Jump to content
PirateClub.hu

Bajnokok Ligája


tibiole
 Share

Recommended Posts

én is két szóval kommentálnám a kapus akcióját: kurva anyád!

 

én is kint leszek a meccsen mert aki kicsit is szereti a focit, és nem úgy áll a magyar labdarúgáshoz, hogy "johohoojj hajjajaj inkább nézek műkorcsolyát..." annak szerintem ha teheti, látnia kell... ahogy a svéd, portugál elleni meccseket is!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A DVSC klubmenedzsere szerint sokat segített a Loki felkészülésében, hogy elhalasztották a ZTE elleni idegenbeli bajnokit.

Herczeg András reméli, Budapesten is otthon lesznek

 

Ha valaki Herczeg Andrást keresi, nincs nehéz dolga, hiszen a DVSC-TEVA klubmenedzsere napjai jelentős részét az Oláh Gábor utcai Loki-bázison tölti. Ha éppen nem tart edzést, vagy nem az irodájában dolgozik, csak át kell sétálni a szomszédos Viktória étterembe, ahol a klubmenedzser egy kapucsínó mellett beszélget, természetesen a futballról – és a keddi BL-selejtezőről.

 

540hercz0823.jpg

Herczeg András gondolatai a keddi visszavágó körül forognak (fotó: M. Németh Péter - archív)

 

– Valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha feltételezzük, hogy a Levszki Szófia elleni visszavágó mostanság huszonnégy órát tölt ki a napjaiból.

– Valóban, még akkor is a keddi meccs körül járnak a gondolataim, amikor megpróbálok másra figyelni. De azt hiszem, a jelenlegi helyzetben ez érthető.

 

– Máté Péter sérülés, a csapatkapitány Kiss Zoltán pedig, aki nagyon jól futballozott Szófiában, eltiltás miatt nem játszhat.

– A csapat máskor is megoldotta már az ilyen feladatokat, Varga József a tallinni meccset, Leandro pedig a Levadia elleni visszavágót volt kénytelen kihagyni. Minden kieső ember nagy veszteség, de most ez a feladat, ezt kell megoldanunk valahogy.

 

– Ennek a felfokozott várakozásnak azonban súlya is van...

– Bizony, van, s majd kedd este dől el, mennyire bírjuk el. Nem lesz egyszerű, mert a Levszki is nagyon készül, visszatért a keretbe két kulcsjátékosa, de ezzel együtt bízom benne, hogy hazai pályán meg tudjuk ismételni szófiai teljesítményünket.

 

– Hazai pályát említett, pedig a Puskás-stadionban játszanak. Lesz idejük az alkalmazkodásra?

– Egyszer edzünk a meccs helyszínén, hétfő este nyolckor, de régóta tudjuk, hogy itt kell játszanunk, s bár természetesen jobb lenne a saját pályánkon fogadni a bolgár bajnokot, nem akarunk ezzel foglakozni. Szerencsére a játékosaim nagyon intelligens, jó felfogású, jól gondolkodó srácok. Eddig is jól viszonyultak a BL-selejtezők hangulatához, a már említett fokozott médiaérdeklődéshez. S természetesen mindannyian abban bízunk, hogy Budapesten is valóban hazai környezetben szerepelhetünk, hiszen nagyon sokan indulnak el Debrecenből, s ahogy hallom, a fővárosban is nagy az érdeklődés

 

– A Zalaegerszeg elleni, idegenbeli bajnoki elhalasztása segített a nyugodtabb felkészülésben?

– Nagy baj lett volna, ha el kell utaznunk az ország másik felébe. Képzelje csak el, csütörtök hajnalban szállt le a Szófiából hazatérő repülőgép, pénteken buszozhattunk volna Egerszegre, ahonnan a szombat este nyolckor kezdődő meccs után vasárnap hajnalban értünk volna Debrecenbe, hétfőn pedig irány Budapest. Tényleg nem azért kértük a halasztást, mert túlzottan óvjuk a játékosokat. Ennyi éjszakai utazás mellett nagyon nehéz lett volna megoldani, hogy kedden pihenten lépjen pályára a csapat. Szerencsére az illetékesek pozitívan álltak a kérésünkhöz, amit ezúton is köszönünk.

