Jump to content
PirateClub.hu

Bajnokok Ligája


tibiole
 Share

Recommended Posts

Olympique Lyon 1-0 Real Madrid (Makoun 47.)

Real Madrid 1-1 Olympique Lyon (C. Ronaldo 6., illetve Pjanic 75.)

Továbbjutott az Olympique Lyon, 2-1-es összesítéssel.

 

AC Milan 2-3 Manchester United (Ronaldinho 3., Seedorf 85., illetve Scholes 36., Rooney 66., 74.)

Manchester United 4-0 AC Milan (Rooney 13., 46., Park 59., Fletcher 88.)

Továbbjutott a Manchester United, 7-2-es összesítéssel.

 

Bayern München 2-1 Fiorentina (Robben 45+3.-tizenegyesből, Klose 89., illetve Kröldrup 50.)

Fiorentina 3-2 Bayern München (Vargas 28., Jovetics 54., 64., illetve Van Bommel 60., Robben 65.)

Továbbjutott a Bayern München, 4-4-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal.

 

Porto 2-1 Arsenal (Fabianski 11.-öngól, Falcao 52., illetve Campbell 18.)

Arsenal 5-0 Porto (Bendtner 10., 25., 91.-tizenegyesből, Nasri 63., Eboué 66.)

Továbbjutott az Arsenal, 6-2-es összesítéssel.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nem vitaindítónak szánom, de valamilyen szinten én is örülök a Real újbóli nyolcaddöntős kiesésének. Nyáron, amikor elkezdték ezt a nagy költekezést, mindenki mondta, hogy "ezt meg azt vesszük meg, így meg úgy nyerünk mindenféle trófeákat, stb.", meg lehet nézni, eredményességben mennyit fejlődött a csapat a Calderón-érához képest. :sleep: Minden második nyilatkozatban azt lehetett hallani, hogy a Real idén egyenesen BL-döntős lesz, mivel a finálét a Bernabéu-ban rendezik - hát tessék, legfeljebb a lelátóról nézhetik majd az év egyik legnagyobb meccsét...

 

Érdekes meglátás, hogy a Bordeaux-t és a CSZKA-t az elődöntőbe várod (miközben például olyan csapatok is harcban állnak még, mint a Barcelona - bár a sorsolás sok mindent megkavarhat), a franciák negyeddöntős részvétele biztosnak tűnik, de a moszkvai alakulat szerintem kedden búcsúzni fog. Meggyőződésem, hogy a Barca otthon be fogja húzni a meccsét a Stuttgart ellen (a kiütéses győzelmet sem tartom kizártnak), a Chelsea és az Inter párharca viszont már nagyobb talány. A nyolcaddöntők előtt biztosra vettem, hogy a londoniak lépnek majd tovább, de az Inter az első mérkőzésen nyerni tudott, és Mourinho egy döntetlenre simán jó lehet a Stamford Bridge-en. Annyi biztos, hogy jó meccsre van kilátás. ;)

 

A(z újabb) Manchester - Bayern döntő felőlem jöhet, de a bajorok a Fiorentina elleni párharcban is bizonyították, hogy nemzetközi szinten még alaposan le vannak maradva az élmezőnytől (de példaként a tavalyi Barca elleni meccsüket is hozhatnám), a Robben-Ribéry páros jónak tűnik, de ez önmagában még kevés. :huh: Nem lennék csalódott, ha a negyeddöntőben velük kerülnénk össze, papíron az egyik legkönnyebb ellenfélnek tűnik a Bayern.

Link to comment
Share on other sites

Üdv

 

A Realhoz visszatérve a kiesésük után arra lettem figyelmes h a drukkerek 1 része szerintem a divatdrukkerek v az egyszerű nagyképűek máris elkezdték h megint igazolni kell kell ilyen posztra ember olyan posztra....

