Jump to content
PirateClub.hu

Bajnokok Ligája


tibiole
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Üdv

 

Hát igen nem sok jót lehet elmondani a tegnapi meccsről :( borzasztó kezdés volt 3 rögzített helyzetből kapott gól pff :blink: kár....

Pool is kikapott hát érdekes 1 csoport lesz ez így :D Fiorentina ellen lehet javítani és nem szabad most szomorkodni hanem a következő meccsre kell koncentrálni

Link to comment
Share on other sites

Na megmutatta a Liverpool, hogy mennyire is a világ legjobb csapata (semennyire :P) :D Ebben a csoportban egy esetleges győzelemmel nagyot lehetne ugrani. Ugyanis most csak a Lyonnak van azt hiszem 6 pontja, a másik kettőnek 3.

 

Ma viszont Real Madrid - Marseille lesz. Sajnos semmi sem közvetíti.. <_< Magabiztos, több gólos győzelmet várok még ilyen felforgatott csapattal is.

Link to comment
Share on other sites

Azt kell hogy mondjam, a tegnapi meccsen tulajdonképpen semmi meglepő nem történt, a realitást láthattuk: hiába a nagy álmok és remények, az a szakadék azért még mindig ott van a Debrecen (de tulajdonképpen az egész magyar labdarúgás) és az európai élfutball között. :unsure: De valóban, nem szabad elkeseredni, ugyanúgy kell a következő meccsek elé állni, mint eddig, előbb-utóbb csak meglesz az a pontszerzés! ;) Hajrá Loki!

 

Keddi eredmények:

Fiorentina 2-0 Liverpool (Jovetic 28., 37.)

Debreceni VSC 0-4 Olympique Lyon (Källström 3., Pjanic 13., Govou 24., Gomis 51.)

Rubin Kazany 1-1 Internazionale (Domínguez 11., illetve Stankovic 27.)

Barcelona 2-0 Dinamo Kijev (Messi 26., Pedro 76.)

Unirea Urziceni 1-1 VfB Stuttgart (Varga 48., illetve Tasci 5.)

Glasgow Rangers 1-4 Sevilla (Novo 88., illetve Konko 50., Adriano 64., Luis Fabiano 72., Kanouté 74.)

Arsenal 2-0 Olympiakosz (Van Persie 78., Arshavin 86.)

AZ Alkmaar 1-1 Standard Liege (El Hamdaoui 48., illetve Traore 91.)

 

A Liverpool veresége természetesen számomra is meglepetés, bár Manchester-szurkolóként nem mintha nagyon sajnálnám, sőt... :D Egyébként ebben a szezonban nagyon hullámzó teljesítményt nyújtanak a vörösök, ha egy csapat (legyen szó a bajnokságról vagy ahogy tegnap láthattuk, ez a BL-re is igaz) kellően összeszedi magát, 'simán' megverheti őket (a bajnokságban a Bolton és a West Ham is nagyon megizzasztotta őket, de nem tudták feltenni az i-re a pontot, a Tottenham és az Aston Villa, na meg a tegnapi vereség viszont magáért beszél). A szezon elején Ferguson-nak volt egy olyan kijelentése, miszerint a Chelsea lesz a Manchester fő riválisa a bajnoki címért folyó harcban, mivel Ancelotti új színt hozhat a londoniak játékába, a Liverpool-t viszont már mindenki kiismerte, nem tudnak újat mutatni - úgy tűnik, igaza lett (lesz). A másik véglet az, hogy nagyarányú győzelmet aratnak, de hát ilyen szélsőséges teljesítménnyel nem lehet sokáig harcban maradni sem a bajnoki címért, sem a BL-trófeáért. :huh: Emellett még az Inter döntetlenje sem kis meglepetés, illetve a Sevillából sem néztem ki ennyit, az egyik skót nagycsapatot így elverni hazai pályán... bár a bajnokságban is szépen menetelnek, sokra vihetik még ebben a szezonban. ;)

 

Ma Manchester- és Milan-meccs, előbbit sajnos a Digisport felvételről leadja az élőben közvetített Bayern - Juve találkozó után, így a gólösszefoglalóban nem láthatom a meccs eseményeit, és az eredményt sem közlik <_< , így arról legkorábban csak a holnapi Nemzeti Sportból értesülhetek, vagy ha esetleg belenézek a reggeli Eurosport2-hírekbe. :) De szurkolok mindkét kedvencemnek! B)

Link to comment
Share on other sites

Szerdai eredmények:

Bayern München 0-0 Juventus

Girondins Bordeaux 1-0 Maccabi Haifa (Ciani 83.)