 

A DVSC-RŐL HÁROM OLDALAS ÖSSZEÁLLÍTÁST TALÁLHAT A VASÁRNAPI NEMZETI SPORTBAN!

 

BL-RÁJÁTSZÁS. A bolgárok hisznek a továbbjutásban, 30-40 százalék esélyt adnak maguknak

Levszki: A vereség csak rossz tréfa volt

Létrehozva: 2009. augusztus 22.

 

 

0_5.jpg

Hriszto Jovov fagyos öltözői hangulatról beszélt

Fotó: Reuters

 

A Debrecentől elszenvedett 2-1-es vereség után sem csillapodott igazán a Levszki Szófia játékosainak önbizalma csapatuk továbbjutását illetően. A macedón középpályás, Darko Tasevszki úgy véli, csak rossz tréfa volt a Debrecen szófiai győzelme, míg a középső védő, Elin Topuzakov 30-40 százalék esélyt lát a továbbjutásra. A klub két elöljárója és korábbi legendája már óvatosabban fogalmazott.

 

A Bajnokok Ligája főtáblájára jutás küszöbén áll a Debrecen a Bulgáriában aratott 2-1-es győzelem után. A keddi visszavágóra úgy érkezik az ellenfél, hogy legalább két gólt kell rúgnia a Puskás Ferenc Stadionban, különben esélye sincs a továbblépésre. A bolgárok a helyi sportal.bg-nek nyilatkozva eltérően látják csapatuk győzelmi esélyeit.

 

„Kikaptunk, de kielemezzük a mérkőzést, kiszűrjük a hibákat és revánsra készülünk” – mondta Tasevszki a fiaskó után. – Természetesen a Debrecen a párharc esélyese, de lehet, győzelmük csak valami rossz tréfa volt."

 

„A legnagyobb baj, hogy csalódást okoztunk a szurkolóinknak – fogalmazott Topuzakov. – Volt négy-öt lehetőségük, amiből kettőt gólra váltottak, mi pedig sok helyzetet kihagytunk. Megpróbáltuk rájuk erőltetni játékunkat, de távoli lövéseikre nem voltunk felkészülve. A visszavágón megpróbáljuk a lehetetlent, nagyjából 30-40 százalék esélyünk van!”

 

„A hangulat az öltözőben nem volt valami rózsás. A meccs után nem nagyon szóltunk egymáshoz, de az élet megy tovább, győzünk Magyarországon és kész” – reménykedett a Levszki szélsője, Hriszto Jovov.

 

„Mindent megtettünk a sikerért, hiába, a Debrecen megmutatta mennyire jó csapat – nyilatkozta a Levszki trénere, Ratko Dosztanics. – Realista vagyok a visszavágót illetően, de nem adjuk fel!”

 

A Levszki tulajdonosa, Todor Batkov szűkszavúan, lemondóan beszélt a második összecsapásról. „Csalódott vagyok, remélem, a Liteksz Lovecs és a CSZKA Szófia jobban szerepel majd."

 

A Kékek történetének legeredményesebb játékosa, a 205 meccsen 165 (!) találatot szerző Naszko Sirakov szerint a klub már csak a csodában bízhat.

 

„Aki kicsit is szereti a Levszkit, vagy együttérez velünk, látja, hogy szinte nem maradt esélyünk. A Debrecen jobban játszott, ezt mindenki láthatta. A fociban viszont nincs lehetetlen. Remélem, Isten megsegít minket és csoda történik, de ehhez teljesen más felfogásban kell játszanunk.”

Link to comment
Share on other sites

A jegyek fele már elkelt

2009.08.23.

Hatalmas az érdeklődés a Levszki elleni BL-visszavágó iránt.

 

Várakozáson felüli az érdeklődés a kedden 20.45-kor kezdődő DVSC-TEVA – Levszki Szófia BL-visszavágó iránt. A Loki előnnyel várja a találkozót, vagyis már csak nagyon kicsi hiányzik, hogy klubtörténelmi tettet végrehajtva bejusson a csoportkörbe. A debreceniek sikeréért szorít az egész ország, így nem csak a cívisvárosból érkeznek szurkolók, hanem más csapat drukkerei is kilátogatnak a Puskás Ferenc Stadionba, hogy szívből szurkoljanak együttesünknek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a 45 ezer jegyből már közel 25 ezer elfogyott.