Na ezért tart ott a csapat ahol most azért mert a sok hülye igazolás miatt nincs normális csapategység pedig a keret az edző megvan hozzá és egyben kéne tartani a csapatot esetleg néhány olcsóbb fiatal játékost szerződtetni és kész is 1 remek csapat

Link to comment
Share on other sites

Én nem látom ilyen radikálisan a dolgokat, mindössze egy kicsit meglepett az Inter továbbjutása, bár nekem teljesen mindegy volt, hogy a két kedvencem legnagyobb riválisainak párharcából melyik csapat jön ki győztesként (csak jól akartam szórakozni a meccs(ek)en, és ez nagyjából sikerült is). :) A közérdek szempontjából talán még jobban is jött az Inter továbbjutása, mivel így nagyobb rá az esély, hogy nem kerül át az olaszok azon joga a németekhez, miszerint négy csapatot indíthatnak a BL-ben.

 

Egyébként idén némileg "furcsa", vagy legalábbis az utóbbi években megszokottakhoz képest kicsit eltérő lesz a negyeddöntő mezőnye, mindössze két angol csapattal, végre(?) az olaszok is újra képviseltetik magukat a legjobb nyolc között, a CSZKA is továbbjutott, és valószínűleg két francia alakulat is lesz a negyeddöntőben (egy ugye már biztosan). Érdekességképp jegyeztem csak meg, nem mintha bármi bajom is lenne ezzel, ami számomra a legfontosabb, hogy a Manchester is érdekelt még a sorozatban. ;)

Link to comment
Share on other sites

Hmmm... jó kis meccs volt, szerintem egyértelműen megérdemelte az Inter a tovább jutást, szebben, eredményesebben játszott. Eszméletlen nagy húzás volt Murinho-tól, hogy 3 csatárt játszatott...nem semmi milyen bátor, de végül is bejött neki. Lesz azért pár játékos aki nem játszathat majd eltiltás miatt, de még így is erős az Inter kerete, nem kicsit-nagyon :)

 

Remélem ma jó meccs lesz és nem egy fölényes Barca siker. :)

Link to comment
Share on other sites

VfB Stuttgart 1-1 Barcelona (Cacau 25., illetve Ibrahimovic 52.)

Barcelona 4-0 VfB Stuttgart (Messi 13., 60., Pedro 22., Bojan 89.)

Továbbjutott a Barcelona, 5-1-es összesítéssel.

 

Olympiakosz Pireusz 0-1 Girondins Bordeaux (Ciani 45.)

Girondins Bordeaux 2-1 Olympiakosz Pireusz (Gourcuff 5., Samak 88., illetve Mitroglou 65.)

Továbbjutott a Girondins Bordeaux, 3-1-es összesítéssel.

 

CSZKA Moszkva 1-1 Sevilla (M. Gonzélez 66., illetve Negredo 25.)

Sevilla 1-2 CSZKA Moszkva (Perotti 41., illetve Necid 38., Honda 55.)

Továbbjutott a CSZKA Moszkva, 3-2-es összesítéssel.

 

Internazionale 2-1 Chelsea (Milito 3., Cambiasso 55., illetve Kalou 51.)

Chelsea 0-1 Internazionale (Eto'o 78.)

Továbbjutott az Internazionale, 3-1-es összesítéssel.

 

A negyeddöntő párosításait pénteken sorsolják (közvetítés a Digisporton 12:00-tól).

Link to comment
Share on other sites

sorsoltak a "bajnokok" ligájában:

 

remélhetőleg a kiemeltek jutnak majd tovább:

 

 

A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSAI:

1. Lyon - Bordeaux

2. Bayern München - Manchester United

3. Arsenal - Barcelona

4. Internazionale - CSZKA Moszkva

 

1. a Bordeauxnak jobb a védelme,van 1 klasszis irányítója és Blanc az edzőjük... sima lesz

2. ezt nem kell indokolnom, de mégis: először is a Robbéry páros nélkül nem sok esélye van a münchenieknek és mivel szinte 2 meccsenként lesérül valamelyik így a United védelemnek nem lesz gond. másodszor Wayne Rooney...

3. mindkét csapatot utálom, de az arsenalt jobban tehát barcelona... de úgy is ők jutnának tovább, nekik vannak klasszisaik.