CSZKA Moszkva 2-1 Besiktas (Dzagoev 7., Krasic 61., illetve Ekrem Dag 92.)

Manchester United 2-1 Wolfsburg (Giggs 59., Carrick 78., illetve Dzeko 56.)

AC Milan 0-1 Zürich (Tihinen 10.)

Real Madrid 3-0 Olympique Marseille (C. Ronaldo 58., 64., Kaká 61.-tizenegyesből)

APOEL Nicosia 0-1 Chelsea (Anelka 18.)

Porto 2-0 Atlético Madrid (Falcao 75., Rolando 82.)

 

A Manchester és a Milan meccséről már leírtam a véleményemet a csapatok topikjában, itt inkább a többi meccs közül említenék meg néhányat. A Bayern és a Juve találkozójától kicsit többet vártam, bár a hasonló erőviszonyok miatt várható volt a döntetlen (gólok azért eshettek volna :) ), meglepett, hogy a Chelsea csak egy gólt tudott szerezni az APOEL ellen, bár a ciprusiak az előző körben az Atlético ellen is kihúzták 0-0-ra a meccset (ráadásul idegenben), ki tudja, -a "matracosok" gyenge formáját is figyelembe véve- lehet hogy még az Európa-ligát érő harmadik helyért is harcban lesznek. Ronaldo eddig óriási a Real-ban, az a '2 meccs-4 gól'-os BL-mérleg különösen bámulatos, nem gondoltam volna, hogy ennyire menni fog neki, de valamilyen szinten örülök a sikereinek, hisz manchesteriként az egyik kedvenc játékosom volt.

 

A csoportkör 3. fordulóját október 20.-án és 21.-én rendezik.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

A csoportkör 3. fordulójának programja:

 

Kedd (október 20.)

Debreceni VSC - Fiorentina (TV2, 20:15)

Liverpool - Olympique Lyon (Digisport, 20:30)

Barcelona - Rubin Kazany

Internazionale - Dinamo Kijev

Glasgow Rangers - Unirea Urziceni

VfB Stuttgart - Sevilla

AZ Alkmaar - Arsenal

Olympiakosz - Standard Liege

 

Szerda (október 21.)

Girondins Bordeaux - Bayern München

Juventus - Maccabi Haifa

CSZKA Moszkva - Manchester United (Digisport, 18:15)

Wolfsburg - Besiktas

Real Madrid - AC Milan (Digisport, 20:30)

Zürich - Olympique Marseille

Porto - APOEL Nicosia

Chelsea - Atlético Madrid

 

A Debrecen számára az összes csoportmeccs közül talán a holnapi találkozó az, ami a leginkább 'nyerhető', vagy legalábbis most van a legnagyobb esélye pontot szerezni (a "leggyengébb" csoportbeli riválist fogadják hazai pályán), remélem a csapat is ennek tudatában készül a meccsre, és bízok benne, hogy ennek szellemében is játszanak majd. Van egy olyan érzésem, hogy a Fiorentina ellen meglesz a Loki első BL-gólja, de remélem, hogy ennél nagyobb eredményt is elérnek a fiúk. ;) Hajrá!

Link to comment
Share on other sites

Szerda: Real Madrid - Milan :)

 

Végre meg lehet mutatni egész Európának, hogy nem röhögni kell rajtunk, hanem félni tőlünk. Magasan a legjobb meccs lesz, ha nem nyomják a bunkert a Milánóiak, ami alapból nem az ő stílusuk.