 

A jegyárusítás természetesen folyamatosan tart, minden szektorban van még belépő, amelyeket a klub Oláh Gábor utcai irodájában, a három Loki shop-ban (Plaza, Tesco, Malompark), a Loki ultráinak pedig a Halközben található Mods Store-ban lehet megvenni, míg Budapesten a Puskás-stadion Syma-csarnoknál lévő pénztárában (naponta 10-től 18 óráig) van árusítás.

 

Jegyárak: 1500-, 2000-, 2500- és 4500 Ft (utóbbi korlátozott számban), VIP-jegyek: 15 000 Ft-ért – korlátlan étel-, ital fogyasztással.

 

Már alig van jegy a Loki BL-derbijére

 

2009.08.23.

Debrecen több pontján és Budapesten is árulják a keddi DVSC–Levszki BL-selejtező visszavágójára a jegyeket. Információnk szerint a vége felé tart a készlet, még az is elképzelhető, hogy a mérkőzés napjának reggelén zárva maradnak a pénztárak. Mindez nem meglepő, lázba hozta az egész országot a Loki menetelése, a BL-selejtező 4. körének odavágóján 2-1-re verte a Levszkit, sikeres visszavágó esetén bejut a csoportkörbe.

 

1250967105.jpg

Czvitkovics Péter, a Loki játékosa az ismerôseinek szerzett jegyet

 

15 ezren jönnek Debrecenből

 

Debrecenből 15 ezren kelnek útra kedden. Várható, hogy a 35-ös és a 3-as autópályán torlódások alakulnak ki, ezért azt javasolják az illetékesek, hogy aki teheti, induljon el korábban. Számítások szerint a sebesség betartásával két és fél óra alatt lehet elérni a fővárost, de a meccs napján több idővel kell kalkulálni.

 

A jegyekért folyamatos a roham. A Loki középpályása, Czvitkovics Péter ismerőseinek próbált belépőket szerezni, a legjobb helyek azonban már elfogytak a debreceniek egyik kedvence elől. Azért némi protekció járt neki – valljuk meg, jogosan. Képíró János, a klub biztonsági igazgatója szerint nem lesz gond a közönséggel.

– Olvastam a honlapunkon, hogy a fradisták, de az újpestiek is keresik a lehetőséget, hogy együtt szurkolhassanak a Puskás stadionban a mi ultráinkkal. Sőt, lesz nyíregyházi busz, amelyen Loki-fanatikusok ülnek majd a szparisok mellett. Ilyen őrület még a Manchester elleni derbi előtt sem volt.

 

Haja János, a debreceni stadion szomszédságában lévő Viktória étterem felszolgálója szabadnapot kapott keddre.

– Ereklye a két jegy – mondta. – Lehet, hogy operaénekes fiam is hazajön Németországból, csak hogy láthassa a meccset. Ötvenöt éve vagyok Loki-rajongó, ilyen közel sohasem álltunk a nemzetközi sikerhez. Érzem, tudom, hogy továbbjutunk.

Kép és szöveg: W. Gy.

Link to comment
Share on other sites

Loki: a világ sokadik csodája

 

Debrecen – Talán csak a kitűnő tollú debreceni futballtörténész, Sándor Mihály tudná felsorolni, mennyi veretes eredményt produkált a százhét éves múltra visszatekintő cívisvárosi labdarúgás.

 

Azzal azonban a dicső történelem kései, balga örököse is tisztában van, hogy históriájának legbecsesebb lapjait írja a Loki ezekben a napokban. Az utóbbi esztendőben jelentős átalakuláson átesett gárda a szófiai győzelmével hatalmas lépést tett a Bajnokok Ligája főtáblája felé, ha kedden sikerül megőrizni a múlt szerdai 2–1-es előnyt, akkor a DVSC-TEVA csatlakozik a sportág legszűkebb elitjéhez.

 

A honi focibarátok pontosan tisztában vannak azzal, mekkora jelentőséggel bírna a dolog: a Fradi 95-ös BL-csoportköre és az olimpiai válogatott kilencvenhatra datálódó, atlantai részvétele óta igazi sikerre hiába áhítozott a magyar szurkoló. Eddig.