4.

úgy látom valaki kinyitotta a pénztárcáját, de igen

meg fognak majd lepődni, amikor Moszkvában szénnéégnek a katonacsapat által... byebye José

Link to comment
Share on other sites

Mivel én Bayern rajongó vagyok, ezért természetesen nem értek egyet azzal, hogy egyértelmű esélyesként a ManU jut tovább, van benne igazság, hogy sokszor előfordul vmilyen sérülés Robbery-nél, de azzal is számolni kell, hogy ott lesznek mindketten és mondjuk megint ők döntik el a meccset vagy a továbbjutást ;) Én ebben bízok, na meg persze az egész csapatban. Addigra remélhetőleg Demichelis újult erővel veti magát Rooney és társai elé és nem hibázik akkorát, hogy abból gólt kapjunk. De ha mind2 meccsen eggyel több gólt lövünk, mint a ManU, akkor nyertünk ;):D Minden lehetséges, tehát hülyeség kiemelni a továbbjutásra esélyeseket, persze mindenkinek meg lehet e véleménye. De azért láttunk már egy-két meglepetést. Úgyhogy ;)

Hajrá Fc Bayern München! ;)

Link to comment
Share on other sites

Minden lehetséges, tehát hülyeség kiemelni a továbbjutásra esélyeseket, persze mindenkinek meg lehet e véleménye. De azért láttunk már egy-két meglepetést.

Pont ez az, meglepetés lenne a Bayern továbbjutása. Én sem akarok elbizakodott lenni, de nyilvánvaló, hogy melyik csapat az esélyesebb. Remélem a Manchester megmutatja, mi a különbség az angol és a német foci, illetve magára a két csapat párharcára leszűkítve, az MU és a Bayern között. ;)

 

A többi párosítást illetően a Barca - Arsenal párharc ígérkezik a legizgalmasabbnak, bár akárhogy is alakul, szerintem a katalánok jutnak tovább, az Inter egyértelmű esélyes a CSZKA-val szemben (nagy lépés lehet ez az olaszoknak az utóbbi évekhez képest), a franciák párharcában pedig teljesen kiegyenlítettnek tűnnek az erőviszonyok, bármelyik csapat bejuthat a legjobb négy közé (a rutin a Lyon mellett szól, viszont meglepetést a Laurent Blanc-vezette Bordeaux diadala sem okozna).

Link to comment
Share on other sites

Az is biztos, hogy a német ellenfélnek senki nem örül, ebben látok egy kis előnyt ;) A legjobb 8 között már nincs olyan, hogy esélyesebb. Ha ManU szurkoló lennék, akkor nem venném annyira egyértelműnek a továbbjutást, hiszen épp a Bayern ellen játszanak. vagy az lesz, ami a Milan ellen volt, hogy látható különbséggel jut tovább az angol csapat, ellenkező esetben... hát ezt nem írom, mert úgy sem hiszi el senki. Sokan lebecsülik a német focit, így jelen esetben a Bayern-t is, de sztem nem gondolják át jól a dolgot vagy csak régebbi meccsek minősége alapján mondják ezt, manapság azért nem lehet azt mondani, hogy a német csapatokkal nem kell számolni. Ők aztán küzdenek, ezért is szeretem őket.

Mindenesetre mondhatnám, hogy a Bayern az esélyesebb, de nem teszem, hiszen előre ezt SENKI nem tudja megmondani. Pont ma láttam a Real-Lyon előtti interjúkat, közte a Real edzőjével, aki meg volt róla győződve, hogy úgyis tovább jutnak, lesajnálta a francia csapatot, erre a végén kiderült, hogy jól benézte ;) Ennek örültem, és szeretném, ha a Bayern is legalább hasonló szerepléssel továbbjutna ;) Az angol-német, német-angol párharc mindig érdekes, és egyáltalán nem lefutott.

