Jump to content
PirateClub.hu

Bajnokok Ligája


tibiole
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hát nem volt túl jó meccs szerintem (én pl el is aludtam közben, de az összefoglalóra felébredtem), a gólok meg olyan érzést keltettek mintha valami kabarét néznék... Az öngólról nem kell beszélni mert azt Riise olyan szépen eltette ahogy az meg van írva... Viszont az első gólnál lepetéztem... Lampard eleve nem tudom minek huzogat a kapujától 20 méterre, de aztán jött Mascherano zseniális, már-már emberfeletti lövése amit szerintem azért nem tudott kirúgni utána Makelele mert kétszer halálra röhögte rajta magát, aztán már csak a kung-fu rúgásában bízhatott, de annak végrehajtása csak majdnem tökéletesre sikerült, így végül Cech lábai között Kuyt begurította a labdát...

Remélem a mai meccs jobb lesz...

Link to comment
Share on other sites

Egy jelentős meglepetés van a Barcelona kezdőcsapatában, mégpedig Deco kezdő tagsága, ami Henry távollétével jár együtt. A védelemben nincs meglepetés, a középpályán viszont Touré és Xavi mellett Deco jut szóhoz, Iniesta pedig támadóként próbálkozhat majd a Manchester ellen. A MU kezdőjében nincs ott a gyomorproblémákkal küzdő Vidics, a balszélső Giggs, ugyanakkor ott van Tevez és Park is. A hivatalos kezdőcsapatok: Barcelona: Valdés, Zambrotta, Márquez, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Deco - Messi, Iniesta és Eto'o. Manchester: Van der Sar - Brown, Hargreaves, Ferdinand, Evra - Carrick, Scholes, Ronaldo, Park - Rooney és Tevez.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ez a forduló elég unalmas mérkőzéseket hozott.(ez mondjuk így pont nemigaz mert volt öngól ,11-es és pár nagy helyzet de úgy átlagban igen.) :D A következő forduló szerintem sokkal keményebb lesz mivel még nem dőlt el semmi és nagy előny sincs senkinél :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...