 

Amennyiben ugyanis valami kegyetlen, a Kárpát-medencére lesújtó égi átok következtében mégsem a Debrecen neve kerülne fel a BL főtáblájára, akkor is folytatódik a futballősz a Lokomotív számára, hiszen a csapat a Levadia elleni továbbjutással már kiharcolta az Európa Liga csoportküzdelmeiben való szereplést. Ám a hab a tortán, vagy ahogyan a piros-fehérek fürge léptű legendája, Dombi Tibi mondta, a világ sokadik csodája a Barcelona vagy a Juventus elleni majdani ütközet lenne. A szurkolók kedvence, a Kicsi becenévre hallgató szélső még a play-offba jutás előtt mondta, hogy amikor májusban, a visszavonuló Sándor Tamást elveszítő, fiatal Loki megnyerte a bajnokságot, akkor kis túlzással a világ nyolcadik csodájaként tekintett a nyakában fityegő aranyéremre.

 

A Levadia Tallinn kiverésével a társaival már minimum a második számú kupasorozatot „megcsípő” Dombi nevetve nyilatkozta, hogy a garantált EL-csoportkört már a glóbusz kilencedik varázslataként tartja számon, amikor pedig a bolgár bajnok két vállra fektetése után arról érdeklődtünk, hogy akkor hogyan is állunk a csodák számával, Kicsi rövid gondolkodás után felsóhajtott: – Ennyi csoda már nincs is.

 

Fogadkozó Levszki

 

Persze nagy butaság lenne máris továbbjutóként kezelni a DVSC-t, elvégre csupán az út felén vannak túl a fiúk, igaz, valóban kedvező pozícióban. A Lokit előzetesen kissé lebecsülő Levszki-játékosok, ha lassan is, de ébredeznek a kómából: a bolgár lapokban nyilatkozó kék-fehérek elismerik, hogy az odavágón jobb volt a magyar együttes, de fogadkoznak, hogy Budapesten megpróbálják teljesíteni a lehetetlennek tűnő küldetést. Éppenséggel a Georgi Aszparuhov Stadionban aratott vendéggyőzelem sem tűnt a legkönnyebb feladatnak, mégis megoldották a bátran küzdő Czvitkovicsék…

 

Ami a hangulatot illeti, most is „pokol” lesz a két csapat összecsapásán, csak fordított előjellel, ugyanis vasárnapig több mint 25 ezer jegy talált gazdára, valószínűsíthető tehát, hogy a kedden 20.45-kor kezdődő visszavágón telt ház, azaz 45 ezer néző buzdítja majd az ezúttal az egész magyar labdarúgást képviselő Debrecent.

 

Aki szeretné élőben megtekinteni a történelmi mérkőzést, de még nem rendelkezik belépővel, az hétfőn zárásig a három ajándékboltban válthat jegyet, kedd délig pedig a klub Oláh Gábor utcai klubházában veheti meg a beugrót.

 

(haon)

Link to comment
Share on other sites

Hali!

A Debrecen játékától nem voltam oda,rengeteg hiba és rossz passz. Azért örülök ,hogy van egy magyar csapat a Bl-ben és remélem valamelyik igazán nagy klub jön majd ide. Szerintem a csoportokból mindegy kiket kapnak,nem csak papíron lesz jobb az ellenfél. Azért szép az is ,hogy idáig elértek.

Link to comment
Share on other sites

Fergeteges volt. Okos játék, hatalmas gólok. Egy ilyen csoportba jó lenne:

Bayern

Real

Bordeaux (talán 3-ban vannak)

Loki

 

Persze ilyen biztos nem lesz. De azért az jó lenne, ha lenne esély a 3. helyre. Sőt... :D

Link to comment
Share on other sites

nem mondom hogy meleg volt, a Debrecen kifejzetten nem játszott jól az első félidőben, de itt szerencsére elég volt csak az hogy egyszerűen egy jobb csapat mint a Levszki...

nagy élmény volt élőben nézni a feljutást és innentől már mindenki imádkozhat a saját kedvencéért:))

h ajön a MU az tuti hogy angol szektorba megyek:)))

Link to comment
Share on other sites

Megvannak a sorsolások!

 

A-csoport: Bayern München, Juventus, Bordeaux, Makkabi Haifa.

B-csoport: Manchester United, CSZKA Moszkva, Besiktas, Wolfsburg.

C-csoport: Milan, Real Madrid, Marseille, FC Zürich.

D-csoport: Chelsea, Porto, Atlético Madrid, APOEL Nicosia.