De egyébként nem lenne meglepetés a német győzelem, hiszen a legjobb 8 csapatról beszélünk, akik már vmi tettek azért, hogy idesorolják őket idén, tehát aki tovább jut, az azért, mert megérdemelte és bizonyítja, hogy nem viccből van a legjobbak között.

Továbbra is hajrá Fc Bayern München! ;)

Ennyi...

Link to comment
Share on other sites

arsenalos vagyok mégis aztmondom hogy ez bukta lesz :D:D habár mostani formában nagyon jónak mondható a csapat és fabregas is újra játszhat (majdnem a legjobb 11-et küldjük ki a pályára) de ez még kevés lesz, sztem Wenger most nagyon felkészíti őket. kiváncsi leszek 1 Clichy vs Messi futásra :D Go Gunners!

Link to comment
Share on other sites

ha Arsenalos lennél akkor nem mondanál ilyet hogy bukta lesz. Mindig bízni kell a csapatba, Barcelona se verhetetlen. 2006-ban sem gondolta senki sem hogy döntőig megyünk, és ott sem kis csapatokat vertünk el. És ne feledjük hogy az Emirates-be egyik csapat sem esélyesként érkezik, ha győzni tudunk, idegenbe már csak tartani kell. Izgalmas meccsek lesznek az biztos.

Link to comment
Share on other sites

bukta mert eddig 2006ba kikaptunk (igaz azóta érett lett a csapat nagyon nagy része!) de én ha 120percig kell akkor 120 percig bízok bennük :) nemmondtam h nemnyerünk de nemis mondtam h vesztünk :D lényeg hogy gallas még ha felépülne RvP-n kívül a legerősebb 11-et küldenénk ki. barca pedig remélem emlegetni fogja azt a napot amikor kikap :$ :D

Link to comment
Share on other sites

Sokan lebecsülik a német focit, így jelen esetben a Bayern-t is, de sztem nem gondolják át jól a dolgot vagy csak régebbi meccsek minősége alapján mondják ezt, manapság azért nem lehet azt mondani, hogy a német csapatokkal nem kell számolni. Ők aztán küzdenek, ezért is szeretem őket.

Való igaz, nekem is vannak előítéleteim a német focival és magával a Bayernnel szemben is. Az túlzás, hogy utálom őket, vagy hogy egyáltalán különösebb ellenszenvet éreznék irántuk, de idén ez a csapat (a játékosállományt tekintve) számomra egy szedett-vedett társaság benyomását kelti, akik tényleg csak akkor az igaziak, ha a Robben-Ribéry páros együtt van a pályán, de tényleg szinte minden második meccsen valamelyikük sérült. :huh: Nálunk végre összeállt a teljes védelem, amióta Ferdinand és Vidics alkotja a belső védőpárost, hibátlanul teljesítenek, a Bayern csatársora pedig enyhén szólva sem klasszis játékosokból áll; és ugyanez megfordítva, a bajorok védőit inkább nem illetném semmilyen jelzővel (egyedül Lahm az, aki még igazán jónak mondható, de ő is inkább támad, mint védekezik), velük szemben pedig (remélhetőleg) egy bizonyos Wayne Rooney áll majd...

Link to comment
Share on other sites

Van benne igazság, a védelem tényleg nem egy nagy szám, viszont azért Badstuber-t ki lehet még emelni, meg néha Van Buyten-t is, sajnos csak néha, mondjuk ha gólt lő, az mindig jó pont ;) A csatároknak nem annyira megy, de egyszer vége lesz ennek a rossz sorozatnak, hogy se Gomez (bár őt annyira nem is kedvelem), se Klose nem tud gólt lőni. Addig a meccsig még lesz egy jó pár meccsünk, amint minden képen hozni kell, ezek közt ott van egy Schalke elleni kupa meccs, egy talán hozható Stuttgart és a mai Frankfurti. Tehát részünkről ideje lenne a gála irányába terelni a meccseket, hogy addigra megint egységes és jól működő csapat legyünk ;) De emellett még mindig ott a német mentalitás, ami még egy gólt is jelenthet akár az utolsó 5 percben, vagy kettőt ;):P

