam

2: FC Barcelona, Juventus, Internazionale, Manchester United, Nottingham Forrest, Benfica, FC Porto

1: Celtic Glasgow, Hamburger SV, Steaua Bucharest, Olympique Marseille, Feyenoord, Aston Villa, PSV Eindhoven, Crvena zvezda, Borussia Dortmund.

 

forrás: foci24.com

 

Érdekes kis táblázat, mióta kiderült a bundabotrány a Reál egyet sem nyert.jóviccvolt nem kell majd anyázni... :D

Egyébként mi a gond az AC Milánnal? 7 alkalommal nyert, mig az Inter csak 2 alkalommal, de idén tényleg pocsék formában voltak.

Link to comment
Share on other sites

BL-döntő, a főszereplők szemével

 

 

Edzők, játékosok és elnökök véleménye az európai kupadöntőről.

 

Tökéletes taktika, hatékonyság, higgadtság. Győztes és vesztes egyaránt ebben látja az Inter BL-sikerének titkát.

 

Massimo Moratti, az Inter elnöke

Ugyanazt érzem, mint 45 évvel ezelőtt. Ez egy csodálatos pillanat, és remélem a szurkolók szívében és emlékezetében sokáig élni fog, ugyanúgy, mint a legutóbbi diadal. A csapat rettenetesen nagy terhet cipelt a vállán, ennek ellenére tökéletesen játszott ma este, megérdemeltük a győzelmet.

 

 

 

José Mourinho, az Inter trénere

Elismerem, a lefújás után a könnyeimmel küzdöttem. Mindent megnyertünk, az olasz trófeák mellett a BL-serleg is a miénk lett, ami számomra még a világbajnoki elsőségnél is fontosabb. A szállodában csak annyit mondtam a játékosaimnak, hogy játsszanak csapatként, és ők ezt tették. Ugyanúgy szükségünk volt Júlio César védésére a kritikus pillanatban, mint Diego Milito higgadtságára a kapu előtt.

 

 

Diego Milito, a győztes gólok szerzője

Még soha életemben nem éreztem ilyen fantasztikus örömöt. Nagyon akartuk ezt a győzelmet, elsősorban az elnökünk, Massimo Moratti miatt, aki már nagyon megérdemelte a sikert. Ő a klub elsőszámú, mintaszurkolója. Szeretném megköszönni az Internek, hogy a nyáron bizalmat szavazott nekem, és várt rám.

 

 

 

Wesley Sneijder, a döntő legjobb játékosának járó díj nyertese

A győzelem legfontosabb összetevője Mourinho volt. Ő jutatott minket ide azzal, hogy mindig tökéletesen megtervezte a taktikát. Jöhetett a Chelsea, a Barcelona, a Bayern München, mindig előre látta mit kell tennünk. Szeretném itt és most elmondani neki, hogy a legjobb edző a világon. Mikor az Interhez kerültem, a triplázás volt az utolsó dolog, amire gondoltam. Aztán elkezdtem játszani a csapatban, és éreztem, hogy nagy dolgokat vihetünk véghez.

 

 

 

Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München elnöke

Az Inter kimagaslóan futballozott, és megérdemelten nyert. De mi is emelt fővel távozhatunk Madridból. A következő két évben ismét megpróbáljuk megnyerni a kupát.

 

 

 

Louis van Gaal, a Bayern München trénere

Minden játékosommal kezet fogtam a döntő után, mert büszke voltam mindannyiukra. Arra is büszke vagyok, hogy a csapatom támadó felfogásban játszott. Az Inter és a Bayern között nagyon kicsi a különbség, és nekünk nagyon hiányzott Ribéry kreativitása. Gratulálok Mourinhónak, akinek a játékstílusával sikerült megszereznie a címet.

 

 

 

Bastian Schweinsteiger, a Bayern München középpályása

A csapat ma száz százalékot beleadott, de az Inter sokkal higgadtabb volt. Milito döntött, aki sebészi pontossággal fejezte be az Inter helyzeteit, míg mi elpazaroltuk a sajátjainkat.

 

 

 

Mark van Bommel, a Bayern München csapatkapitánya

Csak egyet mondhatok. Nem a legjobb csapat nyert, hanem a leghatékonyabb.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...