E-csoport: Liverpool, Lyon, Fiorentina, DEBRECEN.

F-csoport: Barcelona, Internazionale, Dinamo Kijev, Rubin Kazany.

G-csoport: Sevilla, Rangers, Stuttgart, Unirea.

H-csoport: Arsenal, AZ Alkmaar, Olympiakosz, Standard Liege

 

A Debrecen az E-csoportba került, a Liverpoolal, a Lyonnal és a Fiorentinával egy négyesbe.

Link to comment
Share on other sites

Laza csoportot kapott a Real. Azért sajnálom, hogy nem a Lokit kapta. De a Lokit is. Durván ki lesz tömve :(

A Madridnak elvárás az első hely. Visszatér Hunti, Heinze és Morientes :D Csak nem vág 2-t.

Link to comment
Share on other sites

Bajnokok Ligája: a csoportkör teljes programja

 

A-CSOPORT

 

Szeptember 15., kedd (20.45): Juventus-Bordeaux, Maccabi Haifa-Bayern München

Szeptember 30., szerda (20.45): Bayern München-Juventus, Bordeaux-Maccabi Haifa

Október 21., szerda (20.45): Bordeaux-Bayern München Juventus-Maccabi Haifa

November 3., kedd (20.45): Bayern München-Bordeaux, Maccabi Haifa-Juventus

November 25., szerda (20.45): Bordeaux-Juventus, Bayern München-Maccabi Haifa

December 8., kedd (20.45): Juventus-Bayern München, Maccabi Haifa-Bordeaux

 

 

B-CSOPORT

 

Szeptember 15., kedd (20.45): VfL Wolfsburg-CSZKA Moszkva, Besiktas-Manchester United

Szeptember 30., szerda: CSZKA Moszkva-Besiktas (18.30), Manchester United-VfL Wolfsburg (20.45)

Október 21., szerda: CSZKA Moszkva-Manchester United (18.30), VfL Wolfsburg-Besiktas (20.45)

November 3., kedd (20.45): Manchester United-CSZKA Moszkva, Besiktas-VfL Wolfsburg

November 25., szerda: CSZKA Moszkva-VfL Wolfsburg (18.30), Manchester United-Besiktas (20.45)

December 8., kedd (20.45): VfL Wolfsburg-Manchester United, Besiktas-CSZKA Moszkva

 

 

C-CSOPORT

 

Szeptember 15., kedd (20.45): FC Zürich-Real Madrid, Olympique Marseille-AC Milan

Szeptember 30., szerda (20.45): AC Milan-FC Zürich, Real Madrid-Olympique Marseille

Október 21., szerda (20.45): Real Madrid-AC Milan, FC Zürich-Olympique Marseille

November 3., kedd (20.45): AC Milan-Real Madrid, Olympique Marseille-FC Zürich

November 25., szerda (20.45): Real Madrid-FC Zürich, AC Milan-Olympique Marseille

December 8., kedd (20.45): FC Zürich-AC Milan, Olympique Marseille-Real Madrid

 

 

D-CSOPORT

 

Szeptember 15., kedd (20.45): Chelsea-FC Porto, Atlético Madrid-APOEL Nicosia

Szeptember 30., szerda (20.45): APOEL Nicosia-Chelsea, FC Porto-Atlético Madrid

Október 21., szerda (20.45): FC Porto-APOEL Nicosia, Chelsea-Atlético Madrid

November 3., kedd (20.45): APOEL Nicosia-FC Porto, Atlético Madrid-Chelsea

November 25., szerda (20.45): FC Porto-Chelsea, APOEL Nicosia-Atlético Madrid

December 8., kedd (20.45): Chelsea-APOEL Nicosia, Atlético Madrid-FC Porto

 

 

E-CSOPORT

 

Szeptember 16., szerda (20.45): FC Liverpool-Debrecen, Olympique Lyon-Fiorentina

Szeptember 29., kedd (20.45): Fiorentina-FC Liverpool, Debrecen-Olympique Lyon

Október 20., kedd (20.45): Debrecen-Fiorentina, FC Liverpool-Olympique Lyon

November 4., szerda (20.45): Fiorentina-Debrecen, Olympique Lyon-FC Liverpool

November 24., kedd (20.45): Debrecen-FC Liverpool, Fiorentina-Olympique Lyon

December 9., szerda (20.45): FC Liverpool-Fiorentina, Olympique Lyon-Debrecen

 