Link to comment
Share on other sites

Sokat emlegetik a híres német mentalitást, én nem is kételkedem benne, hogy tudnak küzdeni, de az utóbbi időben nem nagyon láttam olyat, hogy ez eredménnyel is párosult volna. :huh:

 

Ha már Badstuber-t említed, ő az egyik legjobb példa arra, hogy ahhoz képest, milyen védők fordultak meg a bajoroknál az utóbbi években, kis túlzással most szinte "névtelen" játékosok alkotják a hátsó négyest (Lahm mondjuk ez alól határozottan kivétel, és az általad említett Van Buyten is letett már valamit az asztalra). A csatárok esetében nem is a formával van az igazi probléma: Klose az utóbbi időben sokszorosan alulmúlja önmagát, kezd olyan játékossá válni, aki csak olyankor tud gólt szerezni, ha a csapatnak egy-egy meccsen nagyon megy a játék vagy a győztes kilétét tekintve nem maradt nyitott kérdés a találkozón, Gomez-nek szimplán "csak" nem megy a Bayern-ben, és Olic sem tartozik a csatárok elitjébe. :sleep:

 

A Manchesterre sem éppen a szezon legkönnyebb időszaka vár a BL-találkozók idején, az első meccs előtt a Bolton-hoz látogatunk, azt még nem nevezném vészesnek, de a két felvonás közötti hétvégén esedékes a Chelsea elleni rangadó. :huh: Elképzelhető, hogy Ferguson a müncheni első meccsen kicsit tartalékolni fog, a minimális cél a döntetlen lesz, esetleg hogy ehhez idegenben lőtt gól is társuljon, és majd hazai környezetben, az Old Trafford-on mehet 'élesben'.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Sokat emlegetik a híres német mentalitást, én nem is kételkedem benne, hogy tudnak küzdeni, de az utóbbi időben nem nagyon láttam olyat, hogy ez eredménnyel is párosult volna. :huh:

Na, ezt most megkaptam... Meglepetésként ért, hogy a Bayern Robben nélkül is így teljesített. Bár szerintem ahhoz, hogy összességében azt hiszem jobban játszottak, hozzátartozik az is, hogy a korán megszerzett egygólos előny után teljesen átengedtük a kezdeményezést, a kontráink is lassúak voltak, javarészt csak előrerugdosták a labdákat Rooney-nak, látszott, hogy a csapat elégedett (lenne) egy ilyen eredménnyel idegenben. A túlzott passzivitás sajnos visszaütött, úgyhogy az Old Trafford-on nagyon nehéz meccs elé nézünk, de ha Rooney-t nem hátráltatja a tegnap összeszedett sérülése és a csapat rendelkezésére áll majd, biztos vagyok benne, hogy a Manchester is az igazi arcát fogja mutatni. ;)Go MU!

 

A keddi meccsek eredményei:

Bayern München 2-1 Manchester United (Ribéry 77., Olic 92., illetve Rooney 2.)

Olympique Lyon 3-1 Girondins Bordeaux (Lisandro 10., 77.-tizenegyesből, Bastos 32., illetve Samah 14.)

Link to comment
Share on other sites

Ez a legtisztességesebb hozzáállás egy vereséghez ;) Természetesen én örülök, első sorban annak imádkoztam, hogy ne kapjunk sok gólt, majd annak, hogy legalább a döntetlen meglegyen valahogy, de hogy ez lesz a vége???? Különben ha a ManU lőtt volna még egy gólt, akkor vszínű a Bayern játssza a vmelyik csatárnak felívelgetős játékot és akkor már tuti elúszott volna a továbbjutás esélye, így még meg van ;) Mi bízunk még Robben felépülésében, bár állítólag már a Schalke ellen játszhat, na meg ugye Schweinsteiger is letölti büntetését addig, vagyis már a tegnapi meccsel bevégezt e efféle elofoglaltságát :D

Jó meccsnek ígérkezik ám ;) Ha nem is jutunk tovább, de azért talán most visszavágtunk 99-ért ;):D Inkább így essünk ki, mintha itthon is kikaptunk volna.