Chelsea - AtMa. Érdekes. Hazai pályán megszórják remélem őket 3-4-el :D

Link to comment
Share on other sites

Czvitkovics már a 2. percben megszerezte a vezetést a Debrecennek :happy: , de az öröm sajnos nem tartott sokáig, mert Mutu a 6. percben egyenlített, Gilardino góljával pedig most már fordított is a Fiorentina. :( Sebaj, megvan a Loki első BL-gólja, és még minde esély megvan arra, hogy az első pontjukat is megszerezzék. ;) Hajrá!

Link to comment
Share on other sites

Üdv

 

Elképesztő meccs volt :o sajnálom a lokit nagyon mert megérdemeltek volna legalább 1 pontot de abba a védelembe még én is beállhattam volna kis túlzással kb olyan gólokat kaptunk...

Állítom Ebben a csoportban nem a Pool a legerősebb csapat és még a továbbjutásuk is kérdéses :) ezek után kitudja milesz hazai pályán a pool ellen :)

 

Link to comment
Share on other sites

ááá ez az este nagyon nagy volt :D tegnap is sokat örültem, főként a Dinamo és a Rubin miatt, de ma :o

a Milan jól összekapta magát, igaz hogy a bajnokságban bukdácsolni fog, de amikor kell akkor nagyon tudnak :) amikor dida bambáskodott akkor azthittem vége, de jött Pirlo és Pato és rendbe tette a dolgokat. a meg nem adott gól is érdekes volt, mert az szabályos volt szerintem, de így már teljesen mindegy :)

FORZA MILAN!

Link to comment
Share on other sites

A csoportkör 3. fordulójának eredményei:

 

Kedd (október 20.)

Debreceni VSC 3-4 Fiorentina (Czvitkovics 2., Rudolf 28., Coulibaly 88., illetve Mutu 6., 20., Gilardino 10., Santana 37.)

Liverpool 1-2 Olympique Lyon (Benayoun 41., illetve Gonalons 72., Delgado 91.)

Barcelona 1-2 Rubin Kazany (Ibrahimovic 48., illetve Ryazantsev 2., Gökdeniz Karadeniz 73.)

Internazionale 2-2 Dinamo Kijev (Stankovic 35., Samuel 47., illetve Mikhalik 5., Lúcio 40.-öngól)

Glasgow Rangers 1-4 Unirea Urziceni (Ricardo Vilana 2.-öngól, illetve Bilasco 32., Lafferty 49.-öngól, McCulloch 59.-öngól, Brandán 65.)

VfB Stuttgart 1-3 Sevilla (Elson 74., illetve Squillaci 23., 72., Jesus Navas 55.)

AZ Alkmaar 1-1 Arsenal (Mendes 93., illetve Fabregas 35.)

Olympiakosz 2-1 Standard Liege (Mitroglu 49., Sztoltidisz 93., illetve De Camargo 37.)

 

Szerda (október 21.)

Girondins Bordeaux 2-1 Bayern München (Ciani 29., Planus 40., illetve Ciani 6.-öngól)

Juventus 1-0 Maccabi Haifa (Chiellini 47.)

CSZKA Moszkva 0-1 Manchester United (Valencia 86.)

Wolfsburg 0-0 Besiktas

Real Madrid 2-3 AC Milan (Raúl 19., Drenthe 76., illetve Pirlo 62., Pato 66., 88.)

Zürich 0-1 Olympique Marseille (Heinze 69.)

Porto 2-1 APOEL Nicosia (Hulk 33., 48.-tizenegyesből, illetve Álvaro Pereira 22.-öngól)

Chelsea 4-0 Atlético Madrid (Kalou 41., 52., Lampard 69., Perea 90.-öngól)

 

Megmondtam, hogy a Debrecen ebben a fordulóban már gólt is fog lőni :) , kár, hogy az első pontot nem sikerült megszerezni, mert megvolt rá az esély, és nem tudom, hogy a hátralévő három meccsen állnak-e majd ennél közelebb egy esetleges döntetlen kiharcolásához. :huh: Bár ahogy merchanies is mondja, majd meglátjuk mi lesz, ha a Liverpool látogat Budapestre. :) Mindenesetre a következő fordulóban esedékes Fiorentina elleni idegenbeli találkozó tűnik még a "legkönnyebbnek" a soros meccsek közül, meglátjuk, mire lesznek képesek a fiúk. Hajrá Loki!