 

F-CSOPORT

 

Szeptember 16., szerda: Dinamo Kijev-Rubin Kazany (18.30), Internazionale-FC Barcelona (20.45)

Szeptember 29., kedd: Rubin Kazany-Internazionale (18.30), FC Barcelona-Dinamo Kijev (20.45)

Október 20., kedd (20.45): FC Barcelona-Rubin Kazany, Internazionale-Dinamo Kijev

November 4., szerda (18.30): Rubin Kazany-FC Barcelona, Dinamo Kijev-Internazionale

November 24., kedd: Rubin Kazany-Dinamo Kijev (18.30), FC Barcelona-Internazionale (20.45)

December 19., szerda: Dinamo Kijev-FC Barcelona (18.30), Internazionale-Rubin Kazany (20.45)

 

 

G-CSOPORT

 

Szeptember 16., szerda (20.45): VfB Stuttgart-Glasgow Rangers, FC Sevilla-Unirea Urziceni

Szeptember 29., kedd (20.45): Unirea Urziceni-VfB Stuttgart, Glasgow Rangers-FC Sevilla

Október 20., kedd (20.45): Glasgow Rangers-Unirea Urziceni, VfB Stuttgart-FC Sevilla

November 4., szerda (20.45): Unirea Urziceni-Glasgow Rangers, FC Sevilla-VfB Stuttgart

November 24., kedd (20.45): Glasgow Rangers-VfB Stuttgart, Unirea Urziceni-FC Sevilla

December 9., szerda (20.45): VfB Stuttgart-Unirea Urziceni, FC Sevilla-Glasgow Rangers

 

 

H-CSOPORT

 

Szeptember 16., szerda (20.45): Olympiakosz Pireusz-AZ Alkmaar, Standard Liege-Arsenal

Szeptember 29., kedd (20.45): Arsenal-Olympiakosz Pireusz, AZ Alkmaar-Standard Liege

Október 20., kedd (20.45): AZ Alkmaar-Arsenal, Olympiakosz Pireusz-Standard Liege

November 4., szerda (20.45): Arsenal-AZ Alkmaar, Standard Liege-Olympiakosz Pireusz

November 24., kedd (20.45): AZ Alkmaar-Olympiakosz Pireusz, Arsenal-Standard Liege

December 9., szerda (20.45): Olympiakosz Pireusz-Arsenal, Standard Liege-AZ Alkmaar

 

A TOVÁBBI JÁTÉNAPOK

 

Nyolcaddöntő: február 16./17. és február 23./24.

 

Negyeddöntő: március 30./31. és április 6./7.

 

Elődöntő: április 20./21. és április 27./28.

 

Döntő: 2010. május 22. (Madrid)

Link to comment
Share on other sites

A Loki valóban kerülhetett volna jobb csoportba, vagy egy olyanba, ahol van valami kis esély mondjuk az Európa-ligát érő harmadik hely megszerzésére, vagy egy olyanba, ahol két nagycsapattal is találkozhat (C vagy F), de így alakult. Végülis szerintem nem érdemes azon "bosszankodni", hogy ebbe a kvartettbe kerültek, inkább örüljünk, hogy újra van magyar csapat a BL főtábláján! :happy:;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Holnap végre kezdetét veszi az idei BL-sorozat! :happy:

 

A BL-csoportkör 1. fordulójának párosításai:

Kedd (szeptember 15.)

Juventus - Girondins Bordeaux (A csoport)

Maccabi Haifa - Bayern München (A csoport)

Wolfsburg - CSZKA Moszkva (B csoport)

Besiktas - Manchester United (B csoport)

FC Zürich - Real Madrid (C csoport)

Olympique Marseille - AC Milan (C csoport)

Chelsea - Porto (D csoport)

Atlético Madrid - APOEL Nicosia (D csoport)

 

Szerda (szeptember 16.)