 

Hajrá Fc Bayern München! ;):D

Link to comment
Share on other sites

Jó meccsnek ígérkezik ám ;) Ha nem is jutunk tovább, de azért talán most visszavágtunk 99-ért ;):D Inkább így essünk ki, mintha itthon is kikaptunk volna.

Na igen, én is abban bízom, hogy ez csak amolyan 'hazai pályás túlteljesítés' volt a Bayern részéről. :)

 

Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a visszavágó, mert az egyértelmű, hogy nekünk az elejétől fogva támadnunk kell, de ha Rooney nem léphet pályára, az nagy érvágás a támadójátékunk számára, illetőleg a Bayern Robben és Schweinsteiger visszatérésével papíron erősödik a tegnapi összeállításhoz képest. Izgalmas, élvezetes meccs lesz (a 'drámai' jelzőt egyelőre nem előlegezem meg neki, bár lehet, hogy a végén helyesnek bizonyul majd), ebben biztosak lehetünk. ;)

 

Egyébként szerintem az igazi visszavágás a '99-es döntőért már megvolt, amikor a 2000-2001-es szezonban a Bayern kettős győzelemmel búcsúztatta a Manchestert az egyenes kieséses szakaszban (később pedig a bajorok ugyebár meg is nyerték a trófeát); az, hogy a két csapat minden egyes összecsapását még ma is ahhoz a BL-fináléhoz vezetik vissza, szerintem a felejthetetlen, drámai végjáték 'utóhatása'.

Link to comment
Share on other sites

Sztem egy meccs egyik oldalról lehet drámai, vagy rosszul látom? Talán mondjuk a tragikus kifejezést kéne említeni, amennyiben a csapat kikap... Mind1, ez más téma, több meccsen is felkaptam a fejem, mikor azt mondták, hogy drámai meccsen... Bár mondjuk ha a meccs egészére értik ezt a kifejezést, és nem egyik csapat szemszögéből, akkor még érthető is a megfogalmazás.

Az a baj jelenle, hogy a Bayern-nek minimum ilyen formát kéne mutatni minden meccsén, mert a játékosok meg lennének, hiszen mikor idejött Ribéry csak egyedül volt (bár akkor volt egy Lúcio és egy Zé Roberto), mégis hatalmas meccseket nyomtunk, érthetetlen ez az ingadozás jelenleg. Tehát legalább olyan formában kéne lennünk, hogy egy BL negyeddöntőben ne lehessen kihelenteni, hogy nem a Bayern a továbbjutásra esélyes csapat, még az után sem, hogy az első meccsen ők nyertek. Robben-ben bízok továbbra is.

Ezúton üzenem azoknak a Bayern ellenlábasoknak, hogy lehet őket nagypofájúnak, önfényezőnek kijelenteni, ellenben nem tudom, ki jelentette ki, hogy nyerni fogunk, úgy is mi vagyunk az egyértelmű esélyesek és aztán valamilyen úton-módon érkezik a pofon, az önfényező Bayern oldaláról. Legalább egy edző fogja vissza magát, mégha érzi, tudja, gondolja is, hogy melyik csapat lehet az esélyes, mert aztán mondjuk nem jön össze mégse, utána meg már magyarázkodni elég nehéz. Csak nem akartam ezért beugatni a ManU topic-ba, mert akkor én lennék a büdös-bunkó Bayern-es (sokak szemében így is az vagyok, de szememben meg akkor ők a toprongyok...) és inkább nem zavarom a köreit ;). Persze ezzel nem azt akarom kifejezni, hogy ezzel a győzelemmel minden sokkal könnyebb lett számunkra, de leglább egy lépéssel távolabb kerültünk a nem továbbjutástól.