 

A Real - Milan hatalmas meccs volt, ritkajó BL-találkozó, az már "csak a hab a tortán", hogy elhoztuk a három pontot Madridból. :happy: A hétvégi, Roma elleni feltámadás ellenére sem számítottam arra, hogy egyáltalán pontot tudunk szerezni a 'királyiak' ellen, de ez... Jóllehet nagyjából egy órán át közünk nem volt a meccshez, és Pato első gólja javarészt Casillas óriási hibájának köszönhető (és Pirlo óriási góljában is benne volt egy kicsit), de előbbire azt mondom, hogy a Real játékosai csak magukat hibáztathatják, hogy nem használták ki (azért nagy fölényben korántsem voltak :huh: ), utóbbira pedig azt, hogy Dida még nagyobb bakit követett el a madridiak vezető gólja előtt. Mindezzel együtt én úgy gondolom, nem érdemtelen a sikerünk, ha egy ilyen győzelemtől (és ha még a hétvégén megnyert rangadót is hozzá vesszük) nem indul be a csapat szekere, akkor nem tudom mitől. :) A tegnapi siker újra visszaadta a hitet. FORZA MILAN!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

A csoportkör 4. fordulójának programja:

 

Kedd (november 3.)

Bayern München - Girondins Bordeaux

Maccabi Haifa - Juventus

Manchester United - CSZKA Moszkva (Digisport, 20:30)

Besitas - Wolfsburg

AC Milan - Real Madrid (TV2, 20:15)

Olympique Marseille - Zürich

APOEL Nicosia - Porto

Atlético Madrid - Chelsea

 

Szerda (november 4.)

Fiorentina - Debreceni VSC (Digisport, 20:30)

Olympique Lyon - Liverpool

Rubin Kazany - Barcelona (Digisport, 18:15)

Dinamo Kijev - Internazionale

Unirea Urziceni - Glasgow Rangers

Sevilla - VfB Stuttgart

Arsenal - AZ Alkmaar

Standard Liege - Olympiakosz

 

A forduló legnagyobb meccse egyértelműen a Milan - Real, nekem csak az a "gondom", hogy a Digisport ezzel egyidőben a Manchester - CSZKA-t adja, így választanom kell a két kedvenc között, az ilyen lehetőség sem mindennapi dolog. :) Egyelőre nagyon hezitálok a két találkozó között, de inkább örülök neki, hogy bármelyiket megnézhetem, aztán a hátralévő nagyjából egy órában majd még eldöntöm, hogy végülis melyiket fogom nézni. :) A Manchester reményeim szerint ebben a körben bebiztosítja a továbbjutást (és egyúttal tulajdonképpen a csoportelsőséget is), a Milan esetében pedig bízom benne, hogy sikerül az idegenbeli találkozó után otthon is megverni a Real-t :rolleyes: , nagyon nehéz lesz, de korántsem lehetetlen. ;)

 

Túl sok remény nem fűzhető a Loki pontszerzésére a Franchi-ban, az az igazság, hogy a Fiorentina számomra egyáltalán nem tűnik verhető ellenfélnek hazai pályán, de természetesen szorítok a fiúknak, hogy az első gól után meglegyen az első pont is. ;) Hajrá Loki!

Link to comment
Share on other sites

Úristen, nézitek a meccset? :) Óriááááásssiiii... Rudinak, ha ilyen gólokat lő mindig a legjobbkor akkor akár elnézem a tíz méteres leseket is :)

 

Fiorentina - DVSC 1:1

 

Abszolúte partiban vagyunk :)

 

 

Hajrá LOKI!!