Liverpool - Debreceni VSC (E csoport)

Olympique Lyon - Fiorentina (E csoport)

Internazionale - Barcelona (F csoport)

Dinamo Kijev - Rubin Kazany (F csoport)

VfB Stuttgart - Glasgow Rangers (G csoport)

Sevilla - Unirea Urziceni (G csoport)

Olympiakosz - AZ Alkmaar (H csoport)

Standard Liege - Arsenal (H csoport)

Link to comment
Share on other sites

Nagy lesz a Marseille - Milan! Szerintem 2-1 lesz. Sokan lebecsülik a Marseillet, de nagyon jól erősítettek és hazai pályán bármelyik csapatra - még a Real Madridra is :) - veszélyesek.

A Loki meccse ugye alapból érdekes lesz. Még az Inter - Barca lehet jó meccs. Eto'o megviccelheti korábbi csapatát.

Link to comment
Share on other sites

Bajnokok Ligája: Kassai Viktor csak szerdán vezet mérkőzést

 

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) vasárnap nyilvánosságra hozta a keddi meccsek játékvezetői névsorát, abban nem szerepel az első számú magyar bíró.

Hétfőn hozza nyilvánosságra az UEFA, hogy Kassai melyik mérkőzést kapja, illetve hogy a Debrecen liverpooli vendégjátékán ki bíráskodik.

 

A-CSOPORT Juventus–Bordeaux: Tom Henning Övrebö (norvég) :angry:

Maccabi Haifa–Bayern München: Damir Skomina (szlovén)

 

 

B-CSOPORT Wolfsburg–CSZKA Moszkva: Stéphane Lannoy (francia)

Besiktas–Manchester United: Nicola Rizzoli (olasz)

 

 

C-CSOPORT FC Zürich–Real Madrid: Martin Atkinson (angol)

O. Marseille–Milan: Claus Bo Larsen (dán)

 

D-CSOPORT Chelsea–Porto: Konrad Plautz (osztrák)

Atlético Madrid–APOEL Nicosia: Craig Thomson (skót)

 

 

Link to comment
Share on other sites

A mai mérkőzések közül egyértelműen a Manchester és a Milan meccsét várom leginkább, végre megint mindkét kedvencemnek a BL-ben szoríthatok. :happy: A Manchester-t nem féltem, a Besiktas csak 'rétegcsapat' a BL mezőnyében, a Milan miatt viszont kicsit aggódok, mivel elég pocsék formában vannak, ráadásul a Marseille valóban egy kemény csapat, nehéz meccs lesz. :huh: A mai napról a Chelsea - Porto egyértelműen kiemelkedik még, egy kicsit a Juve - Bordeaux is, meg kíváncsi vagyok, hogy az újjáalakult Real milyen teljesítményt nyújt majd az első BL-meccsén. Szerencsére ha élőben nem is láthatunk minden meccset, a TV2-n (és ha jól tudom, a Digisport-on is) lesz gólösszefoglaló, úgyhogy semmiről nem maradunk le. ;) Jó szórakozást és jó szurkolást Mindenkinek! ;)

Link to comment
Share on other sites

Keddi eredmények:

A-csoport:

Juventus – Bordeaux 1-1 (Iaquinta 63., ill. Plasil 75.)

Maccabi Haifa – Bayern München 0-3 (Van Buyten 65., Müller 85., 88.)

 

B-csoport:

Besiktas – Manchester United 0-1 (Scholes 77.)

Wolfsburg – CSZKA Moszkva 3-1 (Grafite 35., 41. – büntetőből, 87., ill. Dzagojev 77.)

 

C-csoport:

FC Zürich – Real Madrid 2-5 ( Margairaz 64. – büntetőből, Aegerter 65., ill. C. Ronaldo 27., 89. Raul 34., Higuain 45., Guti 90.)

Olympique Marseille – AC Milan 1-2 (Heinze 50., ill. F. Inzaghi 28., 76.)

 

D-csoport:

Chelsea – FC Porto 1-0 (Anelka 48.)

Atletico Madrid – APOEL Nicosia 0-0

 

Nagy meglepetés eddig nem született a fordulóban. Talán majd ma Liverpoolban... :)

Link to comment
Share on other sites

Barát, haver, rokon, ismerős, spori...?! :)

Hihetetlen, hogy a sok siránkozó nem találja fel magát!

Vegyél magadhoz egy tálca sört, két zacskó chips-et, indulj neki a városnak,

ahol hallod, hogy hangosan szól a tévé illedelmesen bekéredszkedsz. (<- hu, ez jó bonyolult szó, nem biztos, hogy így kell írni) :lol:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...