Úgy tudom, hogy Rooney 2-4 hetes pihenőre kényszerűl. Senkinek nem kívánom az ilyen sérülést, mert tudom, hogy milyen az, ha kiesik egy meghatározó játékos több hétre, ellenben nem féltem a ManU-t, mert állítólag így is meg tudnak bírkózni nagy feladatokkal. remélem, a szerdai is egy nagy feladat lesz. Támadó foci, sok góllal ;) Mondjuk egy döntetlen jó lenne :D

Link to comment
Share on other sites

A szerdai meccsek eredményei:

Arsenal 2-2 Barcelona (Walcott 69., Fabregas 85.-tizenegyesből, illetve Ibrahimovic 46., 59.)

Internazionale 1-0 CSZKA Moszkva (Milito 65.)

 

Jó meccs volt az Arsenal - Barca, és örülök annak is, hogy ilyen eredménnyel zárult. Nem mintha bármelyik csapatnak is jobban szorítanék, de így garantált, hogy a visszavágó is izgalmas csatát hoz majd: vélhetően a Nou Camp-ban is a katalánok fognak dominálni, de ha tovább akarnak jutni, az 'ágyúsoknak' is menniük kell előre, hisz Guardiola csapata mellett két idegenben lőtt gól is van már.

 

A másik meccsen nem született meglepetés; én Milan-szurkolóként örülnék az Inter kiesésének, ennek ellenére úgy gondolom, szinte biztos Mourinhoék elődöntős részvétele. Bár ki tudja, lehet, hogy az oroszok hazai pályán meg tudják őket lepni valamivel.

Link to comment
Share on other sites

Húha... végig izgultam az Arsenal meccset, nem semmi hogy nyomott a Barca az első 20 percben, Nem elég hogy erős ellenfél ellen játszunk még szerencsétlenek is vagyunk. Arshavin korai sérülése, akit Gallas követett. Mondjuk azért itt látszik meg hogy még egy Barcelona szintű csapat sem hiheti el hogy megnyert egy meccset az Emiratesben, elég volt hogy egy kicsit visszább vettek és rögtön átvettük az uralmat a játék felett. A visszavágó sem lesz semmi, ugyanis a Puyol és Piqué nem játszhatnak... igaz hogy nálunk meg majd Fabregas, de az nem is olyan nagy veszteség, hisz mostanába nagyon maga alatt játszik, ráadásul sérülése sem jött még rendbe. Én bízok benne hogy mi szerezzük meg a vezetést és az elég lesz a továbbjutáshoz... Izgalmas meccs lesz az biztos.

 

Jót nevetnék ha az Inter kipottyanna... :)

Link to comment
Share on other sites

Izgalmas meccsek folytak, az biztos, és ezután is azok várhatók. Talán a Lyon továbbjutása vehető a legbiztosabbnak, a többire fogadni nem mernék, még a Barcelona-ra sem, bár talán egyértelműbbnek látszik, mint mondjuk az Inter-Moszkva vagy a Bayern-ManU párosok csatái, ennek ellenéra szorítok az Arsenal-nak, még a Bergkamp-os, Ljungberg-es időkből kedveltem meg a csapatot, a Liverpool mellett ő a másik szimpatikus angol csapat. Régen a Chealse is az volt, amíg Zola, Flo, Hasselbaink ott játszott, akkor őket kedveltem jobban, most őket utálom a legjobban, még akkor is, ha Ballack ott játszik.

Link to comment
Share on other sites

Örülök, hogy továbbjutott a Bayern! Az, hogy jogos volt-e a kiállítás, lehet hogy kérdés, de még mindig jobb, mintha egy teljesen vétlen helyzetért kapott volna pirosat, ahogy Puyol sem érdemelt még talán lapot sem múlt héten, még is kapott, na az rosszabb. Tehát kevésbé vitás a második sárga lap. Hogyha több gólt lő a ManU, ő jut tovább. A Bayern idegenben lőtt több góljával jutott tovább. Csak a német mentalitásnak köszönhetik, hogy itt vannak még, ez sok embernek bántja a szemét, én sem örülnék fordított helyzetben, de ilyen a foci... Egyszer lenn, mászor fenn.

 

Hajrá Fc Bayern München! ;):D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...