 

Szerk: hopszlá: áááá, a borozás majdnem félreitatott/félreírattatott :D csak közben a másik meccsről beszéltek a háttérben azt vizslatom :D

 

Hát, ha szereznénk egy pontot, akkor nehéz lesz holnap felkelni :D

Link to comment
Share on other sites

Vannak helyzeteink, s a védelem is stabilabb! Coulibaly hiánya viszont érződik. (egy csatárral játszunk, helyette két szűrő középpályással)

 

Rudolf Gergely kapott egy gyönyörű indítást a bal szélről (asszem) az olaszok védelme felett átpattant, Rudolf nagyon okosan és technikásan a magasabb ívben érkező labdát egy finom mozdulattal a kapufától pár centire eligazgatta :)

 

 

Nagyon szép meccs! Istenem, mit nem adnék egy pontért, vagy ne adj pontokért!

 

Egyébként csúcsszuper (stream-hez képest) minőségben nézhető egy gyors regisztráció után a digi hivatalos oldalán!

 

http://www.digisport.hu/live

 

Néha - az első félidőben nem, de most a másodikban, s a meccs előtt igen - kisül egy félpillanatra egy meccs, de azt követően azonnal újra indítható!

 

Egyébként, mint várható is volt fiorentina nyomással kezdődik a félidő! De a pályán van Coulibaly, támadó játékunk erősödhet, csak éljük túl az első néhány percet (10-15) a második félidőben!

 

Pantic félelmeteseket véd!

 

 

szerk: ÁÁÁ, nem hiszem el, az írtózatos nyomásban kaptunk egy gólt! Hiába Pantic zseniális védései! Sebaj, első félidőben is hamar kaptunk, Fiorentina visszaállt, s úgy jött az egyenlítés, hogy nem omlottunk össze! Ez kell most is!

 

 

Hajrá LOKI!

Link to comment
Share on other sites

Engem is kidobott rokonnál meg megy akadás nélkül :o

 

http://atdhe.net/10267/watch-fiorentina-vs-debrecen
http://iraqgoals.net/ch2.html

 

Itt is nézhető, de sajnos nem digi (idegennyelvű) közvetítés.

 

Szerk:

 

:( :( :( :( :(

 

Nem bírtuk a második félidőre úgy néz ki a tempót... szétestünk.

Link to comment
Share on other sites

halgassátok hozzá az mr1-et rádoót ott magyarul közvetítik közben nézitek élőben az idegen közvetítést:D

 

amugy mekkora egy szutyok országban élünk, hogy egy meccset nem tudnak közvetíteni. végre kijut egy magyar csapat, de basznak közvetíteni. éljen magyarország

Link to comment
Share on other sites

A csoportkör 4. fordulójának eredményei:

 

Kedd (november 3.)

Bayern München 0-2 Girondins Bordeaux (Gourcuff 37., Samak 90.)

Maccabi Haifa 0-1 Juventus (Camoranesi 45+2.)

Manchester United 3-3 CSZKA Moszkva (Owen 29., Scholes 84., Valencia 90., illetve Dzagojev 25., Kraszics 31., V. Berezuckij 47.)

Besiktas 0-3 Wolfsburg (Misimovic 14., Gentner 80., Dzeko 87.)

AC Milan 1-1 Real Madrid (Ronaldinho 35.-tizenegyesből, illetve Benzema 30.)

Olympique Marseille 6-1 Zürich (Aegerter 3.-öngól, Abriel 12., Niang 52., Hilton 80., Cheyrou 87., Brandao 90., illetve Aphonse 31.)

APOEL Nicosia 0-1 Porto (Falcao 84.)

Atlético Madrid 2-2 Chelsea (Agüero 65., 91., illetve Drogba 82., 88.)

 

Szerda (november 4.)

Fiorentina 5-2 Debreceni VSC (Mutu 14., Dainelli 52., Montolivo 59., Marchionni 61., Gilardino 74., illetve Rudolf 38., Coulibaly 70.)

Olympique Lyon 1-1 Liverpool (Lisandro Lopez 90., illetve Babel 83.)

Rubin Kazany 0-0 Barcelona

Dinamo Kijev 1-2 Internazionale (Sevcsenko 21., illetve Milito 86., Sneijder 89.)

Unirea Urziceni 1-1 Glasgow Rangers (Onofras 88., illetve McCulloch 78.)

Sevilla 1-1 VfB Stuttgart (Jesús Navas 13., illetve Kuzmanovics 79.)

Arsenal 4-1 AZ Alkmaar (Fabregas 25., 52., Nasri 42., Diaby 72., illetve Lens 81.)

Standard Liege 2-0 Olympiakosz (Mbokani 31., Jovanovics 88.)

 

A két Fiorentina elleni találkozó hasonlóan alakult, mint a Loki első két csoportmeccse: az első találkozón vereség biztató játékkal és összképpel, a második összecsapáson viszont jött a kijózanítólag ható kiütéses vereség, ami után már a negatív kritikák is jobban megtalálták a csapatot. :mellow: A tegnapi meccs eleje tulajdonképpen papírformaszerűen alakult, Rudolf egyenlítő gólja azonban még bizakodásra adott okot, a Fiorentina viszont hasonló mészárlást vitt véghez néhány perc leforgása alatt a második félidő elején, mint a budapesti találkozó első játékrészében. :( Sajnálom, hogy most sem sikerült a pontszerzés (legalább két újabb gól azért összejött, legyen ez a vigaszunk), a csoportkör második felében ezen a találkozón lett volna a Lokinak a legnagyobb esélye egy döntetlen kiharcolására, bár a Liverpool formáját elnézve lehet, hogy még akár meglepetés is születhet a három hét múlva esedékes meccsen, abban pedig határozottan biztos vagyok, hogy a Lyon elleni idegenbeli meccs nehezebb lesz, mint a 'Pool elleni hazai összecsapás. Bár a franciák már biztos továbbjutók, így valószínűleg lazábban veszik majd azt a meccset (így a Debrecennek akár még ott is lehet esélye a pontszerzésre), de remélem így lesz ez a Fiorentina ellen is, méghozzá annyira, hogy az olasz győzelmet is eredményez majd a végén, és akkor a Liverpool mehet az Európa-ligába. :P:D De ami fontosabb, hogy a Loki is pontrablással járuljon hozzá a 'Pool sorozatos kudarcaihoz a következő BL-meccsen! ;)

 

A többi csoportot illetően az A és az F jelű kvartett állását említeném külön. Előbbit azért, mert általános meglepetésre a Bordeaux már a negyedik kör után bebiztosította a továbbjutását, a két nagy(?), a Bayern és a Juve egyike pedig egész biztosan csak az Európa-ligában folytathatja majd tavasszal (én az előbbire tippelek, de azt hiszem itt minden csak az utolsó körben esedékes rangadón fog eldőlni). Az F csoport pedig azért érdekes, mert itt akár még az is megtörténhet, hogy a Rubin Kazany - Dinamo Kijev kettős jut tovább az egyenes kieséses szakaszba :) , mindenesetre a következő fordulóban a két nagy és a két 'kicsi' összecsapása sokmindent befolyásol majd, de valószínűleg itt is marad bőven nyitott kérdés az utolsó körig. És ha már itt tartunk, az is megeshet, hogy a G csoportban az Unirea Urziceni lép tovább a biztos továbbjutó Sevilla mögött a második helyen. :) A C csoportban is megtörténhet még bármi, de a következő kör után már okosabbak leszünk.

A következő fordulót november 24.-én és 25.-én rendezik.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

A csoportkör 6. fordulójának eredményei:

 

Kedd (december 8.)

Juventus 1-4 Bayern München (Trezeguet 19., illetve Butt 30.-tizenegyesből, Olic 52., Gomez 83., Tymoschuk 92.)

Maccabi Haifa 0-1 Girondins Bordeaux (Jussie 13.)

Besiktas 1-2 CSZKA Moszva (Bobo 86., illetve Kraszics 41., Aldonin 95.)

Wolfsburg 1-3 Manchester United (Dzeko 56., illetve Owen 44., 83., 91.)

Zürich 1-1 AC Milan (Gajics 30., illetve Ronaldinho 65.-tizenegyesből)

Olympique Marseille 1-3 Real Madrid (Lucho Gonzalez 11., illetve C. Ronaldo 5., 80., Albiol 60.)

Chelsea 2-2 APOEL Nicosia (Essien 19., Drogba 26., illetve Zewlakow 6., Mirosavljevic 87.)

Atlético Madrid 0-3 Porto (Bruno Alves 2., Falcao 14., Hulk 76.)

 

Szerda (december 9.)

Liverpool 1-2 Fiorentina (Benayoun 43., illetve Jorgensen 63., Gilardino 92.)

Olympique Lyon 4-0 Debreceni VSC (Gomis 25., Bastos 45., Pjanic 59., Cissokho 76.)

Internazionale 2-0 Rubin Kazany (Eto'o 31., Balotelli 64.)

Dinamo Kijev 1-2 Barcelona (Milevskiy 2., illetve Xavi 33., Messi 86.)

VfB Stuttgart 3-1 Unirea Urziceni (Marica 5., Träsch 8., Pogrebnjak 11., illetve Semedo 46.)

Sevilla 1-0 Glasgow Rangers (Kanouté 8.-tizenegyesből)

Olympiakosz 1-0 Arsenal (Leonardo 47.)

Standard Liege 1-1 AZ Alkmaar (Bolat 95., illetve Lens 42.)

 

A csoportok végeredményei:

 

A csoport

1. Girondins Bordeaux (5-1-0; 9-2) 16 pont

2. Bayern München (3-1-2; 9-5) 10 pont

3. Juventus (2-2-2; 4-7) 8 pont

4. Maccabi Haifa (0-0-6; 0-8) 0 pont

 

B csoport

1. Manchester United (4-1-1; 10-6) 13 pont

2. CSZKA Moszkva (3-1-2; 10-10) 10 pont

3. Wolfsburg (2-1-3; 9-8) 7 pont

4. Besiktas (1-1-4; 3-8) 4 pont

 

C csoport

1. Real Madrid (4-1-1; 15-7) 13 pont

2. AC Milan (2-3-1; 8-7) 9 pont

3. Olympique Marseille (2-1-3; 10-10) 7 pont

4. Zürich (1-1-4; 5-14) 4 pont

 

D csoport

1. Chelsea (4-2-0; 11-4) 14 pont

2. Porto (4-0-2; 8-3) 12 pont

3. Atlético Madrid (0-3-3; 3-12) 3 pont

4. APOEL Nicosia (0-3-3; 4-7) 3 pont

 

E csoport

1. Fiorentina (5-0-1; 14-7) 15 pont

2. Olympique Lyon (4-1-1; 12-3) 13 pont

3. Liverpool (2-1-3; 5-7) 7 pont

4. Debreceni VSC (0-0-6; 5-19) 0 pont

 

F csoport

1. Barcelona (3-2-1; 7-3) 11 pont

2. Internazionale (2-3-1; 7-6) 9 pont

3. Rubin Kazany (1-3-2; 4-7) 6 pont

4. Dinamo Kijev (1-2-3; 7-9) 5 pont

G csoport

1. Sevilla (4-1-1; 11-4) 13 pont

2. VfB Stuttgart (2-3-1; 9-7) 9 pont

3. Unirea Urziceni (2-2-2; 8-8) 8 pont

4. Glasgow Rangers (0-2-4; 4-13) 2 pont

 

H csoport

1. Arsenal (4-1-1; 12-5) 13 pont

2. Olympiakosz (3-1-2; 4-5) 10 pont

3. Standard Liege (1-2-3; 7-9) 5 pont

4. AZ Alkmaar (0-4-2; 4-8) 4 pont

 

A nyolcaddöntő párosításait december 18.-án sorsolják, a sorsolást az Eurosport élőben közvetíti.

Link to comment
Share on other sites

A nyolcaddöntő párosításai:

 

VfB Stuttgart- FC Barcelona

Olympiacos-Girondins Bordeaux

nternazionale FC- Chelsea FC

FC Bayern München- ACF Fiorentina

CSZKA Moszkva- Sevilla FC

Olympique Lyon- Real Madrid

FC Porto- Arsenal FC

AC Milan- Manchester United

 

Az első mérkőzéseket február 16-án, 17-én és 23-án, 24-én játsszák, míg a visszavágókat március 9-én, 10-én és 16-án, 17-én.

Link to comment
Share on other sites

Jó ez a bontás. Végre nem kell szenvednem kínai streammel, ha meg akarok nézni egy TV által nem közvetített meccset :) Amúgy jó lesz a CSZKA - Sevilla. Oroszokban benne van a továbbjutás.

Link to comment
Share on other sites

Nagyjából egy órája értesültem a párosításokról, még nem tértem magamhoz. :) Miközben azt vártam, hogy az UEFA hivatalos oldala betöltsön és végre megnézhessem a sorsolás eredményét, pont arra gondoltam, hogy úgysem fog összejönni egy Manchester - Milan, erre mit látok a sor végén... :happy: Annyi negatívum van a dologban, hogy az egyik csapat, amelyiknek szurkolok így biztosan búcsúzni fog már a nyolcaddöntőben, de nekem ez a csúcsmeccsek legnagyobbika, amolyan "személyes rangadó". :) Számomra azt hiszem egyértelműen az év meccsei lesznek, jobban várom, mint egy döntőt! :rolleyes:

 

Azért az Inter és a Chelsea összecsapása sem lesz kis meccs (még szerencse, hogy nem azon a játéknapon lesz, mint a Manchester - Milan, így szinte biztos, hogy a kedvenceim mindkét meccsét láthatom valamelyik hazai csatornán :) ), a többi párosítás is aránylag jó, nekem csak az Olympiakosz - Bordeaux és a CSZKA - Sevilla böki egy kicsit a szememet - jobban szeretem, ha a legnagyobbak vannak ott minél tovább, de a Liverpool kihullásával és az Inter - Chelsea, valamint a Manchester - Milan duók kialakulásával elkerülhetetlenek voltak az ilyen párosítások. Nagyon várom már február közepét. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nyolcaddöntő, első mérkőzések:

 

Február 16. (kedd)

AC Milan - Manchester United (TV2, 20:15)

Olympique Lyon - Real Madrid (Digisport, 20:35)

 

Február 17. (szerda)

Porto - Arsenal

Bayern München - Fiorentina (Digisport, 20:30)

 

Február 23. (kedd)

VfB Stuttgart - Barcelona

Olympiakosz Pireusz - Girondins Bordeaux

 

Február 24. (szerda)

CSZKA Moszkva - Sevilla

Internazionale - Chelsea

 

Már alig bírom kivárni a tavaszi BL-rajtot, elsősorban természetesen a Manchester - Milan párosítás miatt vagyok nagy izgalomban :) (az előző hozzászólásomban már mindent leírtam ezzel kapcsolatban, amit csak lehetett). Emellett kimondottan élvezni fogom a(z én szempontomból) két nagy rivális, a Chelsea és az Inter párharcának mindkét felvonását :D ; de felettébb érdekes lesz a Real és a Lyon csatája is, szerintem a franciáknak lehet esélyük, főként ha a csoportkörben nyújtott teljesítményükből vagy az elmúlt évek Real - Lyon összecsapásaiból indulunk ki (a franciák a 'királyi gárda' talán legnagyobb mumusává nőtték ki magukat néhány esztendeje :) ). A fentiek mellett szerintem még az Olympiakosz - Bordeaux hozhatja a legnagyobb izgalmakat, a többi párharc (előre lefutottnak semmiképp sem, de) eléggé egyoldalúnak tűnik.

 

Az UEFA idén kétfelé vette a nyolcaddöntő mérkőzéseit, elsőre kicsit furcsának tűnhet, de szerintem nem rossz ez az újítás, mivel így négy kivételével minden találkozó képernyőre kerül (a hazai adókon), úgyhogy lesz miből válogatni. ;)

Link to comment
Share on other sites

Én tippeim:

AC Milan - Manchester United

Olympique Lyon - Real Madrid

Internazionale - Chelsea

Porto - Arsenal

Olympiakosz - Bordeaux

Bayern München - Fiorentina

VfB Stuttgart - Barcelona

CSZKA Moszkva - Sevilla

 

(félkövér=győztes, nincs félkövér=döntetlen